- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
evet canım balıklı menulerden sonra tahın helvasına ızın var abartmamak kosuluyla
balıktan sonra helva yemenin mantıgı nedir ? balık öldügünü anlasın diyemi
balıktan sonra helva yemenin mantıgı nedir ? balık öldügünü anlasın diyemi
Balığın içinde bulunan fosfor tatlı ihtiyacını arttırır, bu fosfor seviyesini dengelemek amacıyla da tahin helvası yenir. Cevabını okuyunca yerlere yattım gülmekten süper espri cidden :)
ilginç başladıgımdan beri her balık ve helva yiyişimde kendi kendime sordugum bi soruyduaydınlattıgın için saol canım
hee bide karatayda önce her balık yedigimmde canım acayip şekilde portakal yada mandalina isterdi demek nedeni buymuuuşşBalığın içinde bulunan fosfor tatlı ihtiyacını arttırır, bu fosfor seviyesini dengelemek amacıyla da tahin helvası yenir. Cevabını okuyunca yerlere yattım gülmekten süper espri cidden :)
bizim üniversitenin hocası gerçekten iyi doktor
bence çok kaçırmamışsın canım arada olur o kadarsen ve saphira idolümsünüz bende 80 leri bi görsem çocuklara şeker dagıtcam valla
canım saphirayla bei karıştırma. o bu diyetle verdi bütün kilosunu. ben baya bi gezdim vermek için azcık bi diyetisyende öbürgün başka birinde biraz kendim takıldım. şu aralar karatayı beceremediğim için kendime kızıp duruyorum yaza düğün var ve ben abiye diktirmek istemiyorum. gidip şıp diye içine gireceğim bir bedene ulaşmak istiyorum.
olsun sonunda 8leri görmüşsün tebrikler gerisi teferruataynen dügün bizimde var ve bende artık annemle benzer kıyafetler giymek istemiyorum kilolarım yüzünden genelde koyu renk ortayaş kıyafetleri giymek zorunda kaldım artık öyle olsun istemiyorum cıvıl cıvıl rengarenk giymek istiyorum
Sağol, cevaplar için. Burada herkes birbirine yardımcı oluyor ya bayılıyorum bunaSana da asyam21 e de ilginiz için teşekkür ederim.
oğluş supangle istedi yaptım eşimde tulumba tatlısı getirmiş
yememeliyim yemiyceeeeemmmmm
dünden kalan kereviz yemegim,kıymalı pırasa yemegim,keten tohumlu ev yapımı yogurdum,2 adet kuru incirim
Eki Görüntüle 354609
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?