Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

1. ögün
1,5 kk yumurta
1kk peynir
10 zeytin
marul
1 çb fıstık
3 fincan çok açık limonlu su
2. ögün
4 kaşık tavuklu mantar 3 kaşık kısır ( dünden kalmıştı dayanamam diye 1 tabagını kuşlara attım nasıl yediler görmeliydiniz)
3 finncan çok açık limonlu yeşil çay

3. ögün
4 kaşık tavuklu mantar
turp salatası
1 kase yogurt
1 çb fıstık

balıktan sonra helva yemenin mantıgı nedir ? balık öldügünü anlasın diyemi

Balığın içinde bulunan fosfor tatlı ihtiyacını arttırır, bu fosfor seviyesini dengelemek amacıyla da tahin helvası yenir. Cevabını okuyunca yerlere yattım gülmekten süper espri cidden :)

Son düzenleme:
Balığın içinde bulunan fosfor tatlı ihtiyacını arttırır, bu fosfor seviyesini dengelemek amacıyla da tahin helvası yenir. Cevabını okuyunca yerlere yattım gülmekten süper espri cidden :)

ilginç başladıgımdan beri her balık ve helva yiyişimde kendi kendime sordugum bi soruydu aydınlattıgın için saol canım

hee bide karatayda önce her balık yedigimmde canım acayip şekilde portakal yada mandalina isterdi demek nedeni buymuuuşş

bence çok kaçırmamışsın canım arada olur o kadar sen ve saphira idolümsünüz bende 80 leri bi görsem çocuklara şeker dagıtcam valla

canım saphirayla bei karıştırma. o bu diyetle verdi bütün kilosunu. ben baya bi gezdim vermek için azcık bi diyetisyende öbürgün başka birinde biraz kendim takıldım. şu aralar karatayı beceremediğim için kendime kızıp duruyorum yaza düğün var ve ben abiye diktirmek istemiyorum. gidip şıp diye içine gireceğim bir bedene ulaşmak istiyorum.

kızlar hani demiştim ya yemeğe davetliyiz gelince reddetiklerimi yazarım diye. reddettiklerimin listesi boş herşeyden yedim sadece ekmek ve akşam 8 kuralına uydum
pişmanım yarın tam gaz devam ama pazartesi kilo bildirimi yalan oldu herhalde bu durum pazartesiye etki eder:26:
neyse moral bozmiyim yoksa diyeti bozarım
hadi hepinizi öptüm iyi geceler :teselli: :teselli: :teselli: :teselli:

olsun sonunda 8leri görmüşsün tebrikler gerisi teferruat aynen dügün bizimde var ve bende artık annemle benzer kıyafetler giymek istemiyorum kilolarım yüzünden genelde koyu renk ortayaş kıyafetleri giymek zorunda kaldım artık öyle olsun istemiyorum cıvıl cıvıl rengarenk giymek istiyorum

aynen canım. valla ilk baştaki hevesim kalmamıştı aslında ama 2 gündür topladım kendimi. ilk başta oğluma yaptığım mama sıcakmı diye kontrol ederken ağzıma gelen tatlı tadı bile beni mahvederdi. yutmayım diye çaba harcardım. şimdi aynı aşkı yakalamaya çalışıyorum. sana önerim netten zevkine göre bir elbise bul ve aklında canlı tut. sık sık bak o resme.

Bugünkü yediklerim:
Sabah:
2 haşlanmış yumurta
1 avuc içi kadar peynir
1 avuç ceviz
4 zeytin
3 kuru kayısı

Akşam:
1 tabak yoğurt çorbası
1 adet fırında tavuk pirzola, yanında da 5-6 ufak mantar
Salata
Yoğurt
Akşam yemekte annemlerdeydik, bunların yanında bir de çok güzel patates yapmıştı. Tereyağlı, pul biberli, karabiberli filan. Ama ben 1 tane bile yemedim

Güzel bir gündü. Tüm gün bol bol gezdik dolaştık eşimle..
İyi geceler herkeseee :)

Son düzenleme:
iyi geceler......
son menümüde yazayım.
3,öğün:
1kase çorba
1tane karnıyarık
2kaşık yoğurt
mevsim salata
2lt su
bol leptinli geceler.........

Sağol, cevaplar için. Burada herkes birbirine yardımcı oluyor ya bayılıyorum buna Sana da asyam21 e de ilginiz için teşekkür ederim.

asitli oldugu için söylemiştim ben normaldede kullanmazdım zaten..
rica ederim bilgimin oldugu konularda seve seve cevap veririm

hiiiç yazmaya yüzüm yok
sabah karatay kahvaltı saat 09:30
öğlen 14:-15:00 arası neler neler yazmıcam
ve başka birşey yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…