Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

slm kızlar,nasılsınız bakalım?
hafta sonu yediklerimi hiç yazmayayım
allahtan tartıda can sıkıcı bi durum yokama sporumu orda da aksatmadım

kızlar yst38 arkadaşımıza da msj attım saphiraya da.sanırım yosun arkadaşımız gelmeyecek,onun için listeyi ben yapıyorum yarın,bilginiz olsun

GULERYUZCUM çoook tebrik ederim öncelikle:)):13:Ben büyük irade diye buna derim:) ah ne zordur şu misafirlikler helede 8den sonra:) dediğin gibi insanlar sana hiçbir şey yemiyorsun gözüyle bakıyorlar ki bu çok saçma 8den sonra yememek bizim yemek yemediğimiz anlamına gelmiyor genelleme hatalı:) Bir de bu kişiler ye ye diye ısrarcı olurlar sonra 1 kilo alalım ayy sen sanki kilomu aldın bana mı öyle geliyor demeye başlarla bu ne perhiz bu ne lahana turşusu:))) boşverelim onları bunları biz şunu biliyoruz BİRGÜN HERKES KARATAYCI OLACAK:)))

Son düzenleme:
Offfff çok güzel görünüyor afiyet olsun

Ayyy bu tabak da çok hoş görünüyorAma yemdiğin hatta tatmamayı başardığın için gerçekten tebriklerBen yemekmiş, ekmekmiş,makarna pilavmış bunları hiç aramıyorum ama şu hamurişleri ve pastalara dayanmam çok zor.Allah y.dışındayım ve yalnız olduğum için yapmam kolay oluyor

çok teşekkür ederim canım

hafta sonu annemler vardı

ve ben kadayıflı muhallebı yaptım annemde baklava yapıp gelmiş:26:

aksam et vardı ana yeemek olarak

sonrasında saat 22 30 da arabaşı yaptık içtik bilenler bilir

acı tavuk corbası ile pişmiş hamur muhallebı gıbı o yenıyor yedım valla hepicinden
pazar sabhta pişi yedım yarın yuruyuse baslıycam ölçülerimi alcam kılomla yenı bır tıcker yapcam bakalım ne olcak

hemşom dogum günün kutlu olsun
yarın benim ikinci haftam doluyor bildirim sana özel mesajlamı gönderecegiz yoksa topige yazdıgımızdan mı alacaksın ?

arabaşını bende çok severim sadece onu yeseydin keşke neyse bu hafta biraz sıkarsın olur biter

nekadar çok şey yemişsin....neden saat 22:30da:44:
hadi bakalım yola devam....

bugün biraz sapıttım
1. ögün 2 muz 5 kayısı 10 zeytin 3 fincan çok açık limonlu çay
2. ögün. 3 dilim börek
ara. bircevizli sucuk..1/2 kk helva
3. ögün .2 köfte 1 bardak ayran .salata
1 saat yürüyüş 4 fincan tarçınlı karanfilli yeşilçay su 1.lt

İyi günler....
Bugünkü menüm:
kalkınca:1bardak ılık su
1.öğün:
2haşlanmış yumurta
10 yeşil zeytin
bir parça peynir
4ceviz
2incir
3gün kurusu
2.öğün:
1 küçük çay bardağı fındık
3 tane etsiz çiğ köfte
5 yeşil zeytin
1 parça peynir
3.öğün
çorba,hamsi ve salata yiyeceğim.
yarın herkesin iyi sonuçlarla mutlu olması dileklerimle,görüşmek üzere....byyyyyyyy

selam kızlar,

bugün pazar kahvaltısı birçok şey vardı, ama ben kaçamak yapmadım :)
yumurta, peynir, zeytin, biber, domates, maydanoz, közlenmiş patlıcan falan yedim. Hemen arkasından şekersiz türk kahvesi ve muzlu puding yedim, karatay usulü (muz, kuru incir, ceviz, kakao rondoda karıştırdım, buzdolabında beklettim), pek doyurucu ve lezzetli olmuştu :)

leslie ablayla da 3 mil yürüdüm, famirin 10 dklık videosunu da yaptım :)

akşama da lahana sarması var, bulgurlu yaptık :) çok abartmıycam inşallah

Yalnız dün biraz kaçamaklı geçti malesef, haftada bir gün sadece

tamam canım topige yazarımm..ay ne güzel nerdeyse 20 kilon gitmiş hedefine çok az kalmış tebrikler darısı başıma

merak etme canım,karataya devam edersen ve spor yaparsan yakın zamanda sende hedefine ulaşırsın

börek?cevizli sucuuk?bunlar hiç olmuş mu ama tatlım

selam arkadaslar kahvaltım kacamaksız tam karatay kahvaltısıydı sonra cıktık en az 5km dısarda yurudum aksam yemegını dısarda yedık mangalda kanat bol salata bol kozlenmıs domates bıber yedım aslında yasaklı bırsey yemedım ama su an oyle tokumkı kendımı kacamak yada yanlıs yapmıs gıbı hıssedıyorum.evet gelınce omega3 1 gunkurusu 1 catalda sekerpare yedım.umarım yarıma olumsuz yansımaz.leylak84 bacım ctesı pasta falan yedınmı nasıl tartıda durum dun ve bugun sırf sana yurudum dıyebıleyım dıye yurudum.yuruyus arkadasım benım

nasılsın canım...

canım ya geldıgını gormeden senden bahsetmıstım kalp kalbe karsıymıs demekkı.ıyım tatlım sen nasılsın nasıl gectı d.gunun annenler nasıl.ben bu aksam cok yedım ya suclu gıbı hıssedıyorum ınsaallah sana yazdıgım kg nın ustune cıkmamısımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…