dün aksamımı allahtan kazasız atlattım o kadar ısrarlar oldu ki sanki ben aksam 8 den sonra yemegince ac duruyorum diye düsünenler ahhhh halbuki gündüz ne kadar doyurucu yemiştim ama bi bilseler allahtan arkadasım cok zorlamadı aileside vardı onlar biraz ay söyle güzel olmus böyle lezzetli ama ben hic birini duymadım ve mutluyum hayırlarım sahnedeydi oleyyyy
Eki Görüntüle 354946
Offfff çok güzel görünüyor afiyet olsunbenim de kahvaltım tam pazar sabahına yakısır oldu az önce pazarada gittik simdi aksama yemek yapma faslı baslıyacak
kahvaltı(11:20)soganlı kıymalı yumurta,zeytinim(bitmişti bugün aldık),peynirim,fındıgım,havucum maydonozum,roka,sütüm,kıs cayım,omega3 2 kapsül
Eki Görüntüle 354943
dün aksamımı allahtan kazasız atlattım o kadar ısrarlar oldu ki sanki ben aksam 8 den sonra yemegince ac duruyorum diye düsünenler ahhhh halbuki gündüz ne kadar doyurucu yemiştim ama bi bilseler allahtan arkadasım cok zorlamadı aileside vardı onlar biraz ay söyle güzel olmus böyle lezzetli ama ben hic birini duymadım ve mutluyum hayırlarım sahnedeydi oleyyyy
Eki Görüntüle 354946
canım ben buğdayı ıslsyıp haşlayıp buluğa koyuyorum.yapacağım zaman çıkarıp yoğurt 1kaşık un 1yumurta ile karıştırıp pişiriyorumkaynamaya başlayınca
içine az tuzla yoğurduğum minik köfteleri atıyorum.üzerinede tereyğında nane döküp servis yapıyorum çok lezzetli ve doyurucu
aynen bende denemediğim şey kalmadı:18::18::18:
doğum günün kutku olsun canım
hafta sonu annemler vardı
ve ben kadayıflı muhallebı yaptım annemde baklava yapıp gelmiş:26:
aksam et vardı ana yeemek olarak
sonrasında saat 22 30 da arabaşı yaptık içtik bilenler bilir
acı tavuk corbası ile pişmiş hamur muhallebı gıbı o yenıyor yedım valla hepicinden
pazar sabhta pişi yedım yarın yuruyuse baslıycam ölçülerimi alcam kılomla yenı bır tıcker yapcam bakalım ne olcak
hafta sonu annemler vardı
ve ben kadayıflı muhallebı yaptım annemde baklava yapıp gelmiş:26:
aksam et vardı ana yeemek olarak
sonrasında saat 22 30 da arabaşı yaptık içtik bilenler bilir
acı tavuk corbası ile pişmiş hamur muhallebı gıbı o yenıyor yedım valla hepicinden
pazar sabhta pişi yedım yarın yuruyuse baslıycam ölçülerimi alcam kılomla yenı bır tıcker yapcam bakalım ne olcak
hemşom dogum günün kutlu olsun
yarın benim ikinci haftam doluyor bildirim sana özel mesajlamı gönderecegiz yoksa topige yazdıgımızdan mı alacaksın ?
sağol canımister özel msjla gönder ister buraya yaz canım hiç farketmez
nekadar çok şey yemişsin....neden saat 22:30da:44:
hadi bakalım yola devam....
arabaşını bende çok severim sadece onu yeseydin keşke neyse bu hafta biraz sıkarsın olur biter
balıktan sonra helva yemenin mantıgı nedir ? balık öldügünü anlasın diyemi
canım tsk ederım senınde tıckerına ımrenerek bakanlar olacak unutmapapadiya sende idollerim arasındasın imrenerek bakıyorum tickerine
tamam canım topige yazarımm..ay ne güzel nerdeyse 20 kilon gitmiş hedefine çok az kalmış tebrikler darısı başıma
bugün biraz sapıttım
1. ögün 2 muz 5 kayısı 10 zeytin 3 fincan çok açık limonlu çay
2. ögün. 3 dilim börek
ara. bircevizli sucuk..1/2 kk helva
3. ögün .2 köfte 1 bardak ayran .salata
1 saat yürüyüş 4 fincan tarçınlı karanfilli yeşilçay su 1.lt
nasılsın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?