selam arkadaslar kahvaltım kacamaksız tam karatay kahvaltısıydı sonra cıktık en az 5km dısarda yurudum aksam yemegını dısarda yedık mangalda kanat bol salata bol kozlenmıs domates bıber yedım aslında yasaklı bırsey yemedım ama su an oyle tokumkı kendımı kacamak yada yanlıs yapmıs gıbı hıssedıyorum.evet gelınce omega3 1 gunkurusu 1 catalda sekerpare yedım.umarım yarıma olumsuz yansımaz.leylak84 bacım ctesı pasta falan yedınmı nasıl tartıda durum dun ve bugun sırf sana yurudum dıyebıleyım dıye yurudum.yuruyus arkadasım benım
canım ya geldıgını gormeden senden bahsetmıstım kalp kalbe karsıymıs demekkı.ıyım tatlım sen nasılsın nasıl gectı d.gunun annenler nasıl.ben bu aksam cok yedım ya suclu gıbı hıssedıyorum ınsaallah sana yazdıgım kg nın ustune cıkmamısımdır
iyiler canım sağolzararlı bişey yememişsin ki canım ızgara tavuk...merak etme kilo almamışsındır.hatta sabaha daha da kilo vermiş olarak uyanabilirsin
ayyy ınsaallah canım ooo bakıyorum hedef 65 e cekılmıs :)))sakın ordanda asaga ınme 65,70 arası sende gayet ıyı canım cok zayıfta hos degıl bence tabı
bugün sabah
1 yumurtalı 2kaşık kadar patates kavurma
15 zeytin
biraz peynir
3 ceviz
1 biber
akşam
10 kadar köfte
salata
saat 8 de 1 bardak ayran
ben yıllardır rejim yapan biriyim hemen bırakınca kilo alıyorum inşallah bu sefer başaracağım
kızlar yst38 arkadaşımıza da msj attım saphiraya da.sanırım yosun arkadaşımız gelmeyecek,onun için listeyi ben yapıyorum yarın,bilginiz olsun
Cnm ya ben 2 haftadır menü bildirimi yapıyorum. Yarın listeye beni de ekler mısın saphiraya ulaşmak mümkün değil . Bı de ben özel Msj atamıyorum bildirimi nası yapmam lazım acaba?
sen buraya yazarsın canım,ben burdan takip ederim özelden msj atamayanları.ben yarın seni de listeye yazarım 2 haftan dolduysa ama saphiraya da belirtmemiz gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?