Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

yanlış bişey yok menünde rahat ol canım.bense hem annemde hem ablamda pasta yedimyemeklerimde ve sporumda sorun yoktu ama pasta yedim malesefkahvaltıdan sonra eve geldiğimiz için tok karnına tartıldım ona rağmen + görmedim allahtan.ama yine 3 gündür wc sorunu çekiyorum ve yine form çayı içtim,bakalım belki çok az da olsa eksi görürüm.bu hafta zaten pek bi beklentim yok ama haftaya ilk hedefime ulaşacağımı düşünüyorum(hedefimi 65 e düşürdüm de)
çok iyi oldu bu yürüyüş arkadaşlığı yaaa.birbirimize gaz veriyoruz ne güzel

iyiler canım sağolzararlı bişey yememişsin ki canım ızgara tavuk...merak etme kilo almamışsındır.hatta sabaha daha da kilo vermiş olarak uyanabilirsin

iyiler canım sağolzararlı bişey yememişsin ki canım ızgara tavuk...merak etme kilo almamışsındır.hatta sabaha daha da kilo vermiş olarak uyanabilirsin

ayyy ınsaallah canım ooo bakıyorum hedef 65 e cekılmıs :)))sakın ordanda asaga ınme 65,70 arası sende gayet ıyı canım cok zayıfta hos degıl bence tabı

ayyy ınsaallah canım ooo bakıyorum hedef 65 e cekılmıs :)))sakın ordanda asaga ınme 65,70 arası sende gayet ıyı canım cok zayıfta hos degıl bence tabı

napayım canım ya,kılo almaya cok musaıt bı vucudum var.65 e dusup kılo alırsam bıle 70 de kendıme dur deme fırsatım olur dıye dusundum:)65 ten asagısını bende ıstemem.saglıklı olayım yeter bana

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde))bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao,....2. Öğün(ıkındı vaktı) kuru fasulye,karnıbahar,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................. .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)
Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 6saat ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum(elımdekı cantalarda verdıgım kılo kadar yuk vardı ayrıca,boylece 120 kg ıkenkı kılo verme hızım dusmedı hanımlar), oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a9111.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 39
  • $a9112.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 42
Sabah:
2 yumurtadan maydanozlu dereotlu omlet
Yarım avuç içi peynir
3 zeytin
1 kuru kayısı
1 çay bardağı ceviz içi

Ara öğün:
1 dilim ananas (Bir haftadan beri yediğim ilk meyve )
1 çay bardağı Antep fıstığı (Kabuklu olarak bir çay bardağı tabi)

Akşam:
1 tabak şehriye çorbası
1 lahmacun
2 bardak ayran
Salata

Bugün önceki günlere göre daha çok su içtim. Şimdiye kadar 2 litre oldu. 1 litre daha içersem çok daha iyi olacak inş.

Akşam yemekte çok doydum. Acaba çok mu olmuş yediklerim diye düşünüyorum :44:

bugün sabah
1 yumurtalı 2kaşık kadar patates kavurma
15 zeytin
biraz peynir
3 ceviz
1 biber
akşam
10 kadar köfte
salata
saat 8 de 1 bardak ayran
ben yıllardır rejim yapan biriyim hemen bırakınca kilo alıyorum inşallah bu sefer başaracağım

İnşallah hep birlikte başarıcaz :) Ben de daha yeniyim Karatay'da. Bugün 7. günümdü. Sabahki ceviz miktarının daha çok olması gerek. 1 çay bardağı ceviz içi yiyebilirsin. Böylece daha uzun süre tok kalırsın. Ben kitabını da aldım, bir yandan okuyorum, bir yandan da buradaki arkadaşlar sağolsun, onlarla paylaşıyorum. Hepimiz ulaşıcaz inş istediğimiz kilolara

sabah karatay kahvaltı saat 12 de
akşam 19da buğulama hamsi bol salata börülce salatası 2 mandalina

dünkü kaçamak çok sinirimi bozdu bu hafta sporda yok çok sinir oluyorum bu koca totomu kaldıramadım

Akşam
1 dolu tabak etli nohut
yoğurtlu salade de ble
1,2 çatal pırasa
2 dilim cezerye
1 incir içine ceviz
bugün 2 saat yürük eşimle maalesf bu kaçamaklar hiç olmadısabah tartıda eksiyi görünce şımardım umarım sabah tekrar eksili kg mu görürüm.Herkese ii geceler, bol leptinlerrr

kızlar yst38 arkadaşımıza da msj attım saphiraya da.sanırım yosun arkadaşımız gelmeyecek,onun için listeyi ben yapıyorum yarın,bilginiz olsun

Cnm ya ben 2 haftadır menü bildirimi yapıyorum. Yarın listeye beni de ekler mısın saphiraya ulaşmak mümkün değil . Bı de ben özel Msj atamıyorum bildirimi nası yapmam lazım acaba?

Cnm ya ben 2 haftadır menü bildirimi yapıyorum. Yarın listeye beni de ekler mısın saphiraya ulaşmak mümkün değil . Bı de ben özel Msj atamıyorum bildirimi nası yapmam lazım acaba?

sen buraya yazarsın canım,ben burdan takip ederim özelden msj atamayanları.ben yarın seni de listeye yazarım 2 haftan dolduysa ama saphiraya da belirtmemiz gerekir.

kızlar,yarın 2 haftası dolan ve listeye girecek olan arkadaşlarım kendilerini hatırlatırlarsa çok sevinirim

Kalkinca : 1 bardak ılık su
Kahvaltı: missss gibi hakiki köy ürünleriyle klasik karatay kahvaltım ve 3 adet gun kurusu kayısım
Öğle: yemedim çünkü kahvaltımı 11 de yaptım ama saat 3 te ufacık bı parça bitter yedim
aksam : fırında cupra ve cevizli zeytinyağlı salata hemen ardından yarım avuç ici kadar dövme tahin helvası
bol su,demlenmis cay sekersiz

akşam 10 buçukta tarcinli süt ve 1 adet gun kurusu

Yemegi saat 6 da yedim
Aksam 9-10 arası kosu bandında 1 saat yürüdüm

Yorumları alayım kızlar

Son düzenleme:
sen buraya yazarsın canım,ben burdan takip ederim özelden msj atamayanları.ben yarın seni de listeye yazarım 2 haftan dolduysa ama saphiraya da belirtmemiz gerekir.

Şimdi farkettim saphira almış beni listeye :) yarın bildirim yaparım peki hergün menü bildirimleri yapmak zorunda miyim hala?

Bildirim:27/02/2012
Rumuz:Gul63 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 72.5kg Bu hafta:71.5kg
Fark: 1 kg
Toplam fark:48.5kg
Beden:40-42
Spor: Gunde ortalama 30dak ev ısı ve ortalama 30 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %1.3 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma ,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum
.....Bunlara ılaveten bu dıyetle ıstenmeyen tuy oranım da azalıyor daha ne ısterım?

Rumuz: Hayattanazicik
Başlangıç tarihi:08/12/2011
Başlangıç kg:67.7
Geçen hafta: 57
Bu hafta:56
Fark: 1
Toplam fark:11.7
Beden:38
Spor:Leslie ile 2 mil slim in 6 start it up
Boy:1.63

günaydın kızlar kısa bir bildirim yapayım listeyi kim yapacak biblmiyorum ama hayırlısı

geçen hafta 65.6
bu hafta 66.2

fark+++++600 regl oldum ama kaçamağım da var 3 ay aradan sonra çikolattaaa
iyi haftalar herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…