yine yine yine tebrikler... istikrar ne güzel şey...Bildirim:27/02/2012
Rumuz:Gul63 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 72.5kg Bu hafta:71.5kg
Fark: 1 kg
Toplam fark:48.5kg
Beden:40-42
Spor: Gunde ortalama 30dak ev ısı ve ortalama 30 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %1.3 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum
.....Bunlara ılaveten bu dıyetle ıstenmeyen tuy oranım da azalıyor daha ne ısterım?
hedefe doğru emin adımlar.... tebrikler hayatm..Rumuz: Hayattanazicik
Başlangıç tarihi:08/12/2011
Başlangıç kg:67.7
Geçen hafta: 57
Bu hafta:56
Fark: 1
Toplam fark:11.7
Beden:38
Spor:Leslie ile 2 mil slim in 6 start it up
Boy:1.63
olsun yaa.. haftaya gönderirsin onları sen. bildirim yapmaya devam.. yoksa kaçamaklar çogalıyo yani...günaydın kızlar kısa bir bildirim yapayım listeyi kim yapacak biblmiyorum ama hayırlısı
geçen hafta 65.6
bu hafta 66.2
fark+++++600 regl oldum ama kaçamağım da var 3 ay aradan sonra çikolattaaa
iyi haftalar herkese
İnşallah hep birlikte başarıcaz :) Ben de daha yeniyim Karatay'da. Bugün 7. günümdü. Sabahki ceviz miktarının daha çok olması gerek. 1 çay bardağı ceviz içi yiyebilirsin. Böylece daha uzun süre tok kalırsın. Ben kitabını da aldım, bir yandan okuyorum, bir yandan da buradaki arkadaşlar sağolsun, onlarla paylaşıyorum. Hepimiz ulaşıcaz inş istediğimiz kilolara
ARKADAŞLAR bugün listeyi kim hazırlıcak ,leylak 84 mü acaba ona mı atacağız mesaj...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?