Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

DÜN AKŞAMKİ MENÜM :
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak patatesli tavuk yemeği
5-6 kaşık makarna:18:
yemekten sonra 2 fincan şekersiz çay
Akşam yemeğini baya abarttım neyse bugün telafi ederim inş.

sabahki menüm :
tereyağında 2 yumurta
biraz peynir
6 zeytin
3 gün kurusu
1 çay bardağı ceviz+çiğbadem+çiğfındık
2 bardak su

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR malum insan öğrenci olunca bir çok şeye vakit bulamıyor bende bari bugünki kahvaltımı yazayım
10 zeytin
peynir
maydonoz
3kaşık yoğurt
2 yumurta
1dilim ekmek

Aslıcım prizi üçleyelim,esas ta geldi

Ben napıyorum biliyomusun dünkü site vardı ya açtım ordan kız kulesini karşısında kahvaltımı yapıyorum

canım ya tuylerım dıken dıken okudumcok ıbretlı bır hıkaye allah kımseyı aratmasın olanları bagıslasın evlat bambaska bırsey herkes tatsın ınsaallah

çok etkilendim. allah nasip etsin

çok üzüldüm canım,inşallah en kısa zamanda ve hayırlı bi vakitte allahım sana bi evlat verir

canım benım ya üzme kendını Allh ınsallh en kısa zamnda verır kucagına yaramaz bır bebek

of canım ya.kurban olurum yaaa
burumun direği sızladı yemin ederim.ağlamamak eldemi.
Allahım inşallah hayırlısı ile kucağınıza almak nasip etsin.
dualarım sizinle

Canım tüylerim diken diken oldu resmen. Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar versin inş.(amin)

Amin.Zeynepfaz için 2 kere amin

kızlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum, dualarınızı eksik etmeyin ne olur
gerçekten ibretlik bir hikaye benimkisi... Hayatta her şeyi kontrol altında tutmaya çalışmak çok anlamsız. tevekkül edip, sabretmek lazım zaman içinde yaşadıklarıyla öğreniyor bunu insan...
Şimdi sabırlı olmayı öğreniyorum ümitle ve sabırla bekliyorum bebeğimi, sıkı sıkı çalışıyoruz eşimle umarım fazla beklemek zorunda kalmayız...
bu arada kilo vermem de lazım doktor bizi gönderirken sıkı sıkı tembih etti "10 kilo ver en az" diye...

gelelim bildirime:
muz
kaşara peyniri
zeytin
ceviz
1 kapsül omega 3
bol çay

bu ara spor işi çok fena öğlenin dışında hiç yürümüyorum daha iyi binerim diye koşu bandını yan odaya almam yaramadı en iyisi salona taşımak galiba akşam taşıyayım bari offf offf

sabah 2 yumurta 3-5 zeytin az peynir 1 portakal 1 kuru incir

akşam 25 dakika leslie 35 dak dans famirin videosu falan karışık bişeyler
çok mutluyum spor için

günaydın kızlar

sabah menüm;
1 muz, k.t. yoğurt, 1 parça peynir, 20 zeytin, bir kaç siyah kuru üzüm, 1 avuç ceviz, 2 omega-3

8de yaptım kahvaltımı, acıktım şimdi, ne güzel de doymuştum oysa

neyse bir fincan şekersiz sütlü türk kahvesi içeyim bastırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…