Aslıcım prizi üçleyelim,esas ta geldiDÜN AKŞAMKİ MENÜM :
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak patatesli tavuk yemeği
5-6 kaşık makarna:18:
yemekten sonra 2 fincan şekersiz çay
Akşam yemeğini baya abarttım neyse bugün telafi ederim inş.
sabahki menüm :
tereyağında 2 yumurta
biraz peynir
6 zeytin
3 gün kurusu
1 çay bardağı ceviz+çiğbadem+çiğfındık
2 bardak su
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR malum insan öğrenci olunca bir çok şeye vakit bulamıyor bende bari bugünki kahvaltımı yazayım
10 zeytin
peynir
maydonoz
3kaşık yoğurt
2 yumurta
1dilim ekmek
canım ya tuylerım dıken dıken okudumcok ıbretlı bır hıkaye allah kımseyı aratmasın olanları bagıslasın evlat bambaska bırsey herkes tatsın ınsaallah
çok etkilendim. allah nasip etsin
çok üzüldüm canım,inşallah en kısa zamanda ve hayırlı bi vakitte allahım sana bi evlat verir
canım benım ya üzme kendını Allh ınsallh en kısa zamnda verır kucagına yaramaz bır bebek
of canım ya.kurban olurum yaaa
burumun direği sızladı yemin ederim.ağlamamak eldemi.
Allahım inşallah hayırlısı ile kucağınıza almak nasip etsin.
dualarım sizinle
az önce kızım ağlıyordu yazamadım. üzme kendini bak sen diyorsun allah ne zaman verirse o zaman en hayırlı zamandır. şimdi de o hayırlı zamanı bekle gerçekten. allah en güzel ve en kısa zamanda bir bıcırık versin sana da.
Canım tüylerim diken diken oldu resmen. Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar versin inş.(amin)
Amin.Zeynepfaz için 2 kere amin
tatlım üzme kendini allah ımın izniyle bir gün mutlaka alırsın kucagına bebişini ..
ben de evlendikten 5 yıl sonra hamile kalabildim bi süre tedavi gördüm ..
oglum 6 aylıkken hamile kaldım .. sok gecirdim hem nasıl olurda ilk hamilelgimde
o kadar zor olurken simdi bir kere de oldu diye cok sasırdık ..cokta sevinmiştik ama
oglum küçük oldugu için ikisine nasıl bakıcam nasıl yeticem gibi sorular kafamda dönmeye basladı
küçüge baksam oglumun bakımı yarım kalacaktı ona haksızlık yaptıgımı düşünüp üzülüyordum
daha 2.hamileligim 13 haftalıkken son buldu ve ben tesadifen hastahaneye gittim bebegimin kalp atıslarının
olmadıgını ögrendim .. ama şimdi keske dogabilseydi bi şekilde bakardım diyorum ..5 aylık bi bebek olacaktı
ama herseyin hayırlısı ..
Günaydın örtmenim günaydın zambakkkk
Aslıcım prizi üçleyelim,esas ta geldi
Ben napıyorum biliyomusun dünkü site vardı ya açtım ordan kız kulesini karşısında kahvaltımı yapıyorum
Aslıcım prizi üçleyelim,esas ta geldi
Ben napıyorum biliyomusun dünkü site vardı ya açtım ordan kız kulesini karşısında kahvaltımı yapıyorum
nasılsınız kızlarrr
buralar çok sakinleşmiş nazarmı değdi neee
hoşgeldinn tanemmm
hoşbulduk öretmenım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?