- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
sabah sabah aglattın beni rabbim en kısa zamanda hayırlı saglıklı evlat versin inşallah ..ah ah ben okurken ağladım yaa çok hüzünlü ama mutlu sonla biten bir hikaye
benimde benzer ama kötü sonlu bir hikayem var...
ben de istanbul a yeni geldiğimiz evimizi yeni açtığımız yıl korunduğum halde bebeğim olmuştu ama aynen senin dediğin gibi nasıl ağlıyorum nasıl isyan ediyorum " ben nasıl bakarım çocuğa, bir sürü borç harç var, sözleşmeliyim ya beni işten atarlarsa" ağlayıp duruyorum eşim teselli etmeye çalışıyor beni ama ben ona da kzıyorum... o kadar isteksizim ki sonunda şiddetli bir ishal oldum ama hayatımda bir daha hiç öyle olmamışım aşırı su kaybı sonucu sanırım düşük oldu ama ben seviniyorum tabii...
olayın üstünden çok geçmeden tüm sözleşmelileri işten attılar "çocuklu olanlar hariç" işte o an dünyam başıma yıkıldı!
işimden olurum korkusuyla istemediğim çocuğum kayıp gitti belki olsaydı çok sevdiğim işimde hala çalışıyor olacaktım en büyük korkumla çok acı bir şekilde yüzleştim duvara tosladım resmen...
üzerinden 2.5 yıl geçti şimdi çocuk için delirip duruyorum Allah nasip etmedi daha ama sınavım, cezam bitmemiş demek
bir zamanlar istemediğim çocuk hasretiyle yanıyorum malesef, çok acı bir durum yaşadıklarımın ağırlığı hala omuzlarımda...
Allah beni affetsin ve cezam bitsin artık istiyorum bunun için dua ediyorum...
herkese de tavsiyem istemediğiniz halde çocuk sahibi olursanız sakın isyan etmeyin, emin olun sizin için hayırlısı budur!...
canım nasıl kullanıyosun bi kaç damla mı yoksa kaşıkla falan mı koyuyorsun ?keten tohumu yagı kullanıyorum ben... tavsiyede ederim...
harikasın arkadaşım senin resmini çok merak ettim sakıncası yoksa ekler misin ?Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde))bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 2muz,kakao .. ....2. Öğün(ıkındı vaktı) kurutulmus patlıcan dolması,cacık,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul.................. .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve
Spor: 3saat ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum(elımdekı cantalarda verdıgım kılo kadar yuk vardı ayrıca,boylece 120 kg ıkenkı kılo verme hızım dusmedı hanımlar), oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum. Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze
hadi bakalım inşallah canımHaftaya listenin birincisi benim gencler hazırlayın şimdiden kendinizi ihihi
birinci ve ikinci kitapta yazıyor bence kitaba güvenTeşekkürler...Canan Hoca önerdiyse muzu seve seve yerim tabi:) Gİ si yüksek diye bilindiği için çok sevdiğim halde yemeğe çekiniyordum.İnternet sitelerinde araştırdığımda besinlerin gi değerleri hepsinde farklı.Hangi listeye güvenip uygulayacağız?
çok hoşsunuz korktum valla