Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabah sabah aglattın beni rabbim en kısa zamanda hayırlı saglıklı evlat versin inşallah ..

keten tohumu yagı kullanıyorum ben... tavsiyede ederim...
canım nasıl kullanıyosun bi kaç damla mı yoksa kaşıkla falan mı koyuyorsun ?

harikasın arkadaşım senin resmini çok merak ettim sakıncası yoksa ekler misin ?

Haftaya listenin birincisi benim gencler hazırlayın şimdiden kendinizi ihihi
hadi bakalım inşallah canım

birinci ve ikinci kitapta yazıyor bence kitaba güven

çok hoşsunuz korktum valla priz hazır

haldalın tadı nasıl canım serbestmi bende küçük bir kavanoz aldım ama açmadım ilk deniycem de :26:

burkanscetin asli72 idealist destinaaaa ceylin günaydın bacılar bizim burasıda feci karlı tatil etmediler

sabah arabam yokustan çıkmadı ve yokusun basın koydum topuklu ayakkabılarla 10 dk yurudüm terledim anacım yoruldum valla

sabah
1 muz
1yumurta
3-4 cviz
5-6badem
4 zeytin
1kk peynir

günaydınnn pepetommmm
dün burda bir öğretmen servisi kaza yaptıı canım çok kötüü yollar.
Allah korusunn bugün kara kara düşünüyodum nasıl çıkacağız köye diye kiii haber geldi...

canım ben hardalı çok seviyorum.
Biraz keskin ,baharlı acı ama ben yoğurtla karıştırıp salata sosu yada tavuk ,balık ızgarada sos olarak kullanıyorum.
çok güzel oluyor
yasak mı dersen valla ben hardal serbest diye biliyorum,mayonez gibi değil bu.

canım dıyetı bozdum yuzum kalmadı gelemıyorum ama bu gün mutluyum 5ay sora adet oldum hiç bukadar sevinecegim aklıma gelmezdi

neden rahatsız mıydın tatlımm o kadar gecikti adetinn?:44::44:

bakk tekrar geldiğine göree niyet etmişsinn diyeteee sennn.
hadii bakalımm bugündenn itibarennn tekrarr başlaa tanemmm

canım dıyetı bozdum yuzum kalmadı gelemıyorum ama bu gün mutluyum 5ay sora adet oldum hiç bukadar sevinecegim aklıma gelmezdi

Tanemcim belki bu adetle birlikte karataya geri dönersin.
Belki de bütün stresini depresifliğini alacak bu...
doğumdan sonraki ilk adetin mi ?

günaydınnn pepetommmm
Allah korusunn bugün kara kara düşünüyodum nasıl çıkacağız köye diye kiii haber geldi...

aman Allah korusun kızlar!

günaydınnn pepetommmm
çok fena yollar allh herkese yardım etsin .

bende bi deniyim bakalım ya acıyı baharatıda severim deniym tavuk gögsü yerken

Kahvaltıda çikolata yemek zayıflatıyor!
27.02.2012 1000
Zengin bir kahvaltı gün boyu yapacağımız işler için gerekli enerjiyi sağlar, metabolizmayı güçlendirir ve beyin fonksiyonlarını destekler. Peki, kahvaltıda çikolata yemenin sizi zayıflattığını biliyor musunuz?

Tel Aviv Üniversitesi tarafından yapılan bir araştırmaya göre sabah, günün tatlı yemek için en uygun zamanı. Günün bu saatlerinden metabolizma çok hızlı oluyor ve tüm ekstra kaloriler kolayca yakılabiliyor.

Araştırmacılardan Prof. Daniela Jakubowicz'e göre sabah kahvaltıda yenilen bir parça kek veya çikolatalı tatlı sayesinde yeteri miktarda karbonhidrat ve protein alınabiliyor. Bu şekilde beslendiğinizde gece yarısı mide kazınmalarından da kurtulmuş oluyorsunuz.

Araştırmacılar diyabeti olmayan 193 obez hastayı incelemek için 2 gruba ayırdı. İlk gruba düşük karbonhidratlı 300 kalori içeren bir kahvaltı verildi. İkinci grup ise 600 kalori içeren dengeli bir kahvaltı ile güne başladı. İkinci grubun kahvaltısından çikolatalı kek veya tatlı bulunuyordu. 32 hafta boyunca süren araştırmanın 16. haftasında her iki gruptaki kişilerin de 15 kg verdiği gözlemlendi. Ancak bir diğer 16 haftalık periyot sonrasında düşük karbonhidratlı kahvaltı verilen grup, verdiklerinin üzerine 10 kg geri aldı. Kahvaltıda tatlı yiyenler ise 7 kilo daha verdi. 32 haftalık toplam araştırma süresince ikinci grup ilk gruptan ortalama 40 kilo daha fazla kaybetti.

Araştırma çerçevesinde her gruptaki kişiler de aynı oranda kalori aldılar. Erkekler günlük 1600 ve kadınlar 1400 kalori tüketti. Ancak 300 kalorilik 1. gruba mensup katılımcılar yediklerinden tatmin olmadıklarını vurguladılar. Gün boyu gizlice şekerleme ve tatlı yediklerini de itiraf ettiler.

Bilim adamlarına göre şeker tüketimini azaltmaya çalışmak kişide psikolojik bir bağımlılık yaratabiliyor. Yani kısacası müjde! Kilo vermek istiyorsanız güne tatlıyla veya çikolatayla başlayabilirsiniz.

neden rahatsız mıydın tatlımm o kadar gecikti adetinn?:44::44:

bakk tekrar geldiğine göree niyet etmişsinn diyeteee sennn.
hadii bakalımm bugündenn itibarennn tekrarr başlaa tanemmm

canım emzırıyorumda herhalde ondan ama gerçekten buyuk bı sıkıtı yapıyor allah menepoz dönemminde olanlara yardım etsin ve şunu diyeyım menopozdan önce şu kılo işini çözmek lazım gerçekden metepolizma size çok oyun oynuyor bundan ruh sağlıgınızda etkılenıyor bu yuzden dıyet yapak çok zorlaşıyor ewet canım yakında insaah aranızdayım

E=ceylin1907;23353749]Tanemcim belki bu adetle birlikte karataya geri dönersin.
Belki de bütün stresini depresifliğini alacak bu...
doğumdan sonraki ilk adetin mi ?[/QUOTE]
tatlım 2. adetim 1.sı doktorun verdigi ilaçla oldum bende doğal sureçe bırakdım oda 5 ay surdu ama düzene gırmezse kesin tedavi olacam şu ödemem durumum geçsin dönecem başlar başlamaz kılo veremıyorum demek istemiyorum ama yetıklerimi avaş yavaş düzene koymak lazım ben baya sapıtım

Gunaydin akadaslar nezamandir girmiyorum buraya çünkü yüzüm yok. Bu karatayda izinli okadar çok şey var ki yenilecek ben ayarı dahada kaçırdım .sanki hiç diyette degilmisim pisikolojisi yarattı bende karatay. Herseyden daha çok yemek istiyorum git gide kacamaklarim arttı kaçamaklari buraya yazmacında da kendimi iki yüzlü gibi hissettim kendimi kandırıyorum dedim. Şu 4 kilo zamk gibi yapıştı üstüme. Bende biran önce vermek istiyorum. Acayip saplantı oldu bende. Diyetle yatıp diyetle kalkar oldum aylardır başka hiç birşeye kafam calismiyo oyuzden şimdi tekrar dukana geçtim. Tum kilolarimi verip daha sonra diyet degil yasam tarzı olan karatayla hayatıma devam etmeye karar verdim. Karatay yaparken evimde hiç yemek ziyan olmuyodu. En güzel tarafida bu. 4 saat sonunda hersey bal kaymak gibi geliyo insana. Siz sakın benim yaptığımı yapmayın. iradenize hayranım. bana da kızmayın lütfen. Hepinize bol bol eksili günler ve bol leptinli geceler diliyorum

mükemmel bi ara ben kahaltıda bitter yiyodum kiloda veriyodum valla

Kızlar n.sc.fe'nin hazır türk kahvesinden içiyorum orta şekerli imiş zararlı mıdır ?
bilmem bende gördüm ama denemedim

günaydınnn herkeslere sanırım Türkiye de her yer karlı A.yardımcınız olsun aman dikkat edin.Eşimin gribi kuzuma geçti.Yavrum nasıl hapşırıyor ve nasıl burnu akıyor:2:Ama bi tatlı ki şu gripli haliyle umarım çabuk atlatır canım ya.Uyanmadan geçmişe bi yolculuk yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…