Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabah sabah aglattın beni rabbim en kısa zamanda hayırlı saglıklı evlat versin inşallah ..

amin tatlım sağol inşallah en kısa zamanda size müjde veririm

alemsin ceylin ve çok tatlısın

şoklardayım yaa vallahi bir yaşıma daha girdim bakalım bu uzmanlar zaman içide daha neler çıkartacak?

canım dıyetı bozdum yuzum kalmadı gelemıyorum ama bu gün mutluyum 5ay sora adet oldum hiç bukadar sevinecegim aklıma gelmezdi

olsun tatlım yüzün olmasa da gel bak ben yüzsüz yüzsüz dolanıyorum buralarda ama burda olmak beni tetikte tutuyor en azından bir de yediklerimizi yazmak çok iyi biliyorsun, Ayça Kaya ya giden arkadaşlarım var hem de 4.000 tl falan verdiler kadının yaptığı bunlara her yediklerini yazdırmak ve besinler hakkında bilgi vermek bizden tek farkı her öğünde her besin grubundan tükettiriyor o, yani aynı öğünde hem karbonhidrat, hem protein, hem süt ürünleri, hem sebze olacak diyor...

galiba bizizm gibi 80 li kilolarda dolananlar için diyete bağlı kalmak daha zor oluyor 70 in altında olanlar için daha kolay galiba ben kendimden de biliyorum 70 in altındayken daha iradeliydim

öğlen bildirim:
sahan köfte
pilav varmış ama almayacağım
yayla çorbası onu yerim

günaydınn çok geçmiş olsun canım kıyamam,babası keşke kollasaydı kendisini geçmesin diye ...
günaydın kızlar

SANA DA CANIMMM

Selam arkadaşlar yoğunluktan giremedim 2 gündür

sabah menü

2 yumurta
6-7yer fıstığı
1 salatalık
maydonoz
2 biber
peynir
5 zeytin

öğle menü

1 kase mercimek çorbası (yarısını içemedim)
1 porsiyon tavuk ciğer
2 adet zeytin yağlı biber dolması:18:
Salata

ya arkadaşlar ne olur yorum yapın biber dolması yemem hatamıydı Ama hiç sebze yapmamışlar bu öğlen diğer yemeklerin hepside patatesliydi veya kızartmalar vardı offf kendimi çok kötü hissediyorum neolur moral verin 3 gündür spora da gidemiyorum üstelik dün akşamda 5-6 kaşık makarna yemiştim. Ceza verin bana

canım bende dün akşam makarna yedim biraz ceylin bana priz getirdi soktum parmağı üst sayfalarda bulursun sende hemen kullan prizi
biber dolması konusunda tam bilmiyorum ama pirinçli olunca yenmicekti sanırım ama olsun sen telafi edersin

adaşımmmm
olmamış tabisi de dolmalar yahuu.
bizde de aynı menü vardı.
şimdi yemekten geldim.

z.yağlı dolma,mercimek çorbası yoğurt

ben 2 küçük kase mercimek çorbası içtim
yoğurda yer kalmadı.akşam üstüne ayırdım onu.
bademle yiyeceğim akşam yemeği yerine.
çünkü iş dönüşü spora gitmeyi planlıyorum.

sabah ceylin 3lü priz yayınladı burada.
biz cezamızı çektik,boşaldı,şimdi sek sok barnağını bakiim prize :)

Ben de biber dolması yedim 2 tane dünden kalmıştı, bulgurluydu.

Bir de yemekte kıymalı bezelye çıkmıştı ondan 1 tabak yedim patates ve havuçlarını yemedim hiç, bulgur pilavı vardı onu da yemedim, yanına yoğurt yedim.

Bir günkurusu kayısı ve bir kuru erik de cilası oldu

ya yumurtalarım bi türlü kayısı olmuyor annem olsa yapardı pff.. öğleden sonra derse gitmicem hem çok kar yağıyor hem de o kadar yemek midemi bulandırıyor..iyi değilim.. acaba çok mu yiyorum???

keten tohumu yagı kullanıyorum ben... tavsiyede ederim...

bende çok yaşıyorum o sorunu nasıl ve ne miktaeda kullanıyorsun:26:

hem patates hemide makarn aoldumu hemşerim

papişle leylak yine yok yürüyorlar galiba

kahvaltım
2yumurta
12zeytin
peynir
1çay bardağı ceviz
4günkurusu
bolca çay

suda 1,5 litre oldu

bende itiraf ediyorum dün akşam yürüyüşte çok üşüdüm
eve gelince oğluşla salep içtik:26::26::26:
ama sonrasında ağzımda acı bir tat oluştu uzun saatlerde geçmedi şekerden oldu bence

en iyisi kaderime razı olup şu üçlü prizi bulayım bence parmağımı değilde dilimi sokayım a prize ben nasıl olur

olsa da yesek deeeeermişim

yok canım ben koşubandında yürüyorum...

evet hiç düşünemedim ya yürüyüş bandının markası ne benimkii altıs ama bozuldu çok üzülüyorum oysaki ne güzel yürüyordum yaa bizim burada servizside yok

selammm bacılarrrrrrrrrr

hazır evdeykenn temizlik yaptımm, çamaşır attım makineyeee ohhh işlerr bitti hafta sonuna kalmadannn ne güzelmiş gündüz evde olmakkkk

bu arada sabah yediklerimm

peynirli omlet
peynir
zeytin
domates
maydonoz
yeşil çay
portakal

.

iyi fikir bacım.bundan sonra parmak değil,dil sokalım prize hepimiz:)

evet canım,yürüyodum.duşumu aldım geldim

benimki pro-star canım,koşubandı işimi çok kolaylaştırıyo,evimde rahat rahat yapıyorum sporumu...

oh mis olmuştur şimdi evin idealistcim.güle güle kirlensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…