Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

rica ederim canım.değişiklik olduğunda hatırlatırsan yenisi yaparım ben sana

TAMAM LEYLAKÇIM İNŞALLAH ŞÖYLE 70Lİ ÇİZELGELERİMİDE SEN YAPARSIN BELKİ YAPTIĞIN BU ÇİZELGE BANA UĞURLU GELİRDE İLERLEYİ İLERLEYİVERİR HA

leylakkk az kalmıs hedefine eeee asagı indirmeyi dünüyo musun :44::44:

VALLAHİ MAAŞALLAH DEMEK LAZIM LEYLAK'A BELKİ Bİ 65'e ÇEKEBİLİR. ÇEK ÇEK DE ARAMIZDAN AYRILMA BİRAZ DAHA KAL

inşallah canım inşallah...evet canım 65 i düşünüyorum.daha iyi olacak öyle.ama 65 de olsam ayrılmam burdan

inşallah canım inşallah...evet canım 65 i düşünüyorum.daha iyi olacak öyle.ama 65 de olsam ayrılmam burdan

ayrılma leylakcım sende olmasan topik gündüzleri suskun cogu arkadas calıstıgı icin olsa gerek biz daha yaza kadar buralardayız

Son düzenleme:
leylak ben seni gecerim :)))) kendime gaz vereyim
ben de hep buralardayım oglan uyudugu sürece
sizler olmasanız ne kilo verirdim nede kafamı dagıtabilirdim seviyorum sizleri

çok haklısın benim bu karatay diyeti bölümünde henüz 2. Haftam olmasına rağmen hafta sonu vepazartesi salı giremedim kendimi yalnız hissettim buradaki ortam çok süper inşallah herkes hedefine ulaşır. Birde nasıl bir etki öyle değilmi yani bir şey yerken gerçek anlamda size hesap vereceğimi hiç aklımdan çıkarmıyorum yani bir diyetisyen bile beni bu kadar terbiye edememişti. Iyikide edememiş

evet canım,bakalım kim önce varacak hedefine

leylak önce varır gibi görünüyor

leylak ben seni gecerim :)))) kendime gaz vereyim
ben de hep buralardayım oglan uyudugu sürece
sizler olmasanız ne kilo verirdim nede kafamı dagıtabilirdim seviyorum sizleri

geç canım benim geç....aynen bende,burası olmasa çoktan bırakırdım diyeti.iyiki varız

aynen,kaç kez diyetisyene gittim ama burdaki disiplini sağlayamamıştım,burası harika

geç canım benim geç....aynen bende,burası olmasa çoktan bırakırdım diyeti.iyiki varız

aynen,kaç kez diyetisyene gittim ama burdaki disiplini sağlayamamıştım,burası harika

ŞU MESAJLARA BAKIN SEVGİ YUMAĞI OLDUK RESMEN NE GÜZEL NE GÜZEL

ben su konuda katılıyorum ben diyete ilk basladıgımda 81.1 idim evet ben ancak 1 senede 71.1 indim cünkü yaya yaya kacamaklar mı dersin ne dersen de ama sporumu hep yaptım belkide ondan verdim kilomu ama karatayla tanıstım hayatım düzene girdi bende cok diyetler denedim belki10 yıl boyunca ama bi türlü tutturamıyordum veriyordum alıyordum tabi bu kadar obezite degildim ama 60 kilodan 50 bir türlü inemezdim ama karatayla hayatım degisti bu sistemi hic bir zaman bırakmıyacam yasam tarzı olacak bende hocamızın dedigi gibi

Son düzenleme:

günaydın hatta tünaydın şekerim burasıda karlı kalın bot üzerine çorap bankaya öle geliyorum vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…