rica ederim canım.değişiklik olduğunda hatırlatırsan yenisi yaparım ben sana
leylakkk az kalmıs hedefine eeee asagı indirmeyi dünüyo musun :44::44:
65 e inmeyi düşünüyorum canım
TAMAM LEYLAKÇIM İNŞALLAH ŞÖYLE 70Lİ ÇİZELGELERİMİDE SEN YAPARSIN BELKİ YAPTIĞIN BU ÇİZELGE BANA UĞURLU GELİRDE İLERLEYİ İLERLEYİVERİR HA
VALLAHİ MAAŞALLAH DEMEK LAZIM LEYLAK'A BELKİ Bİ 65'e ÇEKEBİLİR. ÇEK ÇEK DE ARAMIZDAN AYRILMABİRAZ DAHA KAL
hedefimiz aynı olacak yaniben suan 74 üm
65 e inmeyi düşünüyorum canım
gecmiş olsun arkadasım bundan sonra kacamak yok dimi amaYoksa geliyor yumruklar
inşallah canım inşallah...evet canım 65 i düşünüyorum.daha iyi olacak öyle.ama 65 de olsam ayrılmam burdan
çook sevindim
vallahi açığımı yakalarsan vur yumruğu başka türlü aklımız başımıza gelmiyor :18:
ayrılma leylakcım sende olmasan topik gündüzleri suskun cogu arkadas calıstıgı icin olsa gerek biz daha yaza kadar buralardayız
inşallah canım inşallah...evet canım 65 i düşünüyorum.daha iyi olacak öyle.ama 65 de olsam ayrılmam burdan
evet canım,bakalım kim önce varacak hedefine
leylak ben seni gecerim :)))) kendime gaz vereyim
ben de hep buralardayım oglan uyudugu sürece
sizler olmasanız ne kilo verirdim nede kafamı dagıtabilirdim seviyorum sizleri
çok haklısın benim bu karatay diyeti bölümünde henüz 2. Haftam olmasına rağmen hafta sonu vepazartesi salı giremedim kendimi yalnız hissettim buradaki ortam çok süper inşallah herkes hedefine ulaşır. Birde nasıl bir etki öyle değilmi yani bir şey yerken gerçek anlamda size hesap vereceğimi hiç aklımdan çıkarmıyorum yani bir diyetisyen bile beni bu kadar terbiye edememişti. Iyikide edememiş
leylak önce varır gibi görünüyor
bundan sonra takiptesin guleryuz tam arkanda sakın yakalanma bana asl86
çok haklısın benim bu karatay diyeti bölümünde henüz 2. Haftam olmasına rağmen hafta sonu vepazartesi salı giremedim kendimi yalnız hissettim buradaki ortam çok süper inşallah herkes hedefine ulaşır. Birde nasıl bir etki öyle değilmi yani bir şey yerken gerçek anlamda size hesap vereceğimi hiç aklımdan çıkarmıyorum yani bir diyetisyen bile beni bu kadar terbiye edememişti. Iyikide edememiş
leylak önce varır gibi görünüyor
geç canım benim geç....aynen bende,burası olmasa çoktan bırakırdım diyeti.iyiki varız
aynen,kaç kez diyetisyene gittim ama burdaki disiplini sağlayamamıştım,burası harika
dediğin manada çok haklısın aynen ben de 64 olsam baya havaya girerim ama benim söylemek istediğim şu bizim gibiler (etrafımda çok var ondan biliyorum) bi gazla diyete başlarız 4-5 kilo gider ama en fazla 1 ay dayanırız sonra bal kabağına dönüşürüz
halbuki ben 60 larda sadece akşam yemeklerini kıssam kilo verebiliyordum öyle tatlı krizleri falan olmuyordu daha iradeliydim e zaten mide küçük
şimdi öldür Allah tatlıya hayır diyemiyorum gördüm mü ille yiyeceğim yoksa çok mutsuz oluyorum
ayy ne bileyim ya da öyle kandırıyorum kendimi
leylak ben seni gecerim :)))) kendime gaz vereyim
ben de hep buralardayım oglan uyudugu sürece
sizler olmasanız ne kilo verirdim nede kafamı dagıtabilirdim seviyorum sizleri
haldalın tadı nasıl canım serbestmi bende küçük bir kavanoz aldım ama açmadım ilk deniycem de :26:
burkanscetin asli72 idealist destinaaaa ceylin günaydın bacılar bizim burasıda feci karlı tatil etmediler
sabah arabam yokustan çıkmadı ve yokusun basın koydum topuklu ayakkabılarla 10 dk yurudüm terledim anacım yoruldum valla
sabah
1 muz
1yumurta
3-4 cviz
5-6badem
4 zeytin
1kk peynir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?