ŞU MESAJLARA BAKIN SEVGİ YUMAĞI OLDUK RESMENNE GÜZEL NE GÜZEL
ben su konuda katılıyorum ben diyete ilk basladıgımda 81.1 idim evet ben ancak 1 senede 71.1 indim cünkü yaya yaya kacamaklar mı dersin ne dersen de ama sporumu hep yaptım belkide ondan verdim kilomu ama karatayla tanıstım hayatım düzene girdi bende cok diyetler denedim belki10 yıl boyunca ama bi türlü tutturamıyordum veriyordum alıyordum tabi bu kadar obezite degildim ama 60 kilodan 50 bir türlü inemezdim ama karatayla hayatım degisti bu sistemi hic bir zaman bırakmıyacam yasam tarzı olacak bende hocamızın dedigi gibi
evet canım,yolumuz uzun biz hep buralardayız
leylak ben seni gecerim :)))) kendime gaz vereyim
ben de hep buralardayım oglan uyudugu sürece
sizler olmasanız ne kilo verirdim nede kafamı dagıtabilirdim seviyorum sizleri
merak ettim 10 kilonun hepsini karatayla mı verdin ve ne zaman başladın :44:
Kızlar n.sc.fe'nin hazır türk kahvesinden içiyorum orta şekerli imişzararlı mıdır ?
bu diyeti zaten hiç bırakmamak gerek hedefe varıldıgın da yinede bazı kurallar
devam ettrilmeli yoksa zayıflayıp yenıden gece yemek yersek ha babam tatlılara saldırısak
yine basa döneriz sahsen ben hedefime geldigim de canım cekerse tatlı mı yiyecegim ama
öyle hergün abartarak deyil suan kacamak dedigimiz miktarlarda en azından ben böyle düşnüyorum
insallah hedeflerimize ulasırız ve öyle veda ederiz ama tabi karataya ihanet etmeden
yarısın bakalım kim kimi gececek merak ediyorum
Beni de sevin bei de beni de
İyi ki varsın kadınlar kulübü
insallah hedeflerimize ulasırız ve öyle veda ederiz ama tabi karataya ihanet etmeden
inşallah canım
yarısın bakalım kim kimi gececek merak ediyorum
hatırladığım kadarı ile güleryüzcüm senden fava tarifi istemiştim şekerim müsaitsen hani yani.
çok sevinirim tatlım
dün yazdım ama oglus benicagırınca sayfadan cıkmısım silinmiş bi yazmaya calıscam 1.5 su bardagu baklayı tencereye koydum soganı küp küp dogradım icine koydum biraz zeytinyagı koydum sonrada üstünü asacak sekilde su koydum ama hep basında durdum karıstırıp ezdim yavas yavas suyunu cekti eger ezilmeden suyunu cekseydi su ekleyecektim ama gerek kalmadı sonra sogumasını bekledim dere otu ve biraz tuz ekledim zeytinyagıda sonra karıstırıp servise hazır afiyet olsun inş.anlatabilmisimdir
dün yazdım ama oglus benicagırınca sayfadan cıkmısım silinmiş bi yazmaya calıscam 1.5 su bardagu baklayı tencereye koydum soganı küp küp dogradım icine koydum biraz zeytinyagı koydum sonrada üstünü asacak sekilde su koydum ama hep basında durdum karıstırıp ezdim yavas yavas suyunu cekti eger ezilmeden suyunu cekseydi su ekleyecektim ama gerek kalmadı sonra sogumasını bekledim dere otu ve biraz tuz ekledim zeytinyagıda sonra karıstırıp servise hazır afiyet olsun inş.anlatabilmisimdir
bir fava yorumu da benden
aynı malzemeleri ben düdüklüye koyuyorum.
35-40 dk pişiriyorum.
su üstünü 1 parmaktan biraz fazla geçebilir.
pişince hepsini blenderdan geçiriyorum.
cam bir kabı suyla ıslatıp,favayı içine koyup,buzdolabında sertleşmesini bekliyorum.
sonra ters çevirip kalıptan çıkarıyorum.
zeytinyağ ve dereoyuyla süsleyip dilimleyerek servis yapıyorum.
kalıba dökerken yumuşakça olmasına dikkat edin yani biraz boza kıvamı olacak.
çünkü taş gibi oluyor sonra
afiyet olsun
canım sanada çok teşekkürlerbir fava yorumu da benden
aynı malzemeleri ben düdüklüye koyuyorum.
35-40 dk pişiriyorum.
su üstünü 1 parmaktan biraz fazla geçebilir.
pişince hepsini blenderdan geçiriyorum.
cam bir kabı suyla ıslatıp,favayı içine koyup,buzdolabında sertleşmesini bekliyorum.
sonra ters çevirip kalıptan çıkarıyorum.
zeytinyağ ve dereoyuyla süsleyip dilimleyerek servis yapıyorum.
kalıba dökerken yumuşakça olmasına dikkat edin yani biraz boza kıvamı olacak.
çünkü taş gibi oluyor sonra
afiyet olsun
canıııım çok saol hemen yapıyorum.
öpüyorum seni
bunlara rağmen bence gayet iyi gidiyosun canım,troidi olup ta hiç kilo veremeyenler de var.kendine haksızlık etme tatlım
peynirim,zeytinim,fındıgım,süzme yogurdum,2 adet köy yumurtam rafadan,2 adet incirim,havucum,5 birarada cayım,omega3 2 kapsül,suyum yarım litre
Eki Görüntüle 357760
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?