Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bugun yuruyemedım leylakcım yaaa( kuzuyu arkadasta uyuttum eve gelıncede sımdıye kadar mutfaktaydım zamanım olmadı bugunluk boyle olsun barı((sosyallesıyım derken sporum gerı kaldı yaaa

kahvaltı:

2 küçük yumurta+1 yumurta beyazı kk
66 gr. az tuzlu lor
10 zeytin
½ dilim t.b. ekmeği
1 domates
3-4 çay

öğle:5 ad. kuru kayısı (kakaoya bulanmış)+2.5 ceviz

akşam:

1 koca tabak kıymalı ve bulgurlu şahana sarması
1 kaseye yakın yoğurt

su :2 lt

İyi akşamlaarrr

Öğle menüm
9 köfte
5 patates kızartması
salata
ayran

akşam
2 küçük evde yapılmış kımalı pide(poğaçadan az büyükçe):18::18:
maydanoz, 1 adet soğan
şekersiz çay

İyi akşamlarrr..
1. öğün:
2 yumurta
1 avuc içi peynir
6 zeytin
2 kuru kayısı
1 çay bardağından az ceviz

ara: 1 küçük kutu süt

2. Öğün:
1 tabak tarhana çorbası
Yazdan buzluğa koyduğum taze fasulyeyi pişirdim ama canım hiç yemek istemedi bgn.. Ben de kıymalı yumurta yaptım.
Yoğurt.

2 lt su içtim.

Bugün yürüyüş yapmadım..

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde))bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao.....2. Öğün(ıkındı vaktı) koftelı kok yemegı,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul.................. .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 1saat ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum(elımdekı cantalarda verdıgım kılo kadar yuk vardı ayrıca,boylece 120 kg ıkenkı kılo verme hızım dusmedı hanımlar), oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a911.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 38
  • $a912.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 37
bugun yuruyemedım leylakcım yaaa( kuzuyu arkadasta uyuttum eve gelıncede sımdıye kadar mutfaktaydım zamanım olmadı bugunluk boyle olsun barı((sosyallesıyım derken sporum gerı kaldı yaaa

olsun canım sıkma canını,bugün de dinlenme günün olsun

menu bildirim
sabah

1 bardak süt
2yumurtalı menemen
6 ceviz
biraz peynir
10 zeytin
1 kayısı ve 1 incir kurusu
kako
1 çk. keten tohm yag
1 tane 1000 mg omega3

akşam

2-3 tane ev yapımı çiküfte
1 tabak kereviz salatası cevizli ve yoğurtlu
1 çk. keten tohm yag
1 tane 1000 mg omega3

su: yaklaşık 2 lt su

spor:45 dak yürüyüş...

bugün ev gezmesindeydim ve hiç kaçamagım olmadı. kendimi iradeli buldum yıllar sonra... bisküvili pasta,fıstıklı kurabiye,sigara böreği,makarna salatası... hiiiç yemedim... sadece çay içtim.... şekersiz...

iyi akşamlar hanımlar
ben bugün dayagı hakettim bu aralar motivasyonum eksik ve su içemiyorum nolur yardım edin
sabah klasik kaçamaksız karatay kahvaltısı
öglen 1 kase mercimek çorbası 5 sarma yarım kase yogurt
ara ev gezmesindeydim bir haşhaşlı çörek 1 dilim kek 10 15 tane sarma
akşam bir kase tavuklu şehriye çorbası

Bildir yapmak istemiyorum son 3 gündür cozuttum ya çok moralim bozuk çok yorgun ve uykulu oluyorum isten dönünce. Spor yapacak Halim kalmıyor of ya çikolata yiyorum patatesli Mısırlı bulgur pilavı yiyorum offfff

famirin videosu nasıl arkadaşım ekler misin
çok haklısın. kendimi inandırdım güya süt yapsın diye bu ara sütüm çok az hiç böyle olmazdı 3lt ye yakın su içiyorum ama yok yok ne yapmalıyım bilmiyorum

canım susamda çok güzel süt yapıyor ve karatayda keten tohumu yerine yiyebilirsin

Ya aynen bende de acayip bı motivasyon kaybı var. Nolcak bu böle

canım susamda çok güzel süt yapıyor ve karatayda keten tohumu yerine yiyebilirsin[/QUOTE]

çok saol hemen denicem. çok çaresiz bi durum ya çok üzülüyorum 2 3 gündür başka öneriler de varsa sevinirim

Tebrik ederim arkadaşım. Herkes dayanamazdı o menüye

deneyeceğim sağol tatlım

yaklaşık bir aydır karataycıyım ben de. 3,800 vermiş görünüyorum ama son on gündür sadece 200 gram kayıp. azimle baştan 400 sayfa kadar okudum devam da ediyorum okumaya. ayrıca her pazartesi kilo bildirimlerini heyecanla takip ediyorum. ilk zamanlar menü bildirmini düzenli yaptım fakat sayın editöre çığlıklarımı duyuramayınca bir de okul yoğunlaştıkça yazamaz oldum ama hep takip ediyorum sizleri. 5 ayı aşkın süredir bu diyeti yapanlar var maşallah.
sevgili arkadaşlar kilo vermeniz en fazla ne kadar süre durdu diyete sadık kaldığınız halde? kaçamaklarım bile izin verilenlerle. hiç yasaklı bişey yemedim bir aydır. bir de yoğurt ara öğün
sayılır mı? sabah kahvaltımı yapıyorum tabiri caizse tam kitaba uygun olarak saat 7,30 da. saat bir gibi bir kase yoğurt. 3,30 da yemek yiyorum çoğunlukla peynir fıstık kuru kayısı ve yumurta oluyor bu öğün. sonra geç kalmamak için 7 gibi genellikle bir tabak yemek ve salata yiyorum. leptini katlediyor muyum bu arada dersiniz? hepinizi başarılar diliyorum.

mrb kızlar ben de başlamak istiyorum diyete ama karatay diyeti mi yapsam dukan mı karar veremedim.kitabı alıp mı başladınız diyete.
ben uygulamadım ama uygulayan bir arkadaşımı gördüm dün ve gözlerime inanamadım pazartesi başlayacağım bende annemle birlikte arkadaşımın yüzünde lekeler vardı bu diyeti uyguladıktan sonra cildinin bile güzelleştiğini söyledi kesinlikle tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…