bugun yuruyemedım leylakcım yaaa( kuzuyu arkadasta uyuttum eve gelıncede sımdıye kadar mutfaktaydım zamanım olmadı bugunluk boyle olsun barı ((sosyallesıyım derken sporum gerı kaldı yaaa
mercimek çorbası__tavuklu kabak yemeği
koca bir dilim ıslak kek
ama leslie yapcam az da olsa telafi için
koca bir dilim ıslak kek mio zaman sen bunu hakettin
famirin videosu nasıl arkadaşım ekler misinslm hatnlar keyiflerr nasıl bakem
ben de sporumu yapayım pasam uyanmadan
30 dk famir videosu biraz da oynarım belki ama oglum uyudugu için
müzıgın sesini acamıyorum komik oluyor biraz ama bosverrr kim görüyor ki diyorum
bu arada beden ölçülerim degimiş
çok haklısın. kendimi inandırdım güya süt yapsın diyebu ara sütüm çok az hiç böyle olmazdı 3lt ye yakın su içiyorum ama yok yok ne yapmalıyım bilmiyorum
iyi akşamlar hanımlar
ben bugün dayagı hakettimbu aralar motivasyonum eksik ve su içemiyorum nolur yardım edin
sabah klasik kaçamaksız karatay kahvaltısı
öglen 1 kase mercimek çorbası 5 sarma yarım kase yogurt
ara ev gezmesindeydim bir haşhaşlı çörek 1 dilim kek 10 15 tane sarma
akşam bir kase tavuklu şehriye çorbası
bugün ev gezmesindeydim ve hiç kaçamagım olmadı. kendimi iradeli buldum yıllar sonra... bisküvili pasta,fıstıklı kurabiye,sigara böreği,makarna salatası... hiiiç yemedim... sadece çay içtim.... şekersiz...
250 gr bakla, bolca zeytin yağı ne kadar koyarsan alıyor valla bakla,
ben yarım çay bardağı koyuyorum,
tuz,1 küçük soğan,4-5 kesme şeker de konuyor ama diyette tercih size kalmış,
blenderdan geçirirken suyunu çok çekmiş, kuru oluyorsa sıcak su ilave ediyorum kıvama gelene kadar.
ben uygulamadım ama uygulayan bir arkadaşımı gördüm dün ve gözlerime inanamadım pazartesi başlayacağım bende annemle birlikte arkadaşımın yüzünde lekeler vardı bu diyeti uyguladıktan sonra cildinin bile güzelleştiğini söyledi kesinlikle tavsiye ediyorummrb kızlar ben de başlamak istiyorum diyete ama karatay diyeti mi yapsam dukan mı karar veremedim.kitabı alıp mı başladınız diyete.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?