Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

çok teşekkürler cnm ya baya bi alternatif sunmuşsun dediklerini denicem hemen en zoru da gece oluyor saatler geçmek bilmio.çok saol

bilirim bilmezmiyim kızım çok kusardı.
herkes yan yatır derdi boğulmasın diye
bende gizli kaçak düz yatırırdım kustuğunu yutsunda ziyan olmasın diye
zaten çok alem karıyımdır ben
şimdi hatırladıkça gülerim yaaa

Annemin bı arkadaşı var. Kadın baya kaçamak yapmış ve ona rağmen 3 buçuk ayda tam 10 kilo vermiş. 68 den 57 ye düşmüş amaaaa haftanın 4 gunü fitness a ve Pilates e mutlaka gitmiş hiç aksatmamış ve kahvaltıdan tutun yemeklere kadar uymuş . Omega kapsülü almamış ve bı dolu kaçamak ya inAnamadim

şekerim her bünye farklı.
bende wc problemi var mesela
ıyyy çok kötü

ben hic spor yapmadan bu diyeti yaptim 10 kilo verdim. simdi 5 kilo daha fazlam var onuda sporla vermek istiyorum ama cok tembelim yemeyide seviyorum

kizlar dunden beri nefes almadan yazilanlari okuyorum. dun oglen itibari ile bende basladim. yurt disinda oldugum icin kitabi henuz edinemedim. amerikada obezitenin 1 numara oldugu bir yerde yasiyorum. zaman zaman insanin aklini celebilecek cok secenek oluyor. mumkun oldugunca evde yapip yemeye calisiyorum. 10 aylik bir bebegim var, ve 63 kg ile hamile kaldim su an 69 kg yum. dogum sonrasi aldigim tum kilolari vermistim( 10 kg almistim zaten) emzirme doneminde turkiyeye gelmem iyi olmadi, herkesin sut olsun baskisiyla tatlilari yedim ve dogum yaptigim kilonun yanlizca 4 kg altindayim su an. hc diyet filan yapmadim omrumde ama bu beslenme sekli kafama yatti. haftada 2 saat gibi de spor yapiyorum birkac aydir. haziran basi 60 -62 hedefim yavas yavas insallah bir anda olsun istemiyorum.

gunaydin herkese...kisa bir suredir topigi inceliyorum.bugun itibariyle bende basliyorum.kahvaltimi yaptim.klasik karatay kahvaltisi.boyum1.58 kilo 77 .uzun bir yolum var .,insallah sizinle beraber bunu basaracagim.

günaydın günaydın
nasılsınız kızlar dünden beri... biraz vaktim var,dün akşamı hemen okuyacağım,
bklm neler olmuş:)

ben iş dönüşü spora gittim.
1,5 saat ayıptır söylemesi tepindim durdum.
spor sonrası yoğurt ve peynir yedim sadece.
gitmeden önce de bolca badem yemiştim.
kaçamaksız geçirdim geceyi yani

Günaydın kızkardaşlar
Ben yaklaşık 1 hafta boyunca çok fazla giremeyeceğim,malum aybaşı stok,bilanço vs.
Sizleri çok özleyeceğim.

günaydın kızlar
canım bende ilk iki ay 11 kilo verdim vede ysaklı olmayan kaçamaklar yaparak hiç kasmadan ama günde4 litre suyuma çok dikkat ettim bu 3.. ayımdı ve su içemedigim için sadece1 kilo gitti

geçmişe bakamadım başım agrıyo sonra bakarım kızlar bugün martın başı inşallah bu ay herkes kaçamaksız rahat rahat versin kilocuklarını

Günaydın kızkardaşlar
Ben yaklaşık 1 hafta boyunca çok fazla giremeyeceğim,malum aybaşı stok,bilanço vs.
Sizleri çok özleyeceğim.

günaydın ceylin
kolay gelsin diyorum sana
bizde seni özleyeceğiz valla ne yalan söyleyeyim...
çabuk bitir işleri çabuuuk
bekliyoruz

.

İNANILMAZ BİŞİ OLDU SABAH Bİ BAKTIM OOO 77 LERİ GÖRDÜM

GEÇEN HAFTA KAÇAMAKLARDAN SONRA TARTIYA ÇIKMIYORDUM BOL SU SPOR İŞE YARADI..... DEVAM DEVAM

BU ARADA KAN TAHLİLERİNDE ÇOK İYİ KÖTÜ OLAN KOLLEST YANİ LDH DÜŞMÜŞ İYİSİ ÇIKMIŞ ŞEKER FALAN HEPSİ NORMAL DÜZEYDE
ÜSTELİK HEMOGLABİN YANİ KAN DEĞERİM ÇOK İYİ DR. Bİ BAYANA GÖRE PEK KANLI CANLISIN DEDİ. YAŞASIN KARATAY..........

Hoş geldin arkadaşım .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…