çok teşekkürler cnm ya baya bi alternatif sunmuşsun dediklerini denicem hemen en zoru da gece oluyor saatler geçmek bilmio.çok saol
Annemin bı arkadaşı var. Kadın baya kaçamak yapmış ve ona rağmen 3 buçuk ayda tam 10 kilo vermiş. 68 den 57 ye düşmüş amaaaa haftanın 4 gunü fitness a ve Pilates e mutlaka gitmiş hiç aksatmamış ve kahvaltıdan tutun yemeklere kadar uymuş . Omega kapsülü almamış ve bı dolu kaçamak ya inAnamadim
kaslarda biriken laktik asit sebebi.bırakmadan devam etmek lazım bide sıcak su tutmak lazım
aslında hatunun beli çok kalın beyaa
dimi
famirin videosu nasıl arkadaşım ekler misin
canım susamda çok güzel süt yapıyor ve karatayda keten tohumu yerine yiyebilirsin
Annemin bı arkadaşı var. Kadın baya kaçamak yapmış ve ona rağmen 3 buçuk ayda tam 10 kilo vermiş. 68 den 57 ye düşmüş amaaaa haftanın 4 gunü fitness a ve Pilates e mutlaka gitmiş hiç aksatmamış ve kahvaltıdan tutun yemeklere kadar uymuş . Omega kapsülü almamış ve bı dolu kaçamak ya inAnamadim
Günaydın kızkardaşlar
Ben yaklaşık 1 hafta boyunca çok fazla giremeyeceğim,malum aybaşı stok,bilanço vs.
Sizleri çok özleyeceğim.
kizlar dunden beri nefes almadan yazilanlari okuyorum. dun oglen itibari ile bende basladim. yurt disinda oldugum icin kitabi henuz edinemedim. amerikada obezitenin 1 numara oldugu bir yerde yasiyorum. zaman zaman insanin aklini celebilecek cok secenek oluyor. mumkun oldugunca evde yapip yemeye calisiyorum. 10 aylik bir bebegim var, ve 63 kg ile hamile kaldim su an 69 kg yum. dogum sonrasi aldigim tum kilolari vermistim( 10 kg almistim zaten) emzirme doneminde turkiyeye gelmem iyi olmadi, herkesin sut olsun baskisiyla tatlilari yedim ve dogum yaptigim kilonun yanlizca 4 kg altindayim su an. hc diyet filan yapmadim omrumde ama bu beslenme sekli kafama yatti. haftada 2 saat gibi de spor yapiyorum birkac aydir. haziran basi 60 -62 hedefim yavas yavas insallah bir anda olsun istemiyorum.
hemen başla adet döneminde daha fazla veriliyor kilolar
gerçekten öyle mi??
ama şu an ben 1-1.5 kilo fazla geliorum. motivasyonum sıfır
sen bunu tecrübe ettin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?