yaklaşık bir aydır karataycıyım ben de. 3,800 vermiş görünüyorum ama son on gündür sadece 200 gram kayıp. azimle baştan 400 sayfa kadar okudum devam da ediyorum okumaya. ayrıca her pazartesi kilo bildirimlerini heyecanla takip ediyorum. ilk zamanlar menü bildirmini düzenli yaptım fakat sayın editöre çığlıklarımı duyuramayınca bir de okul yoğunlaştıkça yazamaz oldum ama hep takip ediyorum sizleri. 5 ayı aşkın süredir bu diyeti yapanlar var maşallah.
sevgili arkadaşlar kilo vermeniz en fazla ne kadar süre durdu diyete sadık kaldığınız halde? kaçamaklarım bile izin verilenlerle. hiç yasaklı bişey yemedim bir aydır. bir de yoğurt ara öğün
sayılır mı? sabah kahvaltımı yapıyorum tabiri caizse tam kitaba uygun olarak saat 7,30 da. saat bir gibi bir kase yoğurt. 3,30 da yemek yiyorum çoğunlukla peynir fıstık kuru kayısı ve yumurta oluyor bu öğün. sonra geç kalmamak için 7 gibi genellikle bir tabak yemek ve salata yiyorum. leptini katlediyor muyum bu arada dersiniz? hepinizi başarılar diliyorum.
mercimek çorbası__tavuklu kabak yemeği
koca bir dilim ıslak kek
ama leslie yapcam az da olsa telafi için
o zaman sana hediye sanal bursadan yoğurtlu tereyağlı iskender hemde sanal yani o kalorimenu bildirim
sabah
1 bardak süt
2yumurtalı menemen
6 ceviz
biraz peynir
10 zeytin
1 kayısı ve 1 incir kurusu
kako
1 çk. keten tohm yag
1 tane 1000 mg omega3
akşam
2-3 tane ev yapımı çiküfte
1 tabak kereviz salatası cevizli ve yoğurtlu
1 çk. keten tohm yag
1 tane 1000 mg omega3
su: yaklaşık 2 lt su
spor:45 dak yürüyüş...
bugün ev gezmesindeydim ve hiç kaçamagım olmadı. kendimi iradeli buldum yıllar sonra... bisküvili pasta,fıstıklı kurabiye,sigara böreği,makarna salatası... hiiiç yemedim... sadece çay içtim.... şekersiz...
çok haklısın. kendimi inandırdım güya süt yapsın diyebu ara sütüm çok az hiç böyle olmazdı 3lt ye yakın su içiyorum ama yok yok ne yapmalıyım bilmiyorum
Bildir yapmak istemiyorum son 3 gündür cozuttum yaçok moralim bozuk çok yorgun ve uykulu oluyorum isten dönünce. Spor yapacak Halim kalmıyor of ya çikolata yiyorum patatesli Mısırlı bulgur pilavı yiyorum offfff
aaaaaa ne oldu sana böle kuzum yaaa
Annem geldi evime' marketten dolduruyor abur cubur
Cnm aksam yemeğini kacta yiyorsun? Tatlı olarak ne tüketiyorsun?
canım saat 4 ile 5 arası yemek yeme faslım bitmiş oluyo.tatlı olaraksa bu aralar pek bişey tüketmiyorum.zaten sabahları 1 muz yiyorum,o da yetiyo bana
Bu 20 kiloyu kaç ayda verdin maşallah ya
duraklama dönemiyle beraber 7 ayda verdim canım
Kızlar ya sizce isin sırrı nedir bu karatayda? Hiç kaçamak yapmamak mı? Kacamaklara rağmen sporu asla aksatmamak mı? Yoksa en önemlisi aksam 7 den sonra tek lokma bile yememek mı?
canımmm rezene çayı iç.dereotu marul maydanoz.
ben çörekotu ve rezene çayı içtim.sütler fışkırdı.
birde yer elması ye çiğ olarak hem herşeye deva
Kızlar ya sizce isin sırrı nedir bu karatayda? Hiç kaçamak yapmamak mı? Kacamaklara rağmen sporu asla aksatmamak mı? Yoksa en önemlisi aksam 7 den sonra tek lokma bile yememek mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?