Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım bence senin tabirinle evet leptini katlediyosun.saat 1 gibi sadece yoğurt yiyeceğine yemekle beraber yemelisin.aradan 2-2,5 saat geçmeden tekrar yemek yiyiyosun.bu yanlış işte.bence 3 öğün yemelisin.yani sabah 7.30 da kahvaltını yaptıysan öğlen 1 gibi 2. öğünü yaparsın.akşamüzeri de 3. öğünü yaptın mı tamamdır bu iş

o zaman sana hediye sanal bursadan yoğurtlu tereyağlı iskender hemde sanal yani o kalori

çok haklısın. kendimi inandırdım güya süt yapsın diye bu ara sütüm çok az hiç böyle olmazdı 3lt ye yakın su içiyorum ama yok yok ne yapmalıyım bilmiyorum

canımmm rezene çayı iç.dereotu marul maydanoz.
ben çörekotu ve rezene çayı içtim.sütler fışkırdı.
birde yer elması ye çiğ olarak hem herşeye deva

İyi geceler....
kalkınca:1 bardak ılık su
1.öğün:
2haşlanmış yumurta
1 parça peynir
10yeşil zeytin
4 ceviz
2 incir
3 gün kurusu
ara:yarım avuç fındık
2 öğün:
1 kase çorba
1 tabak patlıcan kebap
mevsim salata

bol leptinli geceler...........

Kızlar ya sizce isin sırrı nedir bu karatayda? Hiç kaçamak yapmamak mı? Kacamaklara rağmen sporu asla aksatmamak mı? Yoksa en önemlisi aksam 7 den sonra tek lokma bile yememek mı?

Kızlar ya sizce isin sırrı nedir bu karatayda? Hiç kaçamak yapmamak mı? Kacamaklara rağmen sporu asla aksatmamak mı? Yoksa en önemlisi aksam 7 den sonra tek lokma bile yememek mı?

bence diyet gibi görmemek lazım öncelikle
sonra zaten kaçamak yapmıyon.spor yapmak şart ve iyi beslenirsen akşam zaten canın bişey istemiyor
bak birde burda olmak çok önemli

aslında hepsi ama ben tek lokma kaçamak bile yapsam kilom o hafta sabit kalıyo.0 kaçamak olmalı yani.tabi ki spor da çok önemli.eğer spor yaparsan verdiğin kilodan daha çok vermiş gibi görünüyosun,sıkılaşıyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…