Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

gunaydin herkese...kisa bir suredir topigi inceliyorum.bugun itibariyle bende basliyorum.kahvaltimi yaptim.klasik karatay kahvaltisi.boyum1.58 kilo 77 .uzun bir yolum var .,insallah sizinle beraber bunu basaracagim.

SENDE HOŞGELDİN ARKADAŞIM

BMI yani boyunun karesini kilona bölüyorsun seninde

1,58*1,58=2,49 77/4,49=30 civarı yaşını bilmiyorum ama 24-21 arası olması lazım.... bende 29 civarı başladım ama 2 ayda 27 oldu deam arkadaşım takip et bizleri
topiğin ilk sayfalarında örnek öğünler var . kahvaltı fazla deme sakın bol su iç .....ve en önemlisi sporr

Tavsiyeleriniz icin tesekkurler canim.dedigim gibi uzun bir yolum var.sizde cok guzel kilo vermissiniiz.ins.beraber daha cok kilo veririz...

Ceylincim seni bekliyor olacağız. İşlerinde kolaylıklar dilerim. Ticaret lisesi muhasebe böl mezunuyum ben de. Muhasebecilik zor, özellikle işlerin yoğun olduğu günlerde

Günaydınlaaarrrrr

Sabah menüm
2 haşlanmış yumurta
peynir
3 zeytin
fındık ve ceviz
biraz yeşillik(Maydanoz,tere)

herkeslere afiyet olsun gününüz güzel geçsin

Bugun 2.ogun
Bir tabak taze fasulye
Karisik salata
Ayran
Simdilik guzel gidiyor bakalim....
Aksam icinde tavuk salata ayran dusunuyorum....

günaydın arkadaşlar

dün akşam

1 tabak yayla çorbası
1 tabak tavuk yahni tereyağı ile yapıldı
2 küçük küp şeklinde tahin helvası
2 dilim elma 1 dilim portakal

sabah

1 haşlanmış yumurta
2 biber
peynir
yarım çay br yer fıstığı
2 incir
5 zeytin
1 muz (ama yemedim yanımda acıkırsam yerim)

gunaydın arkadaslar

kahvaltım

2 kayısı kıvam yumurta
4 zeytın 3 cevız 1 erık
orgu peynır kıvırcık
1 catal helva 1 dılım salam
omega3 yesılcay

bugun evı dıp kose temızlemek ıstıyorum ama sadece ıstıyorum henuz gırısım yok

kızlar yaaa tüm sayfaları okudum herkese cevap yazdım en az 20 tane sonra cevapla tuşuna bastım ama sistem dışı olmuşum hepsi gitti aaaaaahahaaaaa
ağlamak istiyorum zırıl zırıl

canım kek+üzüm+patates bunlar olmamış
ivit olmadı
kek diyosun patates diyosun
bidaha onları yemiyosun
haberin olsun
burçin yanağına öpücük kondursun
:18::18:
çok haklısın. kendimi inandırdım güya süt yapsın diye bu ara sütüm çok az hiç böyle olmazdı 3lt ye yakın su içiyorum ama yok yok ne yapmalıyım bilmiyorum
anason ,rezene çayı ve uykuda bende süt yapıoordu

Son düzenleme:

güzel bir girişim olur vallahi canım ah bende düşünüyorum ama çalışınca hafta sonunu beklemek mecburiyetindeyiz. ne güzel ohhh mis gibi çok severim temizliği hele şöyle çamaşır suyu ile banyo ve tuvaleti temizledikten sonra içim açılıyor en taktığım yer banyo ve tuvalettir. kirli görmeye hiç dayanamamneyse konunun dışına çıkmayayım arkadaşım sana şimdiden kolaygelsin

yanlız arkadaşlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum. ben bu hafta kar sebebiyle arabamı yerinden oynatamadığım için spora gidemedim fakat kilomun daha hızlı düştüğünü görüyorum. bunun sebebi olarakta şöyle birşey duymuştum tabiki spor faydalı fakat spor yaptığımız günler kaslar şiştiği için kilo fazla görünebilirmiş spor yapmadığın bir gün tartılman gerekiyormuş ne dersiniz bu işe değerli yorumlarınızı bekliyorum. bunu tecrübe eden varmı hiç!!! özellikle bir spor salonuna egzersiz ve plates amaçlı giden arkadaşlar varsa onların tecrübelerini merak ettim bu konuda

bişi sorcam ya ben pazartase sabah 65.9 dum bugun 63.6 nasıl oluyor bu kızlar ya

hafta soru diyet yapmadım kaçamak tarzı ne varsa yedim. ben böle oluyorum diyet olursa yani tatlı-börek çörek çikolata olmazsa kilo veriyorum karnım iniyor, yediğim ann alıyorum ya deli olcam

bu çok yediğimi gösteriyor aslında benim gibi yiyen varmı çozutunca ya
gecen gün
persembe 80 gr çiko yedimdi sonra mısır patlatıp bir koca kase yedim
cuma yine mısır ve meyve
cumartesi yarım ekmek tost sucuk kasar+muhallebili kadayıf 2 dilim 4kk kadar+gece arabaşı (2 kase çorba+bildiğin pişmiş hamur)
pazar pogaca 4 tane falan+ 4dlm kadayıflı muhallabi gelip gidip yiyorum yani

niye yazdım bunları benim gibi pis boğaz ayuuuu yok heralde ibretliğim . bide ortada dolanıyorum kilo veremiyorum diye . bu kaçamak bi kere olmuyo bende her 10-12 günde tekrarlanıyor bilimum yasaklılarla. aslında karatayla mükemmel düzenli kilo verilebilir.

kilom durdu vs diyenlerede duyuru kesinlikle fazla kaçan bisi var dur denmesi gereken

kızzz maşşallah hayal ettiklerimin hepsini yemişsin ohhh bende 63 olsam bende yerim vallahi ye anacım ye de sonrasını bilemeyeceğim

KESİNLİKLE DOĞRU SPOR YAPILDIĞINDA VÜCUTTA SU TUTUMU DA OLUYOR BİRAZDA ONUNLA ALAKALI AYRICA PLATES GİBİ KASLARA UYGULANAN DİRENÇ VE GERME HAREKETLERİNİN YAPILDIĞI ZAMAN SU TUTUMU OLMASA DA STEP AEROBİK GİBİ KARDİYO ÇALIŞMALARINDA SU TUTUMU FAZLA OLUYOR ..

HAFTA DA BİR SPOR YAPILMAYAN BİR GÜN SONRA SABAH AÇ KARNINA TARTILMAK DOĞU BENCE BİRDE MUTLAKA GÖĞÜS KALÇA VE BEL ÖLÇÜSÜ ALMAK ŞART AYRICA BEL ÖLÇÜSÜ GÖBEK DELİĞİNİN 5 CM AŞAĞIDAN ALINAN ÖLÇÜ YENİ STANDARTLAR BÖYLEYMİŞ SPOR HOCAMIZ SÖYLEDİ ARKADAŞLAR
BURADA ÖLÇÜLERİMİZİ DE PAYLAŞABİLİR ASLINDA YARDIMCI OLUR HEPİMİZE ..... YAKLAŞIK 4-5 CM. BİR BEDEN OLUYOR BİLGİLERİNİZE

kızzz maşşallah hayal ettiklerimin hepsini yemişsin ohhh bende 63 olsam bende yerim vallahi ye anacım ye de sonrasını bilemeyeceğim

sakın yeme çünkü hemen 86 nında üstüne çıkıverirsin benden demesi

canım valla yazdıkların cok ıyı gaz verdı bırazdan dip köşe gırecem:))))tsk ederım

gunaydin herkese...kisa bir suredir topigi inceliyorum.bugun itibariyle bende basliyorum.kahvaltimi yaptim.klasik karatay kahvaltisi.boyum1.58 kilo 77 .uzun bir yolum var .,insallah sizinle beraber bunu basaracagim.

Hoşgeldin aramıza benimde boyum 1,58 ve bende başladığımda 77 idim.hergün menülerini yaz ve dikkat et yediklerine spor ve suyu unutma hadi kolay gelsin

DÜNKÜ ÖĞLEN:
1 KASE TAVUK SUYU ÇORBA

dün akşam :
1tabak barbunya
3-4 kaşık bulgur pilavı
1 kase ketentohumlu yoğurt

yemekten sonra 2 fincan şekersiz çay ve malesef 3 tane bisküvi yedim.:26:

bu sabah:
1 muz
3 gün kurusu
1 çaybardağı ceviz+çiğbadem+çiğfındık
biraz peynir
11 zeytin
vee yarım lt.su içtim ohh yaşasın.

arkadaşlar gerçekten su çok önemli suyu artırdığımda daha çok verdiğimi hissediyorum...tabiii sporda şart.

Cok tesekkurler canim.ikimizinde uzun bir yolu var.sen ne kadar oldu baslayali.3.4 kilo vermissin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…