gunaydin herkese...kisa bir suredir topigi inceliyorum.bugun itibariyle bende basliyorum.kahvaltimi yaptim.klasik karatay kahvaltisi.boyum1.58 kilo 77 .uzun bir yolum var .,insallah sizinle beraber bunu basaracagim.
SENDE HOŞGELDİN ARKADAŞIM
BMI yani boyunun karesini kilona bölüyorsun seninde
1,58*1,58=2,49 77/4,49=30 civarı yaşını bilmiyorum ama 24-21 arası olması lazım.... bende 29 civarı başladım ama 2 ayda 27 oldu deam arkadaşım takip et bizleri
topiğin ilk sayfalarında örnek öğünler var . kahvaltı fazla deme sakın bol su iç .....ve en önemlisi sporr
ivit olmadıcanım kek+üzüm+patates bunlar olmamış
:18::18:kek diyosun patates diyosun
bidaha onları yemiyosun
haberin olsun
burçin yanağına öpücük kondursun
anason ,rezene çayı ve uykuda bende süt yapıoorduçok haklısın. kendimi inandırdım güya süt yapsın diyebu ara sütüm çok az hiç böyle olmazdı 3lt ye yakın su içiyorum ama yok yok ne yapmalıyım bilmiyorum
İNANILMAZ BİŞİ OLDU SABAH Bİ BAKTIM OOO 77 LERİ GÖRDÜM
GEÇEN HAFTA KAÇAMAKLARDAN SONRA TARTIYA ÇIKMIYORDUM BOL SU SPOR İŞE YARADI..... DEVAM DEVAM
BU ARADA KAN TAHLİLERİNDE ÇOK İYİ KÖTÜ OLAN KOLLEST YANİ LDH DÜŞMÜŞ İYİSİ ÇIKMIŞ ŞEKER FALAN HEPSİ NORMAL DÜZEYDE
ÜSTELİK HEMOGLABİN YANİ KAN DEĞERİM ÇOK İYİ DR. Bİ BAYANA GÖRE PEK KANLI CANLISIN DEDİ. YAŞASIN KARATAY..........
tebrikler.geçmiş olsun ve yaşasın karatayla yemek yemek
gunaydın arkadaslar
kahvaltım
2 kayısı kıvam yumurta
4 zeytın 3 cevız 1 erık
orgu peynır kıvırcık
1 catal helva 1 dılım salam
omega3 yesılcay
bugun evı dıp kose temızlemek ıstıyorum ama sadece ıstıyorum henuz gırısım yok
bişi sorcam ya ben pazartase sabah 65.9 dum bugun 63.6 nasıl oluyor bu kızlar ya
hafta soru diyet yapmadım kaçamak tarzı ne varsa yedim. ben böle oluyorum diyet olursa yani tatlı-börek çörek çikolata olmazsa kilo veriyorum karnım iniyor, yediğim ann alıyorum ya deli olcam
bu çok yediğimi gösteriyor aslında benim gibi yiyen varmı çozutunca ya
gecen gün
persembe 80 gr çiko yedimdi sonra mısır patlatıp bir koca kase yedim
cuma yine mısır ve meyve
cumartesi yarım ekmek tost sucuk kasar+muhallebili kadayıf 2 dilim 4kk kadar+gece arabaşı (2 kase çorba+bildiğin pişmiş hamur)
pazar pogaca 4 tane falan+ 4dlm kadayıflı muhallabi gelip gidip yiyorum yani
niye yazdım bunları benim gibi pis boğaz ayuuuu yok heralde ibretliğim . bide ortada dolanıyorum kilo veremiyorum diye . bu kaçamak bi kere olmuyo bende her 10-12 günde tekrarlanıyor bilimum yasaklılarla. aslında karatayla mükemmel düzenli kilo verilebilir.
kilom durdu vs diyenlerede duyuru kesinlikle fazla kaçan bisi var dur denmesi gereken
kızzz maşşallah hayal ettiklerimin hepsini yemişsin ohhh bende 63 olsam bende yerim vallahi ye anacım ye de sonrasını bilemeyeceğim
yanlız arkadaşlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum. ben bu hafta kar sebebiyle arabamı yerinden oynatamadığım için spora gidemedim fakat kilomun daha hızlı düştüğünü görüyorum. bunun sebebi olarakta şöyle birşey duymuştum tabiki spor faydalı fakat spor yaptığımız günler kaslar şiştiği için kilo fazla görünebilirmiş spor yapmadığın bir gün tartılman gerekiyormuşne dersiniz bu işe değerli yorumlarınızı bekliyorum. bunu tecrübe eden varmı hiç!!! özellikle bir spor salonuna egzersiz ve plates amaçlı giden arkadaşlar varsa onların tecrübelerini merak ettim bu konuda
kızzz maşşallah hayal ettiklerimin hepsini yemişsin ohhh bende 63 olsam bende yerim vallahi ye anacım ye de sonrasını bilemeyeceğim
güzel bir girişim olur vallahi canım ah bende düşünüyorum ama çalışınca hafta sonunu beklemek mecburiyetindeyiz. ne güzel ohhh mis gibi çok severim temizliği hele şöyle çamaşır suyu ile banyo ve tuvaleti temizledikten sonra içim açılıyor en taktığım yer banyo ve tuvalettir. kirli görmeye hiç dayanamamneyse konunun dışına çıkmayayım arkadaşım sana şimdiden kolaygelsin
gunaydin herkese...kisa bir suredir topigi inceliyorum.bugun itibariyle bende basliyorum.kahvaltimi yaptim.klasik karatay kahvaltisi.boyum1.58 kilo 77 .uzun bir yolum var .,insallah sizinle beraber bunu basaracagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?