Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben de senin gibi son3 gündür yedim canm. Dün akşamda pide yedim hem de bir değil 2 tane, ondan önceki gün su böreği patatesli börek yedim bugün tartıldım 62.100 gr mım:18::18:
Ama yanımda pide yiyorlar, hamur işi yiyorlar bazen dayanamıyorum Kilom durmadı azıcık aldım bir de

!4 gün sonra hamur işi yapılmayacak evde. Şimdi kayınvalidem sağolsun yapıyor yemekleri o gidince kaçamaklar da iyice azalacak. Eşim de benim gibi karataya ve spora başlayacak veeeee ben de hzıla kg verebileceğim inş.

allah allah ben göbek deliğinin 5 cm üstü diye biliyorum bel ölçüsünü çok garip

Cok tesekkurler canim.ikimizinde uzun bir yolu var.sen ne kadar oldu baslayali.3.4 kilo vermissin...

benim 2 ay civarı oluyo ama çok dikkat etmedim bazen kaçamaklarım oldu ve suyuda yeni yeni artırdım 2 lt içebiliyorum bide yürüsem sanki daha çok vercekmişim gibi geliyo ve 8den sonrada bişey yememek çok önemli ben bazen 1-2 lokmadan bişey olmaz deyip yedim (tabi 1-2 lokmayla kalmıyosun) ozamanda veremiyosun.ve bu hafta daha çok dikkat ediyorum ve iyi gittiğimi düşünüyorum bakalım pazartesi görecez inş.

sabah:
1 yumurta
bol lor
10 adet zeytin
çay
kahve

öğle yemeğine baktım şimdi yemekhaneye indim.
patlıcan pturtma,bulgur pilavı ,yoğurt var

ne yesem bilemedim.
patlıcanı kızartıp yapıyorlar.
bulgurla yoğurt yiyim di mi????????

.

aynı beni anlatmışsın canım,manyak derecesinde tuvalet ve banyo takıntım var.hergün çamaşır suyuyla temizlerim bende.ve başkasının tuvaletine ve banyosuna pek giremem belki pistir diye

kızlar akşama misafirim gelebir,o yüzden vakit kaybetmeden sporumu yapayım.çünkü daha hazırlık yapamam gerekiyo

Ins.pazartesi kilo vermis haberini bekliyorum.ben hedef olarak seni yakalamayi dusunuyorum...biraz gaza gelmek lazim degil mi.....aramizda _3.4 kilo fark var....hadi kolay gelsin....

selam güzeller
bu hafta benim diyet güme gitti resmen.regl beni mahvetti.dün akşam eşim tatlı almış gelmiş,eveli akşam canım çok tatlı istiyor,reglmden dolayı çok fenayım demiştim o da kıyamamış dün akşam almış gelmiş.sonuçta bir güzel hüplettim.çok da su tutmuş durumdayım,ödemim tavan yaptı,sabah tartıldım 2.8 kg artıda çıktım önce çok üzüldüm ama sonra toparlandım,bu gerçek bir ölçüm değil,inşallah haftaya düzelerim ama benim regl 10 gün sürüyor.bir sonraki hafta kesin düzelirim yani inşallah

kahvaltım(10:00)
peynirim,zeytinim,havucum,süzme yogurdum,fındıgım,omega3 2 kapsül,2 adet köy yumurtam rafadan,2 adet kuru incirim,suyum

arkadaslar süperdi mutlaka internetten bakın derim simdi bir kez daha karataylı olduguma sevindim biz dogru yoldayız arkadaslar programı sizde izleyin nedemek istedigimi anlayacaksınız konu tavuklar,islenmiş gıdalar ve nasıl kandırıldıgımız ve halada coluk cocuk nasıl kandırılıyoruz düsünün artık izleyin derim netten

Son düzenleme:
kereviz yemegim,1 kücük kase tarhana corbası(ev yapımı),1 kücük kase yogurt (ev yapımı),büyük kase salata ama ben hepsini yiyemedim doymustum,1 adet kuru inciryedim birde 10 adet fındık yedim (karnım toktu ama gözüm actı neden oldu bilmiyorum dün o duygu icindeydim)yani incir ve fındıga onun icin saldırdım belkide evdeki diger yemek cesitleri nefsimi oynattı ama sabır dedimmm

merhabalar
bugün eşim evde kahvaltıyı geç yaptık şimdide dışarı çıkacağız
market,alışveriş hemde yürüyüş yaparım
kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
10 zeytin
peynir
roka-havuç-salatalık
1 amasya elması
1çay bardağı ceviz
bolca çay

merhaba kızlarrr bugün de kar tatili evdeyimm. iyi olduğum söylenemezzz hasta oldummm.
iyi ki tatile denk geldi de dinleniyorumm bol bol. spor da yapamıyorumm cnm çok sıkılıyorrr.
sabah 10. 30 da kahvaltımı yaptım ilacımı içmek içinn

1 kk haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
domates
maydonoz
2 küçük portakal
limonlu bitki çayı
kuru üzüm

Bugun 3.ogun
Tavuk
Karisik salata
Ayran
Ceviz
2 litre su
Simdide yuruyuse cikiyorum. Bakalim ins.gece acikmam...

GEÇMİŞ OLSUN CNM.
Bende 10 gün süründüm gripten,rezil bir durum.
kendine iyi bak

ev gezmesinde kacamak yapmadıgın icin tesekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…