bişi sorcam ya ben pazartase sabah 65.9 dum bugun 63.6 nasıl oluyor bu kızlar ya
hafta soru diyet yapmadım kaçamak tarzı ne varsa yedim. ben böle oluyorum diyet olursa yani tatlı-börek çörek çikolata olmazsa kilo veriyorum karnım iniyor, yediğim ann alıyorum ya deli olcam
bu çok yediğimi gösteriyor aslında benim gibi yiyen varmı çozutunca ya
gecen gün
persembe 80 gr çiko yedimdi sonra mısır patlatıp bir koca kase yedim
cuma yine mısır ve meyve
cumartesi yarım ekmek tost sucuk kasar+muhallebili kadayıf 2 dilim 4kk kadar+gece arabaşı (2 kase çorba+bildiğin pişmiş hamur)
pazar pogaca 4 tane falan+ 4dlm kadayıflı muhallabi gelip gidip yiyorum yani
niye yazdım bunları benim gibi pis boğaz ayuuuu yok heralde ibretliğim . bide ortada dolanıyorum kilo veremiyorum diye . bu kaçamak bi kere olmuyo bende her 10-12 günde tekrarlanıyor bilimum yasaklılarla. aslında karatayla mükemmel düzenli kilo verilebilir.
kilom durdu vs diyenlerede duyuru kesinlikle fazla kaçan bisi var dur denmesi gereken
KESİNLİKLE DOĞRU SPOR YAPILDIĞINDA VÜCUTTA SU TUTUMU DA OLUYOR BİRAZDA ONUNLA ALAKALI AYRICA PLATES GİBİ KASLARA UYGULANAN DİRENÇ VE GERME HAREKETLERİNİN YAPILDIĞI ZAMAN SU TUTUMU OLMASA DA STEP AEROBİK GİBİ KARDİYO ÇALIŞMALARINDA SU TUTUMU FAZLA OLUYOR ..
HAFTA DA BİR SPOR YAPILMAYAN BİR GÜN SONRA SABAH AÇ KARNINA TARTILMAK DOĞU BENCE BİRDE MUTLAKA GÖĞÜS KALÇA VE BEL ÖLÇÜSÜ ALMAK ŞART AYRICA BEL ÖLÇÜSÜ GÖBEK DELİĞİNİN 5 CM AŞAĞIDAN ALINAN ÖLÇÜ YENİ STANDARTLAR BÖYLEYMİŞ SPOR HOCAMIZ SÖYLEDİ ARKADAŞLAR
BURADA ÖLÇÜLERİMİZİ DE PAYLAŞABİLİR ASLINDA YARDIMCI OLUR HEPİMİZE ..... YAKLAŞIK 4-5 CM. BİR BEDEN OLUYOR BİLGİLERİNİZE
allah allah ben göbek deliğinin 5 cm üstü diye biliyorum bel ölçüsünü çok garip
Cok tesekkurler canim.ikimizinde uzun bir yolu var.sen ne kadar oldu baslayali.3.4 kilo vermissin...
güzel bir girişim olur vallahi canım ah bende düşünüyorum ama çalışınca hafta sonunu beklemek mecburiyetindeyiz. ne güzel ohhh mis gibi çok severim temizliği hele şöyle çamaşır suyu ile banyo ve tuvaleti temizledikten sonra içim açılıyor en taktığım yer banyo ve tuvalettir. kirli görmeye hiç dayanamamneyse konunun dışına çıkmayayım arkadaşım sana şimdiden kolaygelsin
benim 2 ay civarı oluyo ama çok dikkat etmedim bazen kaçamaklarım oldu ve suyuda yeni yeni artırdım 2 lt içebiliyorum bide yürüsem sanki daha çok vercekmişim gibi geliyo ve 8den sonrada bişey yememek çok önemli ben bazen 1-2 lokmadan bişey olmaz deyip yedim (tabi 1-2 lokmayla kalmıyosun) ozamanda veremiyosun.ve bu hafta daha çok dikkat ediyorum ve iyi gittiğimi düşünüyorum bakalım pazartesi görecez inş.
Ins.pazartesi kilo vermis haberini bekliyorum.ben hedef olarak seni yakalamayi dusunuyorum...biraz gaza gelmek lazim degil mi.....aramizda _3.4 kilo fark var....hadi kolay gelsin....
merhaba kızlarrr bugün de kar tatili evdeyimm. iyi olduğum söylenemezzz hasta oldummm.
iyi ki tatile denk geldi de dinleniyorumm bol bol. spor da yapamıyorumm cnm çok sıkılıyorrr.
sabah 10. 30 da kahvaltımı yaptım ilacımı içmek içinn
1 kk haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
domates
maydonoz
2 küçük portakal
limonlu bitki çayı
kuru üzüm
GEÇMİŞ OLSUN CNM.
Bende 10 gün süründüm gripten,rezil bir durum.
kendine iyi bak
menu bildirim
sabah
1 bardak süt
2yumurtalı menemen
6 ceviz
biraz peynir
10 zeytin
1 kayısı ve 1 incir kurusu
kako
1 çk. keten tohm yag
1 tane 1000 mg omega3
akşam
2-3 tane ev yapımı çiküfte
1 tabak kereviz salatası cevizli ve yoğurtlu
1 çk. keten tohm yag
1 tane 1000 mg omega3
su: yaklaşık 2 lt su
spor:45 dak yürüyüş...
bugün ev gezmesindeydim ve hiç kaçamagım olmadı. kendimi iradeli buldum yıllar sonra... bisküvili pasta,fıstıklı kurabiye,sigara böreği,makarna salatası... hiiiç yemedim... sadece çay içtim.... şekersiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?