Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

gecmıs olsun canım bol bol dınlen aksama ıyı hıssedersen yaparsın 10 yada 20 dk lık bırseyler.komsum kızını bıraktı o cocuk odasında benım kuzuda yatak odada uyuyo o yuzden benım yuruyus yalan oldu aksam ınsaallah esım gelınce yururum.bu sabah 80 ı gordum cokk mutluyum ama 79 da daha mutlu olacam bu kesın

sağol tatlımmbakalım artık cnm yapacak hiç halim yokk şimdilikkk...
süpersin papadiyacımmmm tezz zamanda inersin inşallah istediğin kiloyaaa

ben izledim ve aynen karataylı olduğum için sevindim

çok geçmiş olsun canım

oooovvvv.papadiyam 80 i görmüş,süpersin canım ya.kesin pazartesiye 79 u ucundan görürsün sen

bayanlar herkese merhaba...öncelikle hepinizi tebrik ediyorum gerçekten çok azimlisiniz topiği baştan beri okuyorum...1 ay önce karataya başlamıştım ama regl dönemi sendromu derken cumartesi-çarşamba arası güme gitti bugün tartıldım 2.5 kilo fazla çıktım hala regl olamadım şişkinliktir diye umut ediyorum:18::18: ayrıca öğrenci olduğum için yurtta kalıyorum yemek sorunu çok olmuştu ama onuda hallediyorum artık evden pişmiş yemek götürcem tartımı da götürcem ki kilo kontrolümü yapabileyim yoksa sapıtıyorum bundan sonra hergün menü bildirimi yapacağım..aynı zamanda kilo bildirimi de yaparım artık vermek istiyorum şu kiloları sıkıldım valla...

bugünkü menümü bildireyimm...

kahvaltı:
2 yumurta
8 zeytin
4 gün kurusu
avuç içi peynir
çay bardağı fındık
maydanoz
şekersiz çay

öğle:
1 kase bezelye
salata
yoğurt

akşama da köfte var bezelyeyle birlikte onu yemeyi düşünüyorum..
spor olarak da leslie ile 1 mil yürüyüp arkasından callanetics egzersizlerini yaptım...suyumu da içiyorum..hadi bakalım bi gazla başladım sonu gelir inşallah:26::26:

ben izledim ve aynen karataylı olduğum için sevindim

çok geçmiş olsun canım

oooovvvv.papadiyam 80 i görmüş,süpersin canım ya.kesin pazartesiye 79 u ucundan görürsün sen

ay ne guzel olur leylakcım 7 lı rakamları ne zaman gordugumu hatırlamıyorum bıle

geçmiş olsun öğretmenim

süpersin canım...........
[video=youtube;duLs6Y0-KII]http://www.youtube.com/watch?v=duLs6Y0-KII[/video]

kızlar cok cok ozur dıleyerek konumuzla hıc alakalı degıl ama bırsey sormak ıstıyorum onerısı olan varsa lutfen yazarmı.netten arastırdım bırsuru farklı bılgı var.bızzat kullanan varsa en dogru bılgıyı o verebılır dıye dusundum.mutfaga su arıtma cıhazı taktırmak ıstıyorumda kullanan varmı aramızda:26:

kızlar cok cok ozur dıleyerek konumuzla hıc alakalı degıl ama bırsey sormak ıstıyorum onerısı olan varsa lutfen yazarmı.netten arastırdım bırsuru farklı bılgı var.bızzat kullanan varsa en dogru bılgıyı o verebılır dıye dusundum.mutfaga su arıtma cıhazı taktırmak ıstıyorumda kullanan varmı aramızda:26:

Hosgeldin canim.bende bugun basladim.hadi hayirli olsun.kac kilo vermen gerekiyor...

geçmiş olsun afiyet olsun
ideilaist cm gitti ekders desene

Kızlaaarr merhabaaaa

çok mutluyum bugün sizinle paylaşayım dedim. Sene başından beri oğluşa iyi bir bakıcı bulamamıştım. Bugün yeni bir bakıcı teyzemiz gelddiiii. Güler yüzlü oğluş da sevdi çok mutluyum çoook.

İdealistçim geçmiş olsun.

öğle menüm
Köy tavuklu kuru fasulye
yine tavuklu bulgur pilavı az
yoğurt
1 tane taze soğan

tatlılar duruyordu gözümüz önünde yemedim ohhhhh keyfim yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…