sağol aslıcımm.sana da çok geçmiş olsun cnm.
ne güzel evdeyimm bol bol spor yaparım dedim hastalandımm yine yapamadımmmm
aslıcım ve idealistcim gecmiş olsun inş. hemen iyilesirsiniz
merhaba kızlarrr bugün de kar tatili evdeyimm. iyi olduğum söylenemezzz hasta oldummm.
iyi ki tatile denk geldi de dinleniyorumm bol bol. spor da yapamıyorumm cnm çok sıkılıyorrr.
sabah 10. 30 da kahvaltımı yaptım ilacımı içmek içinn
1 kk haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
domates
maydonoz
2 küçük portakal
limonlu bitki çayı
kuru üzüm
gecmıs olsun canım bol bol dınlen aksama ıyı hıssedersen yaparsın 10 yada 20 dk lık bırseyler.komsum kızını bıraktı o cocuk odasında benım kuzuda yatak odada uyuyo o yuzden benım yuruyus yalan oldu aksam ınsaallah esım gelınce yururum.bu sabah 80 ı gordum cokk mutluyum ama 79 da daha mutlu olacam bu kesın
arkadaslar süperdi mutlaka internetten bakın derim simdi bir kez daha karataylı olduguma sevindim biz dogru yoldayız arkadaslar programı sizde izleyin nedemek istedigimi anlayacaksınız konu tavuklar,islenmiş gıdalar ve nasıl kandırıldıgımız ve halada coluk cocuk nasıl kandırılıyoruz düsünün artık izleyin derim netten
merhaba kızlarrr bugün de kar tatili evdeyimm. iyi olduğum söylenemezzz hasta oldummm.
iyi ki tatile denk geldi de dinleniyorumm bol bol. spor da yapamıyorumm cnm çok sıkılıyorrr.
1 kk haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
domates
maydonoz
2 küçük portakal
limonlu bitki çayı
kuru üzüm
gecmıs olsun canım bol bol dınlen aksama ıyı hıssedersen yaparsın 10 yada 20 dk lık bırseyler.komsum kızını bıraktı o cocuk odasında benım kuzuda yatak odada uyuyo o yuzden benım yuruyus yalan oldu aksam ınsaallah esım gelınce yururum.bu sabah 80 ı gordum cokk mutluyum ama 79 da daha mutlu olacam bu kesın
ben izledim ve aynen karataylı olduğum için sevindim
çok geçmiş olsun canım
oooovvvv.papadiyam 80 i görmüş,süpersin canım ya.kesin pazartesiye 79 u ucundan görürsün sen
geçmiş olsun öğretmenimmerhaba kızlarrr bugün de kar tatili evdeyimm. iyi olduğum söylenemezzz hasta oldummm.
1 kk haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
domates
maydonoz
2 küçük portakal
limonlu bitki çayı
kuru üzüm
bayanlar herkese merhaba...öncelikle hepinizi tebrik ediyorum gerçekten çok azimlisiniztopiği baştan beri okuyorum...1 ay önce karataya başlamıştım ama regl dönemi sendromu derken cumartesi-çarşamba arası güme gitti bugün tartıldım 2.5 kilo fazla çıktım hala regl olamadım şişkinliktir diye umut ediyorum:18::18: ayrıca öğrenci olduğum için yurtta kalıyorum yemek sorunu çok olmuştu ama onuda hallediyorum artık evden pişmiş yemek götürcem tartımı da götürcem ki kilo kontrolümü yapabileyim yoksa sapıtıyorum bundan sonra hergün menü bildirimi yapacağım..aynı zamanda kilo bildirimi de yaparım artık vermek istiyorum şu kiloları sıkıldım valla...
bugünkü menümü bildireyimm...
kahvaltı:
2 yumurta
8 zeytin
4 gün kurusu
avuç içi peynir
çay bardağı fındık
maydanoz
şekersiz çay
öğle:
1 kase bezelye
salata
yoğurt
akşama da köfte var bezelyeyle birlikte onu yemeyi düşünüyorum..
spor olarak da leslie ile 1 mil yürüyüp arkasından callanetics egzersizlerini yaptım...suyumu da içiyorum..hadi bakalım bi gazla başladım sonu gelir inşallah:26::26:
1 kk haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
domates
maydonoz
2 küçük portakal
limonlu bitki çayı
kuru üzüm
ay ne guzel olur leylakcım7 lı rakamları ne zaman gordugumu hatırlamıyorum bıle
bence pazartesi göreceksin
geçmiş olsun afiyet olsun
ideilaist cm gitti ekders desene
geçmiş olsun öğretmenim
sen boyle gaz vermeye devam edersen ben 6 larıda gorurum sagol bebısımıkızcım haydı yandannnn
aslıcım ve idealistcim gecmiş olsun inş. hemen iyilesirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?