Hosgeldin canim.bende bugun basladim.hadi hayirli olsun.kac kilo vermen gerekiyor...
bu şekilde topiğin motivasyonunu düşürmeniz doğru değil rojdaa. siz zaten yeterli kilodasınız ve daha kilolu arkadaşlara aynen bende öyle diyerek yanınıza bi kaç kişi alarakda bi akım oluşturuyorsunuz.. burda biribirimizin enerji ve motivasyonunu yüksek tutup sağlıklı olmak ve mutlu olmak istiyoruz... bu tarz serzenişleri lütfen fazla uzatmayın ve arkanızdan bi kaç kişyide sürüklemeyin. hakka giriyorsunuz....Ya aynen bende de acayip bı motivasyon kaybı var. Nolcak bu böle
teşekkürler arkadaşım sayenizde... sizlere hesap vermek yada verememek diyetin sağlam kalmasını sağlıyor...Tebrik ederim arkadaşım. Herkes dayanamazdı o menüye
hoşgeldin..ben uygulamadım ama uygulayan bir arkadaşımı gördüm dün ve gözlerime inanamadım pazartesi başlayacağım bende annemle birlikte arkadaşımın yüzünde lekeler vardı bu diyeti uyguladıktan sonra cildinin bile güzelleştiğini söyledi kesinlikle tavsiye ediyorum
ohhh miss.... bursa deyince bile doydum sanal sanal yani....o zaman sana hediye sanal bursadan yoğurtlu tereyağlı iskender hemde sanal yani o kalori
burçin hemen yürü kendini kandırma... yoksa iyice yatar spor....bugün spor yapamıcam famirin videosu yüzünden yanlarım ağrıyor hemide çooook
hoşgeldinn..kizlar dunden beri nefes almadan yazilanlari okuyorum. dun oglen itibari ile bende basladim. yurt disinda oldugum icin kitabi henuz edinemedim. amerikada obezitenin 1 numara oldugu bir yerde yasiyorum. zaman zaman insanin aklini celebilecek cok secenek oluyor. mumkun oldugunca evde yapip yemeye calisiyorum. 10 aylik bir bebegim var, ve 63 kg ile hamile kaldim su an 69 kg yum. dogum sonrasi aldigim tum kilolari vermistim( 10 kg almistim zaten) emzirme doneminde turkiyeye gelmem iyi olmadi, herkesin sut olsun baskisiyla tatlilari yedim ve dogum yaptigim kilonun yanlizca 4 kg altindayim su an. hc diyet filan yapmadim omrumde ama bu beslenme sekli kafama yatti. haftada 2 saat gibi de spor yapiyorum birkac aydir. haziran basi 60 -62 hedefim yavas yavas insallah bir anda olsun istemiyorum.
sende hoşgeldin...gunaydin herkese...kisa bir suredir topigi inceliyorum.bugun itibariyle bende basliyorum.kahvaltimi yaptim.klasik karatay kahvaltisi.boyum1.58 kilo 77 .uzun bir yolum var .,insallah sizinle beraber bunu basaracagim.
tebrikler...günaydın günaydın
nasılsınız kızlar dünden beri... biraz vaktim var,dün akşamı hemen okuyacağım,
bklm neler olmuş:)
ben iş dönüşü spora gittim.
1,5 saat ayıptır söylemesi tepindim durdum.
spor sonrası yoğurt ve peynir yedim sadece.
gitmeden önce de bolca badem yemiştim.
kaçamaksız geçirdim geceyi yani
ceylin sensiz olmaz çabuk birtir işlerini... en saglam müdavimlerdensin... yani.Günaydın kızkardaşlar
Ben yaklaşık 1 hafta boyunca çok fazla giremeyeceğim,malum aybaşı stok,bilanço vs.
Sizleri çok özleyeceğim.
canım ticker ini profil düzenindeki çizelge kısmına kopyalrsan böyle heryerde peşimizden gelmez..İNANILMAZ BİŞİ OLDU SABAH Bİ BAKTIM OOO 77 LERİ GÖRDÜM
GEÇEN HAFTA KAÇAMAKLARDAN SONRA TARTIYA ÇIKMIYORDUM BOL SU SPOR İŞE YARADI..... DEVAM DEVAM
BU ARADA KAN TAHLİLERİNDE ÇOK İYİ KÖTÜ OLAN KOLLEST YANİ LDH DÜŞMÜŞ İYİSİ ÇIKMIŞ ŞEKER FALAN HEPSİ NORMAL DÜZEYDE
ÜSTELİK HEMOGLABİN YANİ KAN DEĞERİM ÇOK İYİ DR. Bİ BAYANA GÖRE PEK KANLI CANLISIN DEDİ. YAŞASIN KARATAY..........
menülerin çok güzel... afiyet olsunşimdiden..Bugun 2.ogun
Bir tabak taze fasulye
Karisik salata
Ayran
Simdilik guzel gidiyor bakalim....
Aksam icinde tavuk salata ayran dusunuyorum....
tartı değil görüntü önemli diyenlerdenim... ayrıca spor makassız estetik.... sırf tartı için bırakmam ben.. bildiğim halde de bırakmadım suan sonuç mükemmel... tartıdaki kilomdan 5-6 kilo aşşagı gözüküyorm..yanlız arkadaşlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum. ben bu hafta kar sebebiyle arabamı yerinden oynatamadığım için spora gidemedim fakat kilomun daha hızlı düştüğünü görüyorum. bunun sebebi olarakta şöyle birşey duymuştum tabiki spor faydalı fakat spor yaptığımız günler kaslar şiştiği için kilo fazla görünebilirmiş spor yapmadığın bir gün tartılman gerekiyormuşne dersiniz bu işe değerli yorumlarınızı bekliyorum. bunu tecrübe eden varmı hiç!!! özellikle bir spor salonuna egzersiz ve plates amaçlı giden arkadaşlar varsa onların tecrübelerini merak ettim bu konuda
sana hep imreniyordum gerçektennn.... insan kendini daha güçlü hissediyor her anlamda....ev gezmesinde kacamak yapmadıgın icin tesekkürler
komşu kızını zapteyle.... yaylaaallaaar.... yayalalarrrr... kötü olmuş yaaa...gecmıs olsun canım bol bol dınlen aksama ıyı hıssedersen yaparsın 10 yada 20 dk lık bırseyler.komsum kızını bıraktı o cocuk odasında benım kuzuda yatak odada uyuyo o yuzden benım yuruyus yalan oldu aksam ınsaallah esım gelınce yururum.bu sabah 80 ı gordum cokk mutluyum ama 79 da daha mutlu olacam bu kesın
Kızlaaarr merhabaaaa
çok mutluyum bugün sizinle paylaşayım dedim. Sene başından beri oğluşa iyi bir bakıcı bulamamıştım. Bugün yeni bir bakıcı teyzemiz gelddiiii. Güler yüzlü oğluş da sevdi çok mutluyum çoook.
İdealistçim geçmiş olsun.
öğle menüm
Köy tavuklu kuru fasulye
yine tavuklu bulgur pilavı az
yoğurt
1 tane taze soğan
tatlılar duruyordu gözümüz önünde yemedim ohhhhh keyfim yerinde
herkese slm
bu diyetle yengem 6 kg verdi
1 ay olmadan
bende bugün başladım
ama 60 kilo şişmanlamak istiyen br kocam
iştahsız 2buçuk yaşında oğlum
herşeyi yemeyen10 yaşında kızım var
mutfaktan çıkamıyorum
30 yaşındayım
68 kgyim
60a düşmek istiyorum
hoşgeldin... valla cangumu çok severek syrettim ve çizgi filminide hala oğlumla seyerederim... senin işin çok zor... sana psikolojik destek verelim burdan... çünkü dediğin tarz kişiler insankı çok yorar ve kendini kötü hissettirir... ama birazda kendin için bişeyler yapmanın zamanı.. öyle değilmi... burası çok güzel.. şimdiden hoşgeldin...
sağol cnmm
gitti paracıklarrrrr
sağol ikizcimmm
bişi sorcam ya ben pazartase sabah 65.9 dum bugun 63.6 nasıl oluyor bu kızlar ya
hafta soru diyet yapmadım kaçamak tarzı ne varsa yedim. ben böle oluyorum diyet olursa yani tatlı-börek çörek çikolata olmazsa kilo veriyorum karnım iniyor, yediğim ann alıyorum ya deli olcam
bu çok yediğimi gösteriyor aslında benim gibi yiyen varmı çozutunca ya
gecen gün
persembe 80 gr çiko yedimdi sonra mısır patlatıp bir koca kase yedim
cuma yine mısır ve meyve
cumartesi yarım ekmek tost sucuk kasar+muhallebili kadayıf 2 dilim 4kk kadar+gece arabaşı (2 kase çorba+bildiğin pişmiş hamur)
pazar pogaca 4 tane falan+ 4dlm kadayıflı muhallabi gelip gidip yiyorum yani
niye yazdım bunları benim gibi pis boğaz ayuuuu yok heralde ibretliğim . bide ortada dolanıyorum kilo veremiyorum diye . bu kaçamak bi kere olmuyo bende her 10-12 günde tekrarlanıyor bilimum yasaklılarla. aslında karatayla mükemmel düzenli kilo verilebilir.
kilom durdu vs diyenlerede duyuru kesinlikle fazla kaçan bisi var dur denmesi gereken
sağol cnm çok teşekkürler
ilk günüm bugün
oturmuş kendimi dinliyorum
acıktım mı acaba diye
hayır acıkmadım
daha kahvaltı edeli 3 saat oldu
ama sıcak ekmeğin içine nutellayı sürmedim ya...
boşlukta gibiyim
canım pis boğazlılıkta yalnız değilsin salı günü tartıda 66 yı görünce şimardım herhalde... doymak bilmedim o zamandan beri kendimi toparlayamıyorum işte kaçamaklarım
salı öğlen bir tabak kısır 3 dilim baklava 1 havuçlu kek akşamına 1 dilim patatesli börek yarım dilim çikolatalı pasta 1 kase sütlaç
dün sabahta 1 buçuk simit dün öğlen porsiyon et döner(yanında 2 dilim pide ve patates kızartması) akşamda saat 9 da çiğköfte 8 tane ayran ve 2.5 tane baklava
bugün tartıda çıkan rakam 67.2 ooooof diyete başlamadan önce ne yesem 75 de sabittim şimdi ipin ucunu kaçırınca hemen kilo olarak dönüyor
şimdi bi daha 66 ya düşmek için uğraş dur ne aptalım ben yaaa
canım pis boğazlılıkta yalnız değilsin salı günü tartıda 66 yı görünce şimardım herhalde... doymak bilmedim o zamandan beri kendimi toparlayamıyorum işte kaçamaklarım
salı öğlen bir tabak kısır 3 dilim baklava 1 havuçlu kek akşamına 1 dilim patatesli börek yarım dilim çikolatalı pasta 1 kase sütlaç
dün sabahta 1 buçuk simit dün öğlen porsiyon et döner(yanında 2 dilim pide ve patates kızartması) akşamda saat 9 da çiğköfte 8 tane ayran ve 2.5 tane baklava
bugün tartıda çıkan rakam 67.2 ooooof diyete başlamadan önce ne yesem 75 de sabittim şimdi ipin ucunu kaçırınca hemen kilo olarak dönüyor
şimdi bi daha 66 ya düşmek için uğraş dur ne aptalım ben yaaa
çok iyi anlıyorum sizi aynı durumdayım ama keşke tek eksikliğini hissettiğim nutella olsaydıama merak etmeyin bu diyetle sağlıklı beslenmeye alışıp kilolardan kurtulacağız ben inanıyorum
evet kesinlikle yanlız değilsinizcumartesi-çarşamba arası o kadar çok kaçamak yaptım ki neler yediğimi hatırlayamıyorum bile doğal olarak tartıya yansıyor hemen ömür boyu her yediğimize dikkat mi etmek zorundayız yani bizz:18: tabi buna dikkat denirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?