Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hosgeldin canim.bende bugun basladim.hadi hayirli olsun.kac kilo vermen gerekiyor...

hoşbulduk canım..sende hoşgeldin.. şu anda 78 kilo görünüyorum.ama şişkinlikten dolayı böyle sanırım.yani umarım öyledir yoksa bunalıma girerim. bundan önceki tartılmamda 74.5 görünüyordu..60 olmak istiyorum canım en fazla..senin kaç kilo fazlan var?

herkese slm
bu diyetle yengem 6 kg verdi
1 ay olmadan

bende bugün başladım
ama 60 kilo şişmanlamak istiyen br kocam
iştahsız 2buçuk yaşında oğlum
herşeyi yemeyen10 yaşında kızım var

mutfaktan çıkamıyorum
30 yaşındayım
68 kgyim
60a düşmek istiyorum

Ya aynen bende de acayip bı motivasyon kaybı var. Nolcak bu böle
bu şekilde topiğin motivasyonunu düşürmeniz doğru değil rojdaa. siz zaten yeterli kilodasınız ve daha kilolu arkadaşlara aynen bende öyle diyerek yanınıza bi kaç kişi alarakda bi akım oluşturuyorsunuz.. burda biribirimizin enerji ve motivasyonunu yüksek tutup sağlıklı olmak ve mutlu olmak istiyoruz... bu tarz serzenişleri lütfen fazla uzatmayın ve arkanızdan bi kaç kişyide sürüklemeyin. hakka giriyorsunuz....
Tebrik ederim arkadaşım. Herkes dayanamazdı o menüye
teşekkürler arkadaşım sayenizde... sizlere hesap vermek yada verememek diyetin sağlam kalmasını sağlıyor...
hoşgeldin.. hemen bugün yemek bildirimine başla....
o zaman sana hediye sanal bursadan yoğurtlu tereyağlı iskender hemde sanal yani o kalori
ohhh miss.... bursa deyince bile doydum sanal sanal yani....
bugün spor yapamıcam famirin videosu yüzünden yanlarım ağrıyor hemide çooook
burçin hemen yürü kendini kandırma... yoksa iyice yatar spor....
hoşgeldinn..
gunaydin herkese...kisa bir suredir topigi inceliyorum.bugun itibariyle bende basliyorum.kahvaltimi yaptim.klasik karatay kahvaltisi.boyum1.58 kilo 77 .uzun bir yolum var .,insallah sizinle beraber bunu basaracagim.
sende hoşgeldin...
tebrikler...
Günaydın kızkardaşlar
Ben yaklaşık 1 hafta boyunca çok fazla giremeyeceğim,malum aybaşı stok,bilanço vs.
Sizleri çok özleyeceğim.
ceylin sensiz olmaz çabuk birtir işlerini... en saglam müdavimlerdensin... yani.
canım ticker ini profil düzenindeki çizelge kısmına kopyalrsan böyle heryerde peşimizden gelmez.. vede sen de ispatladın ki... yaşasın karatay... ve karataycılar...
Bugun 2.ogun
Bir tabak taze fasulye
Karisik salata
Ayran
Simdilik guzel gidiyor bakalim....
Aksam icinde tavuk salata ayran dusunuyorum....
menülerin çok güzel... afiyet olsunşimdiden..
tartı değil görüntü önemli diyenlerdenim... ayrıca spor makassız estetik.... sırf tartı için bırakmam ben.. bildiğim halde de bırakmadım suan sonuç mükemmel... tartıdaki kilomdan 5-6 kilo aşşagı gözüküyorm..
ev gezmesinde kacamak yapmadıgın icin tesekkürler
sana hep imreniyordum gerçektennn.... insan kendini daha güçlü hissediyor her anlamda....
komşu kızını zapteyle.... yaylaaallaaar.... yayalalarrrr... kötü olmuş yaaa...

tebrikler büyük irade.... şimdi daha güçlüsün...

kuru kayısının içine ceviz konup yenilebilinir

kuru incirin içine ceviz konup sütle fırına atılır

balkabağı fırında pişirilip çıkınca ezilir içine tuzsuz peynir atılır.

bunlar tatlı krizi önerileri

hoşgeldin... valla cangumu çok severek syrettim ve çizgi filminide hala oğlumla seyerederim... senin işin çok zor... sana psikolojik destek verelim burdan... çünkü dediğin tarz kişiler insankı çok yorar ve kendini kötü hissettirir... ama birazda kendin için bişeyler yapmanın zamanı.. öyle değilmi... burası çok güzel.. şimdiden hoşgeldin...

ilk günüm bugün

oturmuş kendimi dinliyorum

acıktım mı acaba diye

hayır acıkmadım

daha kahvaltı edeli 3 saat oldu

ama sıcak ekmeğin içine nutellayı sürmedim ya...

boşlukta gibiyim

son olarak yengem 1 hafta kg vermiş

15 gün hiç vermemiş

sonra 1 kg suda 2 beşibiyerdeyi demlemiş

yarısını kahvaltıdan önce yarısını sonra içmiş

kilo vermeye devam ediyo

hoşbulduk...

güzel paylaşımlar herkese....

canım pis boğazlılıkta yalnız değilsin salı günü tartıda 66 yı görünce şimardım herhalde... doymak bilmedim o zamandan beri kendimi toparlayamıyorum işte kaçamaklarım
salı öğlen bir tabak kısır 3 dilim baklava 1 havuçlu kek akşamına 1 dilim patatesli börek yarım dilim çikolatalı pasta 1 kase sütlaç
dün sabahta 1 buçuk simit dün öğlen porsiyon et döner(yanında 2 dilim pide ve patates kızartması) akşamda saat 9 da çiğköfte 8 tane ayran ve 2.5 tane baklava

bugün tartıda çıkan rakam 67.2 ooooof diyete başlamadan önce ne yesem 75 de sabittim şimdi ipin ucunu kaçırınca hemen kilo olarak dönüyor
şimdi bi daha 66 ya düşmek için uğraş dur ne aptalım ben yaaa

bugün esimin dogum günü ..bu senede pastasız kutlayalım dedim cok kızdı
pasta görürsem kesin dayanamam bir catalla da kalmam napicim ben

tebrikler büyük irade.... şimdi daha güçlüsün...[/QUOTE]
Alıntıyı tam yapamadım Iborantçım çooook teşekkür ediyorum

Son düzenleme:
ben yaklaşık 3 haftadır sizleri takip ediyorum. 17 gündür karatay uyguluyorum .ve tartıda hiç değişiklik göremedim ne kadar zaman sonra kilo vermeye başladınız 1 kg gitse motivasyon olurdu.offf offf

Lborant tesekkurler canim.hosbulduk.
Cangum sende hosgeldin.

Bir saat yuruyup geldim.parkta.hava gec oldugu icin biraz soguktu.sicak bir cay icmek istiyorum.
bugunluk yemek su ve yuruyusumu tamamladim.hadi hayirlisi...

ilk günüm bugün

oturmuş kendimi dinliyorum

acıktım mı acaba diye

hayır acıkmadım

daha kahvaltı edeli 3 saat oldu

ama sıcak ekmeğin içine nutellayı sürmedim ya...

boşlukta gibiyim

çok iyi anlıyorum sizi aynı durumdayım ama keşke tek eksikliğini hissettiğim nutella olsaydı ama merak etmeyin bu diyetle sağlıklı beslenmeye alışıp kilolardan kurtulacağız ben inanıyorum

evet kesinlikle yanlız değilsiniz cumartesi-çarşamba arası o kadar çok kaçamak yaptım ki neler yediğimi hatırlayamıyorum bile doğal olarak tartıya yansıyor hemen ömür boyu her yediğimize dikkat mi etmek zorundayız yani bizz:18: tabi buna dikkat denirse

oh oh yarasın ne yalan sölüm yalnızım diyodum pis boğazlıkta neden böleyiz yaaa

babamın halası kaç yasında doktor beslenme listesi vermis amaç zayıflaması falan değil ayn ıbizim diyet listeleri gibi bisi aslında zararlı seyler hiç yenmemeli

merhaba arkadaşlar ben bundan iki ay önce falan dukan diyeti yaptım ve tatile gidince bırakmak zorunda kaldım dukan diyetine tekrar başlayım dedim ama dukan sayfasındaki arkadaşlar bırakıp başlamanın zararlı olabileceğini söylediler ve bana karatay diyetini önerdiler bende karar verdim dukana başladığımda 61.5 kiloydum 54.5 a kadar düştüm bırakınca ilk etapta 57 ye kadar çıktım ama şu anda 55. 2 yim ben 49 olmak istiyorum boyum 152 benide aranıza alırmısınız:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…