- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
hoşgeldin canım kolay gelsin aynı durum bendede var ama başlayınca gerisigeliyo korkma rahat yaparsın inşallahherkese slm
bu diyetle yengem 6 kg verdi
1 ay olmadan
bende bugün başladım
ama 60 kilo şişmanlamak istiyen br kocam
iştahsız 2buçuk yaşında oğlum
herşeyi yemeyen10 yaşında kızım var
mutfaktan çıkamıyorum
30 yaşındayım
68 kgyim
60a düşmek istiyorum
canım pastayı kestikten sonra yermisin bilmem ama kalanını hemen komşularına dagıt o an yemesende evde oldugunu bildgin için kalanı yeme şansın olmasınbugün esimin dogum günü ..bu senede pastasız kutlayalım dedim cok kızdı
pasta görürsem kesin dayanamam bir catalla da kalmam napicim ben
evet 75ken vücut kitlenin bu kaloriye ihtiyacı olbilr çünkü ne kadar kilo okadar beslenme ister.. zayıfladıkça azalan kitle daha az besin ister.. o yüzden gözünü değil karnını doyur derim.. zaten küçüldü zavallıyı metrobüs gibi tıkıştırma.. haa bide yediklerin için al sana...canım pis boğazlılıkta yalnız değilsin salı günü tartıda 66 yı görünce şimardım herhalde... doymak bilmedim o zamandan beri kendimi toparlayamıyorum işte kaçamaklarım
salı öğlen bir tabak kısır 3 dilim baklava 1 havuçlu kek akşamına 1 dilim patatesli börek yarım dilim çikolatalı pasta 1 kase sütlaç
dün sabahta 1 buçuk simit dün öğlen porsiyon et döner(yanında 2 dilim pide ve patates kızartması) akşamda saat 9 da çiğköfte 8 tane ayran ve 2.5 tane baklava
bugün tartıda çıkan rakam 67.2 ooooof diyete başlamadan önce ne yesem 75 de sabittim şimdi ipin ucunu kaçırınca hemen kilo olarak dönüyor
şimdi bi daha 66 ya düşmek için uğraş dur ne aptalım ben yaaa
bugün esimin dogum günü ..bu senede pastasız kutlayalım dedim cok kızdı
pasta görürsem kesin dayanamam bir catalla da kalmam napicim ben
merhaba arkadaşlar ben bundan iki ay önce falan dukan diyeti yaptım ve tatile gidince bırakmak zorunda kaldım dukan diyetine tekrar başlayım dedim ama dukan sayfasındaki arkadaşlar bırakıp başlamanın zararlı olabileceğini söylediler ve bana karatay diyetini önerdiler bende karar verdim dukana başladığımda 61.5 kiloydum 54.5 a kadar düştüm bırakınca ilk etapta 57 ye kadar çıktım ama şu anda 55. 2 yim ben 49 olmak istiyorum boyum 152 benide aranıza alırmısınız:)))
hoşbulduk canım..sende hoşgeldin..şu anda 78 kilo görünüyorum.ama şişkinlikten dolayı böyle sanırım.yani umarım öyledir yoksa bunalıma girerim. bundan önceki tartılmamda 74.5 görünüyordu..60 olmak istiyorum canım en fazla..senin kaç kilo fazlan var?
hoşgeldin arkadaşım kolay gelsin
yok ya benim mide hiç küçülmedi hala aynı...:44:bundan sonra dikkat etmeliyim ya hadi yeniden bismillahevet 75ken vücut kitlenin bu kaloriye ihtiyacı olbilr çünkü ne kadar kilo okadar beslenme ister.. zayıfladıkça azalan kitle daha az besin ister.. o yüzden gözünü değil karnını doyur derim.. zaten küçüldü zavallıyı metrobüs gibi tıkıştırma.. haa bide yediklerin için al sana...
pastayı küçük alalım ki hemen bitsin dimihoşgeldin canım kolay gelsin aynı durum bendede var ama başlayınca gerisigeliyo korkma rahat yaparsın inşallah
canım pastayı kestikten sonra yermisin bilmem ama kalanını hemen komşularına dagıt o an yemesende evde oldugunu bildgin için kalanı yeme şansın olmasın
evet 75ken vücut kitlenin bu kaloriye ihtiyacı olbilr çünkü ne kadar kilo okadar beslenme ister.. zayıfladıkça azalan kitle daha az besin ister.. o yüzden gözünü değil karnını doyur derim.. zaten küçüldü zavallıyı metrobüs gibi tıkıştırma.. haa bide yediklerin için al sana...
bi çatalla kal güzelim... agzında iyice beklet yavaş yavaş yut ve hemen dadan çaya... ve onu yiyince karnının kenarından pırtacak yagları düşün... ne zorluklarla verdin dimi..
arkadaşlar ne zaman kilo vermeye başladınız...
kızlar bide leslie ve callanetics nedir
nasıl girip kullanabilirim
spor old biliyorum ama
arkadaşlar ne zaman kilo vermeye başladınız...
yanlış yazdım herhalde
leslie yürüyüş bişeyi değilmi
bilen kullanan yokmu.....
canım leslii bu linktehttp://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html callanetics i senden duydum bende bilmiyorumkızlar bide leslie ve nedir
nasıl girip kullanabilirim
spor old biliyorum ama
ben 12. gün iki kilo birden vermiştim ama biçok arkadaş ilk hafta hatta ilk günler vermeye başlamış
Bugun 3.ogun
Tavuk
Karisik salata
Ayran
Ceviz
2 litre su
Simdide yuruyuse cikiyorum. Bakalim ins.gece acikmam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?