Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hoşgeldin canım kolay gelsin aynı durum bendede var ama başlayınca gerisigeliyo korkma rahat yaparsın inşallah

bugün esimin dogum günü ..bu senede pastasız kutlayalım dedim cok kızdı
pasta görürsem kesin dayanamam bir catalla da kalmam napicim ben
canım pastayı kestikten sonra yermisin bilmem ama kalanını hemen komşularına dagıt o an yemesende evde oldugunu bildgin için kalanı yeme şansın olmasın

evet 75ken vücut kitlenin bu kaloriye ihtiyacı olbilr çünkü ne kadar kilo okadar beslenme ister.. zayıfladıkça azalan kitle daha az besin ister.. o yüzden gözünü değil karnını doyur derim.. zaten küçüldü zavallıyı metrobüs gibi tıkıştırma.. haa bide yediklerin için al sana...
bugün esimin dogum günü ..bu senede pastasız kutlayalım dedim cok kızdı
pasta görürsem kesin dayanamam bir catalla da kalmam napicim ben

bi çatalla kal güzelim... agzında iyice beklet yavaş yavaş yut ve hemen dadan çaya... ve onu yiyince karnının kenarından pırtacak yagları düşün... ne zorluklarla verdin dimi..

hoşgeldin arkadaşım kolay gelsin

1. ögün klasik karatay kahvaltısı
2. ögün ..1 tabak kereviz bir portakal 1 köfte
arada yeşilçay 2 lt su
tam süper gidiyorum bugün kaçamak yapmayacagım diyordum komşum koca bir tabak un helvası getirmiş ama kendime söz verdim yemiceeeeeeem gerekirse çöpe dökçem ama yemiceeeeeeem

Ben77 kiloyum.benimde en fazla 60 olmam lazim.boyum 1.58.sanada kolay gelsin....

yok ya benim mide hiç küçülmedi hala aynı...:44:bundan sonra dikkat etmeliyim ya hadi yeniden bismillah

pastayı küçük alalım ki hemen bitsin dimi komsularım da vereyim yoksa gözümün önnde olursa kesin hüpletirim o zmanda leyla beni gecer 52:
tesekkür ederim arkadasım.

evet cok zor verdim saol canım destegin için

kızlar bide leslie ve nedir

nasıl girip kullanabilirim

spor old biliyorum ama
canım leslii bu linktehttp://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html callanetics i senden duydum bende bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…