3.ÖĞÜNÜ NEDEN BU SAATTE YAPIYOSUN .akşam yemicen mi bişey nasıl dayancaksın ki anlamadım.
kizlar bende az once kahvaltimi yaptim, malum amerikadayim burda yeni sabah oldu :)
4 y, 4 s zeytin
6 tane kiraz domates
yarim salatalik
yarim ince belli bardak ceviz
biraz peynir, biraz kizarmis hellim peyniri
1,5 haslanmis kayisi yumurta( yarisini minisim yedi :)
sekersiz yesil cay
ustelik esim yanimda balli kaymakli kekli bir kahvalti yerken :)) hic canim istemedi bile, ben enfes bir sekilde doydum hatta bitiremedim tabagimdakileri:)
oglene dun aksamdan kuru fasulye var, etli. yanina da yogurt yerim.
Canim ben yurtdisinda yasiyorum.turkiye saatinden 6 saat ilerdeyiz.ben aksam yemegimi bitirdigimde aksam 7di.suan saat gece 10.30
2kupa sekersiz cayimi ictim.cok sukur pek acikmadim....
sagol canim.tesekkurler.sanada iyi aksamlarhmm tamam şimdi oldubende diyorum öğlen vakti yemiş akşam yemeğini nasıl durcak onca saat ohh se ne güzel yatıp uyurken biz daha yeni akşam yemeği yicez. ohalde sana bol leptinli geceler....yarın görüşmek üzere
Sana gunaydin hosgeldin.bende bugun basladim.ilk gun fena degildi. vermeniz gereken kilo az.ins.cabuk halledersiniz.kolay gelsin.bizim bur da gece 10.30 en azindan cok sukur ilk gunu atlattim sayilir....
canım bence senin tabirinle evet leptini katlediyosun.saat 1 gibi sadece yoğurt yiyeceğine yemekle beraber yemelisin.aradan 2-2,5 saat geçmeden tekrar yemek yiyiyosun.bu yanlış işte.bence 3 öğün yemelisin.yani sabah 7.30 da kahvaltını yaptıysan öğlen 1 gibi 2. öğünü yaparsın.akşamüzeri de 3. öğünü yaptın mı tamamdır bu iş
cevabın için çok teşekkür ederim leylak. yalnız anlamadığım mesela ayran içince sıvı sayılıyor ya, yoğurt da aslında böyle değil midir? hani öğün sayılmaz diye düşünüyorum. su ile tüketiyorum bi dehani bunun öğün sayılmaması için resmen cevaz bekliyorum ben yahu
Bence hic endiselenme istedigin kiloya inebilirsin.burasi eminim sana iyi gelecektir motivasyon icin.canim sagol. aslinda az evet, ve ben bir anda gitmesini istemiyorum yavas yavas olsun daimi olsun. ve omrumde hic diyet yapmadim, en kilolo oldugum donemdeyim. asla 58 leri gecmedim omrumde ve boyum 1.67. bu kez koydum kafama. su an 69 um. once 65, sonra 60-62 leri goreyim. belki bakarsin 58-59 olmak isterim :)) ama daha once hic kilo vermek istemedigimden basarabilir miyim die korkuyorum. ama biliyorum ki istedigimi yaparim, bunu da yapmaliyim.sen nerde yasiosun tatlim? tr den 6 saat ileri
ıyı aksamlararkadaslar ıkıncı ogunumude yedım hemen arz edeyım:)))
1 kase yogurtlu ıspanak
1 kase yogurtlu mantar
1 kase yesıllık salatası
omega3 1 kuru erık
bırkac leblebı cok mınık helva:)))
helva ve leblebi karatay diyetinde yenilebiliyor mu cvp için şimdiden tşklerrr
Merhaba arkadaşlar.
Ben de 3 gündür karatay diyeti yapıyorum. Kitap daha dün geçti elime, daha bitirmedim.
Bu üç günü de sizin sayeniz de yaptım...
Benim ilk amacım sigarayı bırakmak ki üç günden beri içmiyorum, diyetin dışını da hiç çıkmadım.
Leptin hormonum çalışsın diye öğün aralarını 4,5 saat olarak ayarlıyorum.
Sigaranın yarattığı boşluk yüzünden bazen elim bişeylere gidiyor ama
hemen vazgeçiyorum. Leptine engel olmamalıyım diyorum
İnşallah fazla kilolarımı da veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?