Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Nasılsınız kızlar iyi misiniz ?
Takip etmeye çalışıyorum mümkün oldukça sizi ..

Gülcüm 60lara ne kalmış şurada maşallah

yazınız dikkatimi cekti. sigara içmek zayıflamayı engellermi?

benim en büyük derdim sigarayı ne zaman bırakmaya çalışsam elimden abur cubur eksik olmazdı.
hızlı kilo alırdım ardından sigaraya tekrar başlardım.
Ama bir arkadaşım bu diyetten bahsedince burayı okudum. Ara öğün olmaması garip gelmişti önce.
Bu diyet sayesinde leptin hormonunu öğrendim.
İşte bu hormonu çalıştırmak için öğün aralarında hiçbir şey atıştırmıyorum.
İnşallah kilo da vereceğim ama benim için öncelik sağlık. Ve yıllardan beri kendime inandırdığım sigarayı bırakınca kilo alıyorum tezini çürütmek.
Dilerim anlatabilmişimdir

selam kızlar karatay diyeti ile güzel kilo verilebiliyor mu? bazı arkadaşların kilo çizelgeleri müthiş çünkü. acaba tüm kilolarınızı bu diyetle mi verdiniz? ne kadar sürede veriliyor. bende kendimce yediklerime dikkat ediyorum. ama yarın ya karatay ya da dukan bakayım daha kararsızım. her iki diyet içinde kitap siparişi verdim ama daha elime kitap geçmediğinden okuyamadım. sizler ne kadar zamanda bu diyetle ne kadar kilo verdiniz acaba..

sabah kahvaltım
15 zeytin
1 yumurta
2 yk yoğurt
maydanoz
fındık+fıstık(bir çay bardağı)
lor peyniri
1 tatlı kaşığı fındık ezmesi

arada 2 litre su

akşam yemeğim
1 kase mercimek çorbası
mevsim salata
6 zeytin
1 kk beyaz peynir
3 yk tahinin içine biraz baklava şerbeti koydum karıştırıp helva niyetine yedim

şimdi yine suyumu içiyorum çay da demledim birazdan içerim(çayın yanı boş boş olmuyor ama saat sekizi bile bile geçirdim ki çayın yanına kuruyemiş filan yemeyim diye)

sizce menü nasıl kızlar fındık ezmesi ile tahin olmadı ama tatlı isteğime engel olamıyorum
spor bu hafta yapmayacağım geçen haftadan beli zorlayınca hala düzelemedim 4 buçuk aylık oğlumu bile zor taşıyorum

ögle yemegim(14:00)
ıspanak yemegim,kücük kase salatam(dün aksamdan kalan),1 su bardagı ev yapımı yogurtla yapılan ayran

aksam yemegim(19:30)
kabuska yemegim,kücük kase bulgur pilavı

spor:60 dk 6.5 hız

su:3 litre olacak inş. suan 2 litre birde sade türk kahvesi ictim saat 17:00 da

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlaarrr

Akşam yediklerim:

bir kepçe kuru fasulye
az bulgur pilavı
yoğurt
bir portakal
7-8 fındık

bunları yemeyi saat 19.30 da bitirmiştim.

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar :)

1. Öğün:
1 yumurta
1 muz
Biraz peynir, biraz hellim peyniri
2 zeytin
1 ceviz
Maydanoz

2. Öğün:
1 tabak tavuk suyuna şehriye çorbası
1 adet tavuk pirzola
1 tabak yoğurtlu haşlanmış karnabahar

Yemekten önce 30 dk yürüdüm.

Son düzenleme:
İyi geceler........
menüm:
kalkınca:1 bardak ılık su
1. öğün:
2 haşlanmış yumurta
10 yeşil zeytin
bir parça peynir
4 ceviz
2 incir
3 gün kurusu
2.öğün:
cevizli yeşillikli ıspanak salatası

3. öğün
1kase çorba
1tabak etli nohut yemeği
mevsim salata
1 kaşık yoğurt

Ne dersiniz fazlamı oldu? :18: bol leptinli geceler....

slm

aksam

fırında alabalık
salata
fırında tahın helvası(1kk kadar)
Fırında tahin helvasını nasıl yapılıyor acaba
Çok geçmiş olsun, dikkatli ol bence bende ilk aylarda kolumu ağrıtmıştım şimdi ara ara hep ağrıyor,bi de büyüdükçe ağırlaşıyorlar benimki de 9 aylık şimdi

Bu arada bu günkü menümü yazmak hiç içimden gelmiyor, hastalıktan acayip cozuttumBu hafta herkes böyle olmuş neden,astrolojik bi sebebi mi var acaba

iyi akşamlar kızlar, pek giremedim bugün iş yoğunluğundan. Bugünkü menümü toptan yazıp biraz geçmişi okuyayım

sabah;
2 muz, lor, zeytin, 1 avuç ceviz, yoğurt, 2 omega-3
1 şekersiz sütlü türk kahvesi

öğle;
etli mantar sote, yoğurt, marul salatası

akşam;
1 tabak mercimek köftesi arkadaşın ısrarıyla yaptım yemeden duramadım
1 bardak ayran, salata

bugün spor yok, ama dün leslie ile 5 mil yürüdüm, süperdi hiç bu kadar uzun spor yapmamıştım sanırım

bence hiç fazla olmamış, gayet güzel

Merhaba kızlar..Öncelikle Karatay kitabını bugün aldım ve yine bugün bitirdim:))Ve hemen yarın sağlıklı yaşama başlıyorum.Bende insülin direnci ve polikistik over durumu var.Anladım ki bu iki durum tamamen birbirine bağlı ve eğer kilo verirsem iki dertten de kurtulucam inşallah.Buraya gelişmeleri yazıcam.Sevgiyle kalın..

İyi akşamlar arkadaşlar,bir süredir topiğinizi takip ediyorum,çok güzel bilgiler edindim sayenizde..Karatay ın kitabını da aldım,okuyorum...Kilo vermek istiyorum ama bir türlü başaramadığım gibi üstüne de alıyorum.Moralim iyice bozuluyor bu durumda yedikçe yiyorum...Aranıza katılabilir miyim bende,sanırım 2 haftalık deneme süreci var..Yarın başlamaya niyetliyim,hep Pazartesi başlanmaz di mi ama..Sizden gelecek haberi bekliyorum,sizlerle birlikte kilo vermek istiyorum...

hoşgeldin canım,tabiki katılabilirsin bize.2 hafta menü ve kilo bildirimi yaptıktan sonra saphiraya mesaj atıp listeye girmek istediğini söylüyosun o kadar.bence de pazartesiyi beklemeden hemen başla

hoşgeldin canım,tabiki katılabilirsin bize.2 hafta menü ve kilo bildirimi yaptıktan sonra saphiraya mesaj atıp listeye girmek istediğini söylüyosun o kadar.bence de pazartesiyi beklemeden hemen başla

Sağol arkadaşım,yarın bende aranızdayım bu sefer başarıcam inanıyorum...Menülerim hergün düzenli yazarım,yanlışlarımı düzeltirseniz sevinirim zaten kitap ta elimde...

Sağol arkadaşım,yarın bende aranızdayım bu sefer başarıcam inanıyorum...Menülerim hergün düzenli yazarım,yanlışlarımı düzeltirseniz sevinirim zaten kitap ta elimde...

tabiki canım,menülerinde eksik yada yanlış bişey olursa burdaki tüm arkadaşlar yardımcı olacaktır mutlaka

sigara içmek kilo wermeyi engellermi bi bilginiz warmı? yardımcı olursanız sevinirim:)
bence herseye zararı var sıgaranın

ben hepsını karatayla verdım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…