Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır bardak sut,bır kase cevız, ....2. Öğün(ıkındı vaktı) bakla yemegı,bır kase cevız,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve
Spor: az ev ısı yaptım ,30 dakıka yurudum(elımdekı cantalarda verdıgım kılo kadar yuk vardı ayrıca,boylece 120 kg ıkenkı kılo verme hızım dusmedı hanımlar), oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum. Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze
yazınız dikkatimi cekti. sigara içmek zayıflamayı engellermi?
balıklı menulerden sonra tahın helvasına ızın var bende arada cok az atıyorum agzıma ozellıkle regl haftamda leblebı bıldıgım kadarıyla yasak o da 3 taneydı zaten
Fırında tahin helvasını nasıl yapılıyor acabaslm
aksam
fırında alabalık
salata
fırında tahın helvası(1kk kadar)
Çok geçmiş olsun, dikkatli ol bence bende ilk aylarda kolumu ağrıtmıştım şimdi ara ara hep ağrıyor,bi de büyüdükçe ağırlaşıyorlar benimki de 9 aylık şimdisabah kahvaltım
15 zeytin
1 yumurta
2 yk yoğurt
maydanoz
fındık+fıstık(bir çay bardağı)
lor peyniri
1 tatlı kaşığı fındık ezmesi
arada 2 litre su
akşam yemeğim
1 kase mercimek çorbası
mevsim salata
6 zeytin
1 kk beyaz peynir
3 yk tahinin içine biraz baklava şerbeti koydum karıştırıp helva niyetine yedim
şimdi yine suyumu içiyorum çay da demledim birazdan içerim(çayın yanı boş boş olmuyor ama saat sekizi bile bile geçirdim ki çayın yanına kuruyemiş filan yemeyim diye)
sizce menü nasıl kızlar fındık ezmesi ile tahin olmadı ama tatlı isteğime engel olamıyorum
spor bu hafta yapmayacağım geçen haftadan beli zorlayınca hala düzelemedim 4 buçuk aylık oğlumu bile zor taşıyorum
İyi geceler........
menüm:
kalkınca:1 bardak ılık su
1. öğün:
2 haşlanmış yumurta
10 yeşil zeytin
bir parça peynir
4 ceviz
2 incir
3 gün kurusu
2.öğün:
cevizli yeşillikli ıspanak salatası
3. öğün
1kase çorba
1tabak etli nohut yemeği
mevsim salata
1 kaşık yoğurt
Ne dersiniz fazlamı oldu? :18: bol leptinli geceler....
İyi akşamlar arkadaşlar,bir süredir topiğinizi takip ediyorum,çok güzel bilgiler edindim sayenizde..Karatay ın kitabını da aldım,okuyorum...Kilo vermek istiyorum ama bir türlü başaramadığım gibi üstüne de alıyorum.Moralim iyice bozuluyor bu durumda yedikçe yiyorum...Aranıza katılabilir miyim bende,sanırım 2 haftalık deneme süreci var..Yarın başlamaya niyetliyim,hep Pazartesi başlanmaz di mi ama..Sizden gelecek haberi bekliyorum,sizlerle birlikte kilo vermek istiyorum...
hoşgeldin canım,tabiki katılabilirsin bize.2 hafta menü ve kilo bildirimi yaptıktan sonra saphiraya mesaj atıp listeye girmek istediğini söylüyosun o kadar.bence de pazartesiyi beklemeden hemen başla
Sağol arkadaşım,yarın bende aranızdayım bu sefer başarıcam inanıyorum...Menülerim hergün düzenli yazarım,yanlışlarımı düzeltirseniz sevinirim zaten kitap ta elimde...
bence herseye zararı var sıgaranınsigara içmek kilo wermeyi engellermi bi bilginiz warmı? yardımcı olursanız sevinirim:)
ben hepsını karatayla verdım canımselam kızlar karatay diyeti ile güzel kilo verilebiliyor mu? bazı arkadaşların kilo çizelgeleri müthiş çünkü.acaba tüm kilolarınızı bu diyetle mi verdiniz? ne kadar sürede veriliyor. bende kendimce yediklerime dikkat ediyorum. ama yarın ya karatay ya da dukan bakayım daha kararsızım. her iki diyet içinde kitap siparişi verdim ama daha elime kitap geçmediğinden okuyamadım. sizler ne kadar zamanda bu diyetle ne kadar kilo verdiniz acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?