Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

1. öğün
2 yumurtalı menemen
10 zeytin
bi avuc peynir
1 çay b. ceviz.
1çk. ketn tohm yagı
1 tane 1000 mg omega 3

2. menü
2-3 tabak bugdaylı yeşil mercimek
1/2 soğan
1/2 kase yoğurt
1 çk. ktn tohm. yagı
1 tane 1000 mg omega 3

saat 10 da yürüyorum diye şişko komşum kıskancından çatladı önce kocasını gönderdi sonra polis çagırdı.. tabii kendisi haksız çıktı şimdi evde bağrışıyorlar birbirlerine.. şehir hayatından haberleri yok.. istanbulda işten dönen pek çok insan o saatte yürüyüşünü yapıyor... ama küçük yerlerdekilerin çogu bunu ya anlamıyor ya kıskanıyor... bilmiyorum...

aaaaaaaa sırf sen yürüyorsun diyemi ne geri kafalı insanlar var yahu olsun canummmm sen bol bol yürükıskananlar catlasın

kizlar aksama kofteli hunkar begendi yaptim, aslinda patlicanima begendi koymayi dusunmuyordum yapmaya baslarken, ama sonar engel olamadim :)) yaninda da bol yesil salata ve su. su an 8.30 sekersiz demleme yesil cayimi iciyorum. bu arada yesil cayin fazlasinin zararli oldugunu iddia edenler var, bende 2-3 fincan iciyorum gunde kizlar, sewiyorum napiim. normal cay yerine iciyorum. bir de kahveyi de kestim uzun zamandir capuccino icerdim her gun. kremali cunku. umarim ictigim yesl cayin zarari yoktur. metabolizmami da hizlandirir belki.

günaydın hanımlar
bol motivasyonlu bi gün olur inşallah
1. ögün
2 yumurtalı peynirli omlet
10 zeytin
1çb fıstık
yarım elma
2 biber
1 kk peynir
3 fincan çok çok açık bol limonlu çay

Çok geçmiş olsun, dikkatli ol bence bende ilk aylarda kolumu ağrıtmıştım şimdi ara ara hep ağrıyor,bi de büyüdükçe ağırlaşıyorlar benimki de 9 aylık şimdi
teşekkür ederim canım kuzunu Allah bağışlasın seninki emekliyordur şimdi ne güzel... her devreleri çok tatlı oluyor

Günaydın kızlar
Şimdi kahvaltımı yapıyorum
2 haşlanmış yumurta, lor, zeytin, yoğurt, ceviz.

Sonra işlere devam

komşunun şikayet sebebi neymiş onu anlamadım gız yoksa yürürken yaylalar yaylalar diye türkü çığırıp milletimi ürküttün

günaydııın
ve son iş günü .
bu haftayı da bitiriyoruz nihayet.

akşam menümle başlıyorum.

dün akşam üstü badem yedim.
iş çıkışı spora gittim.
spor dönüşü
1 kase yoğurt
1 kase lor çörekotlu,kırmızı biberli
biraz yeşil salata
2 tane form limonlu bisküvi kahvenin yanında

sabah
lor bol miktarda
10 tane zeytin
geç kaldım sabah yumurta pişirmeye vskşt olmadı

şimdide kahve içiyorum

hepinize kolay gelsin :)

günaydınn arkadaşlarrrr
bugün daha iyi hissediyorum kendimi 2 günlük kar tatili benim hastalığa yaradııı bol bol dinlendim.
bugün doğruu okulaaa
daha kahvaltı yapmadım cnm istemiyor dahaaaa

İDEALİSTCİMMMM belki bu kahvaltı istahını acar mutfaga dogru yelkenleri acarsın

peynirim,zeytinim,fındıgım,incirim,5 birarada cayım,2 adet köy yumurtam,süzme yogurdum,havucum,maydonozum, omega3 2 kapsül
hadi mutfaga hadı mutfaga

Son düzenleme:

hımmmmm misss missss tatlımm. afiyet olsunnn.
gidiyorumm ben de hazırlamayaaa.
omlet günümm bugünnn bi gün haşlıyorum bi gün omlet

böyle kahvaltılar hazırlıyorsunuz ya hayranım valla size
Bense sabah bir koşuşturuyorum ki ayaküstü ne bulursam o.
afiyet olsun cnm:)

hımmmmm misss missss tatlımm. afiyet olsunnn.
gidiyorumm ben de hazırlamayaaa.
omlet günümm bugünnn bi gün haşlıyorum bi gün omlet

KOLAY GESİN CANIM SANA ben o gün yumurtayı canım nasıl isterse rafadan ya da omlet yapıp yiyorum tabi herkesin alıskanlıgı nasıl kolayına gelirse günleri belirlemekte güzel

Son düzenleme:
GÜNAYDINLAAARRR HERKESLERE,

Kalkınca bir bardak ılık su

z.yağı ve kaşar ile pişirdiğim 2 yumurta
1 çay bardağı dolusu fındık + ceviz
otlu peynir
3 zeytin
maydanoz, marul
şekersiz çay

Bugün hava güzel yürüyüş yaparak okuluma da geldim
birazdan su içeceğim bol bol (böylede afedersiniz wcden çıkamıyorum:26:)
ardından ıhlamurumu içeceğim sıcacık ohhhh

hepinize afiyet olsuuuunn

Son düzenleme:
arkadaslar 04.03.2012 tarihinde 90.günüm olacak karatayla ve 3 ayın bi analizini yaptım nasıl kilo dagılımım diye aralık ayında 26 günde 3 kilo 600gr vermisim 4 gün sporsuz,ocak ayında 31 günde 3 kilo 500 gr vermişim 1 gün spor yok,subat ayında ise sadece 2 kilo vermisim 29 günde 1gün sporsuz gecti sakın ha kacamaksız gecti subat ayım.
subat ayında cünkü ben gec kalkmalarım 10:30 gibi sonra kahvaltının 11 12 lerde bitmesi benim metobalizmamı yavaslattı bbunu farkettim simdi mart ayında kendimi deneyecem ayın sonunda kendimi elestirecem bakalım ne olacak ve artık su icimimede dikkat ediyordum daha cok dikkat edecem
subat ayının sonundaki kilom tartıda görüldügü gibi
bakalım martta ne olacak bekliycem sabırsızlıkla:44::44::44:

Son düzenleme:

MERHABA hoşgeldin aramıza ve geçmiş olsun inşallah bu sağlıklı yaşamla birlikte hem kilolarından hemde hastalığından kurtulursun kolay gelsin ...

sende hoşgeldin tabiki hemen başla.2 hafta menü ve kilo bildirimi yap sonra saphıraya mesaj at seni listeye alacakatır..kolay gelsin...

böyle kahvaltılar hazırlıyorsunuz ya hayranım valla size
Bense sabah bir koşuşturuyorum ki ayaküstü ne bulursam o.
afiyet olsun cnm:)

canımcım bende kahvaltının bi kısmını geceden hazırladım cünkü kalkınca hazırlayasaya kadar epey zaman geciyor birde artık erken kalkmaya söz verdim oglusdan önce kalkayım ki kendime vakit kalsın yoksa mutsuz oluyorum cünkü oglumla aynı anda kalkınca ilk onun kahvaltısını hazırlıyorum sonra yedir derken benimki gec kalıyor zaten o yüzdende subat ayında 2 kilo vermisim ya yukarda acıklamıstım inş. benim icin hayırlısı olurda biraz daha düzene girer kahvaltılarım martta sonunda görcez

Son düzenleme:
KOLAY GESİN CANIM SANA ben o gün yumurtayı canım nasıl isterse rafadan ya da omlet yapıp yiyorum tabi herkesin alıskanlıgı nasıl kolayına gelirse günleri belirlemekte güzel

canım mutfağa omlet yapmaya gittim 2 parça haşlanmış tavukla geri döndümmm
ilk defa yumurtasız bir gün geçireceğimmm.

kahvaltım

2 parça haşlanmış tavuk
domates
biraz yoğurt
yeşil çay
1 portakal

DÜN AKŞAMKİ MENÜM:
1 KASE TARHANA ÇORBASI
3-4 KAŞIK NOHUT YEMEĞİ
1 TABAK KAPUSKA YEMEĞİ
1KASE YOĞURT

AMA MALESEFFF EVET DAYAKLIĞIM PRİZİDE HAKETTİM YEMEKTEN ÇOK ÇOKKK SONRA 2 TANE KEMALPAŞA TATLISI YEDİM HEP EŞİMİN YÜZÜNDEN EVET SABAH KALKTIĞIMDA ÇOK PİŞMANDIM Bİ DAHA YAPMAMAK İÇİN SÖZ VERDİM KENDİME İNŞ. YAPMICAM..

bu sabahki menüm:
peynirli,kekikli omlet
15 zeytin(tuzsuz zeytin buldum çok güzeldi )
biraz peynir
2 gün kurusu
1 çay bardağı ceviz+çiğbadem+çiğfındık
2 bardak su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…