1. öğün
2 yumurtalı menemen
10 zeytin
bi avuc peynir
1 çay b. ceviz.
1çk. ketn tohm yagı
1 tane 1000 mg omega 3
2. menü
2-3 tabak bugdaylı yeşil mercimek
1/2 soğan
1/2 kase yoğurt
1 çk. ktn tohm. yagı
1 tane 1000 mg omega 3
saat 10 da yürüyorum diye şişko komşum kıskancından çatladı önce kocasını gönderdi sonra polis çagırdı.. tabii kendisi haksız çıktı şimdi evde bağrışıyorlar birbirlerine.. şehir hayatından haberleri yok.. istanbulda işten dönen pek çok insan o saatte yürüyüşünü yapıyor... ama küçük yerlerdekilerin çogu bunu ya anlamıyor ya kıskanıyor... bilmiyorum...
helva sınırlı mıktarda,leblebı de oyle.helva ve leblebi karatay diyetinde yenilebiliyor mu cvp için şimdiden tşklerrr
teşekkür ederim canım kuzunu Allah bağışlasın seninki emekliyordurÇok geçmiş olsun, dikkatli ol bence bende ilk aylarda kolumu ağrıtmıştım şimdi ara ara hep ağrıyor,bi de büyüdükçe ağırlaşıyorlar benimki de 9 aylık şimdi
1. öğün
2 yumurtalı menemen
10 zeytin
bi avuc peynir
1 çay b. ceviz.
1çk. ketn tohm yagı
1 tane 1000 mg omega 3
2. menü
2-3 tabak bugdaylı yeşil mercimek
1/2 soğan
1/2 kase yoğurt
1 çk. ktn tohm. yagı
1 tane 1000 mg omega 3
saat 10 da yürüyorum diye şişko komşum kıskancından çatladı önce kocasını gönderdi sonra polis çagırdı.. tabii kendisi haksız çıktı şimdi evde bağrışıyorlar birbirlerine.. şehir hayatından haberleri yok.. istanbulda işten dönen pek çok insan o saatte yürüyüşünü yapıyor... ama küçük yerlerdekilerin çogu bunu ya anlamıyor ya kıskanıyor... bilmiyorum...
İDEALİSTCİMMMMbelki bu kahvaltı istahını acar mutfaga dogru yelkenleri acarsın
Eki Görüntüle 358846
peynirim,zeytinim,fındıgım,incirim,5 birarada cayım,2 adet köy yumurtam,süzme yogurdum,havucum,maydonozum, omega3 2 kapsül
hadi mutfaga hadı mutfaga
İDEALİSTCİMMMMbelki bu kahvaltı istahını acar mutfaga dogru yelkenleri acarsın
Eki Görüntüle 358846
peynirim,zeytinim,fındıgım,incirim,5 birarada cayım,2 adet köy yumurtam,süzme yogurdum,havucum,maydonozum, omega3 2 kapsül
hadi mutfaga hadı mutfaga
hımmmmm misss missss tatlımm. afiyet olsunnn.
gidiyorumm ben de hazırlamayaaa.
omlet günümm bugünnnbi gün haşlıyorum bi gün omlet
Merhaba kızlar..Öncelikle Karatay kitabını bugün aldım ve yine bugün bitirdim:))Ve hemen yarın sağlıklı yaşama başlıyorum.Bende insülin direnci ve polikistik over durumu var.Anladım ki bu iki durum tamamen birbirine bağlı ve eğer kilo verirsem iki dertten de kurtulucam inşallah.Buraya gelişmeleri yazıcam.Sevgiyle kalın..
İyi akşamlar arkadaşlar,bir süredir topiğinizi takip ediyorum,çok güzel bilgiler edindim sayenizde..Karatay ın kitabını da aldım,okuyorum...Kilo vermek istiyorum ama bir türlü başaramadığım gibi üstüne de alıyorum.Moralim iyice bozuluyor bu durumda yedikçe yiyorum...Aranıza katılabilir miyim bende,sanırım 2 haftalık deneme süreci var..Yarın başlamaya niyetliyim,hep Pazartesi başlanmaz di mi ama..Sizden gelecek haberi bekliyorum,sizlerle birlikte kilo vermek istiyorum...
böyle kahvaltılar hazırlıyorsunuz ya hayranım valla size
Bense sabah bir koşuşturuyorum ki ayaküstü ne bulursam o.
afiyet olsun cnm:)
KOLAY GESİN CANIM SANA ben o gün yumurtayı canım nasıl isterse rafadan ya da omlet yapıp yiyorum tabi herkesin alıskanlıgı nasıl kolayına gelirse günleri belirlemekte güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?