ay cok ılgınc polıs cagıracak kadar zoruna gıtmıs demekkı yurumen1. öğün
2 yumurtalı menemen
10 zeytin
bi avuc peynir
1 çay b. ceviz.
1çk. ketn tohm yagı
1 tane 1000 mg omega 3
2. menü
2-3 tabak bugdaylı yeşil mercimek
1/2 soğan
1/2 kase yoğurt
1 çk. ktn tohm. yagı
1 tane 1000 mg omega 3
saat 10 da yürüyorum diye şişko komşum kıskancından çatladı önce kocasını gönderdi sonra polis çagırdı.. tabii kendisi haksız çıktı şimdi evde bağrışıyorlar birbirlerine.. şehir hayatından haberleri yok.. istanbulda işten dönen pek çok insan o saatte yürüyüşünü yapıyor... ama küçük yerlerdekilerin çogu bunu ya anlamıyor ya kıskanıyor... bilmiyorum...
tekrar gecmıs olsun canım kuzular senı bekler kos okuluna bakem:)))günaydınn arkadaşlarrrr
bugün daha iyi hissediyorum kendimi 2 günlük kar tatili benim hastalığa yaradıııbol bol dinlendim.
bugün doğruu okulaaa
daha kahvaltı yapmadım cnm istemiyor dahaaaa
kızlar cok cok ozur dıleyerek konumuzla hıc alakalı degıl ama bırsey sormak ıstıyorum onerısı olan varsa lutfen yazarmı.netten arastırdım bırsuru farklı bılgı var.bızzat kullanan varsa en dogru bılgıyı o verebılır dıye dusundum.mutfaga su arıtma cıhazı taktırmak ıstıyorumda kullanan varmı aramızda:26:
selam kızlar karatay diyeti ile güzel kilo verilebiliyor mu? bazı arkadaşların kilo çizelgeleri müthiş çünkü.acaba tüm kilolarınızı bu diyetle mi verdiniz? ne kadar sürede veriliyor. bende kendimce yediklerime dikkat ediyorum. ama yarın ya karatay ya da dukan bakayım daha kararsızım. her iki diyet içinde kitap siparişi verdim ama daha elime kitap geçmediğinden okuyamadım. sizler ne kadar zamanda bu diyetle ne kadar kilo verdiniz acaba..
Fırında tahin helvasını nasıl yapılıyor acaba
Çok geçmiş olsun, dikkatli ol bence bende ilk aylarda kolumu ağrıtmıştım şimdi ara ara hep ağrıyor,bi de büyüdükçe ağırlaşıyorlar benimki de 9 aylık şimdi
polis çağırma nedeni ne anlamadım :26::26:hemşoo konyanın neresindensin nerde yasıyosun simdi konyadamı1. öğün
2 yumurtalı menemen
10 zeytin
bi avuc peynir
1 çay b. ceviz.
1çk. ketn tohm yagı
1 tane 1000 mg omega 3
2. menü
2-3 tabak bugdaylı yeşil mercimek
1/2 soğan
1/2 kase yoğurt
1 çk. ktn tohm. yagı
1 tane 1000 mg omega 3
saat 10 da yürüyorum diye şişko komşum kıskancından çatladı önce kocasını gönderdi sonra polis çagırdı.. tabii kendisi haksız çıktı şimdi evde bağrışıyorlar birbirlerine.. şehir hayatından haberleri yok.. istanbulda işten dönen pek çok insan o saatte yürüyüşünü yapıyor... ama küçük yerlerdekilerin çogu bunu ya anlamıyor ya kıskanıyor... bilmiyorum...
ay bizim buraya kar yağmıs eşimin köye gidemediler mem tatıl etti bize bisi yoktu . bizim köyyoluda karla kapanmıs kısmi. yolda çakıldım araba ne ileri ne geri . 4 arkadasız giden indi ittiler yok. mıhtar ve azalar geldi ittiler . heryanım ıslak 30 dk sobanın dibninde kurutmaya çalısıyorum ya rezalett vallagünaydınn arkadaşlarrrr
bugün daha iyi hissediyorum kendimi 2 günlük kar tatili benim hastalığa yaradıııbol bol dinlendim.
bugün doğruu okulaaa
daha kahvaltı yapmadım cnm istemiyor dahaaaa
canım ne fark eder ha yımırta ha tavık yımırtamı tavıktan tavıkmı yımırtadan felsefesi gereği . ben seni face de ekleyemedim arkadas isteği gönder butonu çıkmıy sende beni sen eklesene süheyla olarak arkadaş olurukcanım mutfağa omlet yapmaya gittim 2 parça haşlanmış tavukla geri döndümmm
ilk defa yumurtasız bir gün geçireceğimmm.
kahvaltım
2 parça haşlanmış tavuk
domates
biraz yoğurt
yeşil çay
1 portakal
gunaydın arkadaslar
kahvaltım
2 kayısı kıvam yumurta
4 zeytın 3 cevız 1 erık
orgu peynır kıvırcık
1 catal helva 1 dılım salam
omega3 yesılcay
bugun evı dıp kose temızlemek ıstıyorum ama sadece ıstıyorum henuz gırısım yok
canım şimdi gördüm ama yazmak isterim arkadaşımda var müthiş birşey kesinlikle tavsiye edilir
ay cok ılgınc polıs cagıracak kadar zoruna gıtmıs demekkı yurumengecmıs olsun canım salla gıtsın
tekrar gecmıs olsun canım kuzular senı bekler kos okuluna bakem:)))
kahvaltımı yaptım cayımı ıcıp sızı okuyorum menumu arz edeyım
2 kayısı kıvam yumurta(yumurtadan sıkılacagım yerde hergun dahada sevıyorum hatta dozunu arttırıyorum)
5 zeytın,b.peynır,2ceviz,az tahın helva,kıvırcık,taze sogan,acı bıber,az yogurt,yesılcay,omega3
bugun ne yapıp edıp yurumem lazım 2 gundur yurumedım eksık gıbıyım.
günaydın
2 yumurt
15 zeytin
peynir
1çay bardaği ceviz
kuzukulağı
1dilim ayva
2günkurusu
1kuru erik
küçük bir kase yoğurt
dün akşam2tane lokma tatlısı yedim:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?