merhaba kızlarrr bugün de kar tatili evdeyimm. iyi olduğum söylenemezzz hasta oldummm.
iyi ki tatile denk geldi de dinleniyorumm bol bol. spor da yapamıyorumm cnm çok sıkılıyorrr.
sabah 10. 30 da kahvaltımı yaptım ilacımı içmek içinn
1 kk haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
domates
maydonoz
2 küçük portakal
limonlu bitki çayı
kuru üzüm
gecmıs olsun canım bol bol dınlen aksama ıyı hıssedersen yaparsın 10 yada 20 dk lık bırseyler.komsum kızını bıraktı o cocuk odasında benım kuzuda yatak odada uyuyo o yuzden benım yuruyus yalan oldu aksam ınsaallah esım gelınce yururum.bu sabah 80 ı gordum cokk mutluyum ama 79 da daha mutlu olacam bu kesın
canım pis boğazlılıkta yalnız değilsin salı günü tartıda 66 yı görünce şimardım herhalde... doymak bilmedim o zamandan beri kendimi toparlayamıyorum işte kaçamaklarım
salı öğlen bir tabak kısır 3 dilim baklava 1 havuçlu kek akşamına 1 dilim patatesli börek yarım dilim çikolatalı pasta 1 kase sütlaç
dün sabahta 1 buçuk simit dün öğlen porsiyon et döner(yanında 2 dilim pide ve patates kızartması) akşamda saat 9 da çiğköfte 8 tane ayran ve 2.5 tane baklava
bugün tartıda çıkan rakam 67.2 ooooof diyete başlamadan önce ne yesem 75 de sabittim şimdi ipin ucunu kaçırınca hemen kilo olarak dönüyor
şimdi bi daha 66 ya düşmek için uğraş dur ne aptalım ben yaaa
günaydın bacılar
bugün uyuyakalmışım servisi kaçırdım ilk kez eeee ben de madem geç kalacağım vur dibine dedim güzel bir kahvaltı yaptım
peynir
5 zeytin
2 rafadan yumurta
3 dilim pastırma
1 dilim organik tam buğday ekmeği
zeytinyağı
4 ceviz
1 kapsül omega 3
1 kivi...
bugün soğan suyu kürüne tekrar başladım galiba bu ayda çocuğu tutturamadık bari kistlerime savaş açayım değil mi vakit nakittir
Kızlar sordum ama gözden kaçtı galiba.. Keten tohumu almadım ama tam olarak ne için kullanılıyor??
Bir de sabahki menüm:
1 yumurta
1 muz
Peynir
4 zeytin
1 dilim ananas
Haftasonu uzak kalıcam forumdan.. Kalbim sizlerle
Kızlar sordum ama gözden kaçtı galiba.. Keten tohumu almadım ama tam olarak ne için kullanılıyor??
Bir de sabahki menüm:
1 yumurta
1 muz
Peynir
4 zeytin
1 dilim ananas
ketentohumunda omega 3 var hemde bağırsakları çalıştırıyor
Bir de ben de keten tohumunu yeni kullanmaya başlayacağım için nete bi baktım Zayıflatıcı olduğunu gördüm.
Keten tohumu ve keten tohumu yağı iki önemli sebepten dolayı zayıflatıcı etkiye sahipmiş. Bunlardan birincisi insana tokluk hissi verir ve yeme dürtüsünü baskılar. İkincisi ise bağırsakların ve sindirim sisteminin daha düzenli ve iyi çalışmasını sağlıyormuş.
B12 vitamini içermekteymiş. Dışarıdan alınması gereken önemli temel maddelerden birisi de B12 vitaminiymiş.
Hemen bugün alıp kullanmaya başlıyorum
tsk canım markasını yazarmısıncanım şimdi gördüm ama yazmak isterim arkadaşımda var müthiş birşey kesinlikle tavsiye edilir
canım oncelıkle gecmıs olsun sonrasındada ben bu doktorları anlamakta gucluk cekıyorum karatay dıyetını bıraktırmak nasıl bır mantık yaaa bız sadece hamurısı tatlı ve aburcubur yemıyoruz bunları yıyıncemı saglıklı olacaz ınanın bunu anlamakta gucluk cekıyorum.tekrar hosgeldın gel katıl aramıza burası harıka bır yerSelam papadiya ben ara vereli çok uzun zaman oldu bazı saglık sorunları yasadım ve doktorlar karatay diyetini bıraktırdı ama çok pişmanım onları dinlemekten ne güzel kilo vermiştim geri aldim bak siz nekadar yol almissiniz canım tebrik ederimmotivasyona çok ihtiyacım var bana yardımcı olursanız sevinirim hepinize kolay gelsin sevgiler
bende bende bendeürünün adını öğrenebilirmiyim
canım gercekten acayıp tok tutuyo bende yagda sevmıyorum ama rafadan yumurtaya bayılıyorum.yumurta salatasını hıc denedınmı bak o da degısık gelebılır yumurtayı dılımle yesıllık ekle sogan kıvırcık pul bıber lımon falan guzel oluyoay ne güzel,bense yumurta bile görmek istemiyorum ama yapacak bişey yokçok tok tutuyo çünkü
bırgun 1 yumurta dıger gun muz cevız bu sekılde yapsan olur bence ben bırkac sabah muzla yaptım o da tok tutuyo sen muzunda tok tuttuguna ınandır kendını emın ol oyle olacaktırHerkese günaydın kizlar ben uzun zamandır yoktum 1 ay kadar yaptım Karatay diyetini ve mucize gibiydi hiç açılkmadan kilo veriyordum sonra tansiyon yükselmesi yasadım ve safrakesemde tas oldu uzun süre tansiyonu dengelemek için bogustum ve bu arada diyet yapamadım sizlerdeki güzel gelişmeleri gördüm ve çok sevindim safra tası yüzünden yumurtayı çok kısıtlı yemem gerekiyor karataya başlamak istiyorum ama muzla sütler olan kahvalti yumurta kadar tok tutmuyor bana yardım edermisiniz ne yemeliyim hepinize kolay gelsin mutlu günler diliyorum.
karatay dıyetının amacıda ayda 4 en fazla 5 kg vermek kalıcı vermek..bu yuzden sakın sıkma canını sana bu azımle kg mu dayanır bebısımbugün tartıldım hala aynıyım,sanırım geçen 2-3 haftada toplamda 4-5 kilo verdiğim için aylık hakkımı doldurdum
yurrrruuuuuhaydi ben yürüyüşe
hersey bır yana sıgarayı bırakmıs olman dunyanın en buyuk basarısı bence canı gonulden tebrık edıyorum canımmmmepeydir foruma girmiyordum.. yaklaşık 2 aydır da karatay usulü beslenmemi bozmuştum malesefbu arada sigarayıda bıraktım.. neyse sonuç olarak 2 kilo aldım.. bu hafta kitabı baştan okuyup, tekrar başlıyorum karatay diyetime.. anladım ki herşey yalan, karatay diyeti gerçek...
afıyet olsun canım moral en guzel tedavı seklıdır tecrubeyle sabıttırgünaydın bacılar
bugün uyuyakalmışım servisi kaçırdım ilk kez eeee ben de madem geç kalacağım vur dibine dedim güzel bir kahvaltı yaptım
peynir
5 zeytin
2 rafadan yumurta
3 dilim pastırma
1 dilim organik tam buğday ekmeği
zeytinyağı
4 ceviz
1 kapsül omega 3
1 kivi...
bugün soğan suyu kürüne tekrar başladım galiba bu ayda çocuğu tutturamadık bari kistlerime savaş açayım değil mi vakit nakittir
omega3 ıcerır bagırsak calıstırır tatlımKızlar sordum ama gözden kaçtı galiba.. Keten tohumu almadım ama tam olarak ne için kullanılıyor??
Bir de sabahki menüm:
1 yumurta
1 muz
Peynir
4 zeytin
1 dilim ananas
geçmiş olsun canım neyseki iyileşmişsin
maşallah sana
naptın tatlım sen herşeyi bir anda al sana
leylakım tsk ederımketentohumunda omega 3 var hemde bağırsakları çalıştırıyor
öğlen yemeğim
1 alabalık
3 çeri domates
1 avuç bedem ceviz
özledim sizi kızlar inş.en kısa zamanda dönerim.
dün akşam adet oldum,çok ağladım yine nedense geçen aydan çok ümitliydim.
kafama takmamalıyım ama olmuyor
dr.a gitmeden hormon yüklenmeden galiba olmuyacak bu iş
zaten diyete de eskisi kadar sadık değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?