Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bende geçen aylarda da olmuştu bu,1 ay dolmadan bi 4-5 kg veriyosam geri kalan dönemde veremiyodum,o yüzden takmıyorum hiç.yumurta salatasını denemedim hiç,ama denesem hiç fena olmayacak.aslında sorunum tek yumurta da değil.kahvaltılık türü şeyleri hiç canım çekmiyo.akşamları yemeğimi de zorla yiyorum,sırf az yiyerek de kilo verilmediğini bildiğim için.gripten sonra iştahsızlık devam ediyo hala

ceylincim sıkma canını ama.biliyorum insan hayal kırıklığı yaşıyo ama allah bize ne zaman nasip ederse o zaman anne olucaz.başka çaresi yok.üzme lütfen kendini

ceylincim
gözyaşlarına yazık.
bu işin sırrı oluruna bırakmak.
bende 1 sene uğraştım hamile kalmak için ,doktorda yatıp kalktım,ovülasyon takipleri bir sürü şey.
doktorum dedi ki olmayacak aslı böyle takarsan şansın yok.
en büyük düşman sana stres..
aaa öyle mi dedim,dank etti onca uğraştan sonra bana.
düşünmemeye başladım,hayırlısı dedim,
herşeyin bir zamanı ve sebebi var.
2 ay sonra hamile kaldım.

kısacası cnmcım,
zamanı gelecek ve olacak,yeter ki sen gönlünü,aklını ferah tut ve olumlu düşün :)

canım hanı bu balıgın boolll salatası bakem

canım okuldaydım ancak yanımda olanlar bu kadardı evde olsam böle olmazdı :26:

kızlar ben tam 6 aydır makarna yemedim eşim ve kızıma yapıyorum yemiyorum .

yalnızsan ve birazda asosyalsan bu diyete müthis uyursın.
ya ben evde eşime mantı kızıma kek mek yapıyorum e haftasonu gündüz yada aksam gelenim oluyor .
ee sağlıksız bunlar aksam 8 den sonra bisi yemek yasak alın limonlu su için denmiyor

mecbur bisiler yapılıyor . bazen iradene yenilmiyorsun bazen bitaneden bisi olmaz diyo beyin bastırıyor yiyosun. kimse gelmese ve biz gitmesek ne güzel olur yada herkes karatay yapsa ne iyi olurdu.
gecen çok sevdiğim arkadaşım çağırdı sadece beni . sakın yapma diye tembih ettim bak diyetteyim dedim poğaca-tramisu-elmalı kurabiye-patates haslama topları yapmıs bi tane ye diye ısrar ısrar ...

hepimize ALLAH irade versin.

öğle yemeğim

o kadar acıkmıştım sabah doğru düzgün kahvaltı edemedim diye
yemekler hiiiç bana göre değildi.
ama biraz yedim

1 parça tavuk snıtzel
1 kase yoğurt
1 dilim ekmeğin kabuğu
1/2 kase yoğurtlu çorba

akşama artık sadece salata falan yerim

.

canım çok sağol...sen nasılsın ne kadarlık oldunuz cinsiyeti ne meleğinin ?

Ceylincim yapma üzülme böyle, o sana gelmek için en uygun zamanı bekliyor hem bak biliyorsun stres çok fazla etkiliyor.
Bir de soğan suyu kürünü denedin mi çok memnun kalanlar var ..

ceylincim sıkma canını ama.biliyorum insan hayal kırıklığı yaşıyo ama allah bize ne zaman nasip ederse o zaman anne olucaz.başka çaresi yok.üzme lütfen kendini

Kızlar dedikleriniz de haklısınız sizlere yazmak istemezdim aslında burası yeri değil ama inanın en yakınlarım oldunuz anneme bile böyle anlatamıyorum
Soğan suyu deneyemedim masalcım beceremedim..

nassssııııı yani
yazmak istemezdim
şaşırdın galiba
artık biz dert ortağı olduk burada
iyi günde de kötü gün de de

Kizlar yuruyusten geldim.simdi cayimi iciyorum.sicacik...yaninda 3tane ceviz yedim maalesef.bugunluk yemek su yuruyus tamam.sizlere kolay gelsin...

bir haftadır karatay yapıyorum acıkmayı unuttum geçekten daha önce yapmadıma okdar kızıyorum ki harika bir diyett halsizlik yok sinirlilk yokk akşam 6 da son yemeyimi yiyorum daha sonrasında atıştırma istemiyorum bile, benim en büyük sorunum akşam tv karşisinda aburcubudu eşim yerken benim canım bile istemiyorr şimdi..birde tavsiyem tarçınlı karanfilli su bazen ılık çok faydasını göruyorumm olukcan galibaaa..

Canim bugun benimde2.gunum.bir haftada ne kadar kilo verebildin...

ceylincim bencede steres cok etkili lütfen pek takmamaya calıs cünkü bende 1.5 sene bekledim bize doktorlar normal yolla cocuk sahibi olamazsınız dediler ama bir mucize oldu ve hamile kaldım bence zamanını bekliyor biraz sabır olacak inş.arkadasım

bilirim evde es,cocuk olunca karatayı apmak zorlassada tahriklere yenilmek yok bizzz ne misafirlikte yenilcez ne de evde son gülen biz olacaz ve saglıklıda

az sonra komsum gelecek birer türk kahvesi yapcam (sade) yemegin üstüne iyi gider.sonrada oglus uyuyanca spor ,yemek telası yani guleryuz kacar aksama görüsürüz kuzucuklarım iyi ki varsınız sizleri seviyorum

Son düzenleme:
Canim bugun benimde2.gunum.bir haftada ne kadar kilo verebildin...

arkadaşım daha tartılmadım cünki 5 aydır diyetlerle uğraşıyorum uzun süre devam ettiremiyorum tartıldığım zaman hıç vermemış göruyodum motive olamıyodum karataya başlarken 1 ay tartılmıcam dedim okadar sabredicemı sanmıyorumm ama gercekten kendimi çok iyi hissediyorum eskı diyetlerde hafiflemiş sadece midem olurdu ama şimdi kendim hafifledim verdime eminim eşim bile söylüyorr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…