tsk canım markasını yazarmısın
canım oncelıkle gecmıs olsun sonrasındada ben bu doktorları anlamakta gucluk cekıyorum karatay dıyetını bıraktırmak nasıl bır mantık yaaa bız sadece hamurısı tatlı ve aburcubur yemıyoruz bunları yıyıncemı saglıklı olacaz ınanın bunu anlamakta gucluk cekıyorum.tekrar hosgeldın gel katıl aramıza burası harıka bır yer
bende bende bende
canım gercekten acayıp tok tutuyo bende yagda sevmıyorum ama rafadan yumurtaya bayılıyorum.yumurta salatasını hıc denedınmı bak o da degısık gelebılır yumurtayı dılımle yesıllık ekle sogan kıvırcık pul bıber lımon falan guzel oluyo
bırgun 1 yumurta dıger gun muz cevız bu sekılde yapsan olur bence ben bırkac sabah muzla yaptım o da tok tutuyo sen muzunda tok tuttuguna ınandır kendını emın ol oyle olacaktır
karatay dıyetının amacıda ayda 4 en fazla 5 kg vermek kalıcı vermek..bu yuzden sakın sıkma canını sana bu azımle kg mu dayanır bebısım
özledim sizi kızlar inş.en kısa zamanda dönerim.
dün akşam adet oldum,çok ağladım yine nedense geçen aydan çok ümitliydim.
kafama takmamalıyım ama olmuyor
dr.a gitmeden hormon yüklenmeden galiba olmuyacak bu iş
zaten diyete de eskisi kadar sadık değilim
canım hanı bu balıgın boolll salatası bakem
canım çok sağol...sen nasılsın ne kadarlık oldunuz cinsiyeti ne meleğinin ?Merhaba;uzun zamandır giremiyordum bir merhaba diyeyim dedim mesajınla karşılaştım.Ceylin üzülme lütfen.O her ay ağlamaları bende çok yaşadım biliyorsun.İnşallah sende kavuşacaksın isteğine.Herşeyin bir zamanı var gerçekten de.Bozma moralini arkadaşım..
Ceylincim yapma üzülme böyle, o sana gelmek için en uygun zamanı bekliyor hem bak biliyorsun stres çok fazla etkiliyor.
Bir de soğan suyu kürünü denedin mi çok memnun kalanlar var ..
ceylincim sıkma canını ama.biliyorum insan hayal kırıklığı yaşıyo ama allah bize ne zaman nasip ederse o zaman anne olucaz.başka çaresi yok.üzme lütfen kendini
ceylincim
gözyaşlarına yazık.
bu işin sırrı oluruna bırakmak.
bende 1 sene uğraştım hamile kalmak için ,doktorda yatıp kalktım,ovülasyon takipleri bir sürü şey.
doktorum dedi ki olmayacak aslı böyle takarsan şansın yok.
en büyük düşman sana stres..
aaa öyle mi dedim,dank etti onca uğraştan sonra bana.
düşünmemeye başladım,hayırlısı dedim,
herşeyin bir zamanı ve sebebi var.
2 ay sonra hamile kaldım.
kısacası cnmcım,
zamanı gelecek ve olacak,yeter ki sen gönlünü,aklını ferah tut ve olumlu düşün :)
canım çok sağol...sen nasılsın ne kadarlık oldunuz cinsiyeti ne meleğinin ?
Kızlar dedikleriniz de haklısınız sizlere yazmak istemezdim aslında burası yeri değil ama inanın en yakınlarım oldunuz anneme bile böyle anlatamıyorum
Soğan suyu deneyemedim masalcım beceremedim..
nassssııııı yani
yazmak istemezdim
şaşırdın galiba
artık biz dert ortağı olduk burada
iyi günde de kötü gün de de
50 dakıkada 5km yuruyup geldım
nassssııııı yani
yazmak istemezdim
şaşırdın galiba
artık biz dert ortağı olduk burada
iyi günde de kötü gün de de
ay dur bi daha patlatayım da kendine geeeellll
bir haftadır karatay yapıyorum acıkmayı unuttum geçekten daha önce yapmadıma okdar kızıyorum ki harika bir diyett halsizlik yok sinirlilk yokk akşam 6 da son yemeyimi yiyorum daha sonrasında atıştırma istemiyorum bile, benim en büyük sorunum akşam tv karşisinda aburcubudu eşim yerken benim canım bile istemiyorr şimdi..birde tavsiyem tarçınlı karanfilli su bazen ılık çok faydasını göruyorumm olukcan galibaaa..
canım okuldaydım ancak yanımda olanlar bu kadardı evde olsam böle olmazdı :26:
kızlar ben tam 6 aydır makarna yemedim eşim ve kızıma yapıyorum yemiyorum .
yalnızsan ve birazda asosyalsan bu diyete müthis uyursın.
ya ben evde eşime mantı kızıma kek mek yapıyorum e haftasonu gündüz yada aksam gelenim oluyor .
ee sağlıksız bunlar aksam 8 den sonra bisi yemek yasak alın limonlu su için denmiyor
mecbur bisiler yapılıyor . bazen iradene yenilmiyorsun bazen bitaneden bisi olmaz diyo beyin bastırıyor yiyosun. kimse gelmese ve biz gitmesek ne güzel olur yada herkes karatay yapsa ne iyi olurdu.
gecen çok sevdiğim arkadaşım çağırdı sadece beni . sakın yapma diye tembih ettim bak diyetteyim dedim poğaca-tramisu-elmalı kurabiye-patates haslama topları yapmıs bi tane ye diye ısrar ısrar ...
hepimize ALLAH irade versin.
Canim sende yuruyusunu yapmissin.yorulmussundur.buyur gel cay icelim...
Canim bugun benimde2.gunum.bir haftada ne kadar kilo verebildin...
afıyet olsun canım bende bugun kapuska yaptım pek severımama ben bu kadar az yemıycem ıkıncı ogunumu yıyınce yazıcam gor bak ne cok yıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?