Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

79 u gorsemde lahmacun yesem yaaaaşöyle bır tabak yesıllıgı ıcıne doldurup dürüm yapsam bol lımonlu offff

bende başlayacağım adet düzensizliği için
adetin kaçıncı günü başlanıyor
kahvaltı içinde sefan olsunafiyet olsun

adet bittikten sonraki 7. gün başlıyorsun 15 gün sabah akşam içiyorsun

sağol tatlım

balım niye ağlıyorsun ? kader arkadaşım benim ağlama bizim de bebeğimiz olacak ve ilerde geleceğiz bu hallerimize inşallah

Ceylincim yapma üzülme böyle, o sana gelmek için en uygun zamanı bekliyor hem bak biliyorsun stres çok fazla etkiliyor.
Bir de soğan suyu kürünü denedin mi çok memnun kalanlar var ..

ah aha arkadaşlar inanın herkes aynı şeyi söylüyor stres yapma olumlu düşün ama her ay bir umut beklemek varya nasıl kafaya takmayacağız ki aklımız fikrimiz hep bu oldu, inşallah bir yolunu buluruz düşünmemenin...

inşallah hepbirlikte çocuk sahibi olacağız inanıyorum ben bu arada sağlığımıza hizmet etmeye devam kilolardan kurtuldukça çocuk sahibi olma şansımız artıyor...

Kızlar dedikleriniz de haklısınız sizlere yazmak istemezdim aslında burası yeri değil ama inanın en yakınlarım oldunuz anneme bile böyle anlatamıyorum
Soğan suyu deneyemedim masalcım beceremedim..

bence de yazman seni rahatlatır biz burada aile olduk her konuda birbirimize destek oluyoruz tatlım sonuçta hepimizin sıkıntıları aşağı yukarı aynı sen yaşadığın sorunda yanlız değilsin bak kaç kişiyiz sorun yaşayan, üzme kendini ne olur

nassssııııı yani
yazmak istemezdim
şaşırdın galiba
artık biz dert ortağı olduk burada
iyi günde de kötü gün de de

:13:

50 dakıkada 5km yuruyup geldım

koç hızlı yürümüşsün...

öğlen bildirimi:
mercimek çorbası
tas kebabı
mevsim salata

bir arkadaşımızın doğumgünü münasebetiyle pasta kestik pek güzel görünüyordu küçük bir dilim yedim evet yedim valla :26:

ben pek sohbetlere katılamıyorum ama sizinle beraber birilerinin aynı amaç için uğraştığını bilmek insana motivasyon veriyor
bugünki menüm
sabah: 10 zeytin,peynir, 2 yumurta,5ceviz,maydonoz
öğle:10 zeytin ,1tabak pırasa,marul, 2 b süt
2b yeşil çay, baya bir su
50 dk yürüyüş

of ya acayip ağzım sulandı

arkadaşlar filtrenin markası aura imiş 1250 tl imiş peşin (anam bu ne ya)
1500 tl taksitli fiyatı
3 ayda bir de filtresi falan değişiyormuş
biraz tuzxlu gibi geldi bana ama arkadaş çok memnun

kızlar öğlen menüm:
1 kase işkembe çorbası
1 tabak salçalı köfte

suyum henüz 1lt anca oldu.

ve Allah çocuk sahibi olmak isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah...lütfen üzülmeyin daha fazla hayırlısı ne zamansa ozaman olacak..

canım ya aynı şeyleri bende söylücem ama
üzme kendini Allah ne zaman yazdıysa olacak
En hayırlı zamanda olsun inşallah .ne desek ne yazsak fayda etmez
biliyorum .Ama stres yaparsan daha kötü bunuda sen biliyon
dimi yoğutlu iskenderim sütlü kadayıfım
pideli köftem
canım benim

79 u gorsemde lahmacun yesem yaaaaşöyle bır tabak yesıllıgı ıcıne doldurup dürüm yapsam bol lımonlu offff

canım neden şimdi yemiyosun ki hani haftada bir serbest değilmiydi yoksa siz kandırdınız mı beni yada sen ödül koydun kendine ozaman yicen demi seni seni

öğlen ayran ve inegöl köfte azda turşu ama hiç keyif alamadım
arkadaşım dediki seninde iyice iştahın kapandı yani
hakkaten öle

Ceylinim canım benim,

Sen moralini yüksek tut inan zamanı geldiğinde bebişin seni bulacak, sen yeter ki sabırla onu beklemeye ve istemeye devam et canım

Cepten okumaya çalışıyorum, 2 haftadır yoğun düğün nişan vs törenleri vardı yakınların, inan sadece sana cevap yazmk için girdim tatlım öptüm seni çok

kizlar bende kahvaltimi ettim simdi,
1 tane sahanda az pismis yumurta
cok az peynir- ekmeksiz zevk almiyorum :)
5 y 5 s zeytin
10 tane kdr kiraz domates, salatalik
tuzsuz badem, taze kirilmis ceviz.
sekersiz cay

sorum: ekmegi kahvalti da ariyorum, o yuzden ztn bir suredir dusunuyordum karatayi. ekmek yok kahvaltida die:) ama bugun 4. gunum. alisiyorum galiba. ama menemen nasil ekmeksiz yenir yaa. belki ona da alisirim. ilk kez ekmeksiz kuru fasulye yedim gecen cunku :)) kensinlikle bunye verdigini istiyor, alistirma isi yani herseyde oldugu gibi.

yaaa benim de canım çekti şimdi pöfff
yıyebılırsın canım haftada bır serbest

arkadaşlar filtrenin markası aura imiş 1250 tl imiş peşin (anam bu ne ya)
1500 tl taksitli fiyatı
3 ayda bir de filtresi falan değişiyormuş
biraz tuzxlu gibi geldi bana ama arkadaş çok memnun
tsk canım bılgı verdıgın ıcın evet bıraz tuzluymus arkadasta ıctım tadı cok guzel geldı ee gunde 3lt ıcıyorum kaba bır hesapla ayda ortalama 100lt yapar kı sadece benım ıctıgım es coluk cocuk ta var damacana yada pet almaktan sıkıldım acıkcası.hemen bıtıverıyo

amın amınnnn.canım ıskembe corba hazırmı senmı yaptın afıyet olsun bayılırım

canım neden şimdi yemiyosun ki hani haftada bir serbest değilmiydi yoksa siz kandırdınız mı beni yada sen ödül koydun kendine ozaman yicen demi seni seni
bak nasıl cozdun olayı evet serbestte ben kendıme oyle bır odul koydum saphırada dıp boya yaptırcakmıs

ıkıncı ogunumu yedım kahvemı ıcıyorum hemen arz edem:)))

1 kase kapuska
1 kase yogurt
1 kase salata
4 kanat 2 baget
1 adet hurma
omega3

yesılcay
turk kahvesı

ıkıncı ogunumu yedım kahvemı ıcıyorum hemen arz edem:)))

1 kase kapuska
1 kase yogurt
1 kase salata
4 kanat 2 baget
1 adet hurma
omega3

yesılcay
turk kahvesı

bende seni arıyordum bakalım papadiya ne yemiş diye afiyet olsun kusum benim zaten karatay hocamız demiyor mu alman atasözü 'sabah kahvaltısı krallar gibi,öglen yemegi dükler gibi,aksam yemegi fakirler gibi seninkide dükü biraz gecmiş ben her yemek yerken hocanın bu söyleyişi aklıma geliyor bazen abartınca kızıyorum kendime afiyet olsun sekerim

Son düzenleme:

tsk ederım canımmmben ıkı ogun yapıyorum 16 da yıyorum bı daha sabah 9 da o yuzden doyana kadar yıyorum bebişim:)))

ilk zamanlar bende ekmeksiz melemen nasıl yenir diyordum ama insan ekmeksiz yemeyede alısıyor sonra ise ekmekle yenir midiyorsun halbuki melemenin ekmekle yiyince o lezzeti yakalayamıyormusuz yola devam arkadasım yılmak yok gidecek bu kilolar bizden

amın amınnnn.canım ıskembe corba hazırmı senmı yaptın afıyet olsun bayılırım

bak nasıl cozdun olayı evet serbestte ben kendıme oyle bır odul koydum saphırada dıp boya yaptırcakmıs

canım işkembe çorbası malesef hazır yani lokantadan söylüyoruz çalışıyorum ben. ödül olayına gelincede bende zayıflayınca elbise giycem
birde bişey sorcam 2 öğün yapınca dahamı çok kilo veriliyo dersin?

tsk ederım canımmmben ıkı ogun yapıyorum 16 da yıyorum bı daha sabah 9 da o yuzden doyana kadar yıyorum bebişim:)))

tamam o zaman 2 ögün yapınca az bile bende gecen haftalar 2 ögün yaptım pek istedigim kiloya ulasamadım simdi 3 ögün yapcak bakalım ne olcak
saat 9:00,14:00,19:30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…