Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Desteklerini esirgemeyen arkadaşlarım çok teşekkür ederim sizlere..sizlere de zor zamanınızda moral vereniniz yanınızda olanınız hep olsun inş.

Kızlar, hayattanazicik ile görüşen var mı acaba ?
Bizim takımda ama dün bugün yoktu bir şey mi oldu diye merak ediyorum ..:26:

guleryuz desene bu da caydan sekeri kesmek gibi birsey:)) cayi sekersiz icenlere hep sorardim nasil basardiniz die, onlarda sekerle cayin tadini alamiosun derlerdi. bende karatayi kesfetmeden kesmistim ztn sekerimi caydan kahveden. simdi kahve de icmiyorum cunku ben hergun cappuccino icerdim bol kopuklu, hem selulitlerime de faydasi olsun die, hazir boyle beslenmeye baslamisken bundan vucudumuz da cildimiz de beynimiz de her anlanmda istifade ersin dimi? :))
minigimi uyutup, cok tempolu yuruyusumu yapip geldim bu arada simdi, 35 dk :))

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .....2. Öğün(ıkındı vaktı) sebze yemegı,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 1saat ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum(elımdekı cantalarda verdıgım kılo kadar yuk vardı ayrıca,boylece 120 kg ıkenkı kılo verme hızım dusmedı hanımlar), oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a997.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 41
  • $a996.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 46
merhaba kızlar
giremedim bugün. karın ve bel ağrısı yüzünden sonunda adet oldum
neyse bugünkü menüler
sabah
1 tane yum kalmıştı haşladım
süzme peynir ve kaşar
maydanoz tere
3 fincan şekersiz yeşil çay
:18: :18: hani ıslak kek vardı ya bitti
ama regl de oldum inşallah bidaaa olmicak
öğlen
mercimek çorbası
susamlı cörek otlu 1 kase yoğurt
akşam da herhalde izmir köfte yaparım bol saltayla
ayy ÖZLEMİŞİM WALLA SİZİ SELAMLARRR SİZİ SEVİYORUMMM

iyi akşamlarrr kızlarrrrr
, çok şükür bugünü de atlattım. daha iyiyim ilaçlar ve dinlenme iyi geldi.
bu sabah tartıldım gr oynamamış yahuuuu:26::26:

yemeğimi yedimm çok mutluyummmm

kuru fasulye
birazcık bulgur pilavı
salata-turşu
gün kkurusu

canım ben ılk basladıgımdan berı 2 ogun yapıyorum evde olanlar ıcın ıkı ogun en ıdealı

tamam o zaman 2 ögün yapınca az bile bende gecen haftalar 2 ögün yaptım pek istedigim kiloya ulasamadım simdi 3 ögün yapcak bakalım ne olcak
saat 9:00,14:00,19:30
2 ogun yapıyorum haftada en az 1kg verıyorum canım her bunye bır degıl tabıkı

Kızlar, hayattanazicik ile görüşen var mı acaba ?
Bizim takımda ama dün bugün yoktu bir şey mi oldu diye merak ediyorum ..:26:

buralarada ugramadı masalım.bu arada sen nasılsın canım nasıl gıdıyor ozledık sohbetını valla eskılerden kımse kalmadı neredeyse famırde yok kac gundur:26:

buralarada ugramadı masalım.bu arada sen nasılsın canım nasıl gıdıyor ozledık sohbetını valla eskılerden kımse kalmadı neredeyse famırde yok kac gundur:26:

İyiyim ben de papadiyacım pek pozitifim pek iyiyim bu aralar.
Gelen kilolar kalmıştı tekrar vermeye başladım inşallah her şey daha iyi olacak.
Sen nasılsın iyi misin ?
Maşallah bakıyorum da ne güzel kilolar veriyorsun ..

Famir de kaçamak yapmıyordur umarım 38 beden elbisesine girmesi lazımm ..

aminnnnn canım 20 yıldır çabalıyorum inşallah o hayırlı zaman artık çabuk gelirde bende evli mutlu çocuklu olurummm .

masalcımmm hg cnm
devam aynenn cnm ama fazla zorlamasalarrr beniii gidiverselerrr keşkeee ne kaldı şurda temmuza? ( düğüne )
senin nasıl gidiyorrr cnm?

Hoşbuldum canımm ..
Aaa temmuzda mı düğün ben bunu kaçırmışımm ..
Ooo sen temmuza kadar daha da erirsin son zamanlarda düüğün stresi de olacak ..

Ben çok kilo aldım idealistcim ama tekrar vermeye başladım bakalım ..
Pilatese devam ediyor musun?

idealıst sabah san yazmıstım

canım karataydan hıc uzaklasmadım cok nadır bır yada ıkı ısırık kacamaklar oldu onlarda onemlı degıl saka maka 30 kg olcak

iyi akşamlar hanımlar çok şükür bugün karatayıma dört dörtlük uydum ..pepeti arkadaşım o hatayı bende yaptım bu ay lahana suyuymuş ayran detoksuymuş deneyeyim dedim bi gr veremedim koca ay bitti ben 1 kilo verdim ..yok arkadaş karatay en güzeli herşeyi kasmadan doyana kadar yiyosun diyet psikolojisine girmiyosun bi daha tövbe ettim şaşmam karataydan ..birgün herkes karataycı olacak
2. ögün
kereviz yemegi
turp
1/4 elma
3. ögün
kurufasulye
turp
yogurt
biber turşusu

aaaaaaaa sırf sen yürüyorsun diyemi ne geri kafalı insanlar var yahu olsun canummmm sen bol bol yürükıskananlar catlasın
evet asyacım.. tabi kendisi polis oldugu için.... haksızlık yapabilirim sandı...
çook zoruna gidiyor kadının, gördüğü heryerde kıskançca süzüyor, hakkımda olduk olmadık laf çıkarıyor, tamamen kompleks... okudugumu ögrendiğinden böyle...
saat 10 da akşam yürümüşüm de... o gidince bayagı söylendim, bide evimi dinlemiş bütün lafları üzerine almış bana hakatret ediyo diye polis çagrmış, eşimde sen nerden biliyorsun evimi mi dinliyosun diyince kalmış ööle. annem konyalı ama prda oturmuyoruz. ananemler alaadinde oturuyorlar...
bugün tartıldım hala aynıyım,sanırım geçen 2-3 haftada toplamda 4-5 kilo verdiğim için aylık hakkımı doldurdum
Allah iyiliğini versin... alemsin hemşom yaa. pazartesi bi bakmışın gitmiş biraz daha.. lborant söyledi dersin...

kesinlikle destina hemşom.. pepetiyede söylemiştim geçen ay... ama bir musibet bin nasihatten iyidir derler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…