ilk zamanlar bende ekmeksiz melemen nasıl yenir diyordum ama insan ekmeksiz yemeyede alısıyor sonra ise ekmekle yenir midiyorsun halbuki melemenin ekmekle yiyince o lezzeti yakalayamıyormusuz yola devam arkadasım yılmak yok gidecek bu kilolar bizden
canım ben ılk basladıgımdan berı 2 ogun yapıyorum evde olanlar ıcın ıkı ogun en ıdealıcanım işkembe çorbası malesef hazır yani lokantadan söylüyoruz çalışıyorum ben. ödül olayına gelincede bende zayıflayınca elbise giycem
birde bişey sorcam 2 öğün yapınca dahamı çok kilo veriliyo dersin?
2 ogun yapıyorum haftada en az 1kg verıyorum canım her bunye bır degıl tabıkıtamam o zaman 2 ögün yapınca az bile bende gecen haftalar 2 ögün yaptım pek istedigim kiloya ulasamadım simdi 3 ögün yapcak bakalım ne olcak
saat 9:00,14:00,19:30
Kızlar, hayattanazicik ile görüşen var mı acaba ?
Bizim takımda ama dün bugün yoktu bir şey mi oldu diye merak ediyorum ..:26:
buralarada ugramadı masalım.bu arada sen nasılsın canım nasıl gıdıyor ozledık sohbetını valla eskılerden kımse kalmadı neredeyse famırde yok kac gundur:26:
1.7 kg kaldııı gitmiyorlarrrrrr çakılı kaldılarrrr sankii :44::44:
Kolay mı son kilolar idealistcim ama biraz daha gayret gidecek ..
kızlar öğlen menüm:
1 kase işkembe çorbası
1 tabak salçalı köfte
suyum henüz 1lt anca oldu.
ve Allah çocuk sahibi olmak isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah...lütfen üzülmeyin daha fazla hayırlısı ne zamansa ozaman olacak..
masalcımmm hg cnm
devam aynenn cnm ama fazla zorlamasalarrr beniii gidiverselerrr keşkeeene kaldı şurda temmuza? ( düğüne )
senin nasıl gidiyorrr cnm?
veriliyor canım kesinlikle mükemmel bir beslenme düzeni
1----- ekmek ve türevleri yokk
2----- tatlı ve türevleri yok
3-----tereyağ ve zeytin yağı fındık yağı dısında yağ yasak. bunlar serbest kasık kasık yağ yiyemeyeceğimiz için
4-----en az 20 dk yürü yada kolbasta oyna
bu kadar bunları tam yaparsan vermeme ihtimalin sıfırrr.
canım koskaa nın fırında tahin helvası var. fırına atıyon oluyo dün a101 de gördüm de ama evdede yapılıyor
polis çağırma nedeni ne anlamadım :26::26:hemşoo konyanın neresindensin nerde yasıyosun simdi konyadamı
ay bizim buraya kar yağmıs eşimin köye gidemediler mem tatıl etti bize bisi yoktu . bizim köyyoluda karla kapanmıs kısmi. yolda çakıldım araba ne ileri ne geri . 4 arkadasız giden indi ittiler yok. mıhtar ve azalar geldi ittiler . heryanım ıslak 30 dk sobanın dibninde kurutmaya çalısıyorum ya rezalett valla
canım ne fark eder ha yımırta ha tavık yımırtamı tavıktan tavıkmı yımırtadan felsefesi gereği . ben seni face de ekleyemedim arkadas isteği gönder butonu çıkmıy sende beni sen eklesene süheyla olarak arkadaş oluruk
sabah sevgili baskülüm 63.2 gösterdi. 15 tatil öncesini döndüm sükürler olsun ve sunu anladım karataya tam uyunca kilolar tıkır tıkır gidiyor bu hafta tek kaçamağım ikindin yogurt ve 2-3 kornison yemek oluyordu.
kaç haftadır aptal gibi 5 günde 5 kilo bilmem ne deneyip baskülde bu kiloyu görememistim. 1 gün boyu patates 1 gün yumurta yamaye çalısarak eziyet etmisim resmen kendime .bir hafta tam karatay yaptım inidim hemen . simdi tamgaz devam
canım karataydan hıc uzaklasmadım cok nadır bır yada ıkı ısırık kacamaklar oldu onlarda onemlı degıl saka maka 30 kg olcak
İyiyim ben de papadiyacım pek pozitifim pek iyiyim bu aralar.
Gelen kilolar kalmıştı tekrar vermeye başladım inşallah her şey daha iyi olacak.
Sen nasılsın iyi misin ?
Maşallah bakıyorum da ne güzel kilolar veriyorsun ..
Famir de kaçamak yapmıyordur umarım 38 beden elbisesine girmesi lazımm ..
canım karataydan hıc uzaklasmadım cok nadır bır yada ıkı ısırık kacamaklar oldu onlarda onemlı degıl saka maka 30 kg olcak
evet asyacım.. tabi kendisi polis oldugu için.... haksızlık yapabilirim sandı...aaaaaaaa sırf sen yürüyorsun diyemi ne geri kafalı insanlar var yahu olsun canummmm sen bol bol yürükıskananlar catlasın
çook zoruna gidiyor kadının, gördüğü heryerde kıskançca süzüyor, hakkımda olduk olmadık laf çıkarıyor, tamamen kompleks... okudugumu ögrendiğinden böyle...ay cok ılgınc polıs cagıracak kadar zoruna gıtmıs demekkı yurumengecmıs olsun canım salla gıtsın
tekrar gecmıs olsun canım kuzular senı bekler kos okuluna bakem:)))
kahvaltımı yaptım cayımı ıcıp sızı okuyorum menumu arz edeyım
2 kayısı kıvam yumurta(yumurtadan sıkılacagım yerde hergun dahada sevıyorum hatta dozunu arttırıyorum)
5 zeytın,b.peynır,2ceviz,az tahın helva,kıvırcık,taze sogan,acı bıber,az yogurt,yesılcay,omega3
bugun ne yapıp edıp yurumem lazım 2 gundur yurumedım eksık gıbıyım.
saat 10 da akşam yürümüşüm de... o gidince bayagı söylendim, bide evimi dinlemiş bütün lafları üzerine almış bana hakatret ediyo diye polis çagrmış, eşimde sen nerden biliyorsun evimi mi dinliyosun diyince kalmış ööle.veriliyor canım kesinlikle mükemmel bir beslenme düzeni
1----- ekmek ve türevleri yokk
2----- tatlı ve türevleri yok
3-----tereyağ ve zeytin yağı fındık yağı dısında yağ yasak. bunlar serbest kasık kasık yağ yiyemeyeceğimiz için
4-----en az 20 dk yürü yada kolbasta oyna
bu kadar bunları tam yaparsan vermeme ihtimalin sıfırrr.
canım koskaa nın fırında tahin helvası var. fırına atıyon oluyo dün a101 de gördüm de ama evdede yapılıyor
polis çağırma nedeni ne anlamadım :26::26:hemşoo konyanın neresindensin nerde yasıyosun simdi konyadamı
ay bizim buraya kar yağmıs eşimin köye gidemediler mem tatıl etti bize bisi yoktu . bizim köyyoluda karla kapanmıs kısmi. yolda çakıldım araba ne ileri ne geri . 4 arkadasız giden indi ittiler yok. mıhtar ve azalar geldi ittiler . heryanım ıslak 30 dk sobanın dibninde kurutmaya çalısıyorum ya rezalett valla
canım ne fark eder ha yımırta ha tavık yımırtamı tavıktan tavıkmı yımırtadan felsefesi gereği . ben seni face de ekleyemedim arkadas isteği gönder butonu çıkmıy sende beni sen eklesene süheyla olarak arkadaş oluruk
sabah sevgili baskülüm 63.2 gösterdi. 15 tatil öncesini döndüm sükürler olsun ve sunu anladım karataya tam uyunca kilolar tıkır tıkır gidiyor bu hafta tek kaçamağım ikindin yogurt ve 2-3 kornison yemek oluyordu.
kaç haftadır aptal gibi 5 günde 5 kilo bilmem ne deneyip baskülde bu kiloyu görememistim. 1 gün boyu patates 1 gün yumurta yamaye çalısarak eziyet etmisim resmen kendime .bir hafta tam karatay yaptım inidim hemen . simdi tamgaz devam
Allah iyiliğini versin... alemsin hemşom yaa. pazartesi bi bakmışın gitmiş biraz daha.. lborant söyledi dersin...bugün tartıldım hala aynıyım,sanırım geçen 2-3 haftada toplamda 4-5 kilo verdiğim için aylık hakkımı doldurdum
iyi akşamlar hanımlar çok şükür bugün karatayıma dört dörtlük uydum ..pepeti arkadaşım o hatayı bende yaptım bu ay lahana suyuymuş ayran detoksuymuş deneyeyim dedim bi gr veremedim koca ay bitti ben 1 kilo verdim ..yok arkadaş karatay en güzeli herşeyi kasmadan doyana kadar yiyosun diyet psikolojisine girmiyosun bi daha tövbe ettim şaşmam karataydan ..birgün herkes karataycı olacak
2. ögün
kereviz yemegi
turp
1/4 elma
3. ögün
kurufasulye
turp
yogurt
biber turşusu
aaa hemşomuyuz yaaa sen nersindensin canımkesinlikle destina hemşom.. pepetiyede söylemiştim geçen ay... ama bir musibet bin nasihatten iyidir derler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?