Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

temmuz da düğünümm masalcımmm
verirsinn sennn tatlımmm güveniyorum sana. pilatese gelince düzenli olmasa da yapıyodum araya hastalık girdi bu hafta malesef yine kaldııı:26::26::26:

idealıst sabah san yazmıstım

canımmmm şimdi gördümmm.
baktım şimdi face e sednin de yok arkadaş ekle butonunnn:44::44:
biri butonlarımızııı çalmışşşş

bende kilo verince göbekteki sarmış kısmı aldırcam karın gerdircem yanee

papadiyacım sen facede karataycılar gurubunda varmısın arkadaş olak mı kilolarımız çok yakın ya ondan özel mesaj göndercektim ama hakkım yokmuş

bugünkü menümü paylaşıyorum hemen

1. öğün:
2 yumurta
1 avuç içi peynir
9 zeytin
1 ç.b fındık
4 kayısı

arada 1 bardak kahveli tarçıınlı süt

2.öğün:
4 kaşık bezelye
3 köfte
turşu
yoğurt

3.öğün:
tavuk
1/2 kase domates çorbası
yoğurt
turşu

sıvı:2 lt su
spor:1 mil leslie+ callanetics

Son düzenleme:

tarzın hiç hoş değil...bi kere kötü bi amaçla yazmadım ben o yazıyı.ayrıca burada bi iki günlük motivasyon kaybına uğrayan bi sürü arkadaş oluyo.benim yazım mı battı gözüne?
hem ne demektir yanına bi kaç kişi alarak falan filan. çete amirliği yapmıyorum. hata yaptığımın farkına vararak o motivasyon kaybına uğrayan arkadaşla dertleşiyorum.herkes burADA birbiriyle dertleşiyo.
ayrıca benim kilom bana göre fazla.siz zaten yeterli bi kilodasınız demen ayrı bi hata...sen de ona kalırsa o kadar kilolu değilsin.o zaman sen de yazma buraya bişi.bak sonuçta çok daha fazla kilolu arkadaşlarımız var.onlara ayıp olmuyomu senin buraya üye olman(!)

velhasıl Iborant,baştan sona hatalı yazmışsın.ama internet ortamıdır duygularımı ne demek istediğimi anlayamamışsındır,insanlık halidir diyorum konuyu da burda kapatıyorum.

tarzın hiç hoş değil...bi kere kötü bi amaçla yazmadım ben o yazıyı.ayrıca burada bi iki günlük motivasyon kaybına uğrayan bi sürü arkadaş oluyo.benim yazım mı battı gözüne?
hem ne demektir yanına bi kaç kişi alarak falan filan. çete amirliği yapmıyorum. hata yaptığımın farkına vararak o motivasyon kaybına uğrayan arkadaşla dertleşiyorum.herkes burADA birbiriyle dertleşiyo.
ayrıca benim kilom bana göre fazla.siz zaten yeterli bi kilodasınız demen ayrı bi hata...sen de ona kalırsa o kadar kilolu değilsin.o zaman sen de yazma buraya bişi.bak sonuçta çok daha fazla kilolu arkadaşlarımız var.onlara ayıp olmuyomu senin buraya üye olman(!)

velhasıl Iborant,baştan sona hatalı yazmışsın.ama internet ortamıdır duygularımı ne demek istediğimi anlayamamışsındır,insanlık halidir diyorum konuyu da burda kapatıyorum.

60 dk 6.5 hız 516 kalori 6.40 km 1 dk daha olsaydı 6.5 km olacakmıs tüüühh

su:2.5litre 3 dogru yelken acacam inş.yatasaya kadar olur sanırım

birazdan da yogurdumu mayalayacam arkadaslar sonrada biraz ferihaya bakacam (oglustan fırsat olursa)

ayy cok tsk ederım canım.. caya asla hayır dıyemem:)))
bende bende

ıkıncı ogunumu yedım kahvemı ıcıyorum hemen arz edem:)))

1 kase kapuska
1 kase yogurt
1 kase salata
4 kanat 2 baget
1 adet hurma
omega3

yesılcay
turk kahvesı

ooooh afiyet olsun

bende yazayım

kıymalı karnı bahar yemeği
salata
1 kase yoğurt

sonrasında 1avuç kabak çekirdeği
su 3litre
bugün spor yok

boyunuz kaç acaba merak ettim. Kilo olarak çok azsınız ama belki de boyunuz kısa ondan aldanabilir insan :26:

iyi akşamlar kızlar.bugün misafirlerim var giremedim fazla.bugün yediklerimi yazayım

1.öğün:
1 yumurtadan bol peynirli omlet
1 muz
1 avuç fıstık
omega 3

2.öğün:
1 kase domatesli şehriye çorbası
2 tane karnıyarık
yarım kase yoğurt

spor:1 saat yürüdüm

öğle menüm

Yarım kase mercimek çorbası
mantı biliyorum
salata

akşam menüm
topalak çorbası
cacık

iyi gecelerr kızlaar

hemşom menü harikaaa mide küç.ülmüştür doyuyorsundur demi ben şu midemle bu menüyle hayatta doymam

İyi akşamlar arkadaşlar bugün Karatay da ilk günüm menümü yazayım hatam varsa yazarsanız sevinirim...
SABAH 2 yumurta,biraz peynir ,8 zeytin,domates,1 bardak kefir,1 çay bardağı fıstık
ÖĞLEN tarhana çorbası , balık, salata
AKŞAM 2 kaşık haşlanmış et,kereviz,yoğurt,5 hurma
SPOR 45 dk hızlı tempoda
2 litre su içtim....
Bugün başım çok ağrıdı,diyetten mi yoksa hep dışarıdaydım ondan mı bilemedim...:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…