Hoşbuldum canımm ..
Aaa temmuzda mı düğün ben bunu kaçırmışımm ..
Ooo sen temmuza kadar daha da erirsin son zamanlarda düüğün stresi de olacak ..
Ben çok kilo aldım idealistcim ama tekrar vermeye başladım bakalım ..
Pilatese devam ediyor musun?
idealıst sabah san yazmıstım
bende kilo verince göbekteki sarmış kısmı aldırcam karın gerdircem yaneecanım işkembe çorbası malesef hazır yani lokantadan söylüyoruz çalışıyorum ben. ödül olayına gelincede bende zayıflayınca elbise giycem
birde bişey sorcam 2 öğün yapınca dahamı çok kilo veriliyo dersin?
canım karataydan hıc uzaklasmadım cok nadır bır yada ıkı ısırık kacamaklar oldu onlarda onemlı degıl saka maka 30 kg olcak
bu şekilde topiğin motivasyonunu düşürmeniz doğru değil rojdaa. siz zaten yeterli kilodasınız ve daha kilolu arkadaşlara aynen bende öyle diyerek yanınıza bi kaç kişi alarakda bi akım oluşturuyorsunuz.. burda biribirimizin enerji ve motivasyonunu yüksek tutup sağlıklı olmak ve mutlu olmak istiyoruz... bu tarz serzenişleri lütfen fazla uzatmayın ve arkanızdan bi kaç kişyide sürüklemeyin. hakka giriyorsunuz....
bu şekilde topiğin motivasyonunu düşürmeniz doğru değil rojdaa. siz zaten yeterli kilodasınız ve daha kilolu arkadaşlara aynen bende öyle diyerek yanınıza bi kaç kişi alarakda bi akım oluşturuyorsunuz.. burda biribirimizin enerji ve motivasyonunu yüksek tutup sağlıklı olmak ve mutlu olmak istiyoruz... bu tarz serzenişleri lütfen fazla uzatmayın ve arkanızdan bi kaç kişyide sürüklemeyin. hakka giriyorsunuz....
bende bendeayy cok tsk ederım canım.. caya asla hayır dıyemem:)))
ıkıncı ogunumu yedım kahvemı ıcıyorum hemen arz edem:)))
1 kase kapuska
1 kase yogurt
1 kase salata
4 kanat 2 baget
1 adet hurma
omega3
yesılcay
turk kahvesı
tarzın hiç hoş değil...bi kere kötü bi amaçla yazmadım ben o yazıyı.ayrıca burada bi iki günlük motivasyon kaybına uğrayan bi sürü arkadaş oluyo.benim yazım mı battı gözüne?
Hem ne demektir yanına bi kaç kişi alarak falan filan. çete amirliği yapmıyorum. Hata yaptığımın farkına vararak o motivasyon kaybına uğrayan arkadaşla dertleşiyorum.herkes burada birbiriyle dertleşiyo.
Ayrıca benim kilom bana göre fazla.siz zaten yeterli bi kilodasınız demen ayrı bi hata...sen de ona kalırsa o kadar kilolu değilsin.o zaman sen de yazma buraya bişi.bak sonuçta çok daha fazla kilolu arkadaşlarımız var.onlara ayıp olmuyomu senin buraya üye olman(!)
velhasıl ıborant,baştan sona hatalı yazmışsın.ama internet ortamıdır duygularımı ne demek istediğimi anlayamamışsındır,insanlık halidir diyorum konuyu da burda kapatıyorum.
papadiyacım sen facede karataycılar gurubunda varmısın arkadaş olak mıkilolarımız çok yakın ya ondan özel mesaj göndercektim ama hakkım yokmuş
boyunuz kaç acaba merak ettim. Kilo olarak çok azsınız ama belki de boyunuz kısa ondan aldanabilir insan :26:
karataycılar gurubunda facebooktaki adresi ne tam olarak aradım faceden bulamadım cvp için tşklerr
iyi akşamlar kızlar.bugün misafirlerim var giremedim fazla.bugün yediklerimi yazayım
1.öğün:
1 yumurtadan bol peynirli omlet
1 muz
1 avuç fıstık
omega 3
2.öğün:
1 kase domatesli şehriye çorbası
2 tane karnıyarık
yarım kase yoğurt
spor:1 saat yürüdüm
hemşom menü harikaaa mide küç.ülmüştür doyuyorsundur demi ben şu midemle bu menüyle hayatta doymam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?