Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım menü de spor da güzel,fakat hurmayı sabahları yesen daha iyi olur,tüm gün yakma fırsatın olur

İyi geceler....
menüm:
kalkınca:
1bardak ılık su
1.öğün:
2tane haşlanmış yumurta
bir parça peynir
10tane yeşil zeytin
2incir
3kayısı
4ceviz
2.öğün:
tavuk şiş (dışardaydım)
2 kaşık bulgur pilavı
salata
3.öğün:
1 kase çorba
1 tabak haşlama et
2 kaşık bulgur pilavı
salata
10 fıstık

2lt su+çay+bitkisel metobolizma çayı

bol leptinli geceler.

İstanbul'daysan hava bir soğudu, bir ısındı derken ondandır.. Ben de sersem gibiydim eve girince toparladım :)

Cnm menülerin çok güzel ama hurma aşırıya kaçmış bence. Sabahları bir ya da iki tane ye derim

arkadaşlar filtrenin markası aura imiş 1250 tl imiş peşin (anam bu ne ya)
1500 tl taksitli fiyatı
3 ayda bir de filtresi falan değişiyormuş
biraz tuzxlu gibi geldi bana ama arkadaş çok memnun

tesekkür ederim verdiğiniz bilgi için
evet hakikaten tuzluymuş

facebookta sizi bulamıyorum nasıl yapsak özel mesajda gönderemiyorum

Ben de yeniyim.. Bugün yediklerimi yazayım arkadaşlar hatam varsa bildirirseniz sevinirim.

7.30 sabah kalkınca
bir su bardağı bir tatlı kaşığı organik elma sirkesi ilaveli ılık su

9.00 kahvaltı
2 kayısı kıvamında haşlanmış yumurta uzerine bir tatlı kaşığı keten tohumu kırmızı pul biber ve kekik
avuç içi kadar beyaz peynir üzerine bir çay kaşığı çörekotu ilave edilmiş
7 zeytin
1 günkurusu kayısı
1 kase kabuklu yer fıstığı
5 ceviz içi
sekersiz çay

13.30 öğle yemeği
2 küçük yerli muz
1 kase kabuklu yer fıstığı
2 bardak ayran

19.30 akşam yemeği
fırında 3 küçük parça tavuk kalça ve dörde bölünmüş 1 orta boy taze patates
1 büyük kase rendelenmiş havuç turp ve kıyılmış kırmızı lahana ve yeşil salata sızma zeytinyağ ve sirkeli
1 bardak ayran

yatmadan önce bir çay bardağı kefir

gün boyu limonlu ılık su

1 saat sahilde yürüyüş

kizlar 3 gundur iyi gidiyordum ama bu aksam canim acaip tatli istedi neden olabilir sizce? henuz yeni basladigimdan mi yoksa yediklerimde mi yanlis var?

kahvaltim klasik karatay kahvaltisi
oglen cok istemedi canim kozlenmis patlican
ara ogun: mandalina yedim, 2 tane gribim gunlerdir yemiyordum ama artik yedim c vitamini olsun die.
aksam 3 minik kabak dilmasi, pirinc artik bulgurla yapilmis ve coban salata.

yemek sonrasi tatli istegim tavan yapti ve mutfaga gittim geldim, bir kucuk muzu tavada az tereyag;a cevirip bitter cikolata erittim ustune cevizle yedim. nefisti ama:) istesem dayanirdim aslinda ama kacamagim bu olsun dedim kendi kendime, yine yarin devam edicem normal bir sekilde.

neden oldu acaba bu tatli istegi? ztn bir suredir sekersiz iciorum cayimi filan.

günaydın arkadslar sevgılı baskulum 62. 8 i gösterınce onun hatrına 60 dk yürüdüm sabah sabah mükemmel oldu erkenden kalktım şimdi kahvaltımı yapacagım. kasımdan berı baskulde bu rakamı gormek ıçın ugrasıyorum karatay yapmadan ulasammıstım bır hafta kacamaksız karatayla mukemmel oldum devam edecegımm

kalkın kızlar nerelerdesiniz metobalizmamız erken calıssın hadi ama
kahvaltım
peynirim,zeytinim,havucum,fındıgım,incirim,süzme yogurdum,yesilliklerim,kıymalı soganlı 2 adetli köy yumurtam,yesilcayım,rezene cayım,suyum,omega3 2 kapsülüm

Son düzenleme:

günaydın kuzucum ohhh sporumuzuda yapmıssın daha ne olsun senden mutlusu yoktur artık tabi kahvaltı zamanı afiyet olsun

baskül olayına sevindim valla tebrikler ayyy bana yetisti inanmıyorum süper hedefe az kalıyor inşallah birde 66 cıktıgın kilolar sende cok oturmus degildi zaten ama yinede insanın sinirini bozuyordu dimi ama yola devem tebrikler

Son düzenleme:
idolümsün bacım

Maşallah canım ne güzel verdin cidden hayranım şu azmine ..

papadiyacım sen facede karataycılar gurubunda varmısın arkadaş olak mı kilolarımız çok yakın ya ondan özel mesaj göndercektim ama hakkım yokmuş
benım normaldede face im yok bacım kullanmıyorum.seve seve arkadas oluruz tabı burdan sohbet ederız herzaman

söyleyecek birşey yok.........

DÜN AKŞAMKİ MENÜM :
1 KASE MERCİMEK ÇORBASI
1 TABAK BÜRÜKSEL LAHANASI YEMEĞİ(HMM çok seviyorum tavsiye ederim )
1 kase ketentohumlu yoğurt

yemekten sonra 2 bardak şekersiz çay

gün içinde 1,5 lt su daha fazla içemiyorum

bu sabahki menüm:
2 haşlanmış yumurta,
20 tuzsuz zeytin (kahvaltımı işyerine getirdim önceki sayfaları okurken yemişim farkında değilim )
5 kan üzümü
1 çaybardağ ceviz+çiğfındık+çiğbadem
biraz peynir

canım menü de spor da güzel,fakat hurmayı sabahları yesen daha iyi olur,tüm gün yakma fırsatın olur
Mesaj alınmıştır arkadaşım,hurmayı bugün sabah yedim...Adet dönemim çok yakın tatlı ihtiyacım tavan yaptı da
İstanbul'daysan hava bir soğudu, bir ısındı derken ondandır.. Ben de sersem gibiydim eve girince toparladım :)
Evet canım İstanbul dayım,valla haklısın dün hep dışarıdaydım sanırım ondan oldu...Bugün iyiyim çok şükür
Cnm menülerin çok güzel ama hurma aşırıya kaçmış bence. Sabahları bir ya da iki tane ye derim
Sağol arkadaşım dikkat edicem...

günaydınn sevgii pıtırcıklarıııııı

pepeticimm tebriklerr cnmmm , aynen devammmm
spor yapamadım bu hafta. hastalıkk, tek başımayım ya bi deee.
neyse daha iyiyimm çok şükürrr.

esascımm son kilolarr takılıp kalıyor sankii burdan mezun olan arkadaşlardan sevgili ikizcimm ve gözlemecimm de yaşamıştıı bu sorunu.
inan çok moral bozuyorrr. gr oynamıyorrr yahuuuu. sinirr oluyorumm.
spor da yapamadımmm bu haftaa yedim yedimm yattım hastalıktannn

kahvaltımı yaptımmm kızlarrr

1 yumurtadan peynirlli omlet
mercimek çorbaası ( ne alakaysaa)
domates
yeşil soğan
peynir
1 portakal
şimdi çay içicemmm bitki çayııııı

[video=youtube;QX1ApB5Sl_g]http://www.youtube.com/watch?v=QX1ApB5Sl_g[/video] Izleyin arkadaslar...

canım çok sagol kahvaltı yaptıgım yerde izledim çok hoşuma gitti ben görmemişim o bölümü çok iyi oldu kesmeselerdi daha izlenecek bişeydi zevkliydi baya dogruyu yanlışı ögreten karataycılar için mükembel.

çok haklısın canım son kilolar zor gidiyor...ama maşaallah yinede süpersin..çok güzel,çıtır bir gelin olacaksın..evlenmeden zayıflamaya karar vermiş olman çok süper canım..umarım hayatın boyunca hep çıtır kalırsın...
ama enazından hamilelikte hamur işi ve tatlı yemeden fazla kilo almadan bebeğini sağlıkla doğurabileceğini ve emzirme süresinde karatayla kilolarından rahat bir şekilde kurtulacağını öğrendin ve öğrendik...

canımm benimm hala kendimee inanamıyorummm.
çokk değiştiriyormuşş kilo insanııı.
sağol cnmm inşallah hep birliktee çıtırrrr olacağızz ve kalacağızzzzz :)
yalnız olmadığını bilmek, destekçin olduğunu bilmek inan süperr bişeyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…