Asli72 çok Sagol cnm eline saglık. Saphiracim Bundan sonra pazartesileri 12 ye kadar yaparım kilo bildirimimi, ben bilmiyordum öyle birşeyi. Okumamıştım yani
Bugün çok moralim bozuk kızlar. Carsamba tehlike olmam krize girdim yedim yedim ve yedim. Yazmaya bile utanıyorum ama yarından sonra adam gibi yapıcam artık yeter. Yoksa asla 46 kg olamam bu gidişle. Ye ye nereye kadar. Karatay kurtaracak beni insallah. Bu hafta dUraksamada kaldım ama haftaya görüşürüz gencler
canım gülde yıyoya sabhları tikkat etmedinmi
bence gecıyor canım cunku 75 kıloyken ben karnım fecıydı ve ben hep öle kalcak zannedıyordum gecen sene 60 kıloyla tatıldeydım bıkınımıde gıydım öle cok pörtlemıyorda 50 kıloluk bırının karnı gıbıde olmuyo hanı. amainanıyorum 55 kılo olsam bışı kalmıycak ya
ay delımıyız bız yıyoz yıyoz dana gıbı hamıleyken aygıra dönüyoruz ya. cagla sıkelı gördüm onun 9 aylıkken gıydıgı gece albısesı sımdı olmaz bıse yemınlen . onlar sayesınde fıt anne olcaz derdındeyız vala
Boyun kaç canım senin? Sporla beraber verirsen daha rahat gider az bir kilo var vermen gereken ama kaçamaklarla zor çünkü kilolu insan normal kiloda olana oranla çok daha hızlı kilo verir.
canım ya ben özellikle omega 3 u duzenlı alınca kılo verıyorum gıbı gelıyor bılımsel degıl bane gore ve özellikle marincaap marka olanı alınca sankı verılıyorya gulde onu alıyoryaarkadaşlar ben diyeti tam yapmama rağmen kilo vermem durdu yalnız ben omega 3 kapsül ve balık yemiyorum 3.aya girdim kan tahlilide yaptırdım b12 ,demir tahlil sonuçlarıda değerler normaldi karatay diyetiyle sadece 5 kg verdim sebebi omega 3ten olabilirmi ? cvp için şimdiden tşkler.. tekrar soruyorum cvp verecek kimse yok mu
canım ben hamılelıkte 25 kılo falan aldım 85 e cıktım dogum sonrası 75 e ınıp takıldım sonra dıyetısyenle 60 dustum. kızım 2.5 yasında su an. ve ben 62-63 66 arası gıt geldeyım 5lı kıloları goremedım cok sıkamdım 5 gun dıyet 2 gun kacamak mısalı oluyorum . kesınlıkle gıder merak etme. hele duzenlı mekık cekılse cok daha duzgun olurda bız duzenlı yapamıyorz. ama yınede gıder merak etmepepeti, insallah yaa. sen ne zaman dogum yaptin? ben 10 ay once sezeryan yaptim. hamilelikte 10 kg aldim, normal halimle giydigim elbiselerimin hepsini giyiyordum, dusun. dogum sonrasi aldigim kilolarin hepsini vermeme ragmen, 3. ayda o " sut olsun" israrlari ve annelik hormonlariyla, sut olsun da yavruma veririm kilolari die yedim helvalari, bulgur pilavlarini, tatlilari:) simdi gobek feci gorunuo. umarim bende 60 a inince o gobus gider
dikkat ettim canım da,o sabahları kahvaltıda yiyiyo ya öğünle beraber,ben öğün arasında kakaolu süt içersem sorun olabilir diye düşünmüştüm,içinde şeker varsa diye...:44:
canım ya ben özellikle omega 3 u duzenlı alınca kılo verıyorum gıbı gelıyor bılımsel degıl bane gore ve özellikle marincaap marka olanı alınca sankı verılıyorya gulde onu alıyorya
canım ben hamılelıkte 25 kılo falan aldım 85 e cıktım dogum sonrası 75 e ınıp takıldım sonra dıyetısyenle 60 dustum. kızım 2.5 yasında su an. ve ben 62-63 66 arası gıt geldeyım 5lı kıloları goremedım cok sıkamdım 5 gun dıyet 2 gun kacamak mısalı oluyorum . kesınlıkle gıder merak etme. hele duzenlı mekık cekılse cok daha duzgun olurda bız duzenlı yapamıyorz. ama yınede gıder merak etme
canım kakoo potasyum kaynagı. dıyetımd ekullanırdım sut kakao bazen tarcın seklınde cok etkılerdı tatlı ıstegını. ayrıca arada sut yogurt ayran yemekten korkma seker olamdıktan sonra. ayrıca benım dıyetısyenım ban demıstıkı sut urunu almak leptın salgılanmasını artırır. ben leptını gıtmesın dıye aksam sut ıcmedıgımıs ölemıstım yok bışı olmaz bır bardak sut ıcleptın salınımın artar dedıydı bilmemkı bazen ıcıyorum 10dan önce. sende ıc. ama o dedıgım kakodan. sıcak kakolar ve sıcak cıkolata dıye seyle rvar onlar degıl
kız ama çağla şikel örnek olamaz çünkü o da dana gibi yiyiyo ama almıo kendi de hayret edio. biz öylemiyiz bize suyun fazlası bile kilo yapargerçi artık karatay var da allahtan bilinçlendik
canım ya ben özellikle omega 3 u duzenlı alınca kılo verıyorum gıbı gelıyor bılımsel degıl bane gore ve özellikle marincaap marka olanı alınca sankı verılıyorya gulde onu alıyorya
canım ben hamılelıkte 25 kılo falan aldım 85 e cıktım dogum sonrası 75 e ınıp takıldım sonra dıyetısyenle 60 dustum. kızım 2.5 yasında su an. ve ben 62-63 66 arası gıt geldeyım 5lı kıloları goremedım cok sıkamdım 5 gun dıyet 2 gun kacamak mısalı oluyorum . kesınlıkle gıder merak etme. hele duzenlı mekık cekılse cok daha duzgun olurda bız duzenlı yapamıyorz. ama yınede gıder merak etme
canım kakoo potasyum kaynagı. dıyetımd ekullanırdım sut kakao bazen tarcın seklınde cok etkılerdı tatlı ıstegını. ayrıca arada sut yogurt ayran yemekten korkma seker olamdıktan sonra. ayrıca benım dıyetısyenım ban demıstıkı sut urunu almak leptın salgılanmasını artırır. ben leptını gıtmesın dıye aksam sut ıcmedıgımıs ölemıstım yok bışı olmaz bır bardak sut ıcleptın salınımın artar dedıydı bilmemkı bazen ıcıyorum 10dan önce. sende ıc. ama o dedıgım kakodan. sıcak kakolar ve sıcak cıkolata dıye seyle rvar onlar degıl
merhabalar ben karataya başlayalı neredeyse 1 ay oldu ama kilo gitmediii.160cm ve 60kiloyum.hayatımda ilk defa tatlı çikolata ekmek makarna pilav yemedim 1 aydır.neden böyle bna açıklama yapabilecek olan varsa sevinirim.sadece öğlen yamekleri dişarıda ama ev yapımı ve uygun yemeye çalışıyorum ondan mı acaba yaw 1 ayda hiç mi kilo gitmez......
kızlar kakao zararlımı?mesela öğün aralarında kakaolu süt içsek olur mu acaba?içinde şeker var mı yok mu hiç bilmiyorum.bi fikri olan var mı:44:
sağol canım.sana katılıyorum,turşu kesinlikle kaçamak değil.hatta ev yapımı olduğunda faydası bile var...
afiyet olsun canım,menün gayet güzel
afiyet olsun canım menüncok güzel bence
Kızlar Merhaba,
Şu antioksidan konusu çok kafamı karıştırıyor, üzüm çekirdeği tarzı antioksidanlar var, bir de içerisinde aşağıdakilerin bulunduğu antioksidanlar var:
-Vitamin A (as Beta Carotene) Vitamin E (d-Alpha Tocopheryl) Vitamin C (ascorbic acid) Zinc (zinc chelade) Selenium (L-selenomathionine) Grape Seed ExtractL-Glutathione Green Tea ExtractPine Bark Extract Lycopene Herbal Blend Milk Thistle Herb (Silybum marianum), Gingko Leaf (Ginkgo Biloba), Gotu Kola Herb (Centella aslatica).)
Canan Hoca illa ki antioksidan kullanın diyor ama baktığımızda hamileler kullanmasın yazıyor üzerlerinde. Hamile kalmaya çalışıyorum bir yandan, bu nedenle korkuyorum bu tarz bir şey kullanmaya, ne düşünüyorsunuz? siz nasıl bir antioksidan kullanıyorsunuz?
tarcın gibi bence zarar etmez arkadasım..
tesekkür ederim
tesekkürler efenim ..
aslıcım ellerine sağlık listedeki herkesi tebrik ediyorummmmm haftaya daha iyi sonuçlar almak dileğiyleeeee1. alınyazımkaderimsin------ % 1.61
2. pepeti------------------------ % 1.58
3. esub-------------------------- % 1.57
4. güleryüz2011--------------- % 1.45 :124:
5. gul63------------------------ % 1.39 :124:
6. sevgi-liebe------------------ % 1.36 :124:
7. asl86------------------------- % 1.16 :124:
8. ebruprl ---------------------- % 1.09 :124:
9. İborant---------------------- % 1.09 :124:
10. zeynepfaz------------------- % 1.02 :124:
11. papadiya-------------------- % 0.85 :124:
12. leylak70--------------------- % 0.61 :124:
13. idealist33-------------------- % 0.51 :124:
14. handan_06------------------ % 0.30 :124:
15. esas2006-------------------- % 0.27 :124:
16. leylak84 --------------------- % 0.27 :124:
17. Burkansçetin---------------- % 0 :44:
18. destinaaaa------------------- % 0 :44:
19. pembekalp------------------- % 0 :44:
20. annesinin_kuzusu---------- % 0 :44:
21. İyiniyetli++++++++++++ % 0.16
22. ceylin1907 ++++++++++ % 0.32
23. mb2012++++++++++++ % 0.45
24. aslı72 +++++++++++++ % 0.59
25. SAPHIRA+++++++++++ % 3.10
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?