Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Boyun kaç canım senin? Sporla beraber verirsen daha rahat gider az bir kilo var vermen gereken ama kaçamaklarla zor çünkü kilolu insan normal kiloda olana oranla çok daha hızlı kilo verir.

canım gülde yıyoya sabhları tikkat etmedinmi

dikkat ettim canım da,o sabahları kahvaltıda yiyiyo ya öğünle beraber,ben öğün arasında kakaolu süt içersem sorun olabilir diye düşünmüştüm,içinde şeker varsa diye...:44:

kız ama çağla şikel örnek olamaz çünkü o da dana gibi yiyiyo ama almıo kendi de hayret edio. biz öylemiyiz bize suyun fazlası bile kilo yapar gerçi artık karatay var da allahtan bilinçlendik

canım ya ben özellikle omega 3 u duzenlı alınca kılo verıyorum gıbı gelıyor bılımsel degıl bane gore ve özellikle marincaap marka olanı alınca sankı verılıyorya gulde onu alıyorya
canım ben hamılelıkte 25 kılo falan aldım 85 e cıktım dogum sonrası 75 e ınıp takıldım sonra dıyetısyenle 60 dustum. kızım 2.5 yasında su an. ve ben 62-63 66 arası gıt geldeyım 5lı kıloları goremedım cok sıkamdım 5 gun dıyet 2 gun kacamak mısalı oluyorum . kesınlıkle gıder merak etme. hele duzenlı mekık cekılse cok daha duzgun olurda bız duzenlı yapamıyorz. ama yınede gıder merak etme
dikkat ettim canım da,o sabahları kahvaltıda yiyiyo ya öğünle beraber,ben öğün arasında kakaolu süt içersem sorun olabilir diye düşünmüştüm,içinde şeker varsa diye...:44:

canım kakoo potasyum kaynagı. dıyetımd ekullanırdım sut kakao bazen tarcın seklınde cok etkılerdı tatlı ıstegını. ayrıca arada sut yogurt ayran yemekten korkma seker olamdıktan sonra. ayrıca benım dıyetısyenım ban demıstıkı sut urunu almak leptın salgılanmasını artırır. ben leptını gıtmesın dıye aksam sut ıcmedıgımıs ölemıstım yok bışı olmaz bır bardak sut ıcleptın salınımın artar dedıydı bilmemkı bazen ıcıyorum 10dan önce. sende ıc. ama o dedıgım kakodan. sıcak kakolar ve sıcak cıkolata dıye seyle rvar onlar degıl

sabah
peynirli omlet 2 yumurtalı
maydanoz nane
10 zeytin
1 çb. ceviz
1 çk. keten tohumu yagı
1 tane 1000 mg. omega3

akşam
2yumurta sebzeli kıymalı
1 kase yogurt
bi tutam roka
1 çk. keten tohm yagı
1 tane 1000 omega 3
biraz ceviz

sabah meyve kurusu yemeyince sanki daha erken acıkıyorum.. bide omega 3 ün emilimi için erik kurusu antioksidan olarak gerekli.. bundan sonra dikkat etcem..

aa bunları bilmiyodum,güzel bilgiler.teşekkür ederim canımanladım canım pasta,kek vs için kullandığımız kakaoyu kullanıcaz

kız ama çağla şikel örnek olamaz çünkü o da dana gibi yiyiyo ama almıo kendi de hayret edio. biz öylemiyiz bize suyun fazlası bile kilo yapar gerçi artık karatay var da allahtan bilinçlendik

yok canım ben ona ınanmıyorum dana gıbı yıyen dana gıbı oluyor kacarı yok. dıyetısyenım derdıkı buyuk yıyen buyuk olur aslanlar hep buyuktur buyuk lokma yerler kuslar kucuk yerler kucukturler. su ıcsem yarıyor yalan. ben sahsen arada pasta cıko hüpletiverırım sonrada arada gezerım kılo veremıyorum dıye

insallah canim insallah, bu sezeryanla dogum yapanlarin gobegi kalio. gecmeyecek seklinde bir inanis var ya hep. soylentiler o yonde. ama tabii yemeye ve spora dikkat edilirse verilir bence de kendiliginden beklersek avcumuzu yalariz:)

1 tatlı kaşığı keten tohumu karıştırılmış süzme yoğurt
Bir kase buğdaylı yoğurt çorbası
5-6 fındık
2 kaşık ciğer kavurma
1 bardak yoğurt suyu
1 fincan Türk kahvesi

İyi geceler kızlaaarrr bugün kaçamak hiç yapmadım dün de yapmadım inş.yarın da yapmam

Son düzenleme:
merhabalar ben karataya başlayalı neredeyse 1 ay oldu ama kilo gitmediii.160cm ve 60kiloyum.hayatımda ilk defa tatlı çikolata ekmek makarna pilav yemedim 1 aydır.neden böyle bna açıklama yapabilecek olan varsa sevinirim.sadece öğlen yamekleri dişarıda ama ev yapımı ve uygun yemeye çalışıyorum ondan mı acaba yaw 1 ayda hiç mi kilo gitmez......

bugün yediklerim:

1. öğün:
2 yumurtadan omlet
8 zeytin
1 avuç içi peynir
1 ç.b fındık
3 gün kurusu
çay

2.öğün

mercimek çorbası
mercimekli pırasa
yoğurt

panik yapma canım ilk önce yeni kilo alımı duruyor sonra vermeye başlıyorsun sakın pes etme bende 12 gün gr vermemişken 17 . gün 4kilo birden gittigini görmüştüm ..sakın pes etme

Kızlar Merhaba,

Şu antioksidan konusu çok kafamı karıştırıyor, üzüm çekirdeği tarzı antioksidanlar var, bir de içerisinde aşağıdakilerin bulunduğu antioksidanlar var:
-Vitamin A (as Beta Carotene) Vitamin E (d-Alpha Tocopheryl) Vitamin C (ascorbic acid) Zinc (zinc chelade) Selenium (L-selenomathionine) Grape Seed ExtractL-Glutathione Green Tea ExtractPine Bark Extract Lycopene Herbal Blend Milk Thistle Herb (Silybum marianum), Gingko Leaf (Ginkgo Biloba), Gotu Kola Herb (Centella aslatica).)

Canan Hoca illa ki antioksidan kullanın diyor ama baktığımızda hamileler kullanmasın yazıyor üzerlerinde. Hamile kalmaya çalışıyorum bir yandan, bu nedenle korkuyorum bu tarz bir şey kullanmaya, ne düşünüyorsunuz? siz nasıl bir antioksidan kullanıyorsunuz?

Son düzenleme:
kızlar kakao zararlımı?mesela öğün aralarında kakaolu süt içsek olur mu acaba?içinde şeker var mı yok mu hiç bilmiyorum.bi fikri olan var mı:44:

tarcın gibi bence zarar etmez arkadasım..

sağol canım.sana katılıyorum,turşu kesinlikle kaçamak değil.hatta ev yapımı olduğunda faydası bile var...

afiyet olsun canım,menün gayet güzel

tesekkür ederim

afiyet olsun canım menün cok güzel bence

tesekkürler efenim ..

ben hiç antioksidan kullanmadım sadece kahvaltılarda yesil biber yiyorum :26:

kzilar sebzem yoktu aksama avokado vardi evde bende soyle birsey yaptim. Kuru fasulye, avokado, kiraz domates, kirmizi sogan, yesil biber, maydanoz, az misir karistirip uzerine zeytinyagli limon, sarimsak karisimi doktum. arada yaparim fikir olsun isteyenlere, super oluyor. tatli istedi canim ustune, 1 hurmanin icine 2-3 findik koyup yedim. bugun bol su icemedim galiba, ama normalde 15 bardak fln iciyordum bugun en fazla 8 olmustur heralde. sizinde sebze , et filan yoksa yemekde neler yeniyor paylasir misiniz?

aslıcım ellerine sağlık listedeki herkesi tebrik ediyorummmmm haftaya daha iyi sonuçlar almak dileğiyleeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…