Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kız beni hayde hayde geçersin bana baksana 3 ayda 4.2 kilo verebilmişim çok hızlı ilerliyorum gerçekten

yaa kızlar ben de son zamanlarda şu 4 saat yemek yemeyip leptin salgılanması işine takmış durumdayım ama çok zorlanıyorum valla bana bir akıl verin ne olur;

şimdi ben 12-12.30 arası öğle yemeğimi yiyorum buraya kadar sorun yok. Ama saat 12.30dan sonra normalde benim 16.30 da yemek yemem lazım ama benim eve gidip yemek yemem 18.30 u buluyor o arada acayip acıkıyorum bir şey yemek de istemiyorum leptin için ama gözüm dönüyor dün serviste uyumaya çalışırken aklıma türlü türlü yemeğin geldiğini ve ağzımın sulanmaya başladığını fark edince çok utandım...
sizce servisteyken bir şeyler yesem mi yanıtınız evetse neler olabilir?
ayran, süt, bir avuç fındık veya ceviz veya 1 elma olabilir mi, zararı olur mu?

gelelim dün akşamın ve bu sabahın bildirimine:
eee akşam o kadar acıktıktan sonra 1 tabak ayran çorbası ile yetinemeyip, karnabahar haşlamasını bol sarımsaklı yoğurt ve tereyağıyla yiyip ardından saat 8 de koltukta uyuyup kalmışım eşim beni akldırdığında saat 01.00 olmuştu tabi yatağa geçip kaldığım yerden uykuya devam ettim, spor falan yalan oldu

sabah süt, yulaf, kuru üzüm, 2 kapsül omega 3 bugün kırıklık var üzerimde hasta mı olacam nedir sen tüm kışı hasarsız atlat dere görününce su koyuver oldu mu şimd bu?

dün akşam yediklerim
1 tabak karnıbahar yemeği
1 tabağa yakın etli bulgur pilavı
yoğurt
biraz turşu
1 avuç ay çekirdeği
1 avuç antep fıstığı

çok şükür sabah tartıda tickerımdaki kiloya ulaştım.Artık yemekleri kaşık hesabı yiyeceğim bi de kuruyemişleri dün sabah öğle akşam yedim bi daha sadece sabahları yiyeceğim zaten spor yapamıyorum extra kaloriye ihtiyaç yok

Günaydınlar;

sabah kahvaltım;
2 küçük muz, lor (zeytinyağı koydum pek bir leziz oldu), domates, 10-12 tane zeytin, 1 avuç ceviz, 2 günkurusu kayısı, 1 kuru erik, 2 omega-3

Yarım litre limonlu suyumu da içtim,
Akşam da leslie ile 3 mil yürüdüm

Canım benim de öğün saatlerim seninki gibi, hatta akşam yemeğim 19:30u bile buluyor. Ama öğlen yemeğini güzel yiyince ben çok acıkmıyorum akşama kadar, acıktığım zamanda akşama doğru ayran ya da sütlü türk kahvesi içiyorum o yeterli oluyor. Bence katı bir şey tüketme çünkü akşam da yemek yiyeceğin için aradaki süre çok az olacak. Bence eve gitmeden önce ayran, süt tüket, bir de öğlen iyice doyunca sorun kalmaz

evet canım ya Eskişehir'in çiğböreği yenmez mi yedim ve gerçekten çok midem yandı herhalde midem küçüldü 1 porsiyon çok geldi o yüzden bi daha zorlamıcam bu kadar mideyi

canım herkesin bünyesi farklı senin bünyede diyete alışmaya çalışıyodur bende ilk 2 hafta veremedim ondan sonrada gr.gr ilerliyorum bundan sonra kiloların hızlı bişekilde gitcektir .sen karataya sadık ol yeterki...

eve gidince keten tohumlu yogurt yiyorum
bence ayran içebilirsin. benim saatlerimde aynı senin gibi eve gidince keten tohumlu yogurt yiyorum yemek hazırlarken yoksa kızımın yediği seyler oluyor etrafta onları farketmeden hüpletiyorum

Ayşe Arman röpörtaj yapmış Canan Karatay'la, sanırım bir kaç günlük bir dizi yazı olacak, isteyen bir baksın Hürriyet.com.tr'ye :)

Şu çocuğa şeker vermeme kısmına takıldım yazının, bizim tanıdıklar da aynen vermediler hiç şeker, çikolata vb. yiyecekler kızlarına, en son gördüğümde 5 yaşındaydı ve deli gibi meyve yiyordu, muz yiyordu çocuk, bayılıyordu meyveye.. Kısmet olur da doğurursam bir gün, aynısını yapmayı istiyorum :)

Kizlar herkese merhaba bugun ins.tasiniyorum.o yuzdem menum berbat...
Sabah kizarmis patates azicik.peynir ceviz badem ,iki kivi ...
2.,ogunde heralde disarda tavuk salata falan yerim....
Kizlar ins.su eve yerleseyim bunlari telafi edecem...
Saphira yada tesekkurler beni aday listesine aldigi icin...

kahvaltımı yaptım saat 10:00 bitirdim.zeytinim,peynirim,fındıgım,omega3 2 kapsülüm,1 adet incirim,1 adet cevizim,maydonozum,havucum

tamam bacılar ayran veya süt içerim artık kafama yattı bu olay thanks

canan hocanın röportajı...omega 3 lerii buzdolabında saklayın diyor

40 yaş kadını için şart: Omega-3 - Ayşe ARMAN - Hürriyet

ben duymuştum onu şu meşur mehmet öz varya o da dolapta sakların yemişleri özellikle cevizi demişti...

tarcın gibi bence zarar etmez arkadasım..

tesekkür ederim

tesekkürler efenim ..

evet canım zararlı değilmiş,bundan sonra bol bol içerim kakaolu sütümü

ayran yada şekersiz süt içersen leptinin gitmez canım rahat rahat iç

aynen bende,çocuğum olursa eğer şeker,kola,peketli yiyecekler, yani zararlı olan hiçbirşeyi vermeyeceğim ona

Arkadaşlar iyi günler, ben yeni üyeyim. Ancak siteyi daha önce takip ediyordum. Bu diyeti uygulamak ve aranıza katılmak istiyorum. İnşallah sizler gibi ben de başarılı olurum. Sanırım listeye dahil olmak için her gün menü, pazartesi günleri de kilo bildirimleri yapmam gerekiyor. Uygulamalarda bana yardımcı olursanız sevinirim. Herkese şimdiden teşekkürler.

kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği(bu kuruyemiş işini çok abartıyorum o yüzden kuruyemişe biraz ara vereceğim)
1 yumurta
maydanoz ve yeşil soğan
beyaz peynir
15 zeytin
1 kase yoğurt
1 kivi
omega3 2 kapsül

bu hafta kahvaltılarımda 1 dilim ekmek yiyeceğim bakalım nasıl etki edecek:26:

hoşgeldin aramıza canım,evet dediğin gibi 2 hafta menü ve kilo bildirimi yaptıktan sonra saphiraya özel mesaj atıyosun,o seni listeye alıyo.

hoşgeldin aramıza kolay gelsin şimdiden bol bol eksiler gör tartında ...

DÜN akşamki menüm:
1 kase tarhana çorbası,
1 tane karnıyarık
2-3 kaşık nohutlu pilav :18:
bir parça helva

bu sabah malesef geç kalktım,kahvaltı hazırlayamadım işe geç kalmamak için ve 1 tane poğaça yedim...:18: olmadı biliyorum ama telaf etcem bakalım...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…