gel bacım sensız olurmu
gorucez bebemmmm
tsk masalım nasılsın tatlım
kız ne guzel seyler yıyosun sen yaw kocaman bır sana
ay cok guldum yaaa ramaska gorunmez kalemlemı yazıyon kız kımse goremıyo
gel sende katıl yarısa zeyno.nerdeyse gececem senı kız
bu yarısa uygun guzel bır ıkıncı ogunle karsınızdayım
1 tabak pırasa
1 kase kapuska
1 kase yogurt
2 kuruerık 2 omega3
canım ya ben özellikle omega 3 u duzenlı alınca kılo verıyorum gıbı gelıyor bılımsel degıl bane gore ve özellikle marincaap marka olanı alınca sankı verılıyorya gulde onu alıyorya
canım ben hamılelıkte 25 kılo falan aldım 85 e cıktım dogum sonrası 75 e ınıp takıldım sonra dıyetısyenle 60 dustum. kızım 2.5 yasında su an. ve ben 62-63 66 arası gıt geldeyım 5lı kıloları goremedım cok sıkamdım 5 gun dıyet 2 gun kacamak mısalı oluyorum . kesınlıkle gıder merak etme. hele duzenlı mekık cekılse cok daha duzgun olurda bız duzenlı yapamıyorz. ama yınede gıder merak etme
canım kakoo potasyum kaynagı. dıyetımd ekullanırdım sut kakao bazen tarcın seklınde cok etkılerdı tatlı ıstegını. ayrıca arada sut yogurt ayran yemekten korkma seker olamdıktan sonra. ayrıca benım dıyetısyenım ban demıstıkı sut urunu almak leptın salgılanmasını artırır. ben leptını gıtmesın dıye aksam sut ıcmedıgımıs ölemıstım yok bışı olmaz bır bardak sut ıcleptın salınımın artar dedıydı bilmemkı bazen ıcıyorum 10dan önce. sende ıc. ama o dedıgım kakodan. sıcak kakolar ve sıcak cıkolata dıye seyle rvar onlar degıl
kız beni hayde hayde geçersin bana baksana 3 ayda 4.2 kilo verebilmişim çok hızlı ilerliyorum gerçekten
yaa kızlar ben de son zamanlarda şu 4 saat yemek yemeyip leptin salgılanması işine takmış durumdayım ama çok zorlanıyorum valla bana bir akıl verin ne olur;
şimdi ben 12-12.30 arası öğle yemeğimi yiyorum buraya kadar sorun yok. Ama saat 12.30dan sonra normalde benim 16.30 da yemek yemem lazım ama benim eve gidip yemek yemem 18.30 u buluyor o arada acayip acıkıyorum bir şey yemek de istemiyorum leptin için ama gözüm dönüyor dün serviste uyumaya çalışırken aklıma türlü türlü yemeğin geldiğini ve ağzımın sulanmaya başladığını fark edince çok utandım...
sizce servisteyken bir şeyler yesem mi yanıtınız evetse neler olabilir?
ayran, süt, bir avuç fındık veya ceviz veya 1 elma olabilir mi, zararı olur mu?
gelelim dün akşamın ve bu sabahın bildirimine:
eee akşam o kadar acıktıktan sonra 1 tabak ayran çorbası ile yetinemeyip, karnabahar haşlamasını bol sarımsaklı yoğurt ve tereyağıyla yiyip ardından saat 8 de koltukta uyuyup kalmışım eşim beni akldırdığında saat 01.00 olmuştu tabi yatağa geçip kaldığım yerden uykuya devam ettim, spor falan yalan oldu
sabah süt, yulaf, kuru üzüm, 2 kapsül omega 3 bugün kırıklık var üzerimde hasta mı olacam nedir sen tüm kışı hasarsız atlat dere görününce su koyuver oldu mu şimd bu?
eskişehirimizin çiböreği meşhurdur benimde canım istiyordu demek midene dokundu
akşam yediklerim
zeytinyağlı pırasa
3-2 kaşık kuru fasulye
1 küçük tabak kısır
ayran
roka
3 litre su
bugün çok temizlik yaptım spora sayın
çok yoruldum çok
merhabalar ben karataya başlayalı neredeyse 1 ay oldu ama kilo gitmediii.160cm ve 60kiloyum.hayatımda ilk defa tatlı çikolata ekmek makarna pilav yemedim 1 aydır.neden böyle bna açıklama yapabilecek olan varsa sevinirim.sadece öğlen yamekleri dişarıda ama ev yapımı ve uygun yemeye çalışıyorum ondan mı acaba yaw 1 ayda hiç mi kilo gitmez......
kız beni hayde hayde geçersin bana baksana 3 ayda 4.2 kilo verebilmişim çok hızlı ilerliyorum gerçekten
yaa kızlar ben de son zamanlarda şu 4 saat yemek yemeyip leptin salgılanması işine takmış durumdayım ama çok zorlanıyorum valla bana bir akıl verin ne olur;
şimdi ben 12-12.30 arası öğle yemeğimi yiyorum buraya kadar sorun yok. Ama saat 12.30dan sonra normalde benim 16.30 da yemek yemem lazım ama benim eve gidip yemek yemem 18.30 u buluyor o arada acayip acıkıyorum bir şey yemek de istemiyorum leptin için ama gözüm dönüyor dün serviste uyumaya çalışırken aklıma türlü türlü yemeğin geldiğini ve ağzımın sulanmaya başladığını fark edince çok utandım...
eee akşam o kadar acıktıktan sonra 1 tabak ayran çorbası ile yetinemeyip, karnabahar haşlamasını bol sarımsaklı yoğurt ve tereyağıyla yiyip ardından saat 8 de koltukta uyuyup kalmışım eşim beni akldırdığında saat 01.00 olmuştu tabi yatağa geçip kaldığım yerden uykuya devam ettim, spor falan yalan oldu
sabah süt, yulaf, kuru üzüm, 2 kapsül omega 3 bugün kırıklık var üzerimde hasta mı olacam nedir sen tüm kışı hasarsız atlat dere görününce su koyuver oldu mu şimd bu?
canan hocanın röportajı...omega 3 lerii buzdolabında saklayın diyor
40 yaş kadını için şart: Omega-3 - Ayşe ARMAN - Hürriyet
Canım benim de öğün saatlerim seninki gibi, hatta akşam yemeğim 19:30u bile buluyor. Ama öğlen yemeğini güzel yiyince ben çok acıkmıyorum akşama kadar, acıktığım zamanda akşama doğru ayran ya da sütlü türk kahvesi içiyorum o yeterli oluyor. Bence katı bir şey tüketme çünkü akşam da yemek yiyeceğin için aradaki süre çok az olacak. Bence eve gitmeden önce ayran, süt tüket, bir de öğlen iyice doyunca sorun kalmaz
eve gidince keten tohumlu yogurt yiyorum
bence ayran içebilirsin. benim saatlerimde aynı senin gibi eve gidince keten tohumlu yogurt yiyorum yemek hazırlarken yoksa kızımın yediği seyler oluyor etrafta onları farketmeden hüpletiyorum
tarcın gibi bence zarar etmez arkadasım..
tesekkür ederim
tesekkürler efenim ..
Ayşe Arman röpörtaj yapmış Canan Karatay'la, sanırım bir kaç günlük bir dizi yazı olacak, isteyen bir baksın Hürriyet.com.tr'ye :)
Şu çocuğa şeker vermeme kısmına takıldım yazının, bizim tanıdıklar da aynen vermediler hiç şeker, çikolata vb. yiyecekler kızlarına, en son gördüğümde 5 yaşındaydı ve deli gibi meyve yiyordu, muz yiyordu çocuk, bayılıyordu meyveye.. Kısmet olur da doğurursam bir gün, aynısını yapmayı istiyorum :)
Arkadaşlar iyi günler, ben yeni üyeyim. Ancak siteyi daha önce takip ediyordum. Bu diyeti uygulamak ve aranıza katılmak istiyorum. İnşallah sizler gibi ben de başarılı olurum. Sanırım listeye dahil olmak için her gün menü, pazartesi günleri de kilo bildirimleri yapmam gerekiyor. Uygulamalarda bana yardımcı olursanız sevinirim. Herkese şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar iyi günler, ben yeni üyeyim. Ancak siteyi daha önce takip ediyordum. Bu diyeti uygulamak ve aranıza katılmak istiyorum. İnşallah sizler gibi ben de başarılı olurum. Sanırım listeye dahil olmak için her gün menü, pazartesi günleri de kilo bildirimleri yapmam gerekiyor. Uygulamalarda bana yardımcı olursanız sevinirim. Herkese şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?