Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

arkadaşlar kabızlık sorununu nasıl çözüyosunuz başalarda iyiydim ama şimdi kabızlık cekıyorum her yemeyimde bir tabak yeşiillik yediiyim halde..birde omega3'ü günde kaç tablet alıyosunuzz...????

yaw arkadaşlar zayıflamak bi yana benim asıl problemim doğum yaptıktan sonra karın bölgem sarkması.....
zayıflayınca geçiyor mu tecrübe edenler ne diyo ?

benim de ikiz bebekten sonra karnım çok fena sarktı, hala aynı haldeyim umarım geçer. mesela sarkma değil sezeryan göbeği ise canan hoca kitabında ' sağlıklı beslenme planına uyup insülin direncinin kırılması ile göbek yağlarının eriyeceğini yazıyordu ve yürüyüşün göbek yağlarını erittiğini bir araştırmanın gösterdiğini söylüyordu'

akşam: 1 tabak tarhana 2 kuru incir salata
sabah 1 yumurta 2 kuru incir 3 zeytin

boğazlarım hala şiş

canım bir poğaça yemek demek yarım paket margarin yemek demekmiş bende çok severdim ama bunu duyunca hiç canım çekmiyor artık

merhaba
yoğun bir sabah
ancak girebildim.

hemen menü yazıp kaçıcam

sabah
1 yumurta
lor
zeytin
çay,kahve

1,5 lt limonlu su

öğlen menüm belli 13 te yiyeceğim
giremezsem diye şimdiden yazayım

mercimek çorbası
ıspanaklı yumurta , yoğurt

kendinize iyi bakın :)))

.

herkese slm
gripten yataklara düştüm
annem hemen oıaya el attı

beni bi güzel besledi
meyve yedirdi

1 haftadır 1 tabak pirinç pilavı yemiştim ama

meyve tatlı hamur işi
bide hap alınca ben

kalbim başladı güp güp atmaya
terledim
sonra buz gibi oldum

hiç anneme çaktırmadım ama

yarım saat sonra kendime geldim

gözlerim açıldı sanki.

bugün yine diete dvam
bozmuş olsamda akşam hiç ekmek yememek beni rahatlatıyo

evt hiç kg vermedend karın yağları gider diyo

kitabı yazan yazarın öyle olmuş

bendede sezaryan göbeği var mekik çekmek lazım bence

akşam: 1 tabak tarhana 2 kuru incir salata
sabah 1 yumurta 2 kuru incir 3 zeytin

boğazlarım hala şiş
geçmiş olsun cnm çok sıcak çok soğuk içme ılık iç

kolay gelsin cnm afiyet şeker olsunn,ben de akşama ıspanak kavurması yapacağım.
benim büyük yoğunluğum bitti şükür.
ama ben benlikten çıktım hiç kg.vermeye yönelik bir girişimim yok son zamanlarda özellikle adet olunca kısa bir depresyon geçirdim..
sanırım burda 61 kg.da bırakıp artık kg.almamaya bakacağım.bir de meşhurrr göbeğimi eritmek için mekik şart.
hiç te yapamıyorum evde off
bakın görün pazar günkü kahvaltıdan sonraki resmim ve meşhur göbeğim budur

Uzun zamandan sonra menü bildirimi
günahıyla,sevabıyla

sabah evdeyken 1 küçük yerli muz,1 ince küçük parça dido,1 amasya elması

Kahvaltım:

1 kk yumurta
Yarım kırmızı biber
2-3 tane çeri domates
8-9 zeytin
Eski kaşar+beyaz peynir
Fındık içi
1 fincan çay

Ben bu arada omega3'ü kestim kaç gündür canım hiç istemiyor içmek

Ne göbeği,göbek nerede,ben göremiyorum:112:
gayet iyi duruyorsun,
kilo alma kesinlikle ,
düzenli mekikle ve birkaç karın hareketiyle zaten olay tamamdır :)

Merhaba arkadaşlar karatay iyi gidiyor çok şükür.

Sabah klasik karatay

öğlende ise 5-6 adet mercimek köftesi (zeytinyağlı)
3 yaprak kıvırcık
1 kase yoğurt yedim

ama moralim bozuldu çünkü mercimek köftesinin karataydaki akibetini bilmediğim için canım sıkıldı nedersiniz arkadaşlar mercimek köftesi zararlımı lütfen bi yorum yapında içim rahat etsin....

Aslında ekmek ve ekmek türevlerini 2 haftayı geçkindir yemediğim için bu tür bulgurlu şeyleri kendime çok görmüyorum ama yinede sizlerin yorumu önemli cezam neyse çekerim

Ne göbeği,göbek nerede,ben göremiyorum:112:
gayet iyi duruyorsun,
kilo alma kesinlikle ,
düzenli mekikle ve birkaç karın hareketiyle zaten olay tamamdır :)

Valla ben de o kadar baktım inceledim göbek diye bir şey göremedim Ceylincim çok güzel zayıflığın, kilonu korusan yeter bence, tartıda görünenden çok karşıdan göründüğün kilo önemli, canını da sıkma hiç, hayırlısıyla her şey istediğin gibi olur inşallah

valla canım şeytan bana da diyo 65 e düşme 70 te kal diyo,çok sıkıldım çünkü artık.bu beslenme şeklini tabiki ömür boyu bırakmıycam ama arada canım da bişeyler çekmiyo değil
aslında inan bana ben sende hiçbir fazlalık görmüyorum.dediğin gibi mekik çekerek,mesela haftasonları yürüyüş yaparak kilonu koruyabirsin artık.kilo konusunda
çok fazla kendini sıkmanın da bi anlamı yok aslında ceylincim.sağlıklı değerlerde olalım yeter

Öğlen yemeği mi yedim;

1 tabak kıymalı mercimek yemeği (evden getirdim yemeğimi, çoğunlukla öyle yapar oldum zaten, akşama da aynısını yicem ama olsun daha güzel yiyorum )
yoğurt, salata, 1 hurma, 1 günkurusu kayısı (bu ara canım tatlı çekiyor, o nedenle sabah ve öğlenleri birkaç tane yiyorum önceden daha az yerdim)

canım sen sıkma canını,mercimek köftesinin içinde zararlı bişey yok ki,serbest yiyebiliyoruz ayrıca.zaten 5-6 tane yemişsin.bende yiyorum çok da severim.üstelik 6 taneden fazla bile yiyorum bazen

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
bugün kan verdim sonuçlarım yarın çıkacak umarım sorun yoktur
bugün kan verdigim için iki ögün yapıyorum
sabah 9:30
2 bardak ılık su
2 dal dere otu
domates
havuç
biber
1 kk peynir
1 muz
1 yumurta
10 zeytin çok mu yemişim yaaa yazınca farkettim

Bulgur arada bir yeniyor diye biliyorum canım, çok abartmadan, yiyenler de var. Ayrıca mercimek köftesi bulgur pilavı gibi de değil mercimek de içerdiği için bulgur oranı azalmış oluyor bence. Ben de geçen hafta yemiştim hem de 5-6 taneden fazla

canım sen sıkma canını,mercimek köftesinin içinde zararlı bişey yok ki,serbest yiyebiliyoruz ayrıca.zaten 5-6 tane yemişsin.bende yiyorum çok da severim.üstelik 6 taneden fazla bile yiyorum bazen

nasılsın hemşomyiye yiye diyet psikolojisine girmeden veriyoruz yaa ne güzel demi gerçi ben 93 te takıldım kaldım ama vermeye başlarım inşallah

canım bulguru haftada 1 ölçülü şekilde yemeni tavsiye ederim..çok şişlik yapıyor ve kilo verimini engelliyor...nacizane deneyimim..

ohhh ya bende öyle tahmin ediyordum zaten kendi ellerimle yaptım yani içerisine ne koyduğumu biliyorum yağ miktarını biliyorum buyüzden öğlen yemeği niyetine yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…