canan hocanın röportajı...omega 3 lerii buzdolabında saklayın diyor
40 yaş kadını için şart: Omega-3 - Ayşe ARMAN - Hürriyet
arkadaşlar kabızlık sorununu nasıl çözüyosunuz başalarda iyiydim ama şimdi kabızlık cekıyorum her yemeyimde bir tabak yeşiillik yediiyim halde..birde omega3'ü günde kaç tablet alıyosunuzz...????
yaw arkadaşlar zayıflamak bi yana benim asıl problemim doğum yaptıktan sonra karın bölgem sarkması.....
zayıflayınca geçiyor mu tecrübe edenler ne diyo ?
DÜN akşamki menüm:
1 kase tarhana çorbası,
1 tane karnıyarık
2-3 kaşık nohutlu pilav :18:
bir parça helva
bu sabah malesef geç kalktım,kahvaltı hazırlayamadım işe geç kalmamak için ve 1 tane poğaça yedim...:18: olmadı biliyorum ama telaf etcem bakalım...:26:
benim de ikiz bebekten sonra karnım çok fena sarktı, hala aynı haldeyim umarım geçer. mesela sarkma değil sezeryan göbeği ise canan hoca kitabında ' sağlıklı beslenme planına uyup insülin direncinin kırılması ile göbek yağlarının eriyeceğini yazıyordu ve yürüyüşün göbek yağlarını erittiğini bir araştırmanın gösterdiğini söylüyordu'
geçmiş olsun cnm çok sıcak çok soğuk içme ılık içakşam: 1 tabak tarhana 2 kuru incir salata
sabah 1 yumurta 2 kuru incir 3 zeytin
boğazlarım hala şiş
merhaba
yoğun bir sabah
ancak girebildim.
hemen menü yazıp kaçıcam
sabah
1 yumurta
lor
zeytin
çay,kahve
1,5 lt limonlu su
öğlen menüm belli 13 te yiyeceğim
giremezsem diye şimdiden yazayım
mercimek çorbası
ıspanaklı yumurta , yoğurt
kendinize iyi bakın :)))
.
geçmiş olsun cnm çok sıcak çok soğuk içme ılık iç
kolay gelsin cnm afiyet şeker olsunn,ben de akşama ıspanak kavurması yapacağım.
benim büyük yoğunluğum bitti şükür.
ama ben benlikten çıktım hiç kg.vermeye yönelik bir girişimim yok son zamanlarda özellikle adet olunca kısa bir depresyon geçirdim..
sanırım burda 61 kg.da bırakıp artık kg.almamaya bakacağım.bir de meşhurrr göbeğimi eritmek için mekik şart.
hiç te yapamıyorum evde off
bakın görün pazar günkü kahvaltıdan sonraki resmim ve meşhur göbeğim budur
Eki Görüntüle 361249
Ne göbeği,göbek nerede,ben göremiyorum:112:
gayet iyi duruyorsun,
kilo alma kesinlikle ,
düzenli mekikle ve birkaç karın hareketiyle zaten olay tamamdır :)
geçmiş olsun cnm çok sıcak çok soğuk içme ılık iç
kolay gelsin cnm afiyet şeker olsunn,ben de akşama ıspanak kavurması yapacağım.
benim büyük yoğunluğum bitti şükür.
ama ben benlikten çıktım hiç kg.vermeye yönelik bir girişimim yok son zamanlarda özellikle adet olunca kısa bir depresyon geçirdim..
sanırım burda 61 kg.da bırakıp artık kg.almamaya bakacağım.bir de meşhurrr göbeğimi eritmek için mekik şart.
hiç te yapamıyorum evde off
bakın görün pazar günkü kahvaltıdan sonraki resmim ve meşhur göbeğim budur
Eki Görüntüle 361249
Merhaba arkadaşlar karatay iyi gidiyor çok şükür.
Sabah klasik karatay
öğlende ise 5-6 adet mercimek köftesi (zeytinyağlı)
3 yaprak kıvırcık
1 kase yoğurt yedim
ama moralim bozuldu çünkü mercimek köftesinin karataydaki akibetini bilmediğim için canım sıkıldı nedersiniz arkadaşlar mercimek köftesi zararlımı lütfen bi yorum yapında içim rahat etsin....
Aslında ekmek ve ekmek türevlerini 2 haftayı geçkindir yemediğim için bu tür bulgurlu şeyleri kendime çok görmüyorum ama yinede sizlerin yorumu önemli cezam neyse çekerim
Sabah klasik karatay
3 yaprak kıvırcık
1 kase yoğurt yedim
ama moralim bozuldu çünkü mercimek köftesinin karataydaki akibetini bilmediğim için canım sıkıldı nedersiniz arkadaşlar mercimek köftesi zararlımı lütfen bi yorum yapında içim rahat etsin....
Aslında ekmek ve ekmek türevlerini 2 haftayı geçkindir yemediğim için bu tür bulgurlu şeyleri kendime çok görmüyorum ama yinede sizlerin yorumu önemli cezam neyse çekerim
canım sen sıkma canını,mercimek köftesinin içinde zararlı bişey yok ki,serbest yiyebiliyoruz ayrıca.zaten 5-6 tane yemişsin.bende yiyorum çok da severim.üstelik 6 taneden fazla bile yiyorum bazen
Sabah klasik karatay
3 yaprak kıvırcık
1 kase yoğurt yedim
canım sen sıkma canını,mercimek köftesinin içinde zararlı bişey yok ki,serbest yiyebiliyoruz ayrıca.zaten 5-6 tane yemişsin.bende yiyorum çok da severim.üstelik 6 taneden fazla bile yiyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?