Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

nasılsın hemşomyiye yiye diyet psikolojisine girmeden veriyoruz yaa ne güzel demi gerçi ben 93 te takıldım kaldım ama vermeye başlarım inşallah

iyiyim hemşom sen nasılsın,geçmiş olsun,kontrol amaçlı mı kan verdin?
evet hiç diyet gibi değil bu beslenme şekli,diyetisyene gittiğim zamanlardaki gibi gözüm saatte değil artık.2 saat dolsa da bişeyler yesem derdim hep
şimdi 6-7 saatte zor acıkıyorum

Ne göbeği,göbek nerede,ben göremiyorum:112:
gayet iyi duruyorsun,
kilo alma kesinlikle ,
düzenli mekikle ve birkaç karın hareketiyle zaten olay tamamdır :)

Teşekkürler kızlar,inş.sizlerin de kendinizi iyi gördüğünüz kg.larda olmanız dileğiyle...

vallahi çok doğru söylüyorsun hatta ben bazen kendimden korkacak derecede acıkmıyorum neoluyor bana diyorum... Birde ben 2 gündür fındık veya ceviz tüketmiyorum onun yerine sabahları yer fıstığı yiyorum ama öyle 1 çay bardağı falan değil toplasan 8-10 tane onun dışındada ne ceviz ne fındık nede başka bir kuruyemiş yemedim 2 gündür. Ceviz fındık illaki gün içerisinde yemem gerekir mi? Kuru meyve olarakta inciri tercih ettim bu hafta...

valla canım bende ilk zamanlar yerfıstığı yiyodum sabahları 1 avuç kadar.sonra bıktım ve bıraktım.uzun zamandır arada yiyiyorum fındık fıstık falan,çok sevmiyorum çünkü hele ki cevizi.ama çoğu arkadaş yiyiyo,çünkü ekmekten alcağımız vitamini kuruyemişlerden alıyoruz biz...kuru meyve de tatlı ihtiyacını gideriyo ama bende günkurusu kayısıyı çok seviyorum ve onu yediğim zamanlarda fazla abarttığımı farkettim o yüzden onu da yemeği bıraktım.sende inciri kaç tane yiyiyosun bilmiyorum ama 1-2 taneden fazla olmasın ve özellikle sabahları tüket derim ben,çünkü oldukça şekerli

Arkadaşlar karataya uygun köfte nasıl yapabilirim eşim köfte istedi akşam eee malum eskiden basıyorduk ekmeği kıymanın içine ne güzel puf puf köfte oluyordu şimdi ne yapacağım eyvah

ye fıstığı soyulmuyor kavrulmayınca içi yani nasıl yiyorsunuz kıslarya

evet canım aynen dediğin gibi 1 tanesini kahvaltıdan sonra bir tanesinide öğle yemeğinden sonra yiyorum ama çok memnunum hiç kabızlık yaşamadım bu hafta

Arkadaşlar karataya uygun köfte nasıl yapabilirim eşim köfte istedi akşam eee malum eskiden basıyorduk ekmeği kıymanın içine ne güzel puf puf köfte oluyordu şimdi ne yapacağım eyvah

ben kıymanın içine yumurta,baharat,ve biraz da zeytinyağı koyuyorum sonra fırında pişiriyorum,üzerine kaşar da koyuyorum mis oluyo

canım sen semaydın dimi karıstırdım iyice idealıst leyla

valla canım ben buralarda buluyorum,kabuğundan çıkarılmış ama kavrulmamış...:44:

canım eminmisin o kabuk kavrulmadan nasıl soyulur bizim burdada var ama ayrı sölüyolar ikisindende alıyorum biri soyulmayınca kavurup yedik fırında

canım eminmisin o kabuk kavrulmadan nasıl soyulur bizim burdada var ama ayrı sölüyolar ikisindende alıyorum biri soyulmayınca kavurup yedik fırında

bende alıırken soruyorum,kavrulmadı diyolar ama:44:hatta biraz sert oluyo kavrulmadığı için.

Ceylinim fotoda süper görünüyorsun. Bence dedğin gibi iyi hissediyorsan bu kiloyu korumaya bak. Sürekli kilo vermeye çalışmak insanı geriyor(ör:ben)...Zaten senin başka stres konunda var ama bence hem diyet konusunda rahatla hem de olack mı olmayacak mı konusunu stres yapma bak kafan rahatlayınca en kısa zamanda bebiş haberini buradan ilan edeceksin inşallah...(isteyen tüm diğer arkadaşlarım gibi)

Öptüm seni çok

Ben kavrulmamışın içi kabuğunu(turuncu gibi olan kabuğu) soyamıyorum ve kabuğu ile yiyorum:26: Ama acı oluyor Bu da fazla yemememi sağlıyor

Canımm çok teşekkür ederim ben de öptüm seni çokk

Leylakçım özel msj attım sana bakabilermisinn

Geçenlerde söylemesi ayıp sucuk yemek istedim. Evde var olan sucuğu doğradım tam kalanı dondurucuya kaldıracakken etiketini gördüm bir baktım neler var diye... Sucuğun içinde dekstroz(yani ŞEKER) var arkadaşlar Canan Hoca'nın haklılığını anladım bir kez daha. Sucuğun içine kimyasal şeker konuluyorsa-ki etiketin hepsini de okuyamadım silikleşmişti- başka ambalajlı gıdalara kimbilir neler konuyor
o sucuğu da yedim ama vicdan azabından birkaç gün kurtulamadım malesef....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…