Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

slm hanımlar
1.ögün (11)
2 kayısı kıvamı yımırta
2 kahve rengi kuru kayısı
azcık beyaz peynir
1 tane yesil biber
5 tane ceviz
sekersiz cay
omega 3 2 tane 500 mg

2.ögün (17 gibi)
dünden kalan karnabahar ve yogurt olacak (yogurt benım yapımım )

merhaba kızlar
hava güzel bugün camları sildim.şimdi de kapıları sileceğim
akşamda koltukları sildim.halıları da silmiştim hava açınca evi temizlemek geldi içimden

kahvaltımıda yazayım
2 yumurtadan lorlu omlet
15 zeytin
peynir
2 dilim muz
roka
ceviz
2tane omega 3

bolca su içiyorum 2litre olmuştur.

iyiyim canım saol kanı hem kontrol amaçlı hemde başım çok agrıyor sinüzit mi var acaba diye verdim diyetisyene giderken bende aynı duyguları yaşıyordum hep açtım karatayı acıkmadıgım için çok seviyorum ..canım sen ilk başladıgın günden beri mi iki ögün yiyosun ?

güzel tarifmiş leylakcım kaç derecede nekadar süre pişiriyorsun acaba bende bu tarifi uygulayım ozaman...

canım 200 derecede falan pişiriyorum üstü kızarana kadar,sonra da kaşarı koyuyorum o da biraz kızarınca tamamdır...
Canımm çok teşekkür ederim ben de öptüm seni çokk

Leylakçım özel msj attım sana bakabilermisinn

canım benim facebook um yok ki

canım ben ilk 1 ay 3 öğün yaptım,o da acıkma korkusu yüzünden,ya acıkırsam diye öğlenleri çorba ve yoğurt yiyiyordum.sonra baktım acıkmıyorum boşu boşuna yemeyeyim dedim

ay çıldırıcam şimdi bu ne hamaratlık ya
kıskandığım tek şey temizliktir.

şimdi bankanın camlarını silmeye başlıcam
benim evi ...k götürüyor resmen
pazar temizledim ama pöf pırrrt yani.
helal sanan leylakcım

ben kıymanın içine yumurta,baharat,ve biraz da zeytinyağı koyuyorum sonra fırında pişiriyorum,üzerine kaşar da koyuyorum mis oluyo

ımmm ımmm nefüssss denemek lazım vallahi

evet canım aynen dediğin gibi 1 tanesini kahvaltıdan sonra bir tanesinide öğle yemeğinden sonra yiyorum ama çok memnunum hiç kabızlık yaşamadım bu hafta
ben 1 aydır ilk defa kuru meyve yedim o da kayısı ama benım bagırsakları acayip bozuyor ya

Ben kavrulmamışın içi kabuğunu(turuncu gibi olan kabuğu) soyamıyorum ve kabuğu ile yiyorum:26: Ama acı oluyor Bu da fazla yemememi sağlıyor

fıstık soyulsun soyulmasın ben yiyorum hiç dikkat etmemiştim :26:

genelde haftasonları yiyorum ben canım pazar günü,güvenilir bir kasaptan alıyoruz.ama hiç okumadım içinde ne var diye,bakmalı aslında
merhaba kızlar
hava güzel bugün camları sildim.şimdi de kapıları sileceğim
akşamda koltukları sildim.halıları da silmiştim hava açınca evi temizlemek geldi içimden
ohh ne güzel mis pak olmuştur evinn

ceylinnnnnnnnnn
canumm senin ki göbekse benım ki resmen bidon vallahi
anacım kafana takılcak bi göbegin yok hatta göbegin yok fıstık gibisin masallah

öğlen :1 tabak bamya evden getirdim
2 tane yer elması 2 kuru incir 3 kayısı 1 ceviz

anaaam çokmu olmuş ne

bu arada doktora gittim anbiyotik verdi ve pastil sprey falan
ne yazıkki bir tane pastil aldım ağrıdan kaynaklı

bugün spor ayakkabılarımı getirdim çıkışta eve tabanvayla gidicem

canım ben ilk 1 ay 3 öğün yaptım,o da acıkma korkusu yüzünden,ya acıkırsam diye öğlenleri çorba ve yoğurt yiyiyordum.sonra baktım acıkmıyorum boşu boşuna yemeyeyim dedim

evet bu konuda haklısın bende öğlende acıkmıyorum ama ya acıkırsam dayanamazsam diye yiyorum sonrada pişman oluyorum acıkmadan yedim diye

bu arada kuru patlıcan dolması tarifiniz varmı ben yaptım ince bulgurla
amaaaan ıyyyy pek güzel olmadı yani

yer elmasını çiğ mi yiyorsun nasıl oluyor güzel mi

aksama görüşürüz kızlar ben arkadasa gidicem kazasız atlatırım insallah :44::44::44:
ama yok yemem tam da kilo vermeye yenıden baslamısken dimi ama

evet canım çiğ yiyorum çok güzel ben çok seviyorum yararlarıda çok
süt falanda yapıyormuş gerçi benim kız 8 yaşında amma emzirsem emecek benim memişlere çok meraklı

yaaa bunu öğrendiğim iyi oldu emziren bir arkadaşım var hemen söyleyeyimde yesin bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…