Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bencede harika görünüyorsun

çok güldümgözümün önüne geldi bankacı bir hatun cam silerken

size doyum olmaz ben kaçayım kapılar bekler

akşam yemeğimide yazıp çıkayım

zeytinyağlı pırasa
izmir köfte(patates yok tabi köfteleri yerim)
fava yaptım bakalım nasıl oldu
yoğurt yerim

regl oldum canım tatlı istiyor

ben köfteyi ekmekle yapıyorum biraz azalttım
o kadardanda birşey olmaz eskiden ekmekler löp löp götürüyorduk şimdi köftenin içindeki birazcık ekmek dert oluyor
oda kişi başı ne kadar düşecek

Ben kavrulmamışın içi kabuğunu(turuncu gibi olan kabuğu) soyamıyorum ve kabuğu ile yiyorum:26: Ama acı oluyor Bu da fazla yemememi sağlıyor

hah işte esas kavrulmamış olanı senin dediğin ben çok aradım yemişçi dedi ki o çok acı olur yenmez dedi bende vazgeçtim aramaktan sen nerden buldun arkadaşım, istanbulda mısın?

ben sana hastayım arkadaşım ya bu ne hamaratlık ben bu temizliği baharda yaparım ancak o da annem gelince...

öğlen bildirimi:
porsiyon döner, az yoğurt, mercimek çorbası
esas bomba geliyor
arkadaşımız doğum iznine ayrılıyor giderken şöbiyet aldı iş yerinde dağıtmak için "ben yemem sakın ısrar etme dedim" ama "küserim bak bir tane yiyeceksin" diye ısrar kıyamet mecbur yedim ama nasıl baydı beni anlatamam
getirin ceylin in prizini
ama size söz akşam servise binmeyeceğim vapura kadar da yürüyeceğim en az 40 dk sonra da arabadan inince 20 dk mesafem var eder 60 dk bu da beni affettirir belki

Ben kavrulmamışın içi kabuğunu(turuncu gibi olan kabuğu) soyamıyorum ve kabuğu ile yiyorum:26: Ama acı oluyor Bu da fazla yemememi sağlıyor

hah işte esas kavrulmamış olanı senin dediğin ben çok aradım yemişçi dedi ki o çok acı olur yenmez dedi bende vazgeçtim aramaktan sen nerden buldun arkadaşım, istanbulda mısın?

ben sana hastayım arkadaşım ya bu ne hamaratlık ben bu temizliği baharda yaparım ancak o da annem gelince...

öğlen bildirimi:
porsiyon döner, az yoğurt, mercimek çorbası
esas bomba geliyor
arkadaşımız doğum iznine ayrılıyor giderken şöbiyet aldı iş yerinde dağıtmak için "ben yemem sakın ısrar etme dedim" ama "küserim bak bir tane yiyeceksin" diye ısrar kıyamet mecbur yedim ama nasıl baydı beni anlatamam
getirin ceylin in prizini
ama size söz akşam servise binmeyeceğim vapura kadar da yürüyeceğim en az 40 dk sonra da arabadan inince 20 dk mesafem var eder 60 dk bu da beni affettirir belki

Merhabalar,

Sabah

2 haşlanmış yumurta
Bir tutam maydanoz
Bir avuç fındık
2 zeytin
süzme yoğurt

Ihlamur 2 fincan

Öğle

Bir kepçe kuru fasulye
Fırında yumurtalı karnıbahar
yoğurt
tere, roka
Ihlamur bir fincan

Bugün internet bağlantısında sıkıntı vardı ancak girebildim nete

Akşamı da yazayım
kuru fasulye
bulgur pilavı
kereviz salatası

Eveeet hiç kaçamaksız 3 günüm de geçti
Yürüyüşüm bugün 1 saatti.

bu arada kuru patlıcan dolması tarifiniz varmı ben yaptım ince bulgurla
amaaaan ıyyyy pek güzel olmadı yani

Canım, annem pilavlık bulgurla yapıyor ince ile değil. Normal lahana sarması içi gibi hazırlıyor içini, çiğden değil biraz pişiriyor, kıyma da bazen koyuyor. Patlıcanları da biraz haşlayıp, içini dolduruyor çok sıkı olmayacak şekilde.

Ben tek başıma yapmadım hiç de annemle yaptık sadece ondan annemin yaptığı şekilde anlattım :93:

selam güzeller

dünkü menüm:

sabah:
2 yumurta+1 yumurta beyazı kk
1 kk az tuzlu lor
3 çay
2 ad. omega 3 kapsül

öğlen:
2 ad. haşlama baget (derisiz)
½ kase yoğurt

akşam:
çok az yağlı ciğer kavurma (çiğ haliyle 150-200 gr kadar)
½ kase yoğurt
4 ad. kornişon

gece yatmadan önce 20 dk leslie

bugünkü menüm:

sabah:
2 yumurta beyazı (sarılarını kızıma yedirdim ve başka yumurta kalmamış)
1 kk az tuzlu lor
2 kapsül omega 3

ara:
az tuzlu ev ayranı

öğlen:
125 gr. kıyma+½ soğanla baharatlı kıyma kavurması
½ kase yoğurt
3 ad. kornişon

akşama ne yicem kesin değil ama eşim tavuk ve makarna istedi.ben de tavuk kısmında yer,yanına yoğurdumu eklerim yine

gece de yatmadan yine leslie yaparımm

bugün akşam ye ye doymadım,2 gündür doymak bilmiyorum yahu,nedendir acep?

1.öğün:
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 dilim peynir
3 dilim pastırma
2 zeytin

2.öğün:
1 tabak kıymalı nohut
3-4 kaşık bulgur pilavı
1 küçük tabak brokoli
yarım kase yoğurt
birkaç tane acı biber turşusu

spor:45 dk yürüdüm

canım doyana kadar yemeliyiz nihayetinde,sakıncalı şeyler yok menülerinde
Belki sabah zeytini biraz daha fazla yesen iyi olur,hatırlar mısın loxandra ne çok zeytin yerdi (ah ah özledik onu ) Hem yemiş te yememişsin (kafiyeli oldu)
Ya da şöyle yap iki öğünün arasında süt-yoğurt gibi şeyler tüket yanında birazcık yemişle?

Papadiya,şekerkız,famir nerelerdeler???

ceylinim cok güzel görünüyorsun bence kalan göbegide mekikle halledebilirsin bence ama karatayı bırakma sakın hepimiz tekrar korumada birleselim

Kızlaaaar kitabı hala alamadığımdan sizden otlanıp duruyorum bilgileri, umarım kızmıyorsunuzdur :))

Omega 3 haplarından erkeklerin de kullanması uygun mudur bu diyeti uygularken, bir şey var mı buna dair Karatay'da? Eşime çaktırmadan birazını uygulatıyorum da, artık işi kahvaltısından akşam yemeğine kadar sıkı tutmaya sıra geldi, yardımınıza ihtiyacım var :)

ben normalde zeytin de peynir de yemezdim canım,hatta yoğurt daama artık yiyiyorum karatay diyeti sayesinde.canım istemediği zaman zeytini zorlamıyorum yemek için.ne zamandır kuruyemiş de yiyemiyorum onlardan da bıktım.aslında aralarda hiç acıkmıyorum ama yemek saatinde birden gözüm döndü
bugün papadiş hiç gelmedi buralara,gezmeye gitti galiba...famir de uğramıyo ne zamandır.loxi zeytin güzelimizdi zaten o da gitti

omega 3 ün hiçbir sakıncası yok canım eşin de kullanabilir.benim eşim de kullanıyo

canımcım ıddıamız devam dımı caymadın

afıyet olsun canım yuruyusunude yaptın ben dun yapmadım bugunde bakacaz artık reglkende hıc canım ıstemıyo yurumeyı

TEBRİKLER CANIM

Benim bu akşam menüm kısmetse şöyle olacak kızlar :

Mercimek çorbası
Sarmısaklı yoğurtla ıspanak kavurması
Sonrasında "Seksenler" dizi keyfi:126:
bende bendeee seksenler super yaaa

geldım ceylınım

leylakcım ben bırkac kez gıtmıstım arkadaslara kahvaltılara bılıyosun bugunde ben davet ettım ancak gırebıldıım

kahvaltım

melemen
yumurta
zeytın
peynır
1 parca sosıs
suzme yogurt
1 catal helva
yesılcay
omega3

ıkıncı ogun

1 tabak pırasa
1 tabak yogurt(keten tohumu maydanoz ılavelı)
1 kase mercımek corba
yesılcay
omega3
turk kahvesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…