Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ıyı aksamlar ceylıncım

kızlar bısey sorcam reglın yarın 3.gunu tartılsammı vucut topladıgı suyu atmısmıdır?

canım çok saol
bide öle deneyeyim
yahu o kadar özendim

Herkese iyi akşamlar, Bu da benim ilk menüm. (inşallah devamı gelir.!)
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim beyaz peynir, domates, 4 zeytin, 1 kivi, yer fıstığı
öğle: kıymalı yumurta, salata, yoğurt
ara : 1 avuç badem, 2 kuru kayısı
akşam: nohutlu salata, 2, 3 kaşık bulgur, yoğurt
30 dk yürüyüş

canımcım ıddıamız devam dımı caymadın
tabisiiiii menümden belli değil miiii açıııımmmmmm tekrardan leslie ye de başladım
ıyı aksamlar ceylıncım

kızlar bısey sorcam reglın yarın 3.gunu tartılsammı vucut topladıgı suyu atmısmıdır?
canım bence tartılma sonuç yanıltıcı olur.yani benim 10 gün sürüyor ya,belki bana öyle geliyordur.senin düzenini bilemem
79 u gorup moral bulmak ıstıyorum yaaaaa:18::18::18::18:

oy oy oy inşallah canım inşallahhh
ben de çok istiyorum 79.9 da olsa görmek istiyorummm

hoşgeldin fzgun
tebrik ederim çok güzel bir menü afiyet olsun

İyi akşamlar arkadaşlar,bende sizler gibi kilo vermeyi çok istiyorum
bugünkü menümü yazayım
,sabah midem pek hoş değildi,hele yumurtayı hiiiiç düşünemedim
SABAH 1 kepçe tarhana çorbası,biraz çubuk kraker,hurma
ÖĞLEN çorba,dolma,2 kaşık yoğurt,salata,1 muz
AKŞAM yumurtalı kabak ve yoğurt yicem
SPOR 1 saat yürüyüş yaptım,bol su ve yeşil çayımı da içtim...

Son düzenleme:

ıyı aksamlar ceylıncım

sağol canım sana da afiyet olsun.bence tartılma canım birkaç gün daha bekle.reglden dolayı fazla çıkarsan da moralin bozulmasın boşu boşuna

iyi akşamlarrr canlarrrr

menümmm
1. öğünn

1 kk haşlanmış yuurta
peynir
zeytin
domates
bitki çayı
1 portakal
kuru üzümm

2. öğünn

1 kase börülce çorbası
kurutulmuş y.fasulye salatası
ayran- turşu

tamam canım bıtene kadar beklıyım

sağol canım sana da afiyet olsun.bence tartılma canım birkaç gün daha bekle.reglden dolayı fazla çıkarsan da moralin bozulmasın boşu boşuna
haklısın beklıycem bırkac gun daha

afıyet olsun canım

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ......2. Öğün(ıkındı vaktı) mercımeklı kofte,sebze kozleme yemegı,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul.................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 1saat ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum(elımdekı cantalarda verdıgım kılo kadar yuk vardı ayrıca,boylece 120 kg ıkenkı kılo verme hızım dusmedı hanımlar), oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a2111.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 37
  • $a2333.webp
    15 KB · Görüntüleme: 33
hah işte esas kavrulmamış olanı senin dediğin ben çok aradım yemişçi dedi ki o çok acı olur yenmez dedi bende vazgeçtim aramaktan sen nerden buldun arkadaşım, istanbulda mısın?

Evet İstanbul'dayım ama ben ara tatilde Ankara'dan almıştım. Burada fırsatını bulsam Mısır Çarşısı'na gidip bakacağım, bulursam buradan ilan ederim

Yürüyüş yapıldı mı bakalım şöbiyet sonrası

cnm vücut kitle indeksinden anladığım kadarıyla boyun 1.76 falan ve şu anki kilon bile çok ii daha doğrusu olmak istediğin kilo çok az geldi bana çok zayıf olmaz mısın 55 le. yada ben mi yanlış hesapladım? ya da sen mi yanlış yazdın? bilemedim:44::44::44:

slm arkadaşlar unutmadan burkanscetin arakadaşıma merak ettiğimi sorim dedim. neyse bu gün sabahtan arkadaşa gittim yeni geldim. ve çok az bozdum neyseki. hiç yoktan iidir.
sabah
klasik karatay
öğlen
bir iki adet kuru pasta
şekersiz yeşil çay
akşam
ızgara köfte (250 gr)
ayran
salata

rumuz:burkanscetin
başlangıç tarihi:25.01.2012
başlangıç kilo:68
geçen haftaki kilo:63,5
şimdiki kilo:63,5
fark:0
toplam fark:4,5
boy:1.58
hedef:55
oran : %0
Sanırım regli olduğumdan dolayı

mesajına baktım cnm. dediğim gibi bir hata var. neyse önemli değil önemli olan kilo vermek. kolay gelsin hepimize.

gececi karataycılar nerdesiniz
söz verdigim gibi kacamak yapmadım ancak aksam 7 de gelebildim
8 olmadan yimegimi yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…