kıymalı nohut+ acı biber turşusu ... enfes iştah açıcılar... olsun canım çok yememişsin ki...bugün akşam ye ye doymadım,2 gündür doymak bilmiyorum yahu,nedendir acep?
1.öğün:
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 dilim peynir
3 dilim pastırma
2 zeytin
2.öğün:
1 tabak kıymalı nohut
3-4 kaşık bulgur pilavı
1 küçük tabak brokoli
yarım kase yoğurt
birkaç tane acı biber turşusu
spor:45 dk yürüdüm
hayırrrr.... gül bitiminden 3 gün sonra en güzel sonuç çıkıyor diyordu.. yanlış hatırlamıyorsm... lahmacun şööle bi hafta daha beklycek galiba...ıyı aksamlar ceylıncım
kızlar bısey sorcam reglın yarın 3.gunu tartılsammı vucut topladıgı suyu atmısmıdır?
Herkese iyi akşamlar, Bu da benim ilk menüm. (inşallah devamı gelir.!)
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim beyaz peynir, domates, 4 zeytin, 1 kivi, yer fıstığı
öğle: kıymalı yumurta, salata, yoğurt
ara : 1 avuç badem, 2 kuru kayısı
akşam: nohutlu salata, 2, 3 kaşık bulgur, yoğurt
30 dk yürüyüş
Menü
1.öğün:
1 muz
1 çb. ceviz
1kayısı ve 1 incir kurusu
kako
1 fincan süt
1 çk. ktn thm yag
1 tane 1000 mg omega 3
2. Öğün:
1,5 porsiyon yürek kavurma
salata
yogurt
1 çk keten thm yag
1 tane 1000 mg omega 3
Sıvı:2-2,5 lt su..1 fincan biberiye çayı
Spor:50 dak yürüyüş..
çok güzel inceldim kızlar ya.. keşke foto koyabilsem.. hiç tartıda gözüken kilo degil.. sporun faydası bu olsa gerek... bide alışkanlık oldu.. bugün balkonları bile ovdum tabiri caizse.. evle bütünleştim temizlik yapcam diye... canım çıkardı normalde.. ama gene kalkıp 50 dak yürüdüm.. beni böyle fit gösteren bişeyi bırakmak işime gelmiyor.. 38 bedenlerin bazısı hafifçe bol bile oluyor...
harikasın canım bu ne enerji ben hala iyilesemedim hiç hareket edesim yok gerci benım ufaklık yetiyor
foto koysan bakar içmiz acılırdı vallahi
eşimle çok konuştuk bunu.. kendine göre haklı bi kısmında bende hak veriyorum... belki kısmet olursa karatycılar günü yapar orda buluşur görüşürüz... yazın bi gezi ayarlasak mesela..fena fikir değil demi...
İyi aksamlar, umarım işinize yarar..
Vücudunuzdaki 75 trilyon hücrenin ideal bir çalışmaya daKAZENhil olduğunu garanti etmenin bildiğim tek bir yolu vardır ve bu trambolindir. Küçük, alçak bir trambolinde çalışmak, ağırlığı ve hareketi tüm vücuttaki her bir hücreye uygular ve bu da daKAZENha güçlü, daha esnek, daha sağlıklı ve daha zayıf olmanın en etKAZENkili yoludur! Hücreler genişler ve bir trambolinin üzerinde zıpKAZENlarken dikey bir hareketle (yukarı ve aşağı) iletişime geçer. ZıpKAZENlamadan gelen hızlanma ve yavaşlama vücut içinde basınç deKAZENğişimleri yaratır ve hücre zarlarına karşı onları uyaran ve güçKAZENlendiren artmış bir ağırlık oluşturur. Bütün hareketler bir çeşit hücresel masaj sağlar ve bu da dolaşımı hızlandırır, kan daKAZENmarlarını açar ve tıkanıklıkları giderir, lenflerin boşaltımını geKAZENliştirir ve hücre zarını güçlendirir. Sadece kaslarınız değil büKAZENtün vücudunuz sağlık kazanır, temizlenir ve güçlenir hücresel seviyeden başlayarak içten dışa doğru.
Trambolin bildiğim en uygun, metabolik olarak en etkili ve asit yok eden egzersiz çeşididir. Bütün vücudu güçlendirir, doKAZENlaşımı hızlandırır, sindirimi ve boşaltımı kolaylaştırır, kalbi koKAZENrur, endokrin sistemini ve böbrek üstü bezlerini destekler, tiroKAZENit fonksiyonlarını geliştirir, âdet görme ile ilgili problemleri haKAZENfifletir, kasları güçlendirir, kemik yoğunluğunu artırır, stresi azaltır, lenf sistemini pompalar, hücre büyümesini ve onarımıKAZENnı destekler, bağışıklık sistemini güçlendirir, hastalıklarla savaKAZENşır ve yaşlanma belirtilerini yok eder. Bir egzersizden başka ne istersiniz?
Peki ya bunlara ne dersiniz? Trambolin vücut yağ seviyesini azaltır; bacakları, kalçaları, karnı, kolları ve basenleri sıkılaştı-rır; çevikliği artırır; dengeyi geliştirir; dayanıklılık verir ve enerKAZENjinizi artırır. Ayrıca diğer atletik çalışmalarda performansınızı geliştirir. Ve bunların hepsi, diğer tür egzersizlerin stres etkisiKAZENne maruz kalmadan gerçekleşir. Trambolin metabolizmayı uyarır, etkin bir şekilde kalori yakar ve daha da önemlisi asitleKAZENri cilt ve diğer boşaltım organlarından atar. Trambolin obezi-teyle savaşır!
Trambolin, eş zamanlı bir şekilde asidik vücut yağını azalKAZENtan ve aerobik egzersizle vücut dokularını sıkılaştıran bildiğim en iyi yoldur.
Trambolinin üzerinde, yerçekimine karşı zıplarsınız. Sert zemine basmadığınız için de eklemlerde travmaya yol açabileKAZENcek hiçbir şey yoktur. Sürekli yerçekimi gücüne karşı çalışmak, zıplama noktasında ağırlığı değiştirmek ve yerde iki kat yerçeKAZENkimini hissetmek, asidik atık maddeleri hücrelerden dışarı pompalamak ve oksijen ile diğer besinleri kan dolaşımına yolKAZENlamak üzere bir itme hareketi oluşturur. Bunun pek çok faydaKAZENsı vardır; önemli birkaç tanesini ayrıntılı olarak anlatacağım:
Trambolin kalbiniz için faydalıdır: Hedef kalp hızınıza tabii ki trambolin üzerinde ulaşabilirsiniz. Trambolinin aerobik etkisi koşu yapmanın önüne geçer. Bunun da ötesinde, tramKAZENbolin kalbinizi iki şekilde güçlendirir: Kas sağlığını ve kalitesini; ayrıca her atış sırasında kanı kalpten dışarı yollarken kas lifleKAZENrinin iletişimini artırır. Trambolin ayrıca asit fazlasını atarak kolesterolü ve trigliserit seviyesini düşürür, tansiyonu düzene sokar. Ve kalbinizin dinlenirken daha yavaş atmasını sağlar, bu da onun kolay ve etkili bir şekilde çalıştığı anlamına gelir. DüKAZENzenli trambolin çalışması, en azından haftada beş gün on beş dakika çalışmak, sizi kalp krizine karşı korur.
Trambolin toksinleri atar: Trambolin hareketi lenf sistemiKAZENni uyarır, vücudun metabolik artıklarını atmasına yardım eder ve hücrelerde oluşan asidik toksinlerden ve diğer atıklardan kurtulmanızı sağlar. Dolaşım sisteminde, kalbin olduğu gibi lenf sisteminin kendine ait bir pompası yoktur. Lenf damarları boyunca sıvıları atmanın sadece üç tane yolu vardır: yerçekimi basıncı, lenf masajı.egzersiz ve hareket nedeniyle kasların kaKAZENsılması. Trambolin etkin bir şekilde bu üçünü de gerçekleştirir.
Trambolin sinir sistemini dengeler: Egzersiz, stresten kurKAZENtulmak için harika bir yoldur. Trambolinin tekrarlayan zıplama hareketiyle sizi tam bir rahatlığa ulaştıracak trans benzeri bir durum yaratan ek bir faydası vardır. Meditasyon veya hipnoz gibi olabilir. Yararlarını sadece zıplarken değil tüm yaşamınızKAZENda görürsünüz. Çevresel, fiziksel, duygusal ve zihinsel strese karşı daha dayanıklı olursunuz. Trambolinde çalışan müşteriKAZENlerim bana daha iyi düşündüklerini, daha uzun çalıştıklarını ve daha kolay öğrendiklerini söylüyor. Ayrıca da daha kolay rahatKAZENladıklarını, daha iyi uyuduklarını ve kendilerini daha sakin ve rahat hissettiklerini de ekliyorlar. Egzersizin onlara zindelik verdiğini ve kendilerini mutluluk hissiyle doldurduğunu söylüKAZENyorlar.
Trambolin kas geliştirir: Trambolin kasların eşit bir güçle tam hareketlerine ulaşmasına izin verir ve bu da San Diego KaKAZENliforniya Üniversitesi’nde fiziksel eğitim departmanında rehaKAZENbilitasyon araştırması yönetmeni Profesör James VVhite’a göre en iyi yoldur. Trambolin, kas hücrelerine sinir dürtüsü göndeKAZENriminin koordinasyonunu geliştirir, bunun anlamı kasların daKAZENha etkili ve etkin bir şekilde çalışmasıdır. Dr. White’ın da belirtKAZENtiği gibi, trambolin, ağırlığınızı uygun bir şekilde kaldırmayı öğrenmenizi sağlar, vücut pozisyonunuzun farkına varırsınız, dengenizi geliştirirsiniz ve bu sadece genel anlamda faydalı olKAZENmakla kalmaz, aynı zamanda sahip olduğunuzu gücü kullanKAZENmanızı sağlar.
Bütün bu yararlar, haftada en az beş gün on beş dakika trambolin kullanan insanlar için mümkündür. Trambolinde çalışabilecek herkes için hem de. Her yaş grubuna uygundur -yaşamınız boyunca keyfini çıkarabileceğiniz bir egzersizdir. Trambolin şimdiki form seviyenize uyarlanabilir sonra sizi daKAZENha da ileriye götürür. Çalışmanın yoğunluğunu, ne kadar kuvvetle zıpladığınıza ve ayaklarınızı minderden ne kadar yükseltKAZENtiğinize bağlı olarak kolay bir şekilde ayarlayabilirsiniz. Tram-bolin güvenli, uygun ve ucuzdur. Sizi yormadan veya hücreleKAZENrinizi yeterli oksijenden mahrum bırakmadan ideal bir aerobik etki yaratır, işte bu kadar basit, bilinen en etkili hareket biçimiKAZENdir. Ayrıca, zıplamak eğlencelidir.
bigiler harika... ama çocuklar için güzel gibi...mesaj trambolin ve kazen dolu... neden kazen acaba.. :44:
yaa. işte tv seyretmemenin zaraları... ben kaçırdım desene... olsun iki kitabınıda okudum ama.. diye kendimi teselli edym... napim.. .32:canan hoca kenan ercetıngozun konuguya ondan 100 zıyaretcı oldu burda
tam aksıne.çocuklar ıcın degıl, ben aldım..kucuk caplı trambolin.ben 32 yasındayım.herkes kullanabılır...kazen ne demek bılmıyorum ben bı sıteden alıntı yaptım..ınan bana yetıskınler de yapıyo..ınanılmaz bı egzersız bıcımı
Burasi harika yaaa 104 kisi bakiyor suan inanamadim, bende burdayim artikin
yaa. işte tv seyretmemenin zaraları... ben kaçırdım desene... olsun iki kitabınıda okudum ama.. diye kendimi teselli edym... napim.. .32:
yaa oda satılyor demek... ne biliyim hep oyun alanlarında görürdk yanii... bayılırım ben zıplamaya.. komik ama hala zıplarım öylesine.. evde yer olsa oda iyiymiş yani... tam benlik.. oglumdan fırsat buldukça zıplardım mesela ne güzel olurdu...
binlerce kişi aynı anda zayıfliciz bi akım bu yahu
hos geldin hanni..
Hosbulduk cnm, bayildim ben buraya oku oku bitmiyor benim vericem 5 kilo var ama sanki vucudumda kalmaya yemonetmisler gitmio gece ne kadar yemesemde,
insülin leptin direncin gelişmişse bu olabilir... karatayla beslenirsen bu direnci kırasın istediğin kiloya da gelirsin Allah ın izniyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?