Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Insulin leptin ne demek cahilligimi bagisla, bende bu diyeti yapmayi cok istiyorum, ama yutrdisinda oldugum icin kitabi nerden bulcami bilmiyorum artik sizleri takip ederim:44:

leptin zayıflamayı saglayan hormon insülin zayıflamaya engel ..
insülin direnci var ise bu diyetle kırılıyor ve sık acıkma olayı ortadan kalkıyor .
ögün aralarını 4 saat tutuyoruz ve aksam 8 den sonra ayran ,süt,su cay dısında hiç birsey yemiyoruz ki
leptin calıssın ve zayıflama gerceklessin .. acıklayıcı olabilmişimdir insallah..

kitabı netten bulabilirsin .. burayı takip etmekte sana cok fayda saglayacaktır senın gibi yurt dısında
olan arkadaslar var burada inşallah basarırsın tatlım

Cok tesekkur ederim cnm, gercekten aciklayici oldu her ogunden sonra 4 saat yemiyorsunuz bisey degilmi? Tmm cnm uyguluycam sizlerden alintilarla:) demekki bende insulin direnci var demekki oyuzden veremiorum ama kiricam bu direnci. Cok cok saol verdigin bilgiler icin

iborant tebrikler

darisi bizlere insallah:) benim sorum var kizlar, bugun ilk haftamdayim tam 1 hafta oldu karataya ama arti 1.800 kg eksik gosteriyor simiden normal mi su kaybi mi ? degisebilir mi sizce? yoksa artik geri gelmez mi bu sekilde devam edersem.

rica ederim kafana taklın seyler olursa sorabilirsiniz müsait olan bütün arkadaslar cevaplarlar ..

Biraz geç oldu ama yine de bugünkü menümü yazayım.
1.öğün:
1 yumurta
2 zeytin
Biraz peynir
2 kuru kayısı
1 ceviz.

2. öğün.
1,5 tabak kırm. mercimek çorbası
1 kase yoğurt (ev yapımı-keten tohumlu)

Yüzümde sivilceler çıktı birkaç tane. Ben de ceviz yemiyorum. Yumurtayı da 1'e indirdim. Yetiyor çünkü..

giden su ve ödemlerdir ama her diyette ilk verilenler budur..
beslenme sekline devam eder bol su içer ve sporla desteklersen haftada 1 kg verirsin ..
dikkat eden arkadaslar haftada 1 kg yi rahatlıkla veriyor..

Tamam cnm aklima geldikce sorarim yarin malzemerimi aliyim basliycam insallah,ekmek sifirdemi hic yemiyoruz

evet tatlım ekmek sıfır ..
ama onun yerine ceviz fındık fıstık gibi yemişleri tüketiyoruz ...
örnegin sabah 2 yumurta avuc içi kadar peynir
10-15 tane zeytin salatalık domates ...
aksam ekmeksiz evinde hazırladıgın yemek
patates ,pirinc yasak
bulgur dikkatli tüketilebilir gibi ..

as yam boy mac? big de ne kdr sure verdin acaba 10 kg yu canim ?

boy 1.65
yas 24
verdigim kg 12
tickerimi degiştirmedim 70 olunca degiştircem..
4 ay gibi bi sürede verdim
ama bıraktıgım dönemler oldu bıraktıgım da kg almadım ama
hemen geri döndüm bu beslenme seklıne .
dedigim gbi dikktlı uygulanırsa rahatlıkla kg veriliyor hemde saglıklı
beslneılmıs oluyor

biz hergün buradayız yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
leptin 00.02 ve 00.05 arası derin uykuda cok fazla etkili oldugu
için uyumam lazım kızlar herkese iyi geceler .... bol leptinli geceler..

tebrik ederim arkadaşım çok ii net ve kısa bir açıklama. işte karataycım bilinçli konuya hakim arkadaşım olucak olucak inşallah

asyam sagol cevabin icin gercekten moral oldu benim icin. daha once hayatimda diyet yapmadim. o yuzden hicbir fikrim yoktu odem mi giden kilo mu. ama bu beslenme sekline bayildim. insallah ben de senin gibi ayda 3 kg filan veririm, super olur. toplam 7 kg filan vermek istiyorum. boyum 1 67. suanki kilom 67.5. benim tek sorunum tatli. her zaman oyleydi. tatliya cok duskunum. yemek yemesem olur ama tatli isterim. bu diyette de gun kurusu yok burda, yurt disindayim. normal kayisiyi sewmiyorum, midemi bulandirio. hurma yiyorum bende, ama biliyorum ki sekeri cok. o nedenle gunde 1 ya da 2 tane izin verdim kendime, incir de cok sekerli diye yemedim daha hic o da olabilir. nutella filan eve girmiyor 8 aydir. tatli olayini asarsam tamamdir bu is.

Masallah canim ilk hafta icin cok iyi kilo vermissin.darisi basima....
Kahvaltim 1.5 ,yumurta kasar zeytin badem ceviz bir parca ekmek....simdide yesil cay iciyorum...sonrada ev islerine basliycam.....

Günaydın uykucu kızlar :80:

işe geldim kahvaltımı yaptım bile

1 yumurta, 1 küçük muz
1 domates, 9-10 zeytin, lor zeytinyağlı
az yoğurt k.t.
bir avuç ceviz, 2 gün kurusu kayısı, birkaç siyah kuru üzüm
2 omega-3

ayyy amma çok yemişim, yaz yaz bitmedi

akşam da leslie ile 5 mil yürüdüm, yuppiiiii

günaydın kısceler nasılsınız?

1.öğün
4 yumurtadan omlet bıras beyaz peynır
buyukce bırdak cay
1 adet kuru incir

4. gün
klasik karatay kahvaltısı
öğle 1 kase yoğurt çorbası buğdaylı
akşam menemen
5. gün
kalasik karatay kahvaltısı + 1 adet muz
öğle bol marullu tavuk salatası ve yoğurt

ara- 1 adet greyfurt

akşam; biber ,domates tavuk tandır

bu kadar günde bile 2.200 gr gitti

hadi bakalım kolay gelsin..

Günaydınnlaar kızlaarrr,

Sabah
Bir bardak süt
1 küçük muz

bu sabah az yedim biliyorum. Canım sıkkınken fazla bişey yiyemiyorum
Biraz toparlayınca yiyeceğim inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…