Insulin leptin ne demek cahilligimi bagisla, bende bu diyeti yapmayi cok istiyorum, ama yutrdisinda oldugum icin kitabi nerden bulcami bilmiyorum artik sizleri takip ederim:44:
leptin zayıflamayı saglayan hormon insülin zayıflamaya engel ..
insülin direnci var ise bu diyetle kırılıyor ve sık acıkma olayı ortadan kalkıyor .
ögün aralarını 4 saat tutuyoruz ve aksam 8 den sonra ayran ,süt,su cay dısında hiç birsey yemiyoruz ki
leptin calıssın ve zayıflama gerceklessin .. acıklayıcı olabilmişimdir insallah..
Cok tesekkur ederim cnm, gercekten aciklayici oldu her ogunden sonra 4 saat yemiyorsunuz bisey degilmi? Tmm cnm uyguluycam sizlerden alintilarla:) demekki bende insulin direnci var demekki oyuzden veremiorum ama kiricam bu direnci. Cok cok saol verdigin bilgiler icin
iborant tebrikler
darisi bizlere insallah:) benim sorum var kizlar, bugun ilk haftamdayim tam 1 hafta oldu karataya ama arti 1.800 kg eksik gosteriyor simiden normal mi su kaybi mi ? degisebilir mi sizce? yoksa artik geri gelmez mi bu sekilde devam edersem.
Tamam cnm aklima geldikce sorarim yarin malzemerimi aliyim basliycam insallah,ekmek sifirdemi hic yemiyoruz
rica ederim kafana taklın seyler olursa sorabilirsiniz müsait olan bütün arkadaslar cevaplarlar ..
as yam boy mac? big de ne kdr sure verdin acaba 10 kg yu canim ?
leptin zayıflamayı saglayan hormon insülin zayıflamaya engel ..
insülin direnci var ise bu diyetle kırılıyor ve sık acıkma olayı ortadan kalkıyor .
ögün aralarını 4 saat tutuyoruz ve aksam 8 den sonra ayran ,süt,su cay dısında hiç birsey yemiyoruz ki
leptin calıssın ve zayıflama gerceklessin .. acıklayıcı olabilmişimdir insallah..
boy 1.65
yas 24
verdigim kg 12
tickerimi degiştirmedim 70 olunca degiştircem..
4 ay gibi bi sürede verdim
ama bıraktıgım dönemler oldu bıraktıgım da kg almadım ama
hemen geri döndüm bu beslenme seklıne .
dedigim gbi dikktlı uygulanırsa rahatlıkla kg veriliyor hemde saglıklı
beslneılmıs oluyor
biz hergün buradayız yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
leptin 00.02 ve 00.05 arası derin uykuda cok fazla etkili oldugu
için uyumam lazım kızlar herkese iyi geceler .... bol leptinli geceler..
Hosgeldin canim.suankac kilosun ne kadar vermeyi dusunuyorsun?Tamam cnm aklima geldikce sorarim yarin malzemerimi aliyim basliycam insallah,ekmek sifirdemi hic yemiyoruz
asyam sagol cevabin icin gercekten moral oldu benim icin. daha once hayatimda diyet yapmadim. o yuzden hicbir fikrim yoktu odem mi giden kilo mu. ama bu beslenme sekline bayildim. insallah ben de senin gibi ayda 3 kg filan veririm, super olur. toplam 7 kg filan vermek istiyorum. boyum 1 67. suanki kilom 67.5. benim tek sorunum tatli. her zaman oyleydi. tatliya cok duskunum. yemek yemesem olur ama tatli isterim. bu diyette de gun kurusu yok burda, yurt disindayim. normal kayisiyi sewmiyorum, midemi bulandirio. hurma yiyorum bende, ama biliyorum ki sekeri cok. o nedenle gunde 1 ya da 2 tane izin verdim kendime, incir de cok sekerli diye yemedim daha hic o da olabilir. nutella filan eve girmiyor 8 aydir. tatli olayini asarsam tamamdir bu is.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?