Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kahvaltım:
8-10 tane zytin__5 ceviz_1 kuru pasta__maydanoz__2 kaşık helva__2 yumurta
ben her sabah 2 kaşık helva atıyorum ağzıma yazmayı unutuyorum bazen ama sizce bundan dolayı kiloyu verememe olur mu

ilk haftalarda ödem gidiyor ama uyarsan diyetine ve sporuna haftada 1 kg. en az verebilirsin.
yurtdışında olan bir arkadaş organik marketlerden günkurusu kayısı aldığını söylüyordu.
hurmalar şekerlendirilmiş olabilir.bence onun yerine kuru erik te alabilirsin O DA ÇOK GÜZEL...
MAŞŞALLAH HARİKASINN
günaydın kısceler nasılsınız?

1.öğün
4 yumurtadan omlet bıras beyaz peynır
buyukce bırdak cay
1 adet kuru incir
GÜNAYDIN CNM İYİDİR SEN NASILSIN ?
OMLETTE COŞMUSSUN OH OH
Günaydınnlaar kızlaarrr,

Sabah
Bir bardak süt
1 küçük muz

bu sabah az yedim biliyorum. Canım sıkkınken fazla bişey yiyemiyorum
Biraz toparlayınca yiyeceğim inş.
HAYROLA TATLIM ???
kahvaltım:
8-10 tane zytin__5 ceviz_1 kuru pasta__maydanoz__2 kaşık helva__2 yumurta
ben her sabah 2 kaşık helva atıyorum ağzıma yazmayı unutuyorum bazen ama sizce bundan dolayı kiloyu verememe olur mu

YANİ HER SABHA HELVA ÇOK OLABİLİR TABİ CNM
SONUÇTA HELVA DA HAZIR MAMÜL
CANAN HOCA HAFTADA 1 KERE BALIK SONRASI ÖNERİYOR...

evet tatlı coştum bu sabah:)

Herkese günaydın,
Bugün 2. günüm. Bu zayıflama yolculuğuna sizlerle birlikte başlamaktan dolayı çok mutluyum.

Teşekkür ediyorum. Ayrıca, tebrikler güzel kilo vermişsiniz. Darısı başımıza.

Dün akaşamki menüm:
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt keten tohumlu
ve yemeketn sonra alışveriş merkezine gittik orda epey dolaştık iyi oldu yürümüş oldum yavaş adımda olsa :)

bu sabah
tereyağında 2 yumurta,
biraz peynir
biraz çiğbadem+çiğfındık
3 gün kurusu,
10 zeytin
2 bardak su

gunaydın kızlar dun canan hocayı gordum uzun uzun konustuk ben sureklı tsk ettım ve hayatımızı degıstırdıgı ıcın ona mınnettar oldugumuzu ve kadınlar kulubundekı butun kızların selamını ılettım evet bunların hepsı oldu ama ruyamda..dun gece tv deydı canan hoca ama ben ızleyemedım sonra netten aradım o bolumu bulamadım ve yattım ruyama gırdı uzun uzun sohbet ettık valla:)))sızde arayabılırsınız kenan erçetingözle 60 dakika idi programın adı...

kahvaltım

1 yumurta
4 zeytın
1 kasık suzme yogurt
b.peynır
orgu peynır
omega3
4 cevız
yesılcay

hepınıze her anlamda mukemmek bır gun dılıyorum arkadaslar

Günaydın papadiya çok güldüm valla, artık rüyalarda bile karatay yani

sana da mükemmel bir gün canım...

Ceylincim iyi ki varsın sen

Eşim canımı sıktı biraz, gece uyuyamamıştım. Bir de oğluş uyandı gece yarısı 2 saat kadar o da uyumadı

Çok komik valla üst üste geldi Şimdi iyiyim çok teşekkür ederim.
Yanıma öğrencilerim geldi kafam dağıldı biraz:128:

Son düzenleme:
dün öğlen yediklerim
2 yemek kaşığı siyah kuru üzüm ve 2 tane kakaoya bulandırılmış kuru kayısı

dün akşam yediklerim
1 tabak bulgur pilavı(bebiş huzursuzdu başka yemek yapamadım önceki günden kalan pilavı yedim)
1 kase yoğurt(ev yapımı)
malesef 1 porsiyon fırında sütlaç(eşim ben severim diye almış yemezsem kızacak küsecek aile saadetim için yedim)

veeee bugünkü kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği(dünde yazmıştım kuruyemişe biraz ara vereceğim diye)(yeni başlayanların aklı karışmasın karatayda ekmek yok onun yerine bir çay bardağı kavrulmamış kuruyemiş var ama ben kuruyemişe bu ara fazla yüklendim bu hafta ekmek yiyeceğim)
1 yumurta
10 zeytin
yoğurt
peynir
ve kendimi şımartmak için 2 yemek kaşığı tahinin içine yarım yemek kaşığı pekmez koyup karıştırdım helvadan daha doğal oldu mis mis

savunmalarında hazır kendini kandırma

Günaydın kizlaaaar 10 da kahvaltımı yaptım klasik karatay kahvaltısı, ev yoğurdu ve 3 adet gun kurusu yedim şimdi de 1 saat yürüyüp duş alıcam. Düzenim çok bozuldu regl olamadım iştahım arttı yorgunluk vardı 2 gündür ve bozdum ama bu sabah kendime geldim. Öptüm sizi

Kızlar, tekrar merhaba. Size kilo takip çizelgesi ile ilgili bir şey sormak istiyorum. Yeni kilo bilgisi girince başlangıç kilosu gözükmüyor. Her ikisini de görmek mümkün mü? Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar Canan Hocanın en son hürriyet gazetesindeki röportajını okudum ve bana son derece mantıklı geldi söyledikleri, yalnız aklıma takılan saf omega 3 kullanmamız gerektiği, bunu nerden bulabiliriz siz hangi markayı kullanıyorsunuz, özelden msj atabilirseniz sevinirm.

Slm kizlar, dun kitabimi net uzerinden siparis verdim iki uc gune elimde olur, haftaya basliyorum inss, kucuk kacamaklar oluomu arada

ne yapayım bacım ya şu ara hiç diyet yapasım yok bunlarla kendimi avutuyorum haklısın ama bu hafta biraz kalori diyetine çevireceğim işi...

sana önerim o nu bunu yapcam diye zaman kaybetme
kendini topla ve karataya devam.bak ben 3 ay kaybettim saka gibi .
kalori sayımı
5 günde 5 kilo
klasik diyet.
bosuna
karatay mükemmell
diğerleri kendimizi kandırma ve zaman kaybı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…