ilk haftalarda ödem gidiyor ama uyarsan diyetine ve sporuna haftada 1 kg. en az verebilirsin.iborant tebrikler
darisi bizlere insallah:) benim sorum var kizlar, bugun ilk haftamdayim tam 1 hafta oldu karataya ama arti 1.800 kg eksik gosteriyor simiden normal mi su kaybi mi ? degisebilir mi sizce? yoksa artik geri gelmez mi bu sekilde devam edersem.
yurtdışında olan bir arkadaş organik marketlerden günkurusu kayısı aldığını söylüyordu.asyam sagol cevabin icin gercekten moral oldu benim icin. daha once hayatimda diyet yapmadim. o yuzden hicbir fikrim yoktu odem mi giden kilo mu. ama bu beslenme sekline bayildim. insallah ben de senin gibi ayda 3 kg filan veririm, super olur. toplam 7 kg filan vermek istiyorum. boyum 1 67. suanki kilom 67.5. benim tek sorunum tatli. her zaman oyleydi. tatliya cok duskunum. yemek yemesem olur ama tatli isterim. bu diyette de gun kurusu yok burda, yurt disindayim. normal kayisiyi sewmiyorum, midemi bulandirio. hurma yiyorum bende, ama biliyorum ki sekeri cok. o nedenle gunde 1 ya da 2 tane izin verdim kendime, incir de cok sekerli diye yemedim daha hic o da olabilir. nutella filan eve girmiyor 8 aydir. tatli olayini asarsam tamamdir bu is.
MAŞŞALLAH HARİKASINNGünaydın uykucu kızlar :80:
işe geldim kahvaltımı yaptım bile
1 yumurta, 1 küçük muz
1 domates, 9-10 zeytin, lor zeytinyağlı
az yoğurt k.t.
bir avuç ceviz, 2 gün kurusu kayısı, birkaç siyah kuru üzüm
2 omega-3
ayyy amma çok yemişim, yaz yaz bitmedi
akşam da leslie ile 5 mil yürüdüm, yuppiiiii
GÜNAYDIN CNM İYİDİR SEN NASILSIN ?günaydın kısceler nasılsınız?
1.öğün
4 yumurtadan omletbıras beyaz peynır
buyukce bırdak cay
1 adet kuru incir
HAYROLA TATLIM ???Günaydınnlaar kızlaarrr,
Sabah
Bir bardak süt
1 küçük muz
bu sabah az yedim biliyorum. Canım sıkkınken fazla bişey yiyemiyorum
Biraz toparlayınca yiyeceğim inş.
kahvaltım:
8-10 tane zytin__5 ceviz_1 kuru pasta__maydanoz__2 kaşık helva__2 yumurta
ben her sabah 2 kaşık helva atıyorum ağzıma yazmayı unutuyorum bazen ama sizce bundan dolayı kiloyu verememe olur mu
ilk haftalarda ödem gidiyor ama uyarsan diyetine ve sporuna haftada 1 kg. en az verebilirsin.
yurtdışında olan bir arkadaş organik marketlerden günkurusu kayısı aldığını söylüyordu.
hurmalar şekerlendirilmiş olabilir.bence onun yerine kuru erik te alabilirsin O DA ÇOK GÜZEL...
MAŞŞALLAH HARİKASINN
GÜNAYDIN CNM İYİDİR SEN NASILSIN ?
OMLETTE COŞMUSSUN OH OH
kıymalı nohut+ acı biber turşusu ... enfes iştah açıcılar... olsun canım çok yememişsin ki...
hayırrrr.... gül bitiminden 3 gün sonra en güzel sonuç çıkıyor diyordu.. yanlış hatırlamıyorsm... lahmacun şööle bi hafta daha beklycek galiba...
hoşgelmişsin... yumurtayı başlangıçta 2 yiyoruz.. zeytinide 8-10 ... bide başlangıçta pek nohut yenilmiyor... sporun çok güzel.. yine de iyi başlamışsın... tebrikler.
omega 3 ün hiçbir sakıncası yok canım eşin de kullanabilir.benim eşim de kullanıyo
gunaydın kızlar dun canan hocayı gordum uzun uzun konustuk ben sureklı tsk ettım ve hayatımızı degıstırdıgı ıcın ona mınnettar oldugumuzu ve kadınlar kulubundekı butun kızların selamını ılettım evet bunların hepsı oldu ama ruyamda..dun gece tv deydı canan hoca ama ben ızleyemedım sonra netten aradım o bolumu bulamadım ve yattım ruyama gırdı uzun uzun sohbet ettık valla:)))sızde arayabılırsınız kenan erçetingözle 60 dakika idi programın adı...
kahvaltım
1 yumurta
4 zeytın
1 kasık suzme yogurt
b.peynır
orgu peynır
omega3
4 cevız
yesılcay
hepınıze her anlamda mukemmek bır gun dılıyorum arkadaslar
Günaydın papadiyaçok güldüm valla, artık rüyalarda bile karatay yani
sana da mükemmel bir gün canım...
dün öğlen yediklerim
2 yemek kaşığı siyah kuru üzüm ve 2 tane kakaoya bulandırılmış kuru kayısı
dün akşam yediklerim
1 tabak bulgur pilavı(bebiş huzursuzdu başka yemek yapamadım önceki günden kalan pilavı yedim)1 kase yoğurt(ev yapımı)
malesef 1 porsiyon fırında sütlaç(eşim ben severim diye almış yemezsem kızacak küsecek aile saadetim için yedim)
veeee bugünkü kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği(dünde yazmıştım kuruyemişe biraz ara vereceğim diye)(yeni başlayanların aklı karışmasın karatayda ekmek yok onun yerine bir çay bardağı kavrulmamış kuruyemiş var ama ben kuruyemişe bu ara fazla yüklendim bu hafta ekmek yiyeceğim)
1 yumurta
10 zeytin
yoğurt
peynir
ve kendimi şımartmak için 2 yemek kaşığı tahinin içine yarım yemek kaşığı pekmez koyup karıştırdım helvadan daha doğal oldu mis mis
savunmalarında hazır kendini kandırma
ne yapayım bacım ya şu ara hiç diyet yapasım yok bunlarla kendimi avutuyorum haklısın ama bu hafta biraz kalori diyetine çevireceğim işi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?