Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım tebriklerr
Oğluşun da ne güzel bir günde doğmuş sana
Nice nice yaşlara dileğim!
Pastadan da ince bir dilim yiyebilirsin oğluşun hatrına,sonra da tepinip eritirsin onu

Sağol Ceylincim İnce dilim pastamı yiyeyim, bi güzel tepineyim. Kaç gündür kaçamağım yok + her gün 40 dk yürüyorum sanırım bu yüzden verebildim. Kilo vermem de zorlaşmıştı 60 ı görünce çoook sevindim.

Buradaki arkadaşlar sayesinde oldu bu kızzllllaaar teşekkür ederim.

Son düzenleme:
3. ögünbörülceli pırasalı 2 yumurtalı omlet
2 kuru incir
4 kaşık termiye

bugün 6 tane incir yedim çok mu sizce :26:

incir evet çok olmuş ve termiye nedir?:44:

hoşgeldin aramıza.8den sonra bişey yenmiyo sadec sıvı şeyler alabilirsin su ayran yada tarçınlı süt gibi...ama alışırsın zamanla merak etme kolay gelsin...

kızlar ya oğlum okulda yediği tavuktan besin zehirlemesi oldu
akşamdan beri alt üst gidiyor neyse 1saattir biraz daha iyi uyuyor

geçmiş olsun canım umarım düzelmiştir..

Önce dünkü menüm:
Sabah: Klasik karatay kahv.
Akşam: 1 tabak yoğurt çorbası
1 tabak etli nohut yemeği.

Bugünkü kahvaltım: 1 yumurta
4 zeyin
Peynir
2 tane kuru kayısı
Maydanoz
Keten tohumlu yoğurt

gunaydın kızlar hepınızın kadınlar gunu kutlu olsun

kahvaltım

1 yumurta
1 hurma
5 zeytın
b.peynır
kıvırcık
omega3
yesılcay

kızlar ıkı saattır telden pc ye fotograf atmaya ugrasıyorum bır sorun oldu atamadım bu sabah dayanamadım tartıldım 79.7 yımmoleyyyy

Oooo süper.. Tebrik ederim 4 günde 900 gr çok iyi.. Ayrıca oğlunun da yeni yaşı sağlıklı mutlu olsun..

70leri gördün...yakında 60 larıda görürsün inşaallah.........

Son düzenleme:
Ben pzt 62.6 geliyordum. Söylemesi ayıp, 4-5 gündür de tuvalete çıkamıyordum. Keten tohumu ve kuru kayısı yememe rağmen.. Ben de bir ilaç içtim. Dün işte baya ilaç etki gösterdi Ben de 62.2 geldim. Hadi tamam baya su kaybettim, normalden düşük çıkmışımdır diye düşündüm. Buraya kadar hepsi normal de bu sabah 62.8 çıktım
Bugün 18 gün oldu Karatay'a başlayalı. Hiç kaçamak yapmadım. Niye fazla çıktım ben

Son düzenleme:
Bu tür günlerin ticarileştirilmesine çok karşıyım, ama kadın dayanışmasının simgesi olması özelliği ile kadınlar günümüz kutlu olsun diyeyim!!

Bugünkü 1. öğünüm:

2 haşlanmış yumurta
Zeytinyağı
1 avuç ceviz
Domates
Kırmızı biber
2 tane Omega 3 (Benim pakette günde 2 tane tavsiye edilir diye yazıyor, ben de öyle yapıyorum, bazı yerlerde ama 3 veya 4 diye okudum. İçeriğine mi bağlı acaba? Alınması gereken değerleri bilen var mı?)

2. öğün:
Mercimek köftesi
Yoğurt
Keten tohumu

Şimdi dışarı çıkıp yürüyeceğim yarım saat, herkese kolay gelsin!!

sabah
2 yum
10 zeytin
bir avuç peynir
roka
1 domates
5 tane ceviz
omega 3
bu sabah helva yememeği başardım darısı diğer sabahlara
bakalım bu hafta 100 gr da olsa verim haftaya daha gazlı olcam.
ha bu arada geçen gün çok iddalı konuşmuş gibi oldum o kadar da değil yani

Esubçum regl döneminde biraz kg artışı olabiliyor anladığım kadarıyla vücutta su tutulumu oluyor. Regl dönemin yakınsa da böyle çıkabilir diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…