- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
Canım tebriklerr
Oğluşun da ne güzel bir günde doğmuş sana
Nice nice yaşlara dileğim!
Pastadan da ince bir dilim yiyebilirsin oğluşun hatrına,sonra da tepinip eritirsin onu
slm topişlerrr...
facebooktan karatay diyetine ekli kimler varrrrr..
bende istek yolladım şimdi:)
hoşgeldinnn yanerelerdesin merak ettim valla seni ben varım facede
3. ögünbörülceli pırasalı 2 yumurtalı omlet
2 kuru incir
4 kaşık termiye
bugün 6 tane incir yedim çok mu sizce :26:
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım 21 yaşındayım ve göbek çevremde fazlalıklar var. bu diyeti duydum 5 gündür uyguluyorum ama bir sorunum var saat 6-7 arası akşam yemeğimi yiyorum saat 8den sonra birşey yenmemeli diyor ancak ben çok acıkıyorum bitki çayı falan içiyorum sekizden sonra fakat o da açlığı dindirmiyor ve ben 2 gibi yatıorm o arada ne yemeliyim yada saat 10dan sonramı yemeyi kesmeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim.
kızlar ya oğlum okulda yediği tavuktan besin zehirlemesi oldu
akşamdan beri alt üst gidiyor neyse 1saattir biraz daha iyi uyuyor
1 adet pırasa,1 adet havuc kücük,1 adet patates oda kücük olsun,kıyma yada kusbasılık et olur az da osa olur önemli olan o sasılıgı yok etmesi,kerevizide ,salcayıda ekle.bunları kereviz büyük kürp seklinde,patates kücük küp seklinde,pırasa 1 parmak kalınlıgında,havuc yuvarlak kes hepsini tencereye koy suyunu ekle yada et suyu ekle kısık ateste pişir.afiyet olsun inşallah anlatabilmisimdir.
çok teşekkür ederim mutlaka denicem.bürüksel lahanasını yaptığımız gibi yani onda sadece pırasa katmıyosun..
oley oley oley
Pazartesiden bu güne tam 900 gr verdim ben arkadaşlar
Bugün oğluşun doğum günü tam 2 yaşını dolduruyor prensim benim. O bana kadınlar günü armağanımAllah herkese versin annelik duygusunu tattırsın inş.
Yalnız dünden pastasını aldık benim için riskli bugünhem de çoookk
kıslar ne dıye gırıyoruz facede kartaycılarmı?
gunaydın kızlar hepınızın kadınlar gunu kutlu olsun
kahvaltım
1 yumurta
1 hurma
5 zeytın
b.peynır
kıvırcık
omega3
yesılcay
kızlar ıkı saattır telden pc ye fotograf atmaya ugrasıyorum bır sorun oldu atamadım bu sabah dayanamadım tartıldım 79.7 yımmoleyyyy
Oooo süper.. Tebrik ederim 4 günde 900 gr çok iyi.. Ayrıca oğlunun da yeni yaşı sağlıklı mutlu olsun..
kızlar ya oğlum okulda yediği tavuktan besin zehirlemesi oldu
akşamdan beri alt üst gidiyor neyse 1saattir biraz daha iyi uyuyor[/QUO
oğlun nasıl cnm daha iyi mi merak ettim
ayy ınsaallah 69 olunca dunyalar benım olur yaaa70leri gördün...yakında 60 larıda görürsün inşaallah.........
ayy ınsaallah 69 olunca dunyalar benım olur yaaa
olur olur merak etmebiz sana güveniyoruz....
HARİKASIN CANIM YA MAŞŞALLAHkızlar ıkı saattır telden pc ye fotograf atmaya ugrasıyorum bır sorun oldu atamadım bu sabah dayanamadım tartıldım 79.7 yımmoleyyyy
HARİKASIN CANIM YA MAŞŞALLAH
GÜLLE SEN BU TOPİĞİN İRADE ÖRNEĞİSİNİZ
BAK SANA SEVECEĞİN BİR BAĞLANTI SEKSENLER DİZİSİNDE ÇALAN MÜZİKLER | KaminGo
Ben pzt 62.6 geliyordum. Söylemesi ayıp, 4-5 gündür de tuvalete çıkamıyordum. Keten tohumu ve kuru kayısı yememe rağmen.. Ben de bir ilaç içtim. Dün işte baya ilaç etki gösterdiBen de 62.2 geldim. Hadi tamam baya su kaybettim, normalden düşük çıkmışımdır diye düşündüm. Buraya kadar hepsi normal de bu sabah 62.8 çıktım
Bugün 18 gün oldu Karatay'a başlayalı. Hiç kaçamak yapmadım. Niye fazla çıktım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?