Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

slm gececi analar ben iyilestim ama oglum biraz daha kötü oldu
yarın doktora götürecegim

geçmiş olsun canım

kızlar ya oğlum okulda yediği tavuktan besin zehirlemesi oldu
akşamdan beri alt üst gidiyor neyse 1saattir biraz daha iyi uyuyor

geçmiş olsun canım

süpersin papadiyam yaallah 60 lı rakamları da görmeyi nasip etsin.

Esubçum regl döneminde biraz kg artışı olabiliyor anladığım kadarıyla vücutta su tutulumu oluyor. Regl dönemin yakınsa da böyle çıkabilir diye düşündüm.

Teşekkür ederim cvbın için.. Adetime daha 1 hafta var. Kilo artışındansa su tutma daha iyidir herhalde dimii?

dün öğlen menüm:1,5 lahmacun
dün akşam menüm:1 kase işkembe çorbası,1tabak nohut yemeği biraz turşu

bu sabah:
1küçük muz
3 gün kurusu
biraz çiğfındık+çiğbadem
biraz peynir+tel kaşar
11 zeytin

şimdiye kadar 1/2 lt su içtim.

Esubçum moralini düzelttiysek çok sevindim

Arkadaşlar bugün arkadaşın doğum günüymüş. Pasta aldık bir ince dilim yedim:18:evet hakettim ben:)

Haftaya görün siz beni kaçamaksız olucak yemeklerimi kendim yapacağım artık çünkü kayınvalidem gidiyor:) Sağolsun yemeklerimi yaptı bakıcı bulamamıştım çocuğuma baktı. Yalnız İç anadolu yöresi hep hamur işleri karbonhidrat ağırlıklı besleniyor. Bu şekilde sevdiklerinden hep onlar pişiyordu evde.
Hamur işleri yerine bol salata, sebze yemeği yapacağım anlayacağınız rekabet olucak

Son düzenleme:
günaydınlarrr 8 mart emekçi kadınlar gününüz kutlu olsun bayanlar karatay kahvaltımı yapıp buraya koştum:126::126:

kızlar bu hafta benimde 2. haftam oluyor...ama 100 mesaj tamamlanmadığı için saphiraya mesaj gönderemiyrm...rica etsem biri benim için mesaj atabilir mi saphiraya...beni de alsa listeye?

İyi günler hanımlar, hepimizin Kadınlar Günü Kutlu olsun.

Sabah: 2 yumurta, 1 dilim b.peynir, 6 iri zeytin, roka, maydonoz, 1 k. ç.b. ceviz

ben atıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…