slm gececi analar ben iyilestim ama oglum biraz daha kötü oldu
yarın doktora götürecegim
kızlar ya oğlum okulda yediği tavuktan besin zehirlemesi oldu
akşamdan beri alt üst gidiyor neyse 1saattir biraz daha iyi uyuyor
bacularım yoldaşlarım
kadınlar kadınlar asırlar boyu hayatlatrı hep mücadele içinde geçmiş, hep geriye itilmiş, hep hor görülmüş, hırpalanmışız 2012 olmuş hala insani haklarımızı kazanmak adına mücade etmeye devam ediyoruz ve çoğunluğu erkeklerden oluşan meclisimizde bize yönelik adil ve koruyucu kanunlar çıkması için umutla bekliyoruz...
hepimizin kadınlar günü kutlu olsun...
birlikte el ele, omuz omuza, bilinçle, mücadele içinde ve başarı dolu, erkeklerden piskolojik ve fiziki şiddete, tacize maruz kalmadığımız nice Kadınlar Gününe!
gunaydın kızlar hepınızın kadınlar gunu kutlu olsun
kahvaltım
1 yumurta
1 hurma
5 zeytın
b.peynır
kıvırcık
omega3
yesılcay
kızlar ıkı saattır telden pc ye fotograf atmaya ugrasıyorum bır sorun oldu atamadım bu sabah dayanamadım tartıldım 79.7 yımmoleyyyy
Esubçum regl döneminde biraz kg artışı olabiliyor anladığım kadarıyla vücutta su tutulumu oluyor. Regl dönemin yakınsa da böyle çıkabilir diye düşündüm.
Esubçum regl döneminde biraz kg artışı olabiliyor anladığım kadarıyla vücutta su tutulumu oluyor. Regl dönemin yakınsa da böyle çıkabilir diye düşündüm.
Esubçum moralini hiç bozma bence karataya devam
Teşekkür ederim cvbın için.. Adetime daha 1 hafta var. Kilo artışındansa su tutma daha iyidir herhalde dimii?
tmm işte cnm zaten 1 hafta önceden başlıo su tutmalar regl bitiminden sonra geçio
tsk bebişim ınan sızlerın basarısı tek basıma olsam boyle olmazdı sonuc
geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım
süpersin papadiyam yaallah 60 lı rakamları da görmeyi nasip etsin.
tsk bebişim ınan sızlerın basarısı tek basıma olsam boyle olmazdı sonuc
Bence de burası ve paylaşımlar sizler çok güzelsiniz:13: 20 kg vermişsin sanırım canım çok ama çok tebrikler ben 4 kg verdim diye seviniyorum toplam da bide
Kizlar bana biriniz kilo cizelgesi yapabilirmisiniz, ben yapamiyorumda, rica etsem
boyunuzu başlangıç kilonuzu şu anki kilonuzu ve hedefinizi yazarsanz ben yapabilirim..
Allah razi olsn cm senden, boyum 162 cm, baslangic kilom 56 kg sunanki kilom 54, hedef kilom 48. Simdiden tesekkur ederim
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMKLvE4/weight.png canım bunu alıp profil düzenleden çizelge olan yere yapıştır.umarım beğenirsin...
Tmm cnm tesekkur ederim, begenirim begenirim uc gundur soyluyordum sesimi duyan bi sen ciktin,
günaydınlarrr8 mart emekçi kadınlar gününüz kutlu olsun bayanlar Karatay kahvaltımı yapıp buraya koştum:126::126:
Kızlar bu hafta benimde 2. Haftam oluyor...ama 100 mesaj tamamlanmadığı için saphiraya mesaj gönderemiyrm...rica etsem biri benim için mesaj atabilir mi saphiraya...beni de alsa listeye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?