çok sağolun...allah razı olsun...listede olunca daha çok hırslanırım da kaçamk yapmam diyorum..teşekkürler tekrardan:122::122:ben atıyorummm
allah razi olsn cm senden, boyum 162 cm, baslangic kilom 56 kg sunanki kilom 54, hedef kilom 48. Simdiden tesekkur ederim
rica ederim aminçok sağolun...allah razı olsun...listede olunca daha çok hırslanırım da kaçamk yapmam diyorum..teşekkürler tekrardan:122::122:
arkadaşlar 13 gündür karatay diyeti yapıyorum hiç açlık ve sinir harbi haşamıyorum veeeeee sonuççççççççççççç 12 günde 2,5 kilo vermişim inşallah böyle gider yaza istediyim kıloya gelirim inşallah herkese kolay gelsinn.........
Allah razi olsn cm senden, boyum 162 cm, baslangic kilom 56 kg sunanki kilom 54, hedef kilom 48. Simdiden tesekkur ederim
tşkler peki tansiyon hastalarıda kullanabilir değil mi?Cnm adı Marincapevet eczanelerde bulabilirsin.
siz herhalde 0 beden olmaya çalışıyorsunuz
ya hakkaten kilolu değilsin ki sen,bence şuanki durumun iyi
tşkler peki tansiyon hastalarıda kullanabilir değil mi?
tekrardan tşklerrr
yok 0 beden olmak istemiyorumda, boy pek olmayinca gobek ve kenar yaglarin portlemesi sinir bozucu oluyo, o bakimdan
Ayy cnm bnm cok saol boyle seyler duyunca cok seviniyorum, ama kendimi begenmiorum nedense
ben atıyorummm
20 mı kız bana haksızlık etme 30kg verdım
nobetcı mesajcı geldı hanımmmm
sıze doyulmaz bandım benı bekler gozlerı yollarda kalmıstır1 saat sonra gelırım fit bır sekılde
nobetcı mesajcı geldı hanımmmm
sıze doyulmaz bandım benı bekler gozlerı yollarda kalmıstır1 saat sonra gelırım fit bır sekılde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?