gecmiş olsun canım bak cok üzüldüm
çok geçmiş olsun canım
antioksidan işi gerçekten önemli kızlar, neredeyse hepimiz omega 3 alıyoruz çünkü...
herkes bildiği faydasını gördüğü antioksidanları yazarsa iyi olur, mesela ben nar tüketiyorum o da güçlü bir antioksidan.
arkadaşım çoook geçmiş olsun
hazır sırası gelmişken bahsedeyim dün bir belgesel izledim kızlar adı "Food inc/GıdaA.Ş." biraz uzun olduğu için burada paylaşamıyorum ama hepiniz izlemelisiniz kızlar, gıda terörü ile insan sağlığıyla nasıl oynandığını, hayvanlara nasıl işgence edildiğini çok çarpıcı bir şekilde gözler önüne seriyor ve izlerken Canana Hocamızın söylediklerinde ne kadar haklı olduğunu anlıyorsunuz. Kitapta yazılı olan hazır gıda ve özellikle tavuk etinin ne kadar zararlı olduğunu canlı canlı görüyorsunuz. Özellikle Amerikada birçok çocuk gıda zehirlenmesi sonucu ölmüş meğer annelerin anlattıkları yürek acısı gerçekten bilinçlenmek adına izleyelim bence ben tekrar paylaşmak için uğraşırım akşam ama bölebilsem daha kolay olur ama bilmiyorum malesef :26:
canım iyi yolculuklarr
e çok benceeee
merhaba
yağ yasak değil bize..ama sağlıklı yağlar..zeytinyağı ve tereyağı,özellikle doğal olmalı...
çok geçmiş olsunn
tavuktan ben de korkuyorum ya,akşam biz de pili çevirme yedik ama eşime diyorum acaba tazemidir :26:
Leylakçım çok geçmiş olsun. Ben de lisedeyken yemekhaneden yediğim tavukla zehirlenmiştim. Çok kötü oluyor biliyorum. Çabucak geçer inş.
incir evet çok olmuş ve termiye nedir?:44:
hoşgeldin aramıza.8den sonra bişey yenmiyo sadec sıvı şeyler alabilirsin su ayran yada tarçınlı süt gibi...ama alışırsın zamanla merak etme kolay gelsin...
geçmiş olsun canım umarım düzelmiştir..
1 adet pırasa,1 adet havuc kücük,1 adet patates oda kücük olsun,kıyma yada kusbasılık et olur az da osa olur önemli olan o sasılıgı yok etmesi,kerevizide ,salcayıda ekle.bunları kereviz büyük kürp seklinde,patates kücük küp seklinde,pırasa 1 parmak kalınlıgında,havuc yuvarlak kes hepsini tencereye koy suyunu ekle yada et suyu ekle kısık ateste pişir.afiyet olsun inşallah anlatabilmisimdir.
çok teşekkür ederim mutlaka denicem.bürüksel lahanasını yaptığımız gibi yani onda sadece pırasa katmıyosun..
kızlar ya oğlum okulda yediği tavuktan besin zehirlemesi oldu
akşamdan beri alt üst gidiyor neyse 1saattir biraz daha iyi uyuyor[/QUO
oğlun nasıl cnm daha iyi mi merak ettim
geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım
süpersin papadiyam yaallah 60 lı rakamları da görmeyi nasip etsin.
hekese teşekkür ederim oğluş bugün iyi