Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Neden kimse beni motive etmiyor
Öhüüüü kızlar yaw şu hedef kilomu görsem hepinizi tek,tek bulup alnından öperim

Kizlar bana biriniz kilo cizelgesi yapabilirmisiniz, ben yapamiyorumda, rica etsem

cnm, şu siteye gir, bir tane desen seç...sonra birtakım şekiller çıkacak onlardan da birini seç..sonra çıkan kutuya seçtığın passwordu gir ve aynı sayfadan dvm et...
İşaretleyeceklerin:

Weight Measurements
Weight Units: KG
Your target weight: (hedef kilo)
Your starting weight: (başlangıç kilo)
Your current weight: (şu anki kilo -güncellediğinde yazacaksın)
Weight Date: tartıldığın tarih
Format MM/DD/YYYY Select DateWhat is this for?

Height Units: metric
Your Height: boyun (cm)
bunları doldurup nexte bastın mı sana buradaki profiline yapıştıracağın birtakım linkler veriyor, onlardan şuna benzer olanını aynı http ile başlayıp png ile bitecek şekilde kopyala http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w1ip8lz/weight.png ve profilindeki çizelge seçeneğine yapıştır...kolay gelsin:)

yavaş ama emin adımlarla ilerliyorsun canım
bravo

Kitabını yeni okumaya başladım.Az ewelde Kenan beyle olan programını izledim.
Şirketten bir arkadaşım bu sayede 25kg verdi harika görünüyor.
Bende yapmak istiyorum ama biraz itilmem gerek sanırım.

Kitabını yeni okumaya başladım.Az ewelde Kenan beyle olan programını izledim.
Şirketten bir arkadaşım bu sayede 25kg verdi harika görünüyor.
Bende yapmak istiyorum ama biraz itilmem gerek sanırım.

Doğru yerdesin cnm. Vermek istediğin kilonu KARATAY Diyeti ile sporla rahat verebilirsin. Her gün menü bildirimi yapmak da yediklerimizi kontrol etmemize yardımcı oluyor.

Merhaba kahvaltim klasik karatay kahvaltisi 2.ogun
Tum gun disardaydim.kadinlar gunu kutlamasina katildim.turkkahvesi cikolata firinda tavuk patates salata gazoz bol meyve....soyleyin kizlar disari cikinca abartiyorum ne olcak benim halim.(((((((
Bu mesaji sadece onumuzdeki hafta cok guzel kilo verebilecekler gorup okuyabilir...

Merhaba kahvaltim klasik karatay kahvaltisi 2.ogun
Tum gun disardaydim.kadinlar gunu kutlamasina katildim.turkkahvesi cikolata firinda tavuk patates salata gazoz bol meyve....soyleyin kizlar disari cikinca abartiyorum ne olcak benim halim.(((((((
Bu mesaji sadece onumuzdeki hafta cok guzel kilo verebilecekler gorup okuyabilir.........

elmakurdumusun cnm eğer menü bildirimi de yapacaksan
Menü Bıdırım
Kalkınca:

1.öğün:

2. Öğün:

3. Öğün:

Sıvı:

Spor:

Kopyala yapıstır yap doldur,hergun ,cok farkedecek hersey,2 hafta bıldırım yaptıktan sonra,p.tesi gunu bıldırımlerıne de katılıyorsunuz,Bildirim:
Rumuz: Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta: Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
Hedef: Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :
Dıye dolduruyorsunuz, P.tesi gunlerı en cok kılo verenler bellı oluyor...............

İlk sayfamızda örnek menüler var oradan bakabilirsin istersen yine soruların olursa seve seve cevap veririm

akşam:börülce salatası ve 1 kase kabak çorbası ama kremasız
yatmadan önce 1 bardak süt

sabah 1 yumurta badem ve fındık 10 zeytin az peynir. 1 kuru incir.

öğlen :fellah köfte (2 kaşık felan)
yoğurtlu bakla

akşama yemek yok napcam bilmem
kocişde evde ben gidene kadar o yapsa ya ne güzel olur

Ben gördüm

Canım sadece tavuk, salata yeseydin keşke. Maşallah her bişeyden yemişsin
ben de 2 gündür dışarıda yiyorum hem de gittiğim yerin yemekleri genelde hamurlu (pide falan), kızartma, hatta ızgaranın yanında bile pilav ve patates kızartması var. Ama ben gidince o yemekleri tamamen görmezden gelip kendime uygun bir şey bulup onunla idare ediyorum, yanına salata yoğurt takviyesi. diğer yemeklerden yememeye şartlandırınca kendimi sorun yaşamıyorum. Ki ben asla o tür yemeklere hayır diyemezdim, baştan kendini hazırla ne yiyeceğin ve yemeyeceğin konusuna bence, olur gider sonra

Neden kimse beni motive etmiyor
Öhüüüü kızlar yaw şu hedef kilomu görsem hepinizi tek,tek bulup alnından öperim

canım benim burda kal devam et inan motive olursun
ben hep rejime başlayıp kilo alanlardandım ilk defa bu iş bu kadar kolay bu kadar zevkli ve istikrarlı
ve buranın sayesinde oldu

off ışığı gören geliyor misali her bişeyden yenmişşşş

nerde öyle kociş gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…