Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

at bacım at:))

İnanmıyoruuuum harikasın valla alkışlıyorum ayakta seni
tsk bebişim

ben evi sildim süpürdüm,1 saat yürüdüm geldim papadiş,sıra sende
harıkasın tatliş

Papadiyaaaaa coooook tebrik ederim darisi 60'lari gormene canim:124:
cok tsk ederım canım hepbırlıkte ınsallah
papiş saphirayla ikiniz bu hafta listeleri alt üst edeceksiniz
biz liste altı olduk şimdiden birde regl dönemi ölelim biz
nazar etme ne olur calıs senınde olur

nette var bacım ac ızle gecce.com du sanursam

40dk da 4km yurudum dusumu aldım yemegımı yedım kahvemı ıctım geldım hemen menumu arz edeyım efenım

1 tabak etlı taze fasulye
1 kase ketentohumlu yogurt
1 tabak yesıllık salatası
bırkac acı bıber 3 y.zeytın

turk kahvesı omega3
yesılcay form cayı vs vs

off ışığı gören geliyor misali her bişeyden yenmişşşş

nerde öyle kociş gülüm

ayarladım şekerim
akşama balık var ben gidene kadar yapcaklar
muhahaha şanslı karıyım vesselam
şu yemek derdi hep geriyor beni
hep güzel olsun istiyorum böle keyif yapa yapa
sofra benim için çok özel

kızlar öğlen menüm:
1 kase domates çorbası ve bir parça pide :18: dayanamadım çorbanın yanında getirmişlerdi offf neyse akşam yemekten sonra yürürüm olur gider inş.

Kizlar az önce aksam yemeğimi de yedim
Akcaabat köfte menü:
6 adet akcaabat köfte
Zeytinyağlı soganli piyaz
Ev yapımı tuzsuz ayran
Izgara domates ve biber

Yorumlarınızı bekliyorum
Aksam 8-9 arası da kosu bandında 1 saat yurucem
Bol su ve sekersiz çay iciyorum ayrıca

gayet guzel arkadasım

papadiyacım nasılsın 80 i görmüşsün tebrik ederim canım beni görsen hayran hayran tickerine dalmışım öyleee bakıyorum darısı başıma ne diyim

arkadaşlar yazıp duruyorum ama bir cevap alamadım hala akşam yedi gibi yiyorum yemeğimi ve sonra acıkıyorum ne yapabilirm ve 2 gibi yatıyorum.

Kadınmış derler adamı deli eden.sen ne dersen de,yine kadındır deliyi de adam eden .işte o kadar.......

Slm kizlarrr, demin aksam yemegimi yemis bulunuyorum,
Kucuk porsiyon taze yesil fasulya kavurmasi
Bir kucuk kase suzme yogurt
4 5 tanede uzum
Birazdanda bitki cayi yada sade turk kahvesi icip gunumu bitircem, tabi yatana kadar su icerim artik hicte sevmem su icmeyi

Canim masallah cok guzel gidiyosun kilo da vermissin iyide benim mesaji niye gorup okuyamadin?

ne yiyosun canım yazsana
az yiyosundur
Clumsy6 ya
Bence de ya az yiyosundur ya da yasak şeyler, işlenmiş gıda falan tüketiyosundur, onlar da çabuk acıktırıyor. Yemeğini miktar kısıtlamadan doyana kadar ye, tok tutacak şeyler de ye, bol salata yoğurt falan da olur. Gece acıktığında da ayran ya da süt iç, açlığı bastırıyor. 8den sonra katı bir şey tüketme diyet boşa gider valla

Son düzenleme:
bol tavuk gögüslü mercımek corbası 1 kaes

keten tohumlu yogurt

turp

tavuk sote ve yogurt genelde böle bide yanına salata veya brokoli falan ekliyorum doyuyorum aslında ama işte yine de acıkıyorum

Karatay diyetinde mümkün olduğunca doğal ürünler tüketiyoruz. Tavuğu da köy tavuğu almamız gerekiyor bulabilirseniz.
İnsülin leptin direnci tam kırılamadığında acıktığımızı biliyorum.

Kizlar ya cocuklar ve kocam profeterol istediler ondan yaptim demin, kendimi nasil tutucam simdi ben bi taneden bisey olurmu yoksa hic yemeyimmi ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…