Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

klasik karatay kahvaltısı

2.öğün:

1 muz
fındık fıstık ceviz karışık
1 bardak süt

3.öğün:

mercimek çorbası
pırasa
yoğurtlu brokoli-karnıbahar salatası

Kizlar ya cocuklar ve kocam profeterol istediler ondan yaptim demin, kendimi nasil tutucam simdi ben bi taneden bisey olurmu yoksa hic yemeyimmi ne dersiniz

yeme yeme kakaolu süt iç sen
ama kendine hakim olamazsan bari nefsini körelt 2 tane ye

kızlar sabah size bahsettiğim videoyu facebook sayfasında paylaştım izleyebilirsiniz

akşam:

dün ayırdığım 1 adet lahmacunu afiyetle mideye indirdim bol yeşillikle birlikte
biraz da pırasa yedim...
yedim de yedim ama doydum çok şükür dükkanı da kapattım

MisAfirlikte oldugum için bozdum az önce ve 2 dilim kakaolu ıslak kek, 2 adet peynirli börek ve 2 adet tulumba tatlısı yedim. Spor da yapamadım ben iradesizin onde gideniyim çok suçluyum Kizlar topa tutun beni, atın forumdan, di$layin

Son düzenleme:
papadiyacım nasılsın 80 i görmüşsün tebrik ederim canım beni görsen hayran hayran tickerine dalmışım öyleee bakıyorum darısı başıma ne diyim
amın amın hep bırlıkte daha cokkkk guzel gunler gorecegız canım yeterkı bu bırlık ve beraberlık hıc bozulmasın

Canim masallah cok guzel gidiyosun kilo da vermissin iyide benim mesaji niye gorup okuyamadin?
hangı mesajını canım:44:

senı allah ıslah etsın ne dıyem

bu kadınlar gununde kadın katılı edecen bızı:18:

Herkese merhaba,

Öğle : Biraz tavuk, salata, 1 kase yoğurt

ara: 1/2 muz, 4,5 ceviz

akşam : istavrit, salata, 1/2 kk tahin helvası

Merhaba arkadaslar ,
Ben yaklasik bir haftadir bu diyeti uygulamaya calisiyorum ve sanirim basarili olmaya da basladim basladigim da 80 kiloydum bu aksam tartildim 78 im :) ilk hafta icin iyi bir baslangic oldugunu dusunuyorum.

Ben hayatim boyunce etli toplu bir kizdim. Suan 24 yasinda evli ve henuz bebeksiz bir bayanim :) 10 kilo verdikten sonra insallah bir bebek istiyorum..

Ama 17 martta tatile gidiyoruz. :)
Bu nedenle dir ki diyete 2 hafta sonra tam mana si ile baslayacagim. Ama tatilde de ole acik bufelere saldirmicam :) mesela asla ekmek yemicem instatilden kilo almadan donerim.
Simdilik bu kadar .
Bu form da cok yeniyim umarim ban yar ve yardimci olursunuz.
Tesekkurler...

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) tavuk ,lahana salatası ,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 1saat ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum(elımdekı cantalarda verdıgım kılo kadar yuk vardı ayrıca,boylece 120 kg ıkenkı kılo verme hızım dusmedı hanımlar), oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a3337.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 31
  • $a3339.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 38

hoşgeldin canım.tebrik ediyorum 2 kilo için.17 marta kadar aynen böyle devam et.tatilde dediğin gibi dikkat edersen verirsin yine.ama tatilde benim yerime de eğlenmeyi unutma başarılarr

gül hanım topiği baştan sona okuyorum...valla azminize hayranım müthişsiniz gerçekten..söylemeden geçemedimm..umarım hedefinize ulaşırsınız...

hoş gedin canım bu topigi takip edersen bırakmassın inşallah ..birde tatilde geç kalkarsan 2 ögün yap derim o zaman almassın

Balık yağının (OMEGA 3) kilo vermeye olan etkileri incelemek isteyen Avustralyalı bilim adamları bir grup insan üzerinde aşağıdaki araştırmayı yapmıştır.
Denekler dört gruba ayrılmış ve:
1. grup haftada üç gün egzersizle birlikte balık yağı kullanmış, 2. grup egzersiz olmaksızın balık yağı kullanmış, 3. grup egzersiz yapmamış ve ayçiçek yağı ile beslenmiş, son grup ise haftada 3 gün egzersiz yaparak ayçiçek yağı ile beslenmiştir.
Birinci gruptakiler kilo vermiş, dördüncü gruptakiler birinci gruptakiler kadar olmasa da kilo vermiştir. Diğer iki grupta hiç kilo kaybı olmamıştır. Bu sonuçlar balık yağının orta derecedeki egzersizle birlikte kilo vermeye katkısı olduğu yönündedir. Bu yazı zayiflamacilegi.com sitesi için hazırlanmıştır.
Bir başka çalışma ise Amerikan Klinik Beslenme uzmanlarının hazırladığı bültende yayınlanmıştır. Günde 45 dakika yürüyüş yaparak balık yağı kullanmanın kilo vermeyi sağladığı düşünülmektedir. Ancak sadece balık yağı kullanmak aynı etkiyi yaratmamaktadır. Her iki çalışmada da katılımcılar özel bir beslenme planı uygulamamış ve hergün aldıkları miktarda besin almaya devam etmişlerdir.
Balık yağı-egzersiz ve kilo verme ilişkisi için iki farklı teori vardır.
Teori 1 – Balık yağı kan damarlarının elastikiyetini arttırarak egzersizin harekete geçirdiği kan akımını geliştirir bu da yağ hücrelerinin yakılması sinyali oluşmasına neden olur.
Teori 2 – Balık yağındaki omega-3 iştahı kesmektedir.
Bu yazı zayiflamacilegi.com sitesi için hazırlanmıştır.
Gerçekte balık yağı beslenme ile ilgili avantajlar sunarken kilo verilmesi için sihirli değnek değildir. Egzersizle birlikte kullanıldığında kilo vermeye yardımcı olur.

kızlar bende laktoz alerjisi var bu nedenle süt içemiyorum ama bugün canım çok çekti ve içtim ama şuan sancım var ..size sorum alerjisi olanlar tedavimi olması gerekir yoksa o besinden uzak durmak yeterlimidir ? kitaptan bakacaktım ama kitabı bi arkadaşıma verdim okuması için ..
2. ögün
kısır (asma yapragıyla yedim )
çay

ara ..1 bardak tarçınlı süt
1 kase kabuklu fıstık

3. ögün
1,5 kase arabaşı çorbası
1 tabak yogurtlu karnıbahar salatası
yarım muz

bugün hava çok güzeldi 1 saat yürüdüm ama acayip acıktım ..farkettim ki yeşil çay içmedigim zaman çok acıkıyorum

kızlar akşam yemeğimi de yazayım;

kıymalı mercimek yemeği, yoğurt, bir kase kadar tuzsuz ayçekirdeği.

leslie ile yürüyüş de yapsam iyi olacak da hiç canım istemiyo, uzanıp tv izlemek istiyorum, işte de yoruldum zati 2 gündür

İyi akşamlar.
akşam yediklerimi yazayım:
2 tabak yoğurt çorbası
Biraz fırında kaşarlı mantar

Bir de ıhlamur içicem, taze taze demleniyor şimdi.. Biraz halsizlik var üzerimde. İnşallah hasta olmam :2:

hoşgeldin canım.tebrik ediyorum 2 kilo için.17 marta kadar aynen böyle devam et.tatilde dediğin gibi dikkat edersen verirsin yine.ama tatilde benim yerime de eğlenmeyi unutma başarılarr :

Hosbuldum.
Cok iyisiniz hemen beni araniza kabul ettiniz.
Onerilerini dikkate alip diyetimi de bozmayip devam edecegim. 70 kilo olmadan bana :) rahat vercicem kendime. :)

hoş gedin canım bu topigi takip edersen bırakmassın inşallah ..birde tatilde geç kalkarsan 2 ögün yap derim o zaman almassın

Hosbuldum.
Topigin her daim takipcisi olacagim. Tatilden sonra hergun sizlerle birlikte kilo vermeye devam edecegim.
Ben cok erken uyaniyorum Hollanda saati 6 malum okul staj ... ama 9 dan once de yemek yeme imkanim olmuyor saat 9.30 gibi kahvaltimi yapiyorum. Sonra 3.30 gibi de aksam yemegi..
Gun icinde cok haraketliyim her yemekten sonra 20 dakika bandim da yuruyorum. Esimle birikte ekstra her gun 1 saat temiz havada yuruyus de yapiyorum.(o nedenle de aslinda kilomu pek gostermiyorum) ve gun icin de de 2.5 litre ye yakin su iciyorum. Kendimi bildim bileli cayimi kahvemi sekersiz icerim. Dikkat etmeye calisiyorum. Yani Elimden geleni yapiyorum.. Ins, basari bizlerle olacak
Inananiyorumm!

Son düzenleme:
Bende yediklerimi yaziyorum. 8-3-2012
Sabah : 1 yumurta , 3 taze yesil sogan, 1 domates (minik bir elma)ve azcik tereyagindan yapilmis karmasik yumurta - 1 avuc fistik - Su - Kahve

Ogle : Aci marul - 2cilek - minik bir peynirden yapilmis limonlu salata.

Aksam : Kahve ve et(kuzu pirzola) .

1bucuk saat yurudum . 2 litreden fazla su ictim.
Kacamak yapmadim. :)

Son düzenleme:
iyi geceler hanımlar

Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu olsun !!!

Ben bugün arkadaşlarımla beraber kadınlar gününü çok güzel bir şekilde kutladım.Kadınlara özel yemekli,canlı müzikli bir eğlence vardı,oraya gittik.Bütün kurtlarımızı döktük,deşarj olduk,rahatladık geldik

Ben de bugünkü yediklerimi yazayım

kahvaltı:

1 haşlanmış yumurta
1 kk az tuzlu lor
½ kaşarlı tost (çok canım çekti)
1 fincan çay

öğlen:

bir porsiyon dalyan köfte ( havuç ve bezelyeyi yemedim)
1 dolu yemek kaşığı patates püresi
1 kase salata ( turp,kırmızı lahana,roka,marul,hepsinden azar azar vardı,hepsini bitirmedim bile)
1 bardak zero kola
1 çay
1 sade T. kahvesi

akşam:yok

az tuzlu ayran

1 fincan kakaolu süt

su:2-2.5 lt oldu

bugün artık leslie yapmam çünkü bugün tüm yediklerimi yakmışımdır eminim,o kadar çok oynamaya,halaya,zıplamaya

ewet saat 1e geliyo açım.

nasıl yemiyorum kendimi tutuyorum hayret.

hem kocişle hanım küsüsü yaptık

ben bu can sıkıntısıyla dünyaları yerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…