Kizlar ya cocuklar ve kocam profeterol istediler ondan yaptim demin, kendimi nasil tutucam simdi benbi taneden bisey olurmu yoksa hic yemeyimmi ne dersiniz
amın amın hep bırlıkte daha cokkkk guzel gunler gorecegız canım yeterkı bu bırlık ve beraberlık hıc bozulmasınpapadiyacım nasılsın 80 i görmüşsün tebrik ederim canım beni görsen hayran hayran tickerine dalmışım öyleee bakıyorumdarısı başıma ne diyim
hangı mesajını canım:44:Canim masallah cok guzel gidiyosun kilo da vermissin iyide benim mesaji niye gorup okuyamadin?
senı allah ıslah etsın ne dıyemMisAfirlikte oldugum için bozdum az önce ve 2 dilim kakaolu ıslak kek, 2 adet peynirli börek ve 2 adet tulumba tatlısı yedim. Spor da yapamadım ben iradesizin onde gideniyim çok suçluyum Kizlar topa tutun beni, atın forumdan, di$layin
MisAfirlikte oldugum için bozdum az önce ve 2 dilim kakaolu ıslak kek, 2 adet peynirli börek ve 2 adet tulumba tatlısı yedim. Spor da yapamadım ben iradesizin onde gideniyim çok suçluyum Kizlar topa tutun beni, atın forumdan, di$layin
Merhaba arkadaslar ,
Ben yaklasik bir haftadir bu diyeti uygulamaya calisiyorum ve sanirim basarili olmaya da basladim basladigim da 80 kiloydum bu aksam tartildim 78 im :) ilk hafta icin iyi bir baslangic oldugunu dusunuyorum.
Ben hayatim boyunce etli toplu bir kizdim. Suan 24 yasinda evli ve henuz bebeksiz bir bayanim :) 10 kilo verdikten sonra insallah bir bebek istiyorum..
Ama 17 martta tatile gidiyoruz. :)
Bu nedenle dir ki diyete 2 hafta sonra tam mana si ile baslayacagim. Ama tatilde de ole acik bufelere saldirmicam :) mesela asla ekmek yemicem instatilden kilo almadan donerim.
Simdilik bu kadar .
Bu form da cok yeniyim umarim ban yar ve yardimci olursunuz.
Tesekkurler...
Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ... ....2. Öğün(ıkındı vaktı) tavuk ,lahana salatası ,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)
Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve
Spor: 1saat ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum(elımdekı cantalarda verdıgım kılo kadar yuk vardı ayrıca,boylece 120 kg ıkenkı kılo verme hızım dusmedı hanımlar), oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum. Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze
Merhaba arkadaslar ,
Ben yaklasik bir haftadir bu diyeti uygulamaya calisiyorum ve sanirim basarili olmaya da basladim basladigim da 80 kiloydum bu aksam tartildim 78 im :) ilk hafta icin iyi bir baslangic oldugunu dusunuyorum.
Ben hayatim boyunce etli toplu bir kizdim. Suan 24 yasinda evli ve henuz bebeksiz bir bayanim :) 10 kilo verdikten sonra insallah bir bebek istiyorum..
Ama 17 martta tatile gidiyoruz. :)
Bu nedenle dir ki diyete 2 hafta sonra tam mana si ile baslayacagim. Ama tatilde de ole acik bufelere saldirmicam :) mesela asla ekmek yemicem instatilden kilo almadan donerim.
Simdilik bu kadar .
Bu form da cok yeniyim umarim ban yar ve yardimci olursunuz.
Tesekkurler...
hoşgeldin canım.tebrik ediyorum 2 kilo için.17 marta kadar aynen böyle devam et.tatilde dediğin gibi dikkat edersen verirsin yine.ama tatilde benim yerime de eğlenmeyi unutma başarılarr :
hoş gedin canım bu topigi takip edersen bırakmassın inşallah ..birde tatilde geç kalkarsan 2 ögün yap derim o zaman almassın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?