Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kizlar benim bir sorum var. karatayi bir sure yapip mesela 1 hafta yapip birkac gun ara vermek mumkun mu ? yoksa etkisini goremez miyiz? cok delirmeden, cozutmadan kucuk kacamaklar ama. ekmegi filan aramiyorum. Bugun 8. gunum, ancak normalde cok doymus olurdum kahvalti sonrasi, bugun yumurtam rafadan olmustu yemedim, bogk ondan mi aciktim da oglen gozum dondu acaba:) oglen kucuk bir parca tavuk yedim, ama kesmedi. etli degildi canim hep kemik cikti ici. ustune kucuk kase oglusa yaptigim yayla corbasindan ictim aksama da evde ki sebzeleri degerlendireyim derken, sebzeli tavuklu noodle yaptim, ve 1 haftadir ilk kez bugun oldu bunlar. ama yarin aynen devam eskisi gibi, bir de bu uzuntuyle aksam aksam ciktim 9 dan sonra sitede tur attim yarim saat:)

paylaşım için teşekkürler demekki neymiş omega 3 e devam

sabah:
malesef tost yedim ama ne süt vardı ne kahvaltılık istemeye istemeye yedim (yalana bak bayıla bayıla yedim aslında ) ama öğlen işlerim var 1 saat yürüyeceğim zaten...

günaydın kızlarrr.nasılsınız..

dün akşamki menüm:
1 kase yoğurt çorbası
biraz kızarmış tavuk
1 bardak ayran

bu sabahki menüm:
2 haşlanmış yumurta,
15 zeytin
biraz peynir
2 gün kurusu
biraz çiğfındık

öğleye kadarda çay su devam ederim ohh tamam işte ....

günaydınlar birkaç gündür giremiyorum size ihanet etmedim ama misafirlerim üstüste geldi kekler yemekler geç saatte yenen meyveler kilo almadım ama sanırım bu hafta veremedimde neyse daha 3 günüm var önümde belki 200-300gr düşerim. zaten regl haftama girdim şişkinlikte var biraz

sabah:

peynir
5 zeytin
1 yeşil biber
maydonoz roka
1 yumurta
8-10 yer fıstığı
1 kk tahin helvası

kızlar regl haftasında özel bişey yapıyormusunuz yani diyetinizde değişiklikler oluyormu. tatlı krizi falan... nasıl atlatırım ki

Haydi uyanın güzeller :86:

Haydiiiii Esasçım ve Aslıcımdan başka kahvaltı yazan olmamışşş. Esasçım Aslıcım size de afiyet olsuunn

Yürüyerek okulumaa geldimmm. İnşallah öğleyin dönerken yağmura yakalanmam. Gelirken hafif yağmurluydu:26:

Kahvaltımmmm

2 yumurtadan kaşarlı omlet
4 marul
fındık
2 omega 3 kapsül
8 zeytin
şekersiz çay
biraz da tulum peyniri peynir canavarıyım valla

evden çıkmadan sade kahvem

Son düzenleme:
kızlar regl haftasında özel bişey yapıyormusunuz yani diyetinizde değişiklikler oluyormu. tatlı krizi falan... nasıl atlatırım ki[/QUOTE]

Aslıcım tarçınlı süt içebilir ya da kuru inciri kakaoya bulayabilirsin. Bol su iç bence bir de bitki çayları

gunaydııınnnnnn nasılsınız arkadaslar sımdı kahvaltımı yaptım yesılcayımı yudumluyorum

1 yumurta
b.peynır
kıvırcık
4 zeytın
1 kasık suzmeyogurt
omega3 yesılcay

bu sabah tartıda cok guzel bır sonuc gordum ptesıye kadar boyle gıderse 1.bellı dıyorum ben(saphıra,leylak84 ve zeynoya duyurulur)

CANIM MUZU AKŞAM YEMEN İYİ OLMAMIŞ.
LAKTOZ ALERJİSİ İÇİN DE BİLGİM YOK,BENCE DOKTORLAR SİTESİNDE CANAN HOCA'YA SORMALISIN BUNU..
BİR DE KISIRI ASMA YAPRAĞIYLA YİYORUM DEMİŞSİN YA,ASMA YAPRAĞINI HAŞLIYORMUSUN ÇİĞ Mİ YOKSA MERAK ETTİM?

VALLA TOST ÖZLENİYOR CANIM YAA
AMA İŞTE MAALESEF HAMUR

Benim kahvaltı da dışarıdandı bugün..
2 yumurta sahanda,1 büyük dilim ekmek:18:
(Peynir-zeytin olmayınca yanında ekmekten almak zorunda kaldım,çünkü sahanda yumurtayı tek yiyemiyorum.)
3-4 ceviz-2 gün kurusu kayısı

günaydın hanımlar günaydın papadiya tebrikler inşallah pazarteside aynı sonucu görürsün canım
bende şimdi yeşil çayımı yudumluyorum
kahvaltım
2 bardak ılıksu 3 dal dere otu
yarım saat sonra
1 muz
2 incir
1kk peynir
10 yeşil tuzsuz kırma zeytin
domates biber

tamam canım saol bu site degil mi doktor sitesi.com - Doktor, Doktorlar, Diş hekimi, Dr, Uzman, Sağlık, Doğum, Gebelik, Kadın Hastalıkları, İlaç, Tedavi, Cerrahi
asma yapragı salamura zaten ama ben tuzu gitsin diye yinede hafif haşlıyorum

sabah sirkeli su

1muz
1 yumurta
1 avuç ceviz badem
biraz peynir
bitter çiko 3 karecik
kinder süt dilimi
ne alaka diyceksiniz aksam kızıma açmıstım yemedi gece nasıl canım çekti yememek için adeta direndim kokladım amam gece yemedim sabah yedim artık bisi olmaz dimi

slmmm güzellerrrr

ben şuan sizi okuyorumm sadece..
diyetim fena durumdaa...
pazartesi tam gaz başlıcamm..
çok fena hırslandımmm
karnım tıka basa tokken çok mutsuzummmmm

sagol canım benım..hep bırlıkte ınsallah

kızınıda küçük karataycı yaparak bu sorundan kurtul benceee...
ödül karşılığı veriyorum ben o tür şeyleri...
o da çok ısrar ederse...
kuru meyve ,çerez falan yidir cicimmm

afiyet olsun olan olmuş artık bende sabah ogluma sucuklu yumurta yapmıştım ekmegin arasına koydum iki ısırık aldı gerisini masaya bıraktı ekmek nazlı nazlı bana baktı ben ekmege baktım amaaan bakıştık işte sadece bakıştık yani yanlış anlaşılmasın

slmmm güzellerrrr

ben şuan sizi okuyorumm sadece..
diyetim fena durumdaa...
pazartesi tam gaz başlıcamm..
çok fena hırslandımmm
karnım tıka basa tokken çok mutsuzummmmm

pazartesiyi bakleme bugün yada yarın başla işte yaaaf

ammmannnnn sabahlar olmasınnnnn

bizdeee şey gibi çalıştık akşama kadar afedersin

pazartesiyi bakleme bugün yada yarın başla işte yaaaf

bugün koca bir simit hüplettimmmm

haftasonu başlama gibi bir düşüncem var ancakk yine tam olarak uyamazsam motivem kırılır diye pazartesi başlayayım diyorum..
bakayım belki yarın başlarımm:13:

vaaaay adamdan sayılmıyoruz artık demek pekiiiii öyle olsun öyle olsun siz bana yokmuşum gibi davranmaya devam edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…