aynen ya.çalış çalış dur yani,
akşamada gittim kocişle hırlaştık
bu aralar muayyen dönemi galiba benim kocanın
vaaaay adamdan sayılmıyoruz artık demek pekiiiii öyle olsun öyle olsun siz bana yokmuşum gibi davranmaya devam edin...
Gunaydin fistiklar, benbugun itibariyle tam olarak basladim karataya, kahvaltimida bi guzel yaptim, birazda dans ettim, simdi yuruyuse cikmayi dusunuyorum.
Kahvaltim soyle:
Bir haslanmis yumurta
6 tane zeytin
Beyaz peynir
Bir avuc badem
Bir bardakta sut ictim
Sizce nasil kizlar yediklerim dogrumu? :44:
süper menü..
afiyet olsun..
sporunu da yap gel veee yazzzzz..
hadi bakalımmmm:13::13::13:
ay eşim alıyo ya alma desemde çekmeceyi dolduruyor evlerde olurya çiko bisküvi gofret cekmecesi. bana kalsan hiç almıycamdakızınıda küçük karataycı yaparak bu sorundan kurtul benceee...
ödül karşılığı veriyorum ben o tür şeyleri...
o da çok ısrar ederse...
kuru meyve ,çerez falan yidir cicimmm
bizde kavga ettik cumartesi aptalca bir kıskançlık yüzünden o beni kıskandı. konusmyuorum gerekmedikce ilk kez bu kadar uzun sürdü 6 gündür ara ara konusuyom yemegini çayını veriyom. hoş özür dilemek gibi bir niyeti yok sanırsam halınden memnun zira dırdır kesildi ben susuncaaynen ya.çalış çalış dur yani,
benim kilo vermem durdu ayran detoksu ne ve nasıl yapılıyor ayrıntılı yazarsanız sevinirim cvp için şimdiden tşklerr
ay eşim alıyo ya alma desemde çekmeceyi dolduruyor evlerde olurya çiko bisküvi gofret cekmecesi. bana kalsan hiç almıycamda
bizde kavga ettik cumartesi aptalca bir kıskançlık yüzünden o beni kıskandı. konusmyuorum gerekmedikce ilk kez bu kadar uzun sürdü 6 gündür ara ara konusuyom yemegini çayını veriyom. hoş özür dilemek gibi bir niyeti yok sanırsam halınden memnun zira dırdır kesildi ben susunca
aynen ya.çalış çalış dur yani,
ay eşim alıyo ya alma desemde çekmeceyi dolduruyor evlerde olurya çiko bisküvi gofret cekmecesi. bana kalsan hiç almıycamda
bizde kavga ettik cumartesi aptalca bir kıskançlık yüzünden o beni kıskandı. konusmyuorum gerekmedikce ilk kez bu kadar uzun sürdü 6 gündür ara ara konusuyom yemegini çayını veriyom. hoş özür dilemek gibi bir niyeti yok sanırsam halınden memnun zira dırdır kesildi ben susunca
ayyyyyyyy kasten yapmadım Zeynepçimmm olur mu hiççç sana da günaydınnlaarrr görmedim inan. Afiyet olsun canım.
aaaay bu erkekler hep aynı kıskanç, höt höt bir kalıptan dökülmüşler sanki Allah bunları yaratırken hiç vakit harcamamıi belliki
yaa bazen ben bu topicte görünmez miyim acaba diye geçiyor içimden
öğlen:
balık,
ezogelin
salat ve baklava varmış ama baklava yemeyiz
akşam bol salata ve hamsi tava
evet biliyom kızartma ama yedim işte çok canım istedi.
sabah 1 yumurta 1 kuru incir 5 zeytin
sabah kalkamayınca böle oluyor ama hiç yoktan iyidir
önceden hiç kahvaltı yapmazdım
1 gün giremedim ama aklım hep sizdeydi ne yaptınız diye biraz gecmisi okudum
oglus grip oldu 2 gündür cok nazlı :2::2:bide ilacta icmiyor bilmem ne yapsam ilaclar acıymıs da 2.5 yasında pasa offf biraz icse iyilesecekte nerde
sabah kahvaltım(09:45)
zeytinim,fındıgım,2 adet köy yumurtam,havuclu maydonozlu salatam,omega3 2 kapsül,5 birarada cayım
Eki Görüntüle 363912
Haydi uyanın güzeller :86:
Haydiiiii Esasçım ve Aslıcımdan başka kahvaltı yazan olmamışşş. Esasçım Aslıcım size de afiyet olsuunn
Yürüyerek okulumaa geldimmm. İnşallah öğleyin dönerken yağmura yakalanmam. Gelirken hafif yağmurluydu:26:
Kahvaltımmmm
2 yumurtadan kaşarlı omlet
4 marul
fındık
2 omega 3 kapsül
8 zeytin
şekersiz çay
biraz da tulum peyniripeynir canavarıyım valla
evden çıkmadan sade kahvem
kızlar regl haftasında özel bişey yapıyormusunuz yani diyetinizde değişiklikler oluyormu. tatlı krizi falan... nasıl atlatırım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?