Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Gunaydin fistiklar, benbugun itibariyle tam olarak basladim karataya, kahvaltimida bi guzel yaptim, birazda dans ettim, simdi yuruyuse cikmayi dusunuyorum.
Kahvaltim soyle:
Bir haslanmis yumurta
6 tane zeytin
Beyaz peynir
Bir avuc badem
Bir bardakta sut ictim
Sizce nasil kizlar yediklerim dogrumu? :44:

süper menü..
afiyet olsun..
sporunu da yap gel veee yazzzzz..
hadi bakalımmmm:13::13::13:

akşam bol salata ve hamsi tava
evet biliyom kızartma ama yedim işte çok canım istedi.

sabah 1 yumurta 1 kuru incir 5 zeytin
sabah kalkamayınca böle oluyor ama hiç yoktan iyidir
önceden hiç kahvaltı yapmazdım

Günaydın kızlar,

Kahvaltım; 2 küçük muz, 5 zeytin, bir avuç ceviz, 2 gün kurusu kayısı, bir kuru erik, 2 omega-3

Pek keyfim yok bugün çalışasım da yok, pöff :122:

kızınıda küçük karataycı yaparak bu sorundan kurtul benceee...
ödül karşılığı veriyorum ben o tür şeyleri...
o da çok ısrar ederse...
kuru meyve ,çerez falan yidir cicimmm
ay eşim alıyo ya alma desemde çekmeceyi dolduruyor evlerde olurya çiko bisküvi gofret cekmecesi. bana kalsan hiç almıycamda
aynen ya.çalış çalış dur yani,
akşamada gittim kocişle hırlaştık
bu aralar muayyen dönemi galiba benim kocanın
bizde kavga ettik cumartesi aptalca bir kıskançlık yüzünden o beni kıskandı. konusmyuorum gerekmedikce ilk kez bu kadar uzun sürdü 6 gündür ara ara konusuyom yemegini çayını veriyom. hoş özür dilemek gibi bir niyeti yok sanırsam halınden memnun zira dırdır kesildi ben susunca

benim kilo vermem durdu ayran detoksu ne ve nasıl yapılıyor ayrıntılı yazarsanız sevinirim cvp için şimdiden tşklerr

offf kızlar ya karatayda bu 3. haftam ama bir bıkkınlık geliyor bazen sizde yaşadınızmı böyle bir dönem heleki evde yemek falan yoksa birde karnın açsa çok sinir oluyorum ekmek poşetin arasından bana gel gel ye benide açlığın yatışsın diyor ama buna engel oluyorum tabiki birde gün içinde birşeyler atıştırmak istiyorum özellikle regl haftasında eee her saatte kuruyemiş yenmez sonuçta o da yağ ne atıştırabilirimki acaba biraz gaza ihtiyacım var sanırım bir kaç gün giremedim moralim düştü

zaten biz susarsak herşey iyi.
nasıl iş anlamıyorum.hiç birşey umrunda değil adamın.
sağı solu belli değil uyuz teke

aynen ya.çalış çalış dur yani,
akşamada gittim kocişle hırlaştık
bu aralar muayyen dönemi galiba benim kocanın

aaaay bu erkekler hep aynı kıskanç, höt höt bir kalıptan dökülmüşler sanki Allah bunları yaratırken hiç vakit harcamamıi belliki

ayyyyyyyy kasten yapmadım Zeynepçimmm olur mu hiççç sana da günaydınnlaarrr görmedim inan. Afiyet olsun canım.

yaa bazen ben bu topicte görünmez miyim acaba diye geçiyor içimden

öğlen:
balık,
ezogelin
salat ve baklava varmış ama baklava yemeyiz

Bazen ben de böyle hissediyorum inan sorulan sorulara cevap yazdığımda bazen bunlar bile görünmüyor

Balıktan sonra helva yiyebilirsin ama baklava yok

akşam bol salata ve hamsi tava
evet biliyom kızartma ama yedim işte çok canım istedi.

sabah 1 yumurta 1 kuru incir 5 zeytin
sabah kalkamayınca böle oluyor ama hiç yoktan iyidir
önceden hiç kahvaltı yapmazdım

valla ben 6 aydır hemen hemen her hafta balık yedım ve kızartma seklıyle yedım:44:

1 gün giremedim ama aklım hep sizdeydi ne yaptınız diye biraz gecmisi okudum
oglus grip oldu 2 gündür cok nazlı :2::2:bide ilacta icmiyor bilmem ne yapsam ilaclar acıymıs da 2.5 yasında pasa offf biraz icse iyilesecekte nerde
sabah kahvaltım(09:45)
zeytinim,fındıgım,2 adet köy yumurtam,havuclu maydonozlu salatam,omega3 2 kapsül,5 birarada cayım

Kahvaltı harika afiyet osssun

Benim oğluş da 2 yaşında Güleryüzcüm güle güle büyüt. Bir an önce iyileşir inş. Geçmiş olsun. İçmediğinde biri tutuyor oğluşu ben de ağzına tıkıyorum ilacı
Ablasına ilaç içirdiğimi gördüğünde daha kolay içmeye başladı ilaçlarını başka kardeşi varsa deneyebilirsin

kızlar regl haftasında özel bişey yapıyormusunuz yani diyetinizde değişiklikler oluyormu. tatlı krizi falan... nasıl atlatırım ki

Aslıcım tarçınlı süt içebilir ya da kuru inciri kakaoya bulayabilirsin. Bol su iç bence bir de bitki çayları [/QUOTE]

ayyy canım benim daha şimdi geri dönüp bakabildim önerilerin için çok teşekkürederim uygulayacağım bu bu hafta. ayrıca iş yerinde olduğum için sayfayı bir açıp bir kapıyorum kaçırdığım yorumlarada bazen dönüp bakamıyorum canım tekrar kusurabakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…