Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım gecmıs olsun.mutfak tezgahına oturt bı bana bı sana de once az bısey kendın ıc sonrada ona ver.ıse yarayabılır

tek cocuk bitanem sabah babasıla denedik zorla tıktık ama bütün hepsini yine püskürttü bakalım baska yollar denemeli ödülle belki icer.tesekkürler canım önerin icin

canım gecmıs olsun.mutfak tezgahına oturt bı bana bı sana de once az bısey kendın ıc sonrada ona ver.ıse yarayabılır

sagol canım inşallah en kısa zamanda iyilesir bakalım senin dedigin gibi bi deneyim belki icer hic sevmiyorum hasta olmalarını cünkü ilac icmiyor offff

yavaş ama emin adımlarla ilerliyorsun canım
bravo

sağol canim

1tane yedin hadi 2ciyi niye yiyorsun

aynen ya.çalış çalış dur yani,
akşamada gittim kocişle hırlaştık
bu aralar muayyen dönemi galiba benim kocanın
bizde bizde

Bu arada sabah evde bazlama yidi herkes ben klasik karatay kahvaltısını yaptım. Bunu da söyleyim kendimi bu sefer seveyim ben. Her sabah ben klasik kahvaltımı yapıyorum. Yanımdaki herkes hergün ya bazlama ya gözleme yiyor ya offfff offfff Ben tabii ki yemiyorum Ama siz olmasanız şimdi 66 kg dım inanın

ayın etkisi mi ne herkes kocişyle mi hırlaştı ayolll leylak burçin

canım tebrikler senin boyun kaç bm bayağı düşük gözüküyor:44:

günaydın kızlarr kahvaltımı ve sporumu yaptımm...benden size bi tavsiye düzenli spor yapın ama çok abartmayın sonra ben gibi spor yapmadığınız zamanlarda hiç kilo veremezsiniz..bu sabah dayanamayıp tartıldım gram oynamamış.. reglim de baya gecikti belki bununda etkisi vardır bilemiyorum...ama sadece bi kaç gün spor yapamadım onda da gün içinde yürüyorum yoruluyorum dye ama artık el mahkum her gün yapmaya çalışcam napalım...

kahvaltımı da yazayım:

2 sahanda yumurta
çok az peynir
6 zeytin
3 kuru incir
fındık fıstık karışık
çay

sporda leslie 1 mil+ callanetics

kahvaltım
1 portakal ve 1 kivi
12 zeytin
beyaz peynir
marul
omega3 2 kapsül
1 çay bardağı kadar fındık fıstık

Merhaba KIZLAR

1-2 sayfa ancak şöyle bakabildim
Ne oluyosunuz yavvvv.
didişler,kaçamaklar
dolunay dolunay çarptı ortalığı :)

sabah kahvaltım
peynir
çay
kahve
geç kaldı sabah ayaküstü attım ağzıma peyniri çıktım

öğle menüm belli
fırında tavuk
yoğurt

pilavda var ama malesef yiyemiyorum

kendinize iyi bakın :'')

dün akşam yediklerim
2 tane havuçlu kek
1 tane incirli kek
2 tane laz böreği

ne oldu nasıl olduda hepsini yedim anlayamadım (duygusal açlık diyolar ya bende o da yok bu yeme işi için çocukluğuma inilmesi lazım kesin orada birşey var çünkü kendimi bildim bileli kiloluyum....) sonra vicdan azabı tabi sofradan kalkar kalkmaz bi midem bulandı gittim ne yediysem çıkardım sonrada sadece 1 avuç çekirdek yedim gece açlıktan midem guruldayınca 1 bardakta tarçınlı süt içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…