Bu arada dün akşamdan beri yazamadım ama 2.5 lahmacun yidim beeenhah bana
1 gün giremedim ama aklım hep sizdeydi ne yaptınız diye biraz gecmisi okudum
oglus grip oldu 2 gündür cok nazlı :2::2:bide ilacta icmiyor bilmem ne yapsam ilaclar acıymıs da 2.5 yasında pasa offf biraz icse iyilesecekte nerde
sabah kahvaltım(09:45)
zeytinim,fındıgım,2 adet köy yumurtam,havuclu maydonozlu salatam,omega3 2 kapsül,5 birarada cayım
Eki Görüntüle 363912
ayyy lahmacunmu offf bende mi yesem bugün acaba 1 tanecik ayran ve salatayla
Sorun değil aslıcım, Canan Hoca lahmacunu yasaklamamış yiyebilirsin rahatlıkla ama benim kadar yeme bence :128:
Kahvaltı harika afiyet osssun
Benim oğluş da 2 yaşında Güleryüzcüm güle güle büyüt. Bir an önce iyileşir inş. Geçmiş olsun. İçmediğinde biri tutuyor oğluşu ben de ağzına tıkıyorum ilacı
Ablasına ilaç içirdiğimi gördüğünde daha kolay içmeye başladı ilaçlarını başka kardeşi varsa deneyebilirsin
canım gecmıs olsun.mutfak tezgahına oturt bı bana bı sana de once az bısey kendın ıc sonrada ona ver.ıse yarayabılır
yavaş ama emin adımlarla ilerliyorsun canım
bravo
MisAfirlikte oldugum için bozdum az önce ve 2 dilim kakaolu ıslak kek, 2 adet peynirli börek ve 2 adet tulumba tatlısı yedim. Spor da yapamadım ben iradesizin onde gideniyim çok suçluyum Kizlar topa tutun beni, atın forumdan, di$layin
aynen ya.çalış çalış dur yani,
akşamada gittim kocişle hırlaştık
bu aralar muayyen dönemi galiba benim kocanın
Bu arada sabah evde bazlama yidi herkes ben klasik karatay kahvaltısını yaptım. Bunu da söyleyim kendimi bu sefer seveyim ben. Her sabah ben klasik kahvaltımı yapıyorum.Yanımdaki herkes hergün ya bazlama ya gözleme yiyor ya offfff offfff Ben tabii ki yemiyorum Ama siz olmasanız şimdi 66 kg dım inanın
ayın etkisi mi ne herkes kocişyle mi hırlaştı ayolll leylak burçin
canım tebrikler senin boyun kaç bm bayağı düşük gözüküyor:44:
Leylakçım sağol
Boyum 166 cm ama kilolar karında ve basen de toplaşmışlar körolasıcalar
canım tebrikler senin boyun kaç bm bayağı düşük gözüküyor:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?