Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabah kahvaltım(09:30) havucum,rokam,fındıgım,yogurdum,zeytinim,2 adet köy yumurtam,yesil cayım

öglen yemegim(14:30) etli keskek yemegim,2 adet yesil sogan,ev yapımı yogurdum 1 kase

aksam yemegim(19:30) pırasa yemegim,karısık salatam

sporumuda yaptım tabi
60 dk 6.5 hız 8400 adımcık

su:2 litre
2 adet sade türk kahvesi komsuyla

dünüm böyle gecti cok abartılı degildi sanırım bi de reglim yaklasıyor bu arada offf vücud sismeyede basladı neyse ins.pzt. kilo vermiş olurum

Son düzenleme:

Hocam naptınız? Miden yediklerinden dolayı suçluluktan mı kötü oldu öyleyse dikkat et. Ben rehber öğretmenim nacizane tavsiyem sana Arada ben de kaçırıyorum. Hatta c.tesi günleri yiyorum biraz herşeyden nefis köreltmek için bence arada yeyin yoksa çok canı istiyor insanın saldırıyorum resmen bazen ben de kendimi kaybediyorum

Bence hiç abartı yok afiyet olsun. Keşkeği ben de çok severim. robot ya da blendırdan da geçirmemişsin buğdayın bi kısmını çokkk güzell

seni çok iyi anlıyorum cnm.dün akşam ben de aynı durumdaydım.perşembeleri misafirliğe gidiyorum ve bi sürü hamur işi oluyo.hamur işine acaip düşkünüm küçüklüğümden beri.önümde görünce tutamıyorum kendimi ve bozuyorum rejimi.sonra da pişmanlık...

dün akşam aynı şeyleri yapmışız.buna bi dur demeli cidden.benim de küçüklüğümle ilişkili kesin çünkü annecim çok güzel hamur işleri yapar ve ben onun kokusuyla mest olurum evdeeee...şimdi yemeden duramıyorum işte bana bi hal çare gösterin kıslarrr

ben de dün kusacak gibi oldum o kadar pastadan börekten sonra...suçluluk psikolojisi tamamen.ahhh iradesiz rojda ahhhhh

nası 46 kilo olacaksam böyle

Bence hiç abartı yok afiyet olsun. Keşkeği ben de çok severim. robot ya da blendırdan da geçirmemişsin buğdayın bi kısmını çokkk güzell

tesekkürler canım evet blender yada robot kullanmadım direk pisirip yaptım valla midem ögütsün dedim zaten hocamızın keskek tarifinden yaptım kitaptaki gibi ama nohut yok

bu arada menü bildirim:

sabah 9:15 klasik karatay kahvaltısı,3 adet gün kurusu ve 2 adet omega 3 kapsül

öğle: bitki çayı ve bi ısırık %70 kakaolu bitter çikolata (

akşam ne yicem bilmiyorum

akşam 1 saat yoğun tempoda koşu bandında yürüyüş yapıcam.zira 2 saat yürüsem şu 2 gündür yediklerimi eritemem

suçluyum çok suçluyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmm

hocam benim kaçamaksız günüm yok ki..arada yiyeyim bazen emzirmenin arkasına sığınıyorum gerçi emzirmesemde aynıyım ya neyse.mesela akşam arkadaşlara oturmaya gidiyoruz haftada en az 1 sefer orada tabak almıyorum o zaman çok mutsuz oluyorum tabi çaktırmıyorum tabak alsam bi çatalla kalamıyorum ciddi yeme bozukluğum var yanii

Dün bende işten çıktıktan sonra fenalaştım şekerim düştü galiba marketten alışveriş yapmıştım kızıma aldığım kinder penguınden yedim 1 tane kendime geldim .neden öyle oldum anlamadım..neyse geçti şükür....

zaten biz susarsak herşey iyi.
nasıl iş anlamıyorum.hiç birşey umrunda değil adamın.
sağı solu belli değil uyuz teke

oooo baya kızılmış kocaya....

Emzirirken insanın canı daha çok yemek istiyor tarçınlı süt kakao filan bunlar biraz bastırabilir hocam. Ben de 4 yıldır abartılı yiyordum. Şimdi şimdi kaçamaklar azaldı. Bol su içiyorum ıhlamur içiyorum. Kafama koydum göbekten koca kalçamdan kurtulacağım inş. 3 öğün yiyorum erken başladığım için güne omega 3ümü almaya yeni başladım o da zayıflamaya yardımcı sporla birlikte.
Misafirliğe gittiğimde tabağa az koymalarını rica ediyorum. Buraya yazmakta oldukça motive edici

sabah saat 10 da yedim 2 öğün yapcam
kahvaltıdan önce 1 bardak limonlu ılık su
sonra;
zeytin
2 yum
ceviz
veeeee 3 kaşık kuru fasulye
dayanamadım napim gece geç saatte yaptım aklıma düştü öğleni bekleyemedim ama ii de oldu hiç aç diilim uzun bi süre de acıkmıcak gibiyim

valla ben 6 aydır hemen hemen her hafta balık yedım ve kızartma seklıyle yedım:44:
BEN DE ÇOĞU KEZ KIZARTMA OLARAK YEDİM,EN LEZZETLİSİ O ÇÜNKÜMM

Geçmiş olsun canımm
Bu arada dün akşamdan beri yazamadım ama 2.5 lahmacun yidim beeen hah bana
1,5 olsaydı barim kızzz
zaten çevremizdekiler özendiriyor bizi,hain domdomlar
Leylakçım sağol

Boyum 166 cm ama kilolar karında ve basen de toplaşmışlar körolasıcalar

canım evet senin bmi yanlış

öğlen :az sebze çorbası 5-6 tane mercimekli köfte
ama varya nasıl fazla geldi anlatamam
şimdi şsiz t.kahvesi
kızlar bilen varmı filtre kahve serbestmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…