Yanlışlık mı var yoksa bm de :44:
dün akşam yediklerim
2 tane havuçlu kek
1 tane incirli kek
2 tane laz böreği
ne oldu nasıl olduda hepsini yedim anlayamadım (duygusal açlık diyolar ya bende o da yok bu yeme işi için çocukluğuma inilmesi lazım kesin orada birşey var çünkü kendimi bildim bileli kiloluyum....) sonra vicdan azabı tabi sofradan kalkar kalkmaz bi midem bulandı gittim ne yediysem çıkardım sonrada sadece 1 avuç çekirdek yedim gece açlıktan midem guruldayınca 1 bardakta tarçınlı süt içtim.
sabah kahvaltım(09:30)havucum,rokam,fındıgım,yogurdum,zeytinim,2 adet köy yumurtam,yesil cayım
Eki Görüntüle 363943
öglen yemegim(14:30)etli keskek yemegim,2 adet yesil sogan,ev yapımı yogurdum 1 kase
Eki Görüntüle 363944
aksam yemegim(19:30)pırasa yemegim,karısık salatam
Eki Görüntüle 363948
sporumuda yaptım tabi
60 dk 6.5 hız 8400 adımcık
Eki Görüntüle 363951
su:2 litre
2 adet sade türk kahvesikomsuyla
dünüm böyle gecti cok abartılı degildi sanırım bi de reglim yaklasıyor bu arada offf vücud sismeyede basladı neyse ins.pzt. kilo vermiş olurum
canım yanlışlık var eğer boyun 166 ve kilon 61.7 ise bmı 22.3 oluyor sen tickerını yeniden yap
offf kızlar ya karatayda bu 3. haftam ama bir bıkkınlık geliyor bazen sizde yaşadınızmı böyle bir dönem heleki evde yemek falan yoksa birde karnın açsa çok sinir oluyorum ekmek poşetin arasından bana gel gel ye benide açlığın yatışsın diyor ama buna engel oluyorum tabiki birde gün içinde birşeyler atıştırmak istiyorum özellikle regl haftasında eee her saatte kuruyemiş yenmez sonuçta o da yağ ne atıştırabilirimki acaba biraz gaza ihtiyacım var sanırım bir kaç gün giremedim moralim düştü
dün akşam yediklerim
2 tane havuçlu kek
1 tane incirli kek
2 tane laz böreği
ne oldu nasıl olduda hepsini yedim anlayamadım (duygusal açlık diyolar ya bende o da yok bu yeme işi için çocukluğuma inilmesi lazım kesin orada birşey var çünkü kendimi bildim bileli kiloluyum....) sonra vicdan azabı tabi sofradan kalkar kalkmaz bi midem bulandı gittim ne yediysem çıkardım sonrada sadece 1 avuç çekirdek yedim gece açlıktan midem guruldayınca 1 bardakta tarçınlı süt içtim.
Hocam naptınız? Miden yediklerinden dolayı suçluluktan mı kötü oldu öyleyse dikkat et. Ben rehber öğretmenim nacizane tavsiyem sanaArada ben de kaçırıyorum. Hatta c.tesi günleri yiyorum biraz herşeyden nefis köreltmek için bence arada yeyin yoksa çok canı istiyor insanın saldırıyorum resmen bazen ben de kendimi kaybediyorum
Bence hiç abartı yok afiyet olsun. Keşkeği ben de çok severim. robot ya da blendırdan da geçirmemişsin buğdayın bi kısmını çokkk güzell
Hocam naptınız? Miden yediklerinden dolayı suçluluktan mı kötü oldu öyleyse dikkat et. Ben rehber öğretmenim nacizane tavsiyem sanaArada ben de kaçırıyorum. Hatta c.tesi günleri yiyorum biraz herşeyden nefis köreltmek için bence arada yeyin yoksa çok canı istiyor insanın saldırıyorum resmen bazen ben de kendimi kaybediyorum
sabah sirkeli su
1muz
1 yumurta
1 avuç ceviz badem
biraz peynir
bitter çiko 3 karecik
kinder süt dilimine alaka diyceksiniz aksam kızıma açmıstım yemedi gece nasıl canım çekti yememek için adeta direndim kokladım amam gece yemedim sabah yedim artık bisi olmaz dimi
zaten biz susarsak herşey iyi.
nasıl iş anlamıyorum.hiç birşey umrunda değil adamın.
sağı solu belli değil uyuz teke
hocam benim kaçamaksız günüm yok ki..arada yiyeyimbazen emzirmenin arkasına sığınıyorum gerçi emzirmesemde aynıyım ya neyse.mesela akşam arkadaşlara oturmaya gidiyoruz haftada en az 1 sefer orada tabak almıyorum o zaman çok mutsuz oluyorum tabi çaktırmıyorum tabak alsam bi çatalla kalamıyorum ciddi yeme bozukluğum var yanii
BEN DE ÇOĞU KEZ KIZARTMA OLARAK YEDİM,EN LEZZETLİSİ O ÇÜNKÜMMvalla ben 6 aydır hemen hemen her hafta balık yedım ve kızartma seklıyle yedım:44:
Geçmiş olsun canımm1 gün giremedim ama aklım hep sizdeydi ne yaptınız diye biraz gecmisi okudum
oglus grip oldu 2 gündür cok nazlı :2::2:bide ilacta icmiyor bilmem ne yapsam ilaclar acıymıs da 2.5 yasında pasa offf biraz icse iyilesecekte nerde
]
1,5 olsaydı barim kızzzBu arada dün akşamdan beri yazamadım ama 2.5 lahmacun yidim beeenhah bana
zaten çevremizdekiler özendiriyor bizi,hain domdomlarBu arada sabah evde bazlama yidi herkes ben klasik karatay kahvaltısını yaptım. Bunu da söyleyim kendimi bu sefer seveyim ben. Her sabah ben klasik kahvaltımı yapıyorum.Yanımdaki herkes hergün ya bazlama ya gözleme yiyor ya offfff offfff Ben tabii ki yemiyorum Ama siz olmasanız şimdi 66 kg dım inanın
Leylakçım sağol
Boyum 166 cm ama kilolar karında ve basen de toplaşmışlar körolasıcalar
Kizlar meksika fasulyesi yasakmi serbestmi, bilgilendirin beni, henuz kitabm elime gecmedi
Alin bendende okadar, bende tartistim dun aksam, gicik yaa delirtcek beni, bugunde bisey olmamis gibi yuzus yuzsuz konusuyo
ayın etkisi mi ne herkes kocişyle mi hırlaştı ayolll leylak burçin
valla ben 6 aydır hemen hemen her hafta balık yedım ve kızartma seklıyle yedım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?