hadi ya
bunu duyduğuma çok sevindim
hakkaten ceylininde dediği gibi kızartma süper olayi
diğerleri neysede hamsi sadece kızartma gidiyor
Bazen ben de böyle hissediyorum inan sorulan sorulara cevap yazdığımda bazen bunlar bile görünmüyor
Balıktan sonra helva yiyebilirsin ama baklava yok
Hamsiyi bir de köfte şeklinde yiyin ıımmmmmımm bayılıyorum. İçine maydanoz, taze soğan doğrayın. Yumurta kırıp az da un ekleyin kaşıkla bastırıp şekillendirin mücver gibi yapıp kızartın
hadi ya
bunu duyduğuma çok sevindim
hakkaten ceylininde dediği gibi kızartma süper olayi
diğerleri neysede hamsi sadece kızartma gidiyor
BEN DE ÇOĞU KEZ KIZARTMA OLARAK YEDİM,EN LEZZETLİSİ O ÇÜNKÜMM
Bence de en lezzetlisi kızartma oluyor bide ceylincim hamsi köfte dene bakArada yenir yenir
1,5 olsaydı barim kızzz
zaten çevremizdekiler özendiriyor bizi,hain domdomlar
aynen öyleee hain domdomlar
canım evet senin bmi yanlış
yedim valla çok geç :26: üstüne de şeker ilacı içtim bir tane işte onlar birbirini dengeler
tarif güzele benziyor ben de severim hamsiyi
bu arada 1 saat yürüdüm şimdi de 10 kat tırmanacağım
öğle
başlamadan bir bardak su
Bide süzdüğüm ev yoğurdumun koca bi bardak suyu işteee doydum zaten
3-4 kaşık kuru fazulye
4 tane bulgurla sarılmış yaprak sarma
dolu dolu bir kaşık süzme yoğurt içine keten tohumu attım 1 tatlı kş kadar (nedense kabızım afedersiniz)
Birazdan sade Türk kahvem
bol su içiyorum. Okula yüryerek gelip gidiyorum toplam 45 dk tutuyor git geller:124:
hamsiyi fırına azcık zeytin yağı ve tuzla koyuyorum kıtır kıtr kızartma gibi oluyo . ayrıca ben kızartma özürlüyüm balıkları tavada pismedi gibi geliyo ve ben kızarttıkça yağ çekiyo böğğ tiksinç :120: :120::120: o nedenle her balığı fırına atıyorumm
bildiğim kadarıyla kahve de kabız yapıo sen de yanlış dikkat etmediysem günde 2 kere içiyorsun. ben hayatım boyunca hep kabızım 4 5 günde bir çıkarım biraz da buna bağlıyorum şişmanlığımı
gerçekten kızartmaya benzio mu lezzetli oluo mu ben de yapim hem zamandan hem temizlikten kar ederim. lezzet de aynıysa ohh
Bu diyetle başım ağrımıyor ve stresli değilim 3 gündür mutluyum umarım hep böyle devam eder.
hamsiyi fırına azcık zeytin yağı ve tuzla koyuyorum kıtır kıtr kızartma gibi oluyo . ayrıca ben kızartma özürlüyüm balıkları tavada pismedi gibi geliyo ve ben kızarttıkça yağ çekiyo böğğ tiksinç :120: :120::120: o nedenle her balığı fırına atıyorumm
Bir de kg vermeye başla daha da iyi hissedeceksin
hergün ikindin bir kaçamak yapıyorum ya üüfff bugunde bir pogaca yedim puf puff peynirli bir velim getirmis 4 tane 1 adet hüpletiveridm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?