Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hadi ya
bunu duyduğuma çok sevindim
hakkaten ceylininde dediği gibi kızartma süper olayi
diğerleri neysede hamsi sadece kızartma gidiyor

Hamsiyi bir de köfte şeklinde yiyin ıımmmmmımm bayılıyorum. İçine maydanoz, taze soğan doğrayın. Yumurta kırıp az da un ekleyin kaşıkla bastırıp şekillendirin mücver gibi yapıp kızartın

öğle

başlamadan bir bardak su
Bide süzdüğüm ev yoğurdumun koca bi bardak suyu işteee doydum zaten
3-4 kaşık kuru fazulye
4 tane bulgurla sarılmış yaprak sarma
dolu dolu bir kaşık süzme yoğurt içine keten tohumu attım 1 tatlı kş kadar (nedense kabızım afedersiniz)
Birazdan sade Türk kahvem

bol su içiyorum. Okula yüryerek gelip gidiyorum toplam 45 dk tutuyor git geller:124:

Bazen ben de böyle hissediyorum inan sorulan sorulara cevap yazdığımda bazen bunlar bile görünmüyor

Balıktan sonra helva yiyebilirsin ama baklava yok

yedim valla çok geç :26: üstüne de şeker ilacı içtim bir tane işte onlar birbirini dengeler

hadi ya
bunu duyduğuma çok sevindim
hakkaten ceylininde dediği gibi kızartma süper olayi
diğerleri neysede hamsi sadece kızartma gidiyor

hamsiyi fırına azcık zeytin yağı ve tuzla koyuyorum kıtır kıtr kızartma gibi oluyo . ayrıca ben kızartma özürlüyüm balıkları tavada pismedi gibi geliyo ve ben kızarttıkça yağ çekiyo böğğ tiksinç :120: :120::120: o nedenle her balığı fırına atıyorumm

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar sayfa çok hoşuma gitti.Motivasyonu arttırıyor,bende 3 gündür size katıldım zayıflayacağım günleri hayal ediyorum bu hayallerim gerçekleşir inşallah:)

birazdan düzelteyim sağol Ceylinciiimm

Selam arkadaslar .
Bu gun yediklerim : 9-3-2012
sabah : 2 fincan sekersiz kahve
kahvalti : 1 yumurta,3tane yesil sogan,minik bir elma, minik bir domates,minik bir peynir.
(ev isleri utu ) :)
ogle : aci maruldan yapilmis domatesli elmali salata ..
Bol bol su ve sekersiz bitki caylari
aksam yemekten once 1 saat yuruyus .. yapcamm

bildiğim kadarıyla kahve de kabız yapıo sen de yanlış dikkat etmediysem günde 2 kere içiyorsun. ben hayatım boyunca hep kabızım 4 5 günde bir çıkarım biraz da buna bağlıyorum şişmanlığımı

gerçekten kızartmaya benzio mu lezzetli oluo mu ben de yapim hem zamandan hem temizlikten kar ederim. lezzet de aynıysa ohh

bunu bilmiyordum ama ben kahveyi 3 kez içiyorum günde bir araştırayım uyardığın için sağol
Hem 66 kg isen şişman değilsin

Bu diyetle başım ağrımıyor ve stresli değilim 3 gündür mutluyum umarım hep böyle devam eder.

hergün ikindin bir kaçamak yapıyorum ya üüfff bugunde bir pogaca yedim puf puff peynirli bir velim getirmis 4 tane 1 adet hüpletiveridm

bundan sonra bende böle yapcam
kızartma yok .
hemen bu akşam yapsammıki acaba
tüm kılçıklarıda temizlerim ben Allaaah yanınada bol salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…