Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canim Kinder sut dilimi saglikli abur cuburlardan die biliorum :))) en azindan icerigi sut oldugu icin. ama karataya aykiri tabii :))) arada olabilir bence cok kasma, sabah yemissin hem.

hanimlar simdi hkahvaltimi ettim, oglusu uyuttum uyanmasin die ceviz kirmayim dedim, sonra dun esime aldigim taze dilim ekmekler takildi gozume, sonra dolaptan biraz t yag cikardim kizartip ustune surerim die. sonra da topladim hepsini gozumun onunden, gidip ceviz kirdim havlunun arasina koydum ses cikmasin fazla die:))) hahaha.
8 zeytin, siyah- yesil,
1 kayisi yumurta
bol salatalik, domates yoktu
peynir
gun kurusu buldum bu arada burda:) 2 adet
1 sekersiz cay
ustune su

sonrada arkadasin bebek duasina gidicem. orda da istikrarli olucam insh. bu arada esim gida isinde:) dun arabayi kapinin nune cekip icini gosterdi bana kizlarrr gormeniz lazimdi, foto cektim ama ekleyemedim buraya. sonar dayanamayip 1 koli benim favorum olan alman cikolatali gofreti getirmis eve. bende kizdim getirme die:) 1 tane aldi 1 tane de bana verdi almadim. sonra kendisininkinden uzatti, 1 issirik aldim sadece:)) aferin dimi banaa

bir de dun sormustum, ara verebiliyor muyuz karataya sikilinca birkac gun yoks devam mi ? :))

merhaba arkadaşlar .keten tohumunu nasıl tüketiyosunuz ve aktardan mı alıyosunuz ne zaman nasıl yiyorsunuz.

sen kahvaltımı yaptım deyince bir tuhaf geliyor banane kötü memleketimizden uzaktasın
bence ara vermek istikrarı bozar
bu arada iradene hakim olduğun için

Son düzenleme:
keten tohumunu nerden alıp ne zaman nasıl tüketiyorsunuz arkadaşlar

Ben keten tohumunu aktardan öğütülmemiş olarak alıyorum (öğütülmüşünün raf ömrü kısa), yoğurtla yiyorum, bir kaseye bir tatlı kaşığı kadar ekliyorum, genelde sabah kahvaltıda, ama öğün fark etmiyor, istediğin öğünde yemeğin yanında salata veya yoğurtla yiyebilirsin.

selam mıllet ıkıncı ogunude yedım kendıme geldım ohhhh komsum fırında mantarlı kasarlı karnıbahar yapmıs harıkaydı hemen yazayım menumu

fırında kasarlı mantarlı karnıbahar
fırında tavuk kanat(3 adet)
salata(acı bıber tursulu)
ketentohumlu yogurt
1 adet hurma yesılcay
omega3

ay ne cok yemısım yaw yaz yaz bıtmedı neysekı zararlı bırsey yemedım

bu arada karatay dıyetını 5 gun yapıp 2 gun ara vermek gıbı bırsey yok olamazda cunkı bız bu dıyette un ve seker tuketmeyerek ınsulın dırencını kırmaya calısıyoruz dıyetı bozdugumuzda anında dırenc tekrar olusur bılgınıze

sımdıde guzelll bol kopuklu bır turk kahvesı yapıcam kendıme daha ne olsun.
yapıyımmı sızede kızlar

sımdıde guzelll bol kopuklu bır turk kahvesı yapıcam kendıme daha ne olsun.
yapıyımmı sızede kızlar

Afiyet olsun canım
Merak ettim nasıl yapmış yemeği
bende de karnıbahar var da buakşam yapıcam
bu arada sağlıklı olmamasına rağmen az önce yarım paketten hazır türk kahvesi içtim

merhaba arkadaşlar,
bende aranıza yenı katılanlardanım, karatay dıyetını 2 gün önce uygulamaya başladım ve kendımı motive etmek için yorumlarınızı okuyorum. en sonunda dayanamadım ve neden bende aranıza katılmıyorum dıye düşündüm. aranıza benıde kabul edersnız sevınırm :) teşekkürler şimdiden

Hergün yediklerini paylaşarak aramıza katılabilirsinn

mercimek köftesi
az tuzlu ev yapımı karışık turşu

bu arada köfteye doğradığım maydanoz saplarını kaynattım içmekte bi sakınca yok değil mi???

Arkadaşlar kalori cetvelini nasıl tutuyorsun?ben tel ile yazışıyorum

bende 2 gündür o sitedeyim eşimin yediklerini bile hesaplayıp daha çok yedirmeye çalışıyorum(kendisi çok zayıfta)artık fındık fıstığın kalorisine bakıp tane hesabı yiyorum.Benimde çok hoşuma gitti site gerçekten herşey var

3 yemek kaşığı kuru üzüm
biraz ceviz
2 çay kaşığı fındık ezmesi

birazdan arkadaşa gideceğiz mercimek köftesi var ondan bol bol olmasa da yiyeceğim inşallah başka şeyler için kendimi tutabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…