öğlen:
1 lahmacun (içi bol salatalı)
2 kutu ayran
sabah sirkeli su
1muz
1 yumurta
1 avuç ceviz badem
biraz peynir
bitter çiko 3 karecik
kinder süt dilimine alaka diyceksiniz aksam kızıma açmıstım yemedi gece nasıl canım çekti yememek için adeta direndim kokladım amam gece yemedim sabah yedim artık bisi olmaz dimi
Burkansçetincim yanlış hatırlamıyorsam Canan Hanımın kitabından okumuştum filtre kahveler yasak ama yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar
hanimlar simdi hkahvaltimi ettim, oglusu uyuttum uyanmasin die ceviz kirmayim dedim, sonra dun esime aldigim taze dilim ekmekler takildi gozume, sonra dolaptan biraz t yag cikardim kizartip ustune surerim die. sonra da topladim hepsini gozumun onunden, gidip ceviz kirdim havlunun arasina koydum ses cikmasin fazla die:))) hahaha.
8 zeytin, siyah- yesil,
1 kayisi yumurta
bol salatalik, domates yoktu
peynir
gun kurusu buldum bu arada burda:) 2 adet
1 sekersiz cay
ustune su
sonrada arkadasin bebek duasina gidicem. orda da istikrarli olucam insh. bu arada esim gida isinde:) dun arabayi kapinin nune cekip icini gosterdi bana kizlarrr gormeniz lazimdi, foto cektim ama ekleyemedim buraya. sonar dayanamayip 1 koli benim favorum olan alman cikolatali gofreti getirmis eve. bende kizdim getirme die:) 1 tane aldi 1 tane de bana verdi almadim. sonra kendisininkinden uzatti, 1 issirik aldim sadece:)) aferin dimi banaa
bir de dun sormustum, ara verebiliyor muyuz karataya sikilinca birkac gun yoks devam mi ? :))
keten tohumunu nerden alıp ne zaman nasıl tüketiyorsunuz arkadaşlar
bundan sonra bende böle yapcam
kızartma yok .
hemen bu akşam yapsammıki acaba
tüm kılçıklarıda temizlerim ben Allaaah yanınada bol salata
selam mıllet ıkıncı ogunude yedım kendıme geldım ohhhh komsum fırında mantarlı kasarlı karnıbahar yapmıs harıkaydı hemen yazayım menumu
fırında kasarlı mantarlı karnıbahar
fırında tavuk kanat(3 adet)
salata(acı bıber tursulu)
ketentohumlu yogurt
1 adet hurma yesılcay
omega3
ay ne cok yemısım yaw yaz yaz bıtmedı neysekı zararlı bırsey yemedım
bu arada karatay dıyetını 5 gun yapıp 2 gun ara vermek gıbı bırsey yok olamazda cunkı bız bu dıyette un ve seker tuketmeyerek ınsulın dırencını kırmaya calısıyoruz dıyetı bozdugumuzda anında dırenc tekrar olusur bılgınıze
sımdıde guzelll bol kopuklu bır turk kahvesı yapıcam kendıme daha ne olsun.
yapıyımmı sızede kızlar
merhaba arkadaşlar,
bende aranıza yenı katılanlardanım, karatay dıyetını 2 gün önce uygulamaya başladım ve kendımı motive etmek için yorumlarınızı okuyorum. en sonunda dayanamadım ve neden bende aranıza katılmıyorum dıye düşündüm. aranıza benıde kabul edersnız sevınırm :) teşekkürler şimdiden
kızlar ben pztsden beri kalori sepeti diye bir siteye üye oldum.
istediğim kiloya ulaşmak için en fazla kaç kalori yemem gerektiğini hesaplıyor.
her yediğimi giriyorum.
yediklerimin toplam kaç kalori olduğunu her seferinde hesaplıyor.
herşeyin kalorisi var
çok kolay
ne kadar ve ne yemem gerektiğine karar veriyorum
hem karatay yapıyorum hemde fazla kalori almamış oluyorum
yemeden önce kalorisine bakıyorum yemek istediğim şeyin.
kaç kalori olduğunu görünce inanın vazgeçiyorum.
süper bir site
tavsiye ediyorum.
bu hafta hiç kaçamak yapmadım sayesinde
haftalardır al ver al ver
bu hafta tıckerım daki haftalar önce girdiğim son kiloya 67 ye tekrar düşmek üzereyim
bir inceleyin derim
bende 2 gündür o sitedeyim eşimin yediklerini bile hesaplayıp daha çok yedirmeye çalışıyorum(kendisi çok zayıfta)artık fındık fıstığın kalorisine bakıp tane hesabı yiyorum.Benimde çok hoşuma gitti site gerçekten herşey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?